Neden evlenir benim için daha kolay bir soru. Yabancı kadınlar uysal - adam evlensin, yanında olsun cinsellik olsun sevsin yeter. Bilezik olayı, düğün diye çoğunlukta tanıdık yabancı gelinlerden düğünsüz evlendi. Yanında yabancı kaynana yok, onun akrabalardan oluşan çevresi da yok, Türk erkeğin bu konuda kafa rahat. Kitap okumak kültür zeka konusunda bilemem , bazı pek okumazlar vakti da yok şunu söyleyim turk koca okumuyorsa büyük ihtimalde onun karısı da okumuyor kendine göre kadını seçiyor. Yabancı kadınların fazla kapris yok, adamın kendi evi yokken bile kirada yillarca yaşarlar, yabanci gelinler gıkını çıkartmaz. Hangi tarafından geldiğini da önemlidir. Asyalılar paspas olur o kadar uyumlu, ukraynalılarin özgüveni daha fazla ama yine de anlayışlı, ingiliz gelini tanıyorum türkçe çat pat konuşurdu turkce hiç öğrenmek hevesi yoktu ama eşine sadikti. Ruslar ise çevre ile soğuk olup kendi erkeği karşı çok iyiler. Bir de çoğu iyi adaptasyon sağlarlar. Her konuda - Dili, yemekleri, yalnız olmaları, toplumdan uzak durmaları. Ben yurt dışında türk bayanları daha kaprisli gördüm ya soğuk iklim begenmezler ya ıspanak yok diye haykırırlar ya komşuluk yok diye mustarip olurlar ya anam yok, onu çok özledim diye kaç mühendis kocalari bırakıp anamın yanına giden türk bayan tanıyorum ama yabancı bayanlar kalıyor ve uyumlu olmaya çalışıyor.
Yabancı kadından kastın ne mesela? Avrupalı mı, Asyalı mı, Afrikalı mı, Amerikalı mı vs? Ki bunlar bile içlerinde ayrı ayrı onlarca kategorilere ayrılır. Eğer konunun estetiksel tarafını merak ediyorsan, şahsen ben Türk kadınlarınının genel prototipini çoğu Doğu ve Kuzey Avrupalı kadından daha güzel buluyorum. Tabi güneyliler söz konusu olduğunda işler değişir. Karakter vs. gibi unsurlar da toplumdan topluma değişiyor. Avrupalı kadınların hepsi onursuz olmadığı gibi, Türk kadınlarının hepsi de gururlu değil. Bu konular çok geş konular olduğu için bu kadar basite indirgenmemeli.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
165
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
çok yabancı kız ve erkek arkadaşım oldu ve yabancı kızlar gibi tripsizimdir ego olayı olarakta şunu diyeceğim egolu kızlar var evet türkiyede ama o egolu kısmın yarısıda erkeklerden dolayı kendini koruma amaçlı yapıyor nasıl derseniz şöyle ben kaç türk erkeğinde denedim bunu egosuz davrandım gayet normal dengeli bir şekilde arkadaşça yaklaştım hepsinin mi bozulma olur karakterinde abi ya , seni kolay görüyorlar, adam gibi muhabbet edemiyorsun. Bu yüzden kızlar türk erkeklerine mesafeli davranıyor erkeklerde ego sanıyor. ayrıca bir türk kızının yetişme tarzı ve yabancının yetişme tarzı farklıdır , orqsı daha rahat biz daha sıkıyız bu en başta gelenlerden biri , mesela o kızları daha güzel bulursunjz edersiniz (son zamanlarda bu değişiyor ama) bir düşün yabancı kız istediğini sürüyor yüzüne istediğini giyiyor istediğinde dışarı çıkıyor ediyor , gelelim türk kızına birincisi ailesi İstediğini almasına izin vermez buna ne para harcıcan der zaten izin versede sürünce ne sürüyorsun der evdeki erkekler kıskanır eder ailede sürdürtmez sürdün hadi diyelim, istesiğini giyemezsin hem ailen karışır hem dışardaki abazan türk erkekleri bön bön bakar (Türk erkekleride abaza mesela bana göre hepsini kızartmıyorum ama baya var böyleleri) sonra bir tüek erkeği geliyor diyor ki neden yabancı kızlar gibi değilsiniz 😂
Yerli kızlardaki gereksiz egodan. Iki abazanin lafiyla bir tarafları kalkıyor, sonra insan gibi konuşmaya gelen erkek olunca da, sorgusuz sualsiz, küfrediyor tepki gösteriyor. Haketmeyen erkeklere yapıyorlar hemde. Türk erkeği suriyelilerle evlenince de zoruna gidiyor Türk kızının.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü çeşit çeşit kadın var. Türk kadını gibi aynı şeye programlı değiller. En önemlisi de o çeşitlerin içinden seni gerçekten anlayabilen kadını bulabiliyorsun. Ha birde insan gibi davranıyorlar, kendilerini tanrı gibi görmüyorlar. Sor bakalım Türk kadınına, en son ne zaman aynaya bakmış? Yabancı kadınların hepsi mükemmel demiyorum. Sadece insan olduklarının farkındalar.
Yabancı kadın denilince erkeklerin önce sınırsız seks geliyor :) Ben bir çok Türk erkeğinin bu yüzden hoşlandığını düşünüyorum... Diğer Yandan; 1. Sosyal ilişkileri çok daha güçlü, iletişim kurması kolay 2. Özgüvenleri bence harika, 3. İstekleri doğal, empati yanları yüksek, yani anlayışlılar. 4. Eğitimliler, insana ve doğaya daha duyarlılar. 5. Sanılanın aksine daha sadıklar.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç unutmam üniversitede bı arkadaşım birinden hoşlanıyordu ve acilamiyordu. Neyse arkadaşlarla gazı verdik. Konuşmaya gitti. Konuştu da ama 20 saniye sürdü şaşırdık. Neyse geldi arkadaş. Noldu dedik. Kıza tanışmak istiyorum demis. Kızın verdiği cevap: Ne münasebet. Neyse aradan yıllar geçti arkadaşın hiç sevgilisi olmadı. Tatile gittik birkaç kişi. Otelde bizim zorumuzla birini begendi. Gitti konusmaya (İngilizce) tanışabilir miyiz falan. Neden olmasin demis. Ve 10 gün boyunca takıldı onunla. Şimdi verilen cevaplara bakın ona göre empati kurun. İstisnalar olabilir. Geneli böyle maalesef kizlarin..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gun 3 arac dolusu gittigimiz otelin diskosunun onune sigara icmeye cikmis Türk usulu kaldırımi boydan boya kapatmis otururken (8 10 erkek bizden..) orta yasli sayilabilecek biri gelip elimi öperek bseyler soyledi.. bizimkiler ayaklandi.. garson kosarak onunla konuştu ve o da mahcup sekilde tekrar biseyler soyledi.. meger beyimiz beni dansa kaldirmak istemis ve garson bizde boyle seylerin normal olmadigini izah etmiş. Yabanci kadin hayranligi ne huy ne soy.. tamamen kolay elde edebileceklerini dusunmelerinden dolayi cunku onlarda bu seyler normal. Ego trip o bu var diye soylenen erkekler bacilarinin kimseye pas vermedigini dusunerek mutlu oluyorlar.
Yabanci kizlar diger kizlara ozgu daha iyidir mesela her yere gidersin kizla kiz arkadasinla bile bulusaan ama normal bir tipik kiz ne buluson su falan der yabanci kiz arkanda konusmaz ama bizim kizlar konusur ve yabanci kizlae daha guzel olur egolu olmazlar o kadar ugrasmama ragmen oyle bir kiz bulamadim hosgoru ve sempatik bakislaei vardir bizim kizlar saman altinda su yurutur yabanci kiz iyi gunde kotu gunde yanindadir ve masraf cikarmaz cinsellik olarak sorunda cikarmazlar
Onlar tereddütsüz veriyor da ondan... bizim abazan türk erkeklerine veren yaranır, he bir de şu var onlar verirse modern türk kadını verirse oruzbu olur... böylede bir kafa yaşıyorlar işte... kendilerini kendileride bilmiyor ki... şimdi bu soruya cevapları şu olur ''onlar modern , nazlı, tripli değil'' diğer cinsel soruya git orada kız sormuştur; sevgilimle cinsel ilişkiye girdik.. hemen "orozbu yatmasaydın'' derler sjsjs
Benim de yabancı erkek arkadaşım var. Doğal olarak onun arkadaşlarıyla da tanıştım. Kişiden kişiye değişen özellikleri var. iyisi , kötüsü. Tıpkı bizler gibi. Türk erkeklerine gelince yabancı bir kızla cidden aşık olarak sevgili olanları çok az (iliskide neyin baskın olduğunu söylememe gerek yok anlarsın ) . Yani burda kisilik karakter mevzusu açmasınlar biz kimin ne mal oldugunu biliyoruz ego mastürbasyonuna gerek yok, Turk kadınını kötüleyerek 😊
İki cinste aynı. Biri rus kadını. Diğeri italyan erkeği...
Yabancı hayranlığı türk kızlarına gösterilen aşırı ilginin sonucu çıtayı yükselten türk kızlarının türk erkeklerini beğenmemesi ve bunun sonucu olarak türk erkeklerinin yabancıya yönelmesidir.
Türk bayanlari nin tahmin ettiğinden çok farklı olandir. Türk erkekleri nin yabanci bayan hayranligi farkli irka olan hayranlik olarak yorumlanamaz aslinda. her anlam da Türk kızların dan çok daha fazla tutku sevimlilik yaratabilirler. ilgi ye açlıklari Türk kızların dan fazladir ve daha fazla baglanirlar
Sadece kendilerine duydukları saygıyla erkeklerine duymuş oldukları arasındaki dengeyi iyi kuruyorlar. Bu da tüm yaşantılarını olumlu etkiliyor yabacı hanımefendilerin. Bizimkiler ya aşırı kezban, ya aşırı elit olucam diye kendilerini parçalıyorlar. Bunun orta yolunu bulup, istikrarlı olsalar, bir de kendilerine baksalar, başımızın tacı olacaklar zaten de, nerdee. Evlendileri mi hele bir de tamam artık, hepten salma işi başlıyor. Nasıl olsa kocanın yularını eline aldığıni sanıyor..
Yabancı kadınlardan hoşlanmak değil, yalnız şu var yabancı bir bayana iltifat edildiği zaman nezaket ile karşılar çünkü onlara göre normaldir, yalnız bizim bayanlarda doğru karşılanmaz, bir de çoğu zaman egoist ve burnu havada bir davranış sergilerler (hepsi için değil tabii) bir de onlar daha rahatlar, yoksa tabii ki bizim bayanlar'ın eline su dökemezler..
Türk kızları bazen çok bencilce davranıyor bir günü bir günlerini tutmuyor hayır yani bazen ben mi ikizlerim onlar mı ikizler burcu şaşırıyorum. ben kendimi böyle zannederdim ama alakası yok. Ettikleri bir kelime bile onlardan hemen soğumama neden oluyor...
yabancı kadından kasıt avrupalı kadınlar özellikle rus kadınlar. internetten gözlemlediğim kadarıyla bütün dünyadaki erkekler rus kadınları ve diğer avrupalı kadınları beğeniyor. çünkü beyaz ırklar ve güzeller. güzellik algısına daha uygunlar, gelişmiş ileri bir toplumda büyümüşler.
Yarı çıplak bakımlı ve geniş mesepli olmaları... kolay lokmalar sonuçta #TÜRK KIZLARI # mideye oturuyor😁😁evliliğe gelince de hanım hanımcık el değmemis düzgün giyinen aile kizi isterler ama zamanında bu aile kızlarına kezban dediklerini ve gavur kızlarından aşağıda gördüklerini unuturlar.. hepsi bu kadar😁😁😁😎😂🤣
Onlar sürekli süs gibi yanlatında taşıyacaklar sanıyorlar da ondan ablası. İş evlenmeye gelince nedense pek istemiyorlar. Aslında nedeni de belli de. Eve gelir, karşılanır mı bilinmez. Bir tas çorbası hazır olur mu, Hayır. Çocuklara bakarlar mı o hatunlar. Niye baksınlar erkekler dururken😊 Onlar reklam kısmında kalmışlar. Film bir başlasın evde çocuk bakarken bulsunlar kendini, ne bulurlarsa yesinler ben görürüm onların yabancı sevmesini😀😀😉
Türk erkeklerine özgürlük de canını ye bişey demez yabancı kadınlarda hem cinsel ilişki açısından daha özgür hemde bir erkeğe bağlı kalmamayi biliyorlar bu yüzden onları sıkmıyorlar ama biz türk kızları olarak sevince paylaşamıyoruz hemen evlilikten yöne hakkımızı kullanıyoruz sıkmayalım erkeklerimizi 😀😀
Yurdum kızı açık ginir o.. Olur bir kaç kişiyle gözükse yine aynı yurdışındaki kızların ne yediği ne içtiği belli değil dini ırkı belli değil hemen yurt dışındakiler daha güzel yok egolu değil bilmem ne değil dersiniz keyfiniz bilir mezhebiniz geniş demekki.
Çünkü yabancı kadınlar daha rahat türk kadınlarına selam verince bu çocuk bana sarkıyo gözüyle bakıyorlar durduk yere ego sorunu ve zaten kendileri de ne istedigini bilmiyor ama yabancılar öyle değil sohbet edebiliyorsun ego sorunları yok ne kadar güzel olsalarda ben güzelim havalarına girmiyorlar herşeyi erkekten beklemiyorlar Yeri geldiginde İlgileniyor ve bunaltmiyorlar
Cok uzun acıklanacak bır konu herkesı kapsamasamda yabancı bayan arkadaslarım oldu vızyonları saygıları kulturlerı medenıyetlerı cok farklı bu ahlaksızlık anlamında degıl sorunumuz bu dengeyı anlamamak zaten cok seffaflar samimiler netler kaprıslerı trıplerı de daha az fızıksel olarak zaten farklılar konusurken bıle terslenen saygısızlık gordugum sadece turk kızları hepsını genellemıyorum ama sevıye cok baska ozellıkle anlayıs ve saygı olarak
çünkü sizler türk erkeklerini tanıdığınız için kendinizi geri çekiyorsunuz onlar ilgiyi görünce hoşlarına gidiyor karşılık veriyor ve türk kızlarından daha güzel olmalarına rağmen sizler gibi kendilerini saçma sapan kriterlerle değerlendirip bulutların üstünde görmüyorlar
Yabancı kadın ya da yabancı erkek diye bir ayrım yapmayacağım fakat şöyle bir genelleme yapabilirim. Yabancılar Türk insanına göre medeniler bu da onları daha çekici kılıyor. En azından çıkma teklifi ettiğiniz zaman eziklenmiyorsunuz ve bizden çok daha netler. Seviyorlarsa yüzünüze karşı rahat şekilde seviyorum diyebiliyor çekinmeden ve bu çok çekici geliyor bizlere. En azından boş oyunlarla uğraşmıyoruz.
Erkeklerle ilgili değil insanlarım hepsini farklı olan şeyler, kişiler çeker örneğin Rusya’da esmerler sevilirken, Türkiye’de sarışınlar seviliyor çünkü alışılmadık hep görünmeyen bir şey bu da çekici kılıyor
ben yabancılarla çok takıldım. Ve o kadar anlayışlılarki, sadece diyosunki bu türkiyede olsa türk olsa egosundan geçilmez. ama onlarda sıfır ego kendini beğenmişlik hiç yok ve o kadar insan canlısı ki ayrıca çok bakımlı ve güzel kokuyolar.
Yabancı kadınların Türk kadınından daha ılımlı halleri ve çoğu Türk kadınından daha açık fikirli olmaları onları öne geçiriyor. Aynı zamanda çoğu Türk erkeğinin sarışın seviyor olması da yabancıları öne geçiren başka bir özellik. Cinsellik yaşamaya açık yabancı sayısı Türk sayısından yüzlerce kat fazla olduğundan çoğu konuda erkeği daha mutlu ediyorlar.
Kültürü ve anlayışlı her hanımefendi güzeldir, sanırım bazı türk hanımlarında saçma egolar var. Geçen gün bilmediğim bir yerdeyim pardon hanımefendi adres sorabilir miyim dedim s. git lan dedi bana güldüm :D
yoldan bir yabancı çevirsem çok güzelsiniz desem teşekkür eder. ama yoldan bizim türk kızlarından birini çevirsem çok güzelsiniz desem.. artık sapık mı olurum çanta mı yerim tokat mı yerim rencide mi edilirim bilinmez. ondan yabancı kız varken türk kızlarıyla ilgilenmiyorum.
Çünkü onlar bol bol estetik ve bakım yaptırıyorlar aileden geliyo birazda mesela Türkiye de kızlar herşeyden kısıtlanıyo ama onlarda bu yok onlara herşey serbest ister şort giysin ister bilimiyle dolaşsın sorun yok
çünkü onlar yapay saç boya göz lens silikon özellikle erkeklerin en yoğunlaştığı şey makyaj desen mona lisa tablosundan daha çok boya vardır yüzlerinde bide Allah korkusu yok onlarr da kardeşim istediği gibi yatar giyinir. bence ondan
Yabancı kadınlar daha mütevazi hiç birşeye sinir koymuyor baskı yapmıyor sapik baza v. a gibi yakıştırmalar la gelmiyor. Bencil değiller her gördüğü şeyi istemezler elalem ne der diye düşünmezler sevdiği kişiye sadık kalırlar.
Cunku onlara daha rahat gelıyor yatıp kalkması kadın demıor ki hooop nereye alısmıs sohbetı hosuna gıdenle yatıyor ulkesınde yadırganmıyor. Yabancı erkeklerde onlara ragbet etmıyor ulkemıze akın edıyorlar.
çünkü türkiyedeki kdınlar genelde kısa boylu balıketli veya şişman ayrıca kapkara. erkeklerin de bundan pek bir farkı yok aslında. her neyse yabancı kadınlar ise uzun boylu zayıf ve sarışınlar nadir görülen şeyler sevilir.
genel olarak yabancı hayranlığı var bence, ben de yabancı erkeklere hayranım... nedeni şu, daha çok spor yapıyorlar, kendilerine daha çok bakıyorlar, daha açık görüşlüler vs. bence erkekler de benzer düşüncelerle beğenirler yabancı kadınları...
Türk kızının egosu dünya da başka kimse de yok aslında haklılar abazalar yaza yaza kaldırıyorlar. Günde 10 mesaj alıyorlar ya yarısı şiir 😄😄😄😄 yurtdışında ki insanların egoları sıfır olsa bile yerinde yani. Tanıdıklarım var biliyorum.
çok sinirliyim bu konuda turk erkek ve kiz evlenmeli sadece bence !!! hayatim boyunca türkiyeye gelmedim Avrupaliyim yani Lûtfen Alman rus Felan evlenmeyin Tûrk tûrkle evlenir !!! . allah aşkına.
Ahah benim yabancı erkek arkadaşlarım oldu 😂 her yabancı güzel degil ki canım cirkinleride var ben güzel olduğu söylenen bir kızım çıktığım çocuklarında eli yüzü düzgün
Türk erkekleri nasıl Rus kızlarının kendinilerini beğeneceğini düşünüyor Türk kızlarını yeriyor bu normal Türk kızının yabancılarla birlikte olması mı istisna 😂 genelleme yapmaktan vazgeçin artkk
ya kizlar bak erkekler kendilerine karsi bir laf duyduklarinda hemen kenetleniyola saldiriya geciyola bunlarin defans saglam iki laf cekemiyola onlar turk kizlarina oysaki neler neler saldirmiyola yillardir biz bos bos duruyoz ondan boyle uzadi bu mesele
Burada kimsenin bir şey savunduğu yok. Bu fotoğraftakiler Hizbullahçılar. Aslen kürtler. Zaten az çok insan yüzlerini, kültürleri tanıyan biri bunların Türk olmadığını rahat anlar. Ayrıca fon üzerinde yazan şive bile Güneydoğu-kürt şivesi. Madem Türk erkeklerini yereceksin bunu doğru düzgün yap.
kadin cikar icin yasamiyor kadinlar rus bilmem ne olecegimi biliyor inancsiz siz ose inancli ve inancsiz yasayan kisolersini, neden rus kadini yaslanmayibiliuor zaman kiymetoni noliuor so, yhayir
Justin Bieber ; Türk kızları terk ediyor. Reisimiz daha önce duruma açıklık getirmiştir. Benim kişisel düşüncem ise ; trip yapıcam diye trip komalarına girip ilişkileri yıpratmalarıdır.
Yabancının açılımını yapmak lazım. Filipinler kadını ilgi çekmiyor. Burkina Faso'lu bir sevgilim olsun istemezdim. Zenci fantezim yok. Ama yok gel sana İskandinav ısmarlayayım dersen, uyar.
Hesap sormadiklari için bir de onlarda gelenekler az olduğu ya da hiç olmadiği icin fazla para gitmez düğüne, trip atmiyorlarmiş. Biraz da salaklar her önüne gelen erkeği beğenebiliyorlar.
Simdi Türk kadınlarının cogu esmer ne biliyim siyah koyu kahve sac falan ya yabancilar ise genellikle sarisin oluyor o yuzden nasik Turk kizlari cogunlukla Kivanc i yakisikli buluyorsa sebebi diger erkeklere goru sari olmasi bence
abi türk kızı egosuz demiyorum egolusu tripliside var öyle bir kısım var ama o egolu dediğinizin yarım kısmı rahat davranınca erkeklerin insanlıktan çıkmasından kaynaklanıyor kolaya alıyorlar seni bu yüzden kızlar mesafeli falan oluyor kızlar , erkeklerde egolu sanıyor, şahsen bizzat kaç erkekte samimi normal davrandım denedim egosuz tripsiz olmayı ki normaldede trip atmam hemen kendilerini bozdular
ben Türkiye'de, bir kizdan Türkçe yardim istemeye çekiniyorum. Gidip mesela suraya nasil gidilir diye sorunca, hepsi terslerken, ingilizce yardim isteyince, kendi elleriyle götürüyorlar gitmek istedigim yere.
Yabancilar öyle degil mesela. Gidip konussan, çok güzelsin diye iltifat etsen mesela, tesekkür ederler. sonra o da begenirse bir adim atar, begenmezse anlarsin zaten. ama Türk kizi öyle mi? misal, iltifat edersin, yüzüne bile bakmaz filan. ama içinden hosuna giden biri bile olsa.
ya abi ben demiyorum ki sadece mayası boşluklarla konuştum diye inanmıyorsun belki ama düzgün erkek zaten çok az bulunuyor bana sorarsan ayrıca ülke farkı var kültür farkı var , Türk kızı kendini koruma amaçlı yapsada ego diyorlar mesela türklerinde hepsi demiyorum ama büyük bir çoğunluğu abaza sonra kızda napsın otomatikleşiyor herkese aynı davranıyor 😅neyse herkesin görüşü kendine , saygı duydum 😊
@air2298 kardes, abaza çogunluk. ama bence bu kizlarda da böyle. toplum olarak genel sorunumuz bu. ben yurtdisindayim. bizim okulda cinsellikten bahsederlerdi. arada gelir rehber anlatirdi, bu böyle su söyle. hastaliklari filan anlatirlardi. zaten buralarda tabu yok.
ama mesela, ben Konya'da parkta bir çifti polise ihbar ettim, ama bulundugum ülke de hiç böyle sorunum olmadi, insanlarin birbirine saygisi var çünkü.
konumuza dônersek, mesela bir numara vererek, ne gibi bir sorun olabilir ki? en kötüsü numarani degistirirsin. :)
En İyi Cevaplar