AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Akillarini sasirmislar. Her turk icin soylemiyorum ama cogunlugu keko
Ama yabanci kadinlarda hic dusundugunuz gibi degil. Turk kizlari onlarin yaninda daha edepli. Yurumeyo bilmiyorlar. Yol isteyeceklerine insani itiyor yabanci kezbanlar.
Sizler inat ediyorsunuz cok vermemek icin resmen grev yapıyorsunuz 🤨
asıl iki tarafda tercih ediyor ama ben her yerde Türk kadınını tercih ediyorum
Bende Türk erkekleri yerine yabancı erkek tercih ediyom eşit oluyoz
Ben de yabancı erkekleri tercih ederdim çünkü orada saçma sapan şeyler yok kız isteme gibi örneğin
Güzellik için olmadığını 100% diyebilirim. Sanırım karaktere göre
Çünkü yabancı kadınlar daha bakımlı en önemlisi hayırları yok erkeğini mutlu etmek için herşeye evet derlwr
Öyle bir tercihim yok fakat türkçe konuşmaya çalışan yabancı kadınlar çok sempatik oluyor ilgimü çekiyorlar
Yabancı hatun tercih edip onları bulunmaz hint kumaşı gibi gören erkeklere o kadınlar müstehak zaten bacım boşveerrrr 😉
Hepsi için demiyorum. Yapan yoldan çıkmıştır din iman bilmeyen bir kadınla sevgili olup her haltı yiyen tabi
Yabancıyla evlenip mutlu olan yok mu? Sanki herkes uçkur için yabancıyla birlikte...
Herkes için söylemedim tabi yanlış anlama
Diyelim ki sırf yatmak için yabancıyla birlikte oluyorlar.
Sizin yine bir laf etme hakkınız yok...
Ben görüşümü paylaştım arkadaşım bana ne
İsteyen her haltı yer.
Engelleyebilirsiniz engelleyin.
Türk kızları çok zorlu olmayı seviyor. Baska bir neden de türk toplumu çok dengesiz bir biçimde ataerkil onun yarattığı dinamikler var.
Türkiye'de Metin Hara gerizekalısınaAdriana'nın yarı güzelliğinde olan biri bile bakmaz çünkü
Genelleme yapiyorsun bakarlar emin ol parasida var is adami para bile yetiyor bence bende yok orasi ayri
@egzodia555 para için bakmalarını saymıyorum
Kismen haklisin diyeyim
Öncelikle türk olmaktan gurur duyuyorum Bişey dicem sizin ANANIZ da türk yalnız.. !! Konuşturmayın
Muhtemelen sessizler ve onları istedikleri gibi yönetebiliyorlar Türk kızları baskın kızlar
Daha güzel ve daha seksiler... Güzelliklerine rağmen mütevazılar.
Vallah Avrupa’da tam tersi ben burda yaşıyorum be buradaki erkekler Türk veya Arap kızları tercih ediyor ama buradaki Türk kızları daha güzel türkiyedekilerinden😅
Erkeklerin tercih etme gibiii bi seçeneğimi var yav her şeye uçan kuşa bile yürüyorlar
Türk ingiliz fark etmez benim için yeterki nefes alsın 😂
Çünkü yabancı kadın sinir tanımaz. İyi kırbaç atıyor. 😂
Türk kadınları evlendikten sonra hemen sağlıyorlar kendilerini ama yabancı kadınlar hep fit
sen nasılsın acaba çok merak ettim. adama bak ya pardon adam dedim
Adamlığını sorgulamak size düşmez pardon size dedim herkes istediği görüşleri paylaşabilir.. Türk kadınını da tabi değişmem hiçbirşeye..
sanki bana brad pitt
türk kızlarının sırf italyan olduğu için türk erkeği ile hiçbir farkı olmayan birisiyle çıkması
Türk kadınları biraz güzel olsa burnundan tüy aldırmıyorlar ondan
Belli değil mi zaten? Bu soruyu sormanın manası yok.
Türk kadınları kezban çünkü
Annen yabancı mı?
Anneler başkadir , ben kendi akranlarım için konuştum
Eh biz de anne adayıyız.
Ya aynı şey değil , konu anne olmakta değil , onların yaşadığı dönem büyüme şekilleri bambaşka ve hiçte kezban falan da değiller yani daha çok mazlum onlar
:D Biz şeytan mıyız mübarek
Sayılır , şöyle ki , çok sinsiniz aşırı nazlı ve triplisiniz bencilsiniz , kendinizi taşitmayi seversiniz uyanık ve cakalsiniz kullanmayı iyi bilirsiniz , ve çok kendini begenmissiniz , ki hiç te o kadar güzel olmamaniza rağmen
Birileri seni çok üzmüş 🤣
Sadece biri mi 😒
Yabancılar ahlaksız olduğu için
Eksi verenler sizin namus anlayışınız yok demek biz Türküz ona göre ırkına göre hareket et
Tribi yok şikayeti yok
Cunku yabanci kadinlar turk erkeklerinin öküzlugunu ve kırolugunu cok seviyorlar... Bizimkilerde hemen tavliyor
Daha güzel oldukları için olabilir
Çünkü tek eşliler ve aşka halen inanıyorlar.
He tek eşliler
@Mmedelui yabancılarla p*rno sektorunu karıstırmayın.
Gereksiz bir kibir trip ego var çoğunda
abaza turk erkekleri sayesinde oluyor bunlar her gordukleri kiza yavsiyolar simartiyolar kizlar da kendini bi bk saniyolar
@pleiades evet sosyal medya olmadan önce böyle değildi
hayir hep oyle disarida yururken bakislariyla yiyorlar simdi bu kizlar nasil egolu olmasinlar en cirkinine bile bi suru yavsayan oluyo
@pleiades evet bu konuda yapılacak çok fazla birşeyde yok sanırım
Daha güzeller ve çizikleri daha taş bundan dolayi
Eksileyenler kıskançlıklar insan catlayacaklar
Erkekler kim kendine bakarsa onu tercih ediyo
Türk kadınları çok egoist
Abazalar olmasa bu olmazdi
@TichaLaska EGO kişilikle alakalı abaza biri olmasa da karşısındaki erkeği hemen abaza olarak görme potansiyeliniz çok yüksek. Ayrıca önyargılı sınız yani
Kusura bakmada turkiyede yasiyoruz metre kare başı taciz eden kekolar var ne yapalım kimin iyi olduğunu ilk tanışmada anlayamayız egoyla alakalı değil bu biraz yüz versek konuyu cinselliğe götürüyorsunuz sana demiyorum genelin durumu bu
@TichaLaska neyse ne ama gerçekten yabancılarla daha iyi anlaşıyorum özellikle Kazakistan ve özbekistanlılarla 2 tane de Rus arkadaşım var Türk kız arkadaşım hiç yok var da öyle samimi değiliz siz samimiyeti bile cinsel Lik olarak algılıuorsunuz bazen uani sizde de problem var erkeklerde zaten varda sizde de var yani
Benimde burda arkadaşım olmuyor çünkü türk erkekleri arkadaşlık ne bilmiyor bir kadın ve erkek diyince direk sevgililik geçiyor akıllarından gülümsersek bir iki olumlu davransak bu kız verir diyorlar en güzelini yapıyoruz
@TichaLaska Evet öyleleri de var haklısın bizde en iyisini yapıyoruz önyargılı kızlar tarafından genelleme yaptıkları erkekler yüzünden aşağılanan kişiler olarak..
Tripsiz, Kolay verici oldukları için.
Her şeye cinsellik olarak bakmayın. Yabancıyla evlenip mutlu olan da var... Sevgi ve mutluluk, ırk gözetmez...
Yabancı kadın şey mi, özbek veya suriyeli mi🤠
Yaramız var galiba
Özbekler de Türk.
Çünkü daha insanlar yani...
Justin Bieber boşuna demedi "Türk kızları ter kokuyor, aman benden uzak olsun bu kezolar, kezbanlar" diye. Tüm Türkiye topraklarını (Kızlarını yani, kızlar bakımından) yok saydı resmen herif...
...
Cunku nedense daha seksi gorunuyorlar
Yabancı kadınlar daha saf olmalarından olabilir.
Kalp işidir bu kime kapilcagini bilemessin
Türk kadınlarına kurban olsun onlar 😄
SADAKATSİZ VE NANKÖR Oldukları İçin
Ben Türk kızlarının da çok sadık olduklarını düşünmüyorum.
Bizde biraz daha gizli kapaklı oluyor sadece Fark bu.
Kizalrin sadakatsiz olması erkeklerden bulaştı ha bazılarının da hamurunda var ona dicek bişey yok.
😂😂 gizli kapalki olması neyi değiştiriyor acaba?
Tamam ben de onu diyorum neticede bi fark yok. Yabancı da Türk de sadakatsiz.
O yüzden bu yazdığının gerçekliği yok.
Üstelik artık yadırganmıyor da.
Ekonominin kötüleşmesiyle ortaya çıkan en büyük ahlaki sorun kadınların artık daha sadakatsiz olması.
Bu sadece kadınlarda olan problem değil insanlarda olan bi problem!
Yazdığın yorum gerçekçi değil !
Erkler de aldatıyor deyip konuyu saptırma. Bu başlıkta kadınlar kıyaslanıyor erkekler değil.
Kendi görüşümü belirttim sadece neden bu kadar dokundu yaran falan mi var bu konuyla ilgili?
Ve nankör ve sadakatsiz olmayan biri bunu yapmaz tabi bu benim KENDİ GÖRÜŞÜM.
Gerçekçi söyleyince neden hemen itham ediyorsun ki. Hiç bir şeyim yok çok şükür. Daha rasyonel yorum yapmanı temenni ediyorum.
Bir kadın olduğum için içgüdüsel olarak...
İçgüdülerin yanılmış o zaman.
Ben de bir erkek olarak daha rasyonel ve analitik düşünüyorum.
Gerçeğe duygularla değil akıl ile ulaşılır.
Bu da senin düşüncen hem bir erkekle kadının ayni düşündüğünü de kim söyledi sana?
Benim düşüncem değil.
Evrensel gerçek tarih boyu hep analitik düşünce ve akılla ortaya çıktı. Veba salgınını bitiren , çiçek aşısını bulan medyumlar değil analitik düşünen aklı kullanan kişilerdi.
Tercih meselesi 🤷♂️
Akilli oldugumuz icin
Yabancılar daha az egolu oluyor.
Paragöz değiller , sevdiler mi kalpden seviyorlar
şu bir gerçek çünkü daha kadınsılar
Ne bilim adriana lima olunca
çünkü ithal şeylerin bi bk olduğunu sanıyoruz
Kanka süründürmüyorlar
Ucuz malın alıcısı çok olur. Veren seviyorlar.
kıskanclıga bak :D
@LondraninPaşası haddini bil, umrumda olmaz öyleleri. Denk bile değiller çoğu Türk kızına, tırnağı bile olamaz. Keşke yoruma kapalı yapsaydım. Geliyor biri bulaşıyor illa ki. Senin gibi yani.
yuh türk kızı sanki gökten zembille inmiş havalara triplere bak :D
@LondraninPaşası kendimi katmıyorum. Lütfen gider misin? Sana laf anlatmak istemiyorum.
@LondraninPaşası sinirliyim, boş yere senden çıkarmak istemiyorum.
bu biraz gözü yüksekte olmamak ile alakali
Kim naparsa yapsın uğraşamıcam
Öyle bişey yok ben tercih etmiyorum
Adam niye azgın gibi bakıyor 😂
Kız olsalardı kendilerine kezban derlerdi.
Genelleme yapmamak lazım...
No dır dır no istek no trip kolay ayrılık
Cunku siz vermiyorsunuz
Ahha çok doğru tespit🤣🤣
@Sjsjsjdjdj hak verdigin icin teşekkür ederim
Yataga kolay gelıyolar
Ego yok kibir yok bu yeterli sebep