+1 yılKadın erkek ilişkilerinin en güzel, en yalın hali, doğal iç güdülerle, içten geldiği haliyle yaşanır...
Ama maalesef sadece Türk toplumu değil, her toplumda kendi gelenek ve göreneklerine göre kalıplaşmış beklentiler kadın erkek ilişkilerini de şekillendirir. O yüzden genelde kendi kültürünüzden yaşadığınız ilişki çoğu zaman tamamen doğal olmaz. Taraflardan birini veya her ikisini de yoran beklentiler kalıbıyla başlar. Bu beklentiler mantıksız değildir, ama çoğu zaman zamanından önce ortaya çıkar. Yani ilişki olgunlaşsa ilerlese doğal olarak oluşacak beklentiler kültürel nedenlerle hazır olunmayan zamanda gereksiz bir cabaya ve ardından gelen yıpranmaya neden olur.
yabancılarla ilişkilerde bu pek olmaz. Kültürleri tanımak ve birbirine alışmak ve tamamen size ait bir sinerji oluşturmak daha güzel olur. Sadece erkeklere değil, kadınlara da tavsiyem, dil öğrenin ve Dünya’ya açılın...
mesela ben bir erkek olarak tecrübelerimden şunu söyleyebilirim; Türk kadınları, örnek olarak aldıkları ve özendikleri batı kadınlarına göre çok fazla maskülen olmuş durumda. Yani hak ve özgürlük mücadelesi için, erkeksileşmişler. Bakın avrupalı kadınlar zaten bu hak ve özgürlüğü kültürel olarak sahip oldukları için hiç o kadar maskülen değiller. Gayet kadın gibi kadınlar ve buna rağmen özgür ve güçlüler. ;) bu noktayı kadın dernekleri ve feminist abilerimize mesaj olarak iletmek istiyorum!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun hakkında uzun yazacağım ama her şeyin özeti niteliğinde olacak. Dislike atmadan önce şurayı oku ve sadece 1 dakika kendini kadın olarak hayal et. Yap bunu. Sadece 1 dakika.
Eğer tip eleştiriliyorsa beğenmediğiniz kızların babaları Türk, anneden mitoz bölünmüyoruz. Ayrıca kel, piknik tip babalara rağmen nereye giderseniz gidin ortalama bir kızın görünüşü erkekten iki tık iyidir. Makyaj yapıyorsunuz diye savunmaya geçenler yavan çenelerini 1 kilo sakalla kapatanlar.
En çok öne sürülen şeylerden biri boy. Türkiye kadın boy ortalaması 163 ve kısa-orta boylu olmak dezavantaj değil aksine feminen bulunur. Hollywood oyuncularına bakarsanız kısa-orta kadın sayısının uzunlardan daha fazla olduğunu görürsünüz. Bayıldığınız scarlett johansson, natalie portman, mila kunis, megan fox gibi kadınlar 160 iken gelip 175 boyunuzla kadınlar kısa boylu diye eleştiri yaparsanız komik duruma düşersiniz.
Gelelim darda kalınca adeta bir can simidi gibi yapıştığınız lafa ''kezban''. Tanıdık geldi mi? Kadınlar yüz vermeyince kezban, yüz verince basit, sevişirse kolay eriyen peynir çeşidi, sevişmezse geri kafalı oluyor. Fikrini almadan bir sürü kalıba sokup ataerkil sistemle yoğurduğunuz kadınlardan nasıl bir denge bekliyorsunuz? Elin Avrupalı kızına bakıyorum, modern bir ailesi var. Kendi isteği olmadan uygunsuz fotoğrafları yayılsa ailesi kıza değil yayana keser cezasını. Bir de burayı düşünün. Daha geçtiğimiz yıl yaşandı. Herifin teki +18 filmdekini kızına benzetti diye gitti öldürdü ama kızı yaşındaki kızları izlemekten utanç duymuyordu. Siz başkasının kızıyla, kardeşiyle dilediğiniz gibi seks yapmak ama kendi kızınız, kardeşiniz rahibe teresa olsun istiyorsunuz. Kadınların tek başına birey olduğunu bile kabullenemiyorsunuz. Yabancı kız evde küloduyla instagram e fotoğraf atar, bayılırsınız. Türk kadın atar, ahlak bekçisi kesilirsiniz (bkz: duygu özaslanın instagram yorumları). Ha ama anneniz, ablanız istisna tabii onlar süper onlar haricinde herkes kusurlu, eh aynen.
Bir insan özgürleştikçe güzelleşir, güzelleştikçe özgürleşir. Mutlu olmayan, evde bile şort giymeye babasından çekinen bir kadın, Rio de Janerio'da tatil yaparken hangi bikinisini giyeceğine karar veremeyen kadın gibi mutlu olamaz. Laf atılacak, takip edecekler diye istediğimi giyemiyorsam dolaptan elime ne geçiyorsa onu giyerim. Daha evden çıkarken kendimi çekici bulmamışım ki başkası bulsun. Çoğu kıyafetimi böyle düşünüp denize yakın yerlerde giymeye saklıyorum. Birine iltifat etsem güler yüz göstersem flört olarak algılıyor, artık etmiyorum. Ben ateistim, açık fikirli bir insanım ama bunu gösterince yanlış anlaşılıyorum. Cinsel bir şaka yapsam nereden biliyorsun onu yeaa (sen nereden biliyorsan oradan biliyorum, ahmak) deyip sulanmaya, taciz etmeye başlıyorlar. Yaşamadım değil yukarıdakilerin hepsini yaşadım. Sosyal medyadan değil yüz yüze hem de. Dolayısıyla yabancı biriyle evlenmek kadınlar için erkeklere nazaran daha mantıklı bir seçenektir. ''Yaa yabancı erkek napsın seni cart curt'' Bak, ''Müslüman kadın gayrimüslimle evlenemez yeenim'' tipler fazla olmasına, baskıya rağmen yine de evlilikler oluyor. Bir de olmasa ne olur sen düşün. Work and Travel'den de arkadaşlar edinmiştim zamanında, hala konuşuruz. Gitsem misafir ederler, erkek arkadaş bulabilirim kolayca. Ama yapmıyorum çünkü önceliklerim var, boş yaşamıyorum.
Sonuç olarak, daha siz kendi içinizde ataerkillikle modernlik arasında çelişkiden çelişkiye iki yüzlülükten iki yüzlülüğe girerken, kadınların böyle olmasından yakınıyorsunuz. Irkınıza milliyetçi, karşı cinsinize faşistsiniz. Her şeyin özeti bu. Küçükken 23 Nisan 'da bayrak sallayan sarışın, sevimli bir Türk kızıyken büyüyünce birden Türk kezbanı oluverdim. Ne hikmetse:)
(Bu yazıdan, aklı başında, nahif beyleri tenzih ederim)110 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Yabancıları demeyelim de aklı normal çalışan kadınları diyelim biz ona.
Çünkü normal, insan gibi kadın istiyoruz, insan gibi olup bir de Türk olursa, aynı dili konuşarak iletişim kurabilirsek yabancıya dönüp bakmayız bile.
Bu yazdıklarıma biraz açıklık getireyim ;
Malesef Türk kızlarının genelinde anlam veremediğimiz davranışlar var.
Mesela durup durmadık yere kavga çıkarmak, sonra da erkekten özür dilemesini beklemek, kimisi erkeğin ayaklarına kapanmasını bile bekliyor...
ya da hafta en az iki kere pahalı bir mekanda yemek yeme ve orada instagram için fotoğraf çekip, diğer dişilerle sidik yarıştırma zorunluluğu ve bu saçmalığın maliyetini de erkeğe ödetmek.
Yılda en az bir kez Uludağ'a yine en az bir kez de Bodrum'a gidip, denize bile girmeden saçma sapan mekanlarda bir bardak içkiye servet ödeyip, instagramda paylaşıp, ben buradaydım diye diğer dişilere gövde gösteri yapma düşkünlüğü, ve tabi maliyeti yine erkeğe...
Erkek arkadaşını kendisinin bile hiç tanımadığı birinin doğum gününe zorla yanında sürükleyip bir de tanımadığı birine zorla pahalı bir hediye aldırtmaya çalışması
Boy takıntısı, neredeyse mükemmel sayılabilecek, gayet yakışıklı ve eğitimli adamları kısa boylu olduğu için erkek olarak görmemeleri... Bir arkadaşımın Ukrayna'lı bir sevgilisi vardı, çocuk kısa kız uzundu, mesela kız çocuğa topuklu giyesem kendini kötü hisseder misin diye sormuştu bile, çocuğun boyunu hiç dert etmeden gayet güzel ilişki yaşadılar.
Hiç kitap okumamaları, anlamsız Türk dizilerine takılıp kalmaları.
EN ÖNEMLİSİ
Toplumu çok ciddiye alıp kesinlikle BİREY olamamaları !!! Sürüye ait olmak zorunda hissetmeleri...
Kendisini erkeğin sahibi sanmaları, ve yine kendilerini evrende ki tek dişi zannetmeleri.
Spor yapmamaları, iğrenç beslenmeleri...
BÜTÜM BU SAYDIKLARIM YERİNE
Kitap okusanız, entelektüel olsanız, dizi izleseniz ama en azından kalite olanları izleseniz, mütevazi olsanız, empati yeteneğinizi geliştirseniz, ortada hiç bir şey yokken kavga çıkarmasanız, hayatta evlenip kendinizi salmak dışında bir hedefiniz olsa vs...
Bütün bunlar olsa yani NORMAL BİR İNSAN olsanız,
biz neden yabancı kızlara gidelim ki?
Tabi ki bütün Türk kızları böyle değil, ama çok büyük bir çoğunluğunuz böyle ve bu yüzden yabancıları ya da azınlıkta ki Türk kızlarını tercih ediyoruz, daha doğrusu mecbur kalıyoruz çünkü insanla birlikte olmak istiyoruz.51 Yorumla
+1 yılBu konu ile ilgili bir makale yazabilirim buraya ama şu an yoğun olduğumdan kısa bir cevap ile gecistirecegim. Türk kadını türk erkeklerinin sadece %20 lik kısmına talip oluyor. Geriye kaln %80 lik kısım sürekli birilerine duygular besleyip havasını almakla kalıyor. %20 lik kısım ise taliplerinden en iyilerini seçiyor. Bu durumda kızlar da havalarını almış oluyor. Anlayacağınız İsmail YK nin dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez, beni beğeneni ben beğenmem durumu. Çok farklı milletlerden kız arkadaşlarım oldu. Brezilyalı dan Rus a Koreli den Ísveçlisine kadar, hiçbirinin bir erkek arkadaştan beklentisi, bir Türk kadınının beklentisinin yanından bile geçmez. Dediğim klişe olabilir ama bu gerçek olduğu gerçeğini değiştirmez. Türkiye de gördüğüm çiftlerde kadın ile erkek arasında daglar kadar fark oluyor yani kadınlar hep kendilerinden 2-3 level yukarıda erkeklerle birlikte. Tabiki erkek yalnız kalmak yerine bu duruma razı oluyor. Ve toplumda erkeklere karşı çok büyük bir önyargı var şiddet yanlısı, abaza, sadakatsiz olmakla suclaniyoruz. Ben kesinlikle buna katılmıyorum. Kendine uygun bir kızla tanışan bir Türk erkeği kesinlikle o kadınla evlenip güzel bir yuva kurmak çocuk sahibi olmak ister. Turk erkeği önyargılardan yorulmuş durumdadır. Özellikle 25-35 yaş aralığındaki nesil yaşıtları kızların yetiştirilme tarzı, beyaz atlı prens hayallerini yüzüne yalnızlığa terkedilmiş durumda. Hesabı öde, kro olma, benim beğendiğim tarzda giyin, sarışın mavi gözlü ol, beni arabanla evime bırak, çok işin olsa da ailenle ilgili veya sağlıkla ilgili problemlerin olsa da benle ilgilen beni eğlendirecek programlar yap... Bitmiyor...
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılYabancı kadınlarla yolum kesişmez bile kaldı ki tercih edeyim. Aşk ırk gözetmez, imkanı olan yabancı uyruklu kişiyle görüşür bu kadar basit.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden türk kadınlarını tercih edelim ki? boş egoları için mi kendilerini zeki sandıkları için mi sevgiyi bilmedikleri için mi? seveni terk edip kötü davrananın peşinden koştukları için mi serseri peşinde oldukları için mi? paraya değer verdikleri için mi. bunların hepsi bir yana sırf yabancı kızlar güzellikleri için bile tercih edilir. türk kızları son ırk olsa bile tercihim olmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kadinlarina kezban, kilolu, makyaja banmış suratini, bekareti gitmis, sunun giydigi elbiseye bak edepli ol diye kisitlarken yabanci hatunlar ozgur oluyorlar. Bizim giydigimiz kiyafete gore o**pu derken yabanci giyince cok yakismis oluyor." Bizim erkekler bekareti olmayan turk kiziyla evlenmem derken gidip 14 yasindan beri kac adamla yattigi belli olmamamis kizlari nasil kabul edebiliyorlar, evlenebiliyorlar anlamis degilim". Aslanliklari, egoluklarini ancak bize tasyalabiliyorlar. Bizi toplumsal baskiyla yonetebiliyorlar. Yabanci hatunlar yer mi bunlari. Bizim gibi hapishane de mi buyuduler. Bizim gibi cinsel obje, hizmetci, asci mi oldular. Onlar hep insandi. Biz ise hep toplumda 2. Varlik olduk. Hayvandan bile degersiz olduk. Yabanci hatun catir catir sevisirken cok iyi, turk kizi sevisirken o**pu, yabanci kadin dekolte giyince vaow harika, turk kizi giyince y*llu, yabanci hatun erkeklerle sohbet edince gulunce cok tatli, turk kizi erkeklerle sohbet edince namussuz, yabanci hatun makyaj yapinca guzelligini ortaya cikariyor, turk kizi makyaj yapinca badana yapiyor/erkekleri kandirmaya calisiyor/kezbanlik yapıyor, yabanci hatun 15 yasindan beri seks yapinca vaow harika bunlar tecrube kazanmis/cok iyi sevisiyorlar, turk kizi seks yabanci püü ayip/e*kort musun (erkek olarak onla bunla yatmis kiz istesem hayat kadiniyla evlenirdim ama nedense yabanci olunca hayat kadını kismina girmiyor 50-60 erkeklede yatmis olsa da), yabanci hatunlar bakimli, turk kizi bakimli olmak isteyince ne gerek var bu kadar para harcamaya o kremi surunce adriana lima mi olacaksin? yabanci hatun eğitimli, turk kizi ise okumak icin kirk dereden su getiriyor. Cogu bos kafa kiz okur mu kafasinda hala bu ulkede. Cogu turk kizi ailesinin dibinden ayrilmadan okuyabiliyor okursa. Sonra cikip deniyor ki onlar eğitimli. Tabi olurlar bizim gibi kafasizlarla ugrasmiyorlar, bizim gibi bomb*k bir egitim sistemleri de yok. Yani kisaca bizim erkekler dengesiz. Dedigim gibi raconlarini, aslanliklarini ancak bize kesebiliyorlar. Sonra onlar soyle boyle. Kendi ulkenizin zihniyetine, egirim durumuna, toplumsal baskilarina gore degerlendirin bakayim onlar niye oyleler de turk kizlari boyle. Bu gibi karsilastirmalari yaparken objektif olun. Ha bir de onlar daha guzelmis. Türk anneleri kendi kendine mi ürüyor? Cogu kiz, turk kadinin oldugu kadar turk erkegininde genini aliyor hatirlatirim. Bugun ki begenmediginiz, cirkin, kezban dediginiz cogu turk kizi turk erkegininde eseri. Hani bunu da dusunubilseniz keske.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu neye döndü biliyor musunuz
Doğru düzgün kişiler tenzih ederim
Erkek önce adamlık kavramını unuttu işine geleni yaptı
Bir kişi olsun sonunda eşim olsun demedi her çiçekten bal almaya kalktı
Namusu işine gelmediği gibi kabul etti
Köle gibi kullandı
seks objesi niyetine kullandı
Sevgi saygı sadakati cinsellikte aradı
Mini giyinen yollu dedi türbanlı olana gizli o.. pu dedi
Kendi başına gelince kesti biçti öldürdü dövdü
Ama en kızı olunca banane hak etti dedi
Kiyas etti
Köle gibi kullandı evde otur ona bakma konuşma dışarı çıkma şunu yap bunu yapma şöyle ol böyle olma
Ama erkeğe sorunca ben sevgilime güveniyorum erkeklere güvenmem dedi çünkü kendisi de o yollardan geçti kabul etmedi
Her kızda skora koştu tek kıza sadık kalmak yerine sayı yapma derdine düştü
Namus ahlak edep haya denilen şeyi kaybetti ama kabul etmek istemedi çünkü erkeğim dedi
Erkek yapınca gurur duydular kadın yapınca namussuz oldular
Sonra mı yabancı kadınlar daha düzgün daha edepli geldi
Halbuki yabancı kadınlar yabancı ülkeler cinsellik çok normal o kadar erkeğin koynuna girip çıkıyor ama nedense yabancı kadın daha makbul oluyor
Yabancı kadın her türlü kötülüğü yaşar haya edep yok
Ama Türkler namuslu olmaya çalıştıkca daha namussuz görülür
Önce kadını şımartti duyguları ile oynadı hayallerini yıktı
Güveni bitirdi kadın savunma yapmak istedi çok konuşuyor oldu
Kadın açık giyindi yollu oldu
Kadın güvendi birlikte oldu namussuz oldu
Kadın ne yapıyorsa kör olan sevgisinden yaptı ama şimdi kıyas edilecek kadar da basit oldu
Çünkü erkekler harika kusursuz varlık gibi görüldü her şeye hakkı var yapsın96 Yorumla- +1 yıl
bende sana asıl soruyu söyleyeyim bu durum ne zaman başladı
- +1 yıl
Sanırım bu evvaliyattan beri var
Nasıl mı
Erkeği zorla kızlara yürümesi için eğiten baba abi dayı amca mantığı
Sonrada erkek bu hale geldi
Birde şu mantık var geçmişi boş verelim
Din adamlarının yaptıkları dine mal edildi ama kimse adamı sorgulamadi imam yaparsa cemaat saha kalkar misali
Onu geçtim
Erkek açık giyinen kadına aşık olduğunu sandı aslında arzuladi istedi adına aşk dedi
Kapalı kızları açılması için ya da kapalı kadınların mahremine bulaşmak için her şeyi yaptı
Sonuç türbanlı Rus görmedim
Türbanlı İngiliz görmedim
Türbanlı alman görmedim
Sonradan Müslüman olup demiyorum
Kısaca erkekler işine geleni yaptı ama kadın kendi yapınca namusuz oldu ya da yollu oldu
Mesela erkeklerde milli olma tabiri var yapmadığın zaman alay ederler kinarlar kucuk görür ama kadında böyle bir hak yok ee erkek milli olunca kime gidiyor robota mi bir kiza sonuç yıkılan duygu onur namus güven
Göster hadi oğlum dayı amcaya şeyi diye diye
Birde teşvik ede ede
Şimdi önüne gelene şey gösterir oldular - +1 yıl
100 sene önce varmıydı
bu durum milletin islam uzaklaşmasıyla ve modernizmle birlikte gelmiiştir
not : islamiyeti yaşamıyorum , sadece objektif bakıyorum - +1 yıl
Saygı duyarım seni yargılama sorgulama haddim değil
İzmirli biri olarak söyleyeyim
Emin ol İzmirli kızlari aşırı öz güven modern olma yalanı ile kendini aşmış kizlar teşhirci ve malesef din konusunda herkesin dini kendine diyerek aşırıya kaçan kişiler
Ben İzmir'de doğup büyüdüm 5 vakit namaz kuran var bana cahil yobaz ve geri kafalı diyorlar sebep neden öpüşmek yok neden el ele tutmuyor neden seks yapmıyor
Ama İzmir'de olan her kız İzmirli değil çoğu okumaya gelmiş başka illerin kızı
Bunlarda ne yaptı üni hayatı bozuldu kendini kaybetti modern olma yalanı ile kendini bitirdi cinsellik açık giyinmek hatta daha abartı olarak para karşılığı bir şeyler yapmak - +1 yıl
şunu da unutma islamiyeti yaşamak
namaz kılmak değildir
kuran ve sünnete tam ittiba etmektir - +1 yıl
Aynen öyle
Bir kimsenin namaz kıldığına bakmayın sadece
Doğru söylüyor mu
Güvenilir mi
İhanet ediyor mu
Sözünde duruyor mu
Edepli ahlaklı mi
Başkasının hakkında konuşuyor mu
Ahlaki değerleri tam mi
Bunlar da önemli
+1 yılDurum şu. Türk kadınları toplumsal etkenlerin de etkisi ile Dünya'daki tüm kadınlardan farklı şekilde yetiştiriliyor. Ki bu yetiştirilme esnasında baskıyı da göz ardı etmemek gerekiyor. Bu baskının ardından sevgili edinecek yaşa geldiklerinde, hele bir de güzellerse, bir çok erkeğin ilgisi de üzerlerinde olabiliyor. Bu ilgi şüphesiz çekici geldiğinden kişilik olarak bu durumdan da etkileniyorlar. Yanlış anlama kişilik bozukluğu demiyorum elbette. Ancak Türk Erkeği'nde bir süre sonra durum değişiyor. Özellikle ata erkil bir yapıya sahip topluma sahip olduğumuzu düşünecek olursak, erkek kendi ayakları üzerinde durma zorunluluğu hissettiği andan itibaren, daha önce gösterdiği ilgiyi gösteremeyince, o kadar ilgiyi üzerinde toplamaya alışmış kadınlarımız, bu sefer sorular ile bunaltmaya başlıyorlar.
Durum yabancı kadınlarda farklı, yabancı kadınlar daha rahat yetiştiriliyor. Bu nedenle de çok fazla ilgi istemiyorlar, gün içerisinde aşk hayatları akıllarına bile gelmiyor. İlişkinin terazisinin de farkındalar. Yani ilişkinin ilk günleri nasılsa, sonrası da aynı oluyor. Üstelik her açıdan :)20 Yorumla
+1 yıl"Yabancı" derken bunu özelleştirmek gerek, bence.
"Yabancı kadınları" değil; "Slav kadınları" tercih ediliyor.
Türkiye'de, Avrupalı kadınlar olarak sınır genişletilebilir.
Uzak doğulu ya da Latin kadınları da tercih edenler var.
Yine de; Slav kadınları, özellikle Ruslar, en beğenilenler.
Yalnızca Türkiye'de değil, tüm milletlerce beğeniliyorlar.
Çoğu milletin kadınından çok daha güzel olmaları etkili.
Ayrıca, tavır olarak da güçlü, zeki, kadınsı duruşları var.
Batı Avrupalılar gibi erkeksi davranışlarda bulunmuyorlar.
Ataerkil düzenin kadına yüklediği görevleri yerine getirip
ataerkil düzenin erkeği gibi varlıklarını sürdürebiliyorlar.
Bu yüzden, anaerkil bir düzen kurabildiler ve sürdürüyorlar.
Güzel, güçlü, erkeğin gururunu okşayan, kadınsı bir kadın
çoğu erkek tarafından beğenilir; Rus kadınları da beğeniliyor.
Bu arada görüntü olarak Türk erkekleri çoğunlukla beğenilir.
En azından Türk oldukları söylenmediği sürece bu böyle ve
Türklerle İtalyanlar birbirine benzer. Yunanlarla da benzerler.
Bu yüzden İtalyan erkeğine dibi düşen kadınları anlamıyorum🤣
ABD, İsveç, Norveç, İngiltere, İspanya, Hollanda erkekleri dışında
diğer milletlerin erkekleri birbirinden çok çok yakışıklı değil, bence.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birincisi yabancı kadınların güzellikten öte kararkter farklılıkları var.
1) Ne istediğini biliyorlar: Yani seninle duygusal yakınlık istiyorsa o duygusal yakınlıktır başka birşeye çevrilmez. Cinsellik istiyorsa da akşam yatakta olursunuz, naza söze gerek yok. Ne isterse nettir, odur. Türk erkekleri de genelde nettir. O sebeple dolambaçlı lafları çok anlamazlar. Dolayısı ile iki taraf anlaşıyor birbiri ile.
2) Yabancı kadınlar sosyal statüye çok bakmazlar. Öğrenci iken Avrupa' ya gittim. Hem lokantada bulaşık yıkadım hem de badanacılık yaptım. Badanalı kıyafetimle bara gittim ve kız arkadaş edindim düşünün. Ben o kıyafetle girince dönüp çığlık atıp vov çektiler sanki kıyafet kostüm gecesi gibi algılayıp. Ama Türkiye' de kimse dönüp yüzüne bakmaz. Kadın o gece eğlenmek ve dans ederken öpüşmek istiyorsa diğer konular onun için önemli değildir. Çünkü istediği şey kafasında nettir. Türk kızı ise acaba yakışıklı mı olsun, zengin mi olsun, statü sahibi işi mi olsun, çok pahalı bir arabası mı olsun, ya da çok meşhur bir üniversitede mi okusun, fırlama olsun ama aynı zamanda duygusal olsun, esmer tenli olsun ama saçları sarı olsun, kaslı olsun ama iri yarı olmasın gibi kafada çok zor matematik formülleri ile dolaşıyor.11 Yorumla- +1 yıl
3) Resime gelecek olursak. Adriana Lima dünyaca ünlü manken. Şirketeri bırak isterse ülkelerin sahipleri ile beraber olabilir. Ama bakın Metin Hara ile beraber oldu. Çünkü istediği şey belli. Geleyim, muhabbet edeyim, farklı bir ülkede güzel zaman geçireyim, değişiklik olsun diyor. Ne istediği çok net belli.
+1 yılBen zaten ömrüm diye bunu kadar saçma bir şey duymadım görmedim ya Bir insan kendi ırkını elinin tersiyle itip de başka bir yönelmesini gerçekten anlamıyorum insanlarda Şule bir şey oluşmuş işte izim insanımızın hepsi kötü ama Diyarbakır'daki insanların işte sadece dış güzelliği yakışıklı da var Ama onların kalbi de iyi insanlar İşte o kadar cahil ki Şunu hiçbir zaman düşünemiyor her ırkın kötüsü de vardır iyisi de vardır sanıyorlar ki diğer Irklar gerçekten sütten çıkmış ak kaşık insanlar da böyle önyargılar devam ettiği sürece böyle ayrımlar da her zaman için olacaktır
191 Yorumla- +1 yıl
diyarbakır ne ya off pardon google sesli nin azizliği
benim icin dunyanin hangi matematiksel cografi konumuna giderseniz gidin degismeyen ek sey vardir o da kadindir.. ne yabanci kadinlar gokten isiklarla inmis aziz veya mesih ya da Turk kadini agatha christie nin korku romanlari gibi.. kisilerin tercihleri vizyonlari kulturel kural deger rol ve statuleri bu konuda tercih yapmaya yonlendirir... sahsen yabanci kadini secen erkekleri rasyonel bulunur dunya global bir yer ve artik endustri 4.0 la birlikte kucuk bir kasabaya donmus durumda.. boyle global bir yer de genis dusunmek vizyonunu genisletmek gerekir.. hem yeni bir yasam hem yeni dil ve kultur kazanimi saglar.. Turk kadiniyla yasayip klasik bir hayati secmek yerine dinamik ve inovatif bir dunyanin kapisini acabilir.. kisisel meslekleride software.. mekatronik bilimler uzerineyse kanada.. irlanda.. gibi yerlerden bir kadin buluyorsaniz arap muhammedin anlattigi cennete gitmek gibi birsey yani.. ama salt yabanci olsun nabzi atsin nefes alsin tarzinda bir tercihse uzgunum ama sonunuz 94 dunya kupasinda kariyerini bitiren penaltiyi disari atan roberto baggio gibi olursunuz.. rasyonel dusunce ve planli adimlarla cok iyi noktalara gelebilirsiniz zaten ana vatan Turkiyedeki gozlemlerim bu konuda Turk erkekleri gercekten son 10yilda ileri bir vizyon daha genis dusunce ve daha normatif dunyaya bakabiliyor cok daha nitelikli tumevarimci bakislari var.. Turk kadinlari klasik statukocu 100 yil once neyse statik hic degismeyen dizilimde bu da bence bir etken yani... Turk erkekleri cidden Turk kadinlarindan visyı olarak en az 50yil ilerde.. bu da beklentileri ve gelenekselcilige kapilmamis cogunlukta olan Turk erkekleri icin yabanci kadinlara yoneltiyor...
00 Yorumla
+1 yılBu öz güvensizliğimiz nedir böyle? Kendimize zeka yönünden, nitelik yönünden, ahlak yönünden, güzellik yönünden hiç güvenmiyoruz. Kısacası kendimizle ilgili olan hiçbir şeye güvenmiyoruz. Çünkü Türklük bunları gerektirir, öyle mi? Yok Rus kadınları şöyle güzel yok Alman kadınları şöyle... Aynanaya baksanız ne kadar çok güzel olduğunuzu göreceksiniz oysaki. Kilolu veya çok zayıf da olsanız, bacaklarınız çok kalın veya ince de olsa, burnunuz küçük veya büyük de olsa, boyunuz uzun veya kısa da olsa güzelsiniz. Kabul edin bunu ya. O kadar güzeliz ki dünya üzerinde fiziksel olarak kimse bize benzemiyor çünkü her birimiz farklı özelliklerle yaratılıyoruz. Mesela ben aynaya baktığımda karşımda çok güzel bir Sıla görüyorum ve bu Sıla'dan dünya üzerinde bir tane daha olmadığını bildiğim için çok mutlu oluyorum. Kendimi her halimle de seviyorum. Aynaya bakarken neden yabancı kadınlar mı güzel ben mi güzelim düşüneyim ki? Veya bir başka kadın neden bunu düşünsün ki? Güzelliğin tanımı çok değişkendir herkesten herkese değişebilir. Kimisine kilolu kadınlar çekici gelir kimisine zayıf kadınlar çekici gelir. Kimisine göğüsü büyük kadınlar çekici gelir kimisine göğüsü küçük kadınlar çekici gelir. Biz sırf karşı taraf bizi güzel görsün diye dış görünüşümüzü mü değiştireceğiz? Lütfen güzellikle alakalı ön yargılarınızı dağıtın. Size kendinizi iyi hissettiren her şey güzeldir çünkü.
20 Yorumla
+1 yılçünkü yabanci kadinlarda insana insan gibi davraniyor kendini üstün görmüyor merhaba desek sapik güzelsin seni beğendim hoşlandim desek sapik ilan ediliyoruz.. bize karşi herzaman keskin tirnakli penceleeiniz var aşiri egolusunuz ve herseyi heradimi bizden bekliyorsunuz.. sahip oldugunuz kadinlik özeliginizi dünyanin en değerli şeyi görüp kullanmaya calisiyorsunuz. zoru oynayip namusluyu oynayip bizi uzaklastiriyorsunuz. sizi elde edene kadar çok yorup çok zorluyorsunuz bizi.. dünyada baska kadin yokmuş gibi dünyalari ayağiniza serip prensesmisiniz gibi davranilmasini istiyorsunuz mütevazi olamiyorsunuz.. halden anlamiyorsunuz karsindaki insandan sürekli anlayis bekliyorsunuz iliskilerde sadece kendi pencerenizden bakiyorsunuz.. cinselik meselesini aşiri gözünüzde büyütüyorsunuz nude istedi diye ayrilmak istersiniz eve cağirdi diye ayrilmak isterseniz yolda yürürken baska kiza gözü kaydi diye ayrilmak isterseniz... hep vermeden almak istiyorsunuz.
35 Yorumla- +1 yıl
Öyle olanların peşinden neden koşuyorsun kj
- +1 yıl
@yflower tesekkurler😊
- +1 yıl
bravo kardeşim hepsi de doğru
- +1 yıl
@safety_razor tesekkur ederim...
Yabancı kadınlar da kibir yok. Merhaba diyeni taciz ediyor diye yargılamıyorlar ve reddetmeleri bile ılımlı ve güzel üslup kullanarak oluyor.
Tabiki gerçekçi bakarsak Yabancı kadınlar sürekli tacize uğramıyorlar, sosyal medyadan sürekli mesaj almıyorlar, tecavüz olaylarının az olduğu yerlerde yaşayıp daha çok değer görüyorlar. Aile ve toplum baskısı yok. Türk Kadınları şu yönden haklı Türk kadınları bunlarla başa çıkıyor ve savunma mekanizmaları bu tepkileri veriyor. Aslında eğitimi sadece okuldaki derslerden ibaret sanıyoruz ve insanlık yönümüzü geliştiremiyoruz en büyük sorun burada.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Türk kadınları eskiye nazaran gereksiz bir zorlama, gereksiz bir ego ve gereksiz bir umursamazlık derdinde yani benim talibim çok sana mı kaldım havası var. Son 3 yılda özellikle hangi kadınla konuşsam bir darbe yemiş, geçmişte aklı kalmış, güven problemi yüksek ve muhabbet etmekten kaçıyor (benim muhabbetimi insanlar sever eğlenceliyimdir, bu bu genel olarak çevremdeki insanlarda da aynı). Gerçekten bak Türk kadını mükemmeldir yalan yok sadece yabancı kadınlar ne parayı ne pulu ne de tipi aşırı umursamıyorlar ve çoğu küçücük şeylerle mutlu oluyor sıfır ego.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar, siz soylu ve onurlu anadolu kadınları çok değiştiniz. Ne din, ne iman, ne onur, ne haysiyet hiç biri yok çoğunuzda ve para için yapmayacağınız, satmayacağınız şey yok. Erkek doğuştan salak ve kör ve sağır anlayışı ile her önünüze geleni parmağınızda oynatacakmışsınız gibi bir kadın milleti, kadın illeti çıktı ortaya. Yabancı kadınlarda ki insanlık, modrnlik, içtenlik, samimiyet yok hiç birinizde. Hele hele vefa, aşk, tutku, samimiyet, sıcaklık, güven, şeffaflık, cesaret, iyi niyet, bağımsızlık yok hiç birinizde. Yarsa yoksa asalak hayatlar, yangel yat, erkekler ne enayi, hayat ne şahane yakıp geçiyorsunuz tüm hayatlarımızı. Sevgi yok, aşk yok, sadakat yok, bağlılık yok, samimiyet yok, ilgi yok, güven yok, sabır yok. Evet arkadaşım daha hala neyine güvenyorsun?
33 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bağımsızlığı açık giymek , istedigiyle yatmak, sabahlara kadar evsiz gibi barlar da dışarı da gezmek sanıyorlar ve ayrıca yeni meslekleri de evlenmek boşanmak ve nafaka almak. Üç kuruş para kazandıkları zaman erkeğe ihtiyaçları olmadıklarını sanıyorlar. Erkeklerin cinsel açlığı = kızların ilgi açlığı hiçbir farkı yok bu coğrafya da. Satranç oynar gibi ilişki yasiyorlar. Özür dileme erdemi zaten yok haklı da olsa haksız da olsa erkek gelsin , erkek yapsın , erkek özür dilesin... Tartışmaya girince karşılıklı bir savaşa giriyorsun sanki hatalı olduğu halde özür diletip seni yenmeye çalışıyor , erkeği pasiflestirip sonra da " ay sen de çok şeysin " diyip adam dan ayrılıyo. At çöpe gitsin abi çok haklısın yemin ederim. Türk kızlarını sabun yapalım Rus kızları banyo etsin.
- +1 yıl
@coronaviruszxc Aynen öyle ve çok ama çok değiştiler. Zaten kötüydüleriama atalarımızdan gelen disiplin, ar, namuz, haysiyet kavramı içlerinde ki arsızı, namussuzu, kitapsızı dizginliyordu, terbiye ediyordu. Sonra ne oldu, bir kaç münferit olaydan sonra, kadına şiddet diye diye ağlanıp çıkarttılar erkeği hiç bir şeyleştiren yasaları. Sandık ki gerçek bunlar ve kadınları korumak lazım. Oysa zaten her şeyin sebebi kadınlardı. Verdik ne istiyorlarsa, şimdi onlar bizi doğruyorlar. Bizden bir iki densiz, kansız çıkardı, ama onlardan nerede ise tamamı densiz, kansız, namussuz, onursuz.
- +1 yıl
Abi bu ülke den bir kızla pardon şeytanla evlenmeyi düşünmüyorum zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bir Türk kadınıyım ama yabancı arkadaşlarımla Türk hemcinslerimi kıyaslayınca fark ettiğim şey yabancı arkadaşlarım kendilerini prenses sanmıyorlar. Çevremdeki Türk arkadaşlarımda kendini prenses sanma durumu var. Öyle büyütülmüşüz biraz, kıskançlık desen hiçbir ırk bizimle bu konuda yarışamaz. Türk kızlarını kötülemek için söylemiyorum, ben de kıskanç biriyim, böyle olmuşuz ne yapalım. Ama durup da sevdiğim birinin sürekli benimle ilgilenmesini, sürekli sürprizler yapmasını beklemem, o kadar da ruh eşi kavramına inanan biri değilim
Yabancı kızlar bir de hiç bir şey düşünmeden evlilik öncesi ilişkiye girebiliyorlar, o konuda da rahatlar60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen İngilteden biriyle sevgiliyim.
Ben bir yere çıkacağım zaman. Nereye? Niye demiyor mesela! Ya da Nerdesin diye sürekli darlamıyor. Aynı şekilde ben de ona saygı duyuyorum. Gereksiz kıskançlık yapmıyor hiç bir zaman ben de bana nasılsa ona saygıyla karşılık veriyorum. Ben ilk defa bir ilişkimde nefes aldım. Baskı yok huzurluyum. Bence olması gereken bu sevgi ve saygı birbirinize karşı..
Not: ama kız arkadaşlarımı iyi stalklamışlığı var bunu bunu ve şunu gözüm tutmadı dedi 🤣
Not2: Orada ki erkekler hiç bir şeye elini sürmezmiş ve bir şey yapmazlarmış ondan sevmiyorlar demişti.11 Yorumla
+1 yılYahuşuhlu 😂😂😂😂
Yabanci kizlar sinifa sonradan gelen yeni kız ögrenci gibidir. Yani FARKLI.
Ayrica biz Türk kızları Türk erkeklerinin ne mal olduğunu bildigimiz icin yabanci kizlar da bilmedigi icin, adamlar da foyalarini saklamak icin sırtlan gibi yabancı kizlari avliyorlar ya da avlamaya calisiyorlar.
Bir de ogrendigim kadariyla yabanci kizlarda "Ama aşkım yaaaa..." ile baslayan tribal cumleler yokmuş. (Biz öyle duyduk.)
Son olarak yorumlarda da gordugum kadariyla cok "free" takıldıkları icin Türkçe tabirle "Çöpsüz üzüm" olduklari için.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür rahat ve esnek oldukları için ama onların yaşam yetiştirme tarzları öyle
Bizimkisi öyle değil tam tersi
Şahsen bende bizim bir çoğu erkeği beğenmiyorum nedenlerim uzun olur o yüzden yazmıyorum, sadece en çok sinir olduğum bi kaç tanesini soyleyeceğim
Düşünce ve yetiştirilme tarzlarını, bakımsız olmalarını, şiddete meyilli olmalarını, kaba kro olmalarını hiç ama hiç beğenmiyorum
Bunlara rağmen hiç bir yerde hiç bir zaman Türk erkekleri şöyle böyle diye genelleme yapıp kötüleme aşağılama yapmadım
Bi kaç tane farklısı iyisi vardır diye ama onlar her yerde kötülüyorlar
Sadece bi kaç tane huyuları mesela egolu, tripli olması gibilerini alıp iyi olan bir sürü huyları yok sayıyorlar kötü olanları söylüyorlar nankörler sjshsh10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizlere duyduğumuz aşırı saygı ve sevgiden ötürü yabancı kadınları tercih ediyoruz. Sizi çok seviyoruz o yüzden sizi bacımız & kardeşimiz olarak görüyoruz. E tabi haliyle bacımız olarak gördüğümüz biriyle nikah masasına oturmak bize yakışmaz. Sapık mıyız biz?
Bu yüzden yabancı kadınlarla evlenip yuva kuruyoruz. Size de ne yapsak beğenmiyorsunuz!
Çok güzelsiniz deriz; Defol git be slkkk dersiniz.
Tanışabilir miyiz deriz; Syktrrr git dersiniz.
Biz de sıkılıp gittik sonunda...
Oğlumu da kendim gibi dışardan evlendireceğim.
Yıllarca bu ülke bizi Kıbrıs yavru vatandır diye kandırdı. Halbuki yavru vatan Ukraynaymış!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı bir ülkede doğmuş vede o ülkenin vatandaşı olan bay ve bayanları kendi insanımız olan bay ve bayanlar ile yakışıklılık üzeri kıyaslama gereği duymadım.
İşin aslı ; Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Japonya vatandaşı olan bir bayan ile iş yerinde iş üzerine muhattaplığımız oldu. Karşılıklı saygı ve nezaket üzeri yapmacık olmayan davranış ve sözler ile belirli bir süre aynı iş yerinde istirahat saatinde, facebook messengerde bir birimizi tanımak adına konuştuk. Bir birimizin iyi niyetini, saygısını ve gerçek kişiliklerimiz ile kurduğumuz muhattplıklar karşılıklı güven hissi duyup bir birimize olan saygımızı artmasını sağladı. Eğer kendi ülkemizin insanı olsaydı onunla bir birimizi yakından tanımak adına muhattaplığımızı devam ettirir vede nasip olursa yuva kurmayı isterdim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru sanırım bu sıtede 999999 defa soruluyor. Ama bunun cevabını vermek ıcın onların ıcınde yasamıs onların kültürüne hakım olmak lazım. Bu anlamda yurtıdınsa okumus ve iş yapmıs bırı olarak net söylıyecegım sey.Öncelıkle türk kadınlar fazla arabesk ruhlu yanı sureklı bunalımdalar bu yetmıyor gıbı cevrelerınıde sureklı negatıf enerjı yuklerler. Konusmasını bılmezler halden anlamazlar egoıste ve bencıller dunya sureklı onların etrafında dönsün ısterler.Çok deger verırsın anlamazlar az verırsın anlamazlar.Üstüne düşersın kılıbık derler hıc ılgılenmezsın igısızsın derler kadında blmezkı ne ıstedıgını hayatı bunalımlarla gecer senın boğar dertlerıyle. unıversıteyı yurtdısnda okudugumdan kız arkadaşlarım yabancı ıdı. Bence ımkan varsa yabancılara öncelık verılmesı erkek saglıgı acısından önemlı yaşadıgınızı hısserdersınız türk kadını ve romen kadını dunyanın en problemı ıkı kadın profılıdır bunu ben demıyorum ıstatıstıkler dıyor :)
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCevabı sorunun içinde kendin vermişsin. "Yabancılar Türk erkegini 3'e 5 e katlayacak kadar yakışıklı"
Demek ki onlar da kadınları güzel buluyorlar.
Ayrıyeten biz egoluyuz, dünya etrafımızda donüyor zannediyoruz. Onlar daha medeni ve daha usluplu.
Tabii bizim böyle olmamızın bir sebebi de çok fazla erkek tarafından çok yogun gereksiz ilgi görmek. Bizi bu hâle getirenler de onlar.
Aslında kadın erkek nufusumuz da aşağı yukari aynı.
Erkeklerin bu kadar kadinlarla muhattap olmada zorlanmasinin sebebi "fahişe" kavramı, kadının baskılanması ve kızların cinsellikten uzak (evlencem) kafasında olması olabilir. Tabii bu z kuşağı için çok çok düşük.
Z kuşağında kızlar kim ne der kafasına takmadan istesiğini giyen, istediğini yapan, flörtleşebilen, çoklu arkadaşlıklar kurabilen bir yapıda.
Yani normal bir yapıda. Zamanla aşılır.22 Yorumla- +1 yıl
Yabancılardan kasıt kim?
Suriyeliler mi mesela?
Beyaz Avrupa’lılardan bahsediyorsan o zaman orada sarışın kızlar neden hep Türk erkeğini tercih ediyor? Avrupalı erkekler uyuz ve kız gibi beyaz ve feminem. Sen beğenmesen bile
Türk erkeği esmer maskülen ve sahiplenici oluşuyla neredeyse Tüm dünyada çekici kabul ediliyor. Yani neticede Türk , tipik Akdenizli görünüşüne sahip. Rusya da falan yetimhanelerde Türk erkek çocuğu gördükleri zaman hemen kapış kapış alıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılTürkler Avrupa'da Arap zannediliyor güzel arkadaşım :) ayrıca islama fobi öyle vir yüksek ki. Medyaları müslümanları hep terörist olarak lanse ediyor.
Almanya'da çok yakın her yaz yazlıkta takıldığım Türk bir arkadaşım yaşıyor. Rusya'da yengem ve dayım var. Fransa'da Türkiye'de yaşayan çok samimi sık sık buluştuğum bir arkadaşımın anneannesi yaşıyor.
Türklere olan ırkçılıkla ilgili anlattikları anıları anlatsam dünyanı şaşarsın :)
Mesela bizim ülkede bizim Suriyelilere yaptığımız gibi kabaca bir ırkçilık yokmuş ama ayrıştırma, küçük görme, sinsilik çok varmış.
Ekşi sözlükte de turklere yapılan ırkçılıklarla ilgili başlıklar var, boy boy okuyabilirsin.
Rus kızları bir ara facebookta Türk erkeklerine ihtiyacımız yok (Rusça) diye bir grup kurmuştu ve o kadar çok üyesi vardı ki, Türklerin tacizlerinden, mesajlarından bıkmışlar.
Geçen ünlü bir kadın instagramını Türkiye'ye engelledi.
Şu an Türkiye ne yazık ki tüm dünyada diktatörlükle ve kadın cinayetleriyle anılıyor.
O Türklerle ilgilenen Rus kızlar da Rusya'nın köylerinde yaşayan fakir kızlar genelde. Moskova'da yaşayan bir kız ilgilenir mi acaba : )))
Sen bir Amerikalı, İngiliz vs değilsin kendine gel Ortadoğulusun sen arkadaşım.
+1 yılNeden mi? Düğün şurada olsun burada olsun diye diretmezler. Düğünde bu takılsın şu takılsın demezler. Arkadaşım o koltuk takımını almış ben de daha lüksünü almam gerek diye inatlaşmazlar. Onlar sadece aşkın peşindedir. maddiyat onlar için pek önemli değildir. Sade bir nikah ile sevdiği adamla evlenirler.
Oysa bizde;
söz
nişan
düğün
balayı
evin tüm eşyaları lüks olacak!
balayı en güzel yerlerde olacak!
kayınvalide istenmez.
Borç borç borç borç
sonra boşanmalar
ve adam mutsuz şekilde yaşar.50 Yorumla
+1 yılTürk kadınları sürekli , taktik , trip , soğuk yapmak gibi özgüvensiz davranışlar sergiliyor
sohbet desen sürekli gereksiz detay anlatıyorlar. Yabancı tanıma fırsatım oldu , hiç bizimkiler gibi değiller. Aşırı net ve özgüvenliler. Rahat rahat konuşup , istediklerini söyleyebiliyorlar42 Yorumla- +1 yıl
İşte bak yazımında bile ulanlı konuşman var daha nediyelim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. yabancı erkek türk erkek kıyaslaması de kadın kıyaslaması da doğru değil.. Yabancı erkekler senin filmlerde gördüğün, instagram da like attığın erkekler değil çoğunlukla... KAdınlar da aynen.. Yalnız bir kaç ülke kadınları gerçekten güzel,örneğin İsveç. bazı ülke kadınları da çoğunlukla pek güzel değil, örneğin İspanya... Yerine gidip görmeden fikir belirtmek doğru değil.. Bir de bazı yabancı kadınlar Türk kızlarına göre daha az kaprisli, daha net.. bu da çekici bir şey, merhaba demek yabancılarda medeni bir davranış, bizdeki kızlar "ayy bu bana aşıkk" havasına giriveriyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHava alanında bekelerken valizlerimizi vermek için önümde yabancı nereliler di bilmiyorum ama yabanciydilar 4 erkek. Iyi kötü İngilizcem 1 saat bekledik o gun. Okadar kibar yakışıklılar ki olum gitmeeseniz diyecektim.. Adamlara bakarken boynum tutulmuştu. Ne hava ne kibir ne baska birsey ama gittiler inanın beyler beğenmediğiniz Türk kızlarının dibinr düşen yabancı sizden bin misli yakışıklı erkekler var sıfır ego neye şişiyorsunuz siz
50 Yorumla
+1 yılDaha rahat ve daha kadınsılar. O yüzden tercih ediyorlar.
70 Yorumla
+1 yıl@princess12 yoruma kapalıydın bu şekilde yazmak istedim.
Filmi izlediğini düşünerek oradaki bir repliği yazmak istiyorum.
...
"Vücudumun her bir parçası yok olacak. Bir parçası hariç hepsi. Tek bir parça. Küçük, kırılgan ama dünyada sahip olmaya değen tek parça. Onu hiç kaybetmemeli ve vermemeliyiz. Onu bizden almalarına izin vermemeliyiz. Her kimsen bu yerden kaçmanı dilerim
Umarım dünya değişir ve her şey iyiye gider ama en çok şunu anlamanı umuyorum: seni tanımasam bile ve seninle hiç karşılaşmasak, birlikte gülmesek, ağlamasak, seni öpmesem bile...
Seni seviyorum. Seni tüm kalbimle seviyorum.''
Valerie32 Yorumla- +1 yıl
Dislike atan iki kadın ne anladı acaba 🙂
Umarım bahsettiğim kullanıcının burafaki yorumunu okumuşlardır.
Bunu görüp okurlarsa eğer ne düşündüklerini öğrenmek isterim gerçekten.
Herhangi bir olumsuz tepki vermeden. - +1 yıl
Merhaba, yazınızı yeni görüyorum ve teşekkürler. V for vendetta, filmi izlemedim ama novelini seneler evvel okumuştum. Hatırlatmanız iyi oldu izleyeceğim yakın zamanda
Repliğe gelirsek, olmak istediğimiz yerde olmak istediğimiz insanlarla mutlu oluruz elbet. Benliğimizi kaybetmeden.
+1 yılher zaman türk kızından yanayım ama yetiştirilme tarzları çok kötü.. bu yüzden çoğu kız şımarık, kendini birşey sanıyor zaten aşırı ilgiyle büyütülüyorlar birde erkekler şımartıyor dışarıda sonra kızlarla muhattap olamaz hale geliyorsun hepsi hava gazı doldurulmuş gibi şişmiş..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSence? Çocuk gibi naz, atar yok. Çocuk gibi hoşlandığını dile getirip sanki anasına babasına küfür etmek gibi atarlanmak yok. Çocuk gibi Duygularını dile getirip sosyal medyadan instagram veya whatsapttan engellemek yok. Yani sence neden tercih ediliyor bir düşünelim?
20 Yorumla tek sebebim davranışları türk kadını egolu ulaşılmazı oynuyor çünkü abaza erkekler onu o mevkiye getirdi ama al bir tane ilik gibi rus hatunu her gün seninle gezer çağırdımmı gelir otobüse bile biner sevdiğini hissettirir sevdirir kendini yani anlıyacağınız türk kadınlarının eksik kalır tek yanı bu onun dışında onlarda gayet güzel çekici
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Türk kızlarının çok değişik tripleri var. İnsanı bunaltır yani o derece. Belki ben bile öyleyim bak eleştirdiğim halde. Yabancı kızlar daha rahat belki ondan seviyorlardır. Bir de saha seksi geliyor sanırım yabancı kızlar. Hepsinin ağzının suyu akıyor sadece yabancı olduklarını duyduklarında bile..
50 YorumlaBu çok yanlış bir mentalite. Erkekler diyerek hepimizi bir tutuyorsun. Ek olarak 3e 5e çarpar diyorsun da yabancı kadınlar sanki türk kadınlarını çarpmıyor. Hem genelleme hem de dar bir perspektiften bakıyorsun.
Sana tavsiyem şu ki; Bir daha yazı yazacağın da öyle olmayanları da hesaba katmalısın.04 Yorumla
+1 yılYorumlardan bazıları iyiymiş
İlk olarak türk kadınlarının vermemesinden bahsedilmiş;
Yabancılar bu konuya takılmıyor çünkü onların brkaret gibi bir örf, adet ya da ne deniliyorsa öyle bir olguları yok toplum baskıları yok!
Türkler vermiyor çünkü müslümanız gerçi siz de müslümansınız da günahı takan yok galiba
Bir de türk kızlarının atarına giderine takılmışlar ki haklılar da bana bile trip atıyorlar çok da umrumda sanki
Bir de kızlar çirkinmiş kendi adınıza konuşun!
Şimdi erkeklerin eleştirdiği konuları erkeklere uyarlayalım abi adam benim sevgilim değil bana küsüyor kıskanıyor trip atıyor sen kimsin ya
(Kizlarinki kadar abartı değil ama sizde de var)
Yemek içmek okumamak bir de aptal diziler
Sanki erkekler dizi izlemiyor siz de izliyorsunuz!!
Ego konusu; bunun sebebi tamamen erkekler! Her önünüze gelene çok güzelsin ilk defa böyle hissediyorum tarzı yalakalıklar yapmazsanız olmazdı12 Yorumla- +1 yıl
Linç yemeden şunu söyleyeyim tüm kızlar aynı olmadığı gibi tüm erkekeler de aynı değil
- +1 yıl
Söz meclisten dışarı yani
Bir de şey var kendisi bilmem kaç tane kızla yatmış gelmiş ben geçmişi temiz kız istiyorum diyor
+1 yılYabancı olmuş veya Türk olmuş önemi yok, önemli olan insanlığına bakmak her ırkın hem kötüsü hem iyisi var, Maalesef bizim Türkiye'de hemcinslerim yüzünden Türk kadınları egolu oluyor bunu biz yapıyoruz arkadaşlar, adam nasıl yokluktaysa herkese yazıp yazıp duruyor ondan sonra Türk kadınları şöyle böyle serzenişte bulunuyoruz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen tercih etmiyorum Türk kadını gibisi yok ama bu yabancı kadın terh eden erkeklerin çok olmadı Türk kadınlarının suçu. Burnu havada olanlar var, burnundan kıl aldırmayanlar var, sevgilisi olanlar ya da evliler, sürekli bir afra tafra, işi yokuşa sürme vs. Bir de çelişki ve iki yüzlülük çok. Bekarken cinselliğin c'sini konuşsan doğduğuna pişman eder evlenince eşinde azıcık sorun olsa büyütür boşamaya kadar götürür. Bşr yandan erkekden beter azgınlar da çok. Eekeklerin gereksiz yere adı çıkmış.
10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarına ulaşamayanlar yabancılar çok kolay ve basit oldukları için tabi ki. Aa bi de boynuzlanmak hoşlarına gidiyor. Rus karısıyla sokakta yan yana yürüsün bi erkek o kadın sokakta görüp beğendiği tüm erkeklere bakıyor ve onlar için doğal bu durum.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü o kadınlar da namus değil onur ve ciddiyet kavramı var
O kadınların çoğu bedenini kullansa da sizden farkı çok!
Bakımını sürekli yapıyorlar
Kadın ulaşılmaz olarak göstermiyorlar kendilerini
Erkekle yatınca namusum kirlendi demiyorlar , zevk aldım oldu bitti diyorlar
Biliyorlar ki kadın da erkek de yaşlanıyor zamanın kıymetini biliyorlar. Zevkini yaşıyorlar
Özgüveni var istiyorsa ever diyebiliyorlar. Ya da erkek gibi çalışıyorlar,
Aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı ile hem sevişip hem de ev giderlerini yarı yarıya karşılıyor.
Boşanınca ayaklarım üstünde dururum diyerek erkeği sömürmüyor ve kadınım erkek kadar güçlüyüm diyebiliyorlar
Bunların çoğu TR de kadında yok.11 Yorumla- +1 yıl
İmzami atar buradan yeni konuşmaya başladığım Rus kızı Anastasia ya selamımı gonderirim
Türk kadınları bakımlı çok bakımlı
Fakat yabancı kadınlar bakımı sevgilinin esin yanında yapar. Dudağına ayrı yanağına ayrı yüzüne ayrı boynuna ayrı vücuduna ayrı kremler kullanır ve hepsini tek tek yanlarında yapar buda erkeğin hoşuna gider. Yabancı kadınlar bu işi biliyor. İşleri sadece sevgili veya eşi tatmin etmek başka birşey yok bence...
Zaten bir erkeğe o yeter başka şekilde her türlü midesi doyar... Linç yemeyelim erkeklerden şimdi...12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Siz kadınların göremediği hissetmediği ama onların hissettiği bir şeyler var demekki,
Erkek diğer yarısını bulana kadar, ezik, sapık, kaba, anlayışsız, umursamaz, ukala görünebilir, oysa biz erkekleri adam eden sizlersiniz,
Üzümün sapı armutun çöpü demeyi bırakın erkeklere sahip çıkın10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlamicaklari için cazip geliyordur ve Türk kızları istedikleri her şeyi yapmıyor diye yabancılar yapıyor diye
Hemde yabancılarla oynaşıp daha sonra eline erkek eli değmemiş kiz arar çoğu her boku yer sonra evleneceği zaman en masumu olsun en çok iş yapanı yemek bileni olsun erkeklerle görüşmesin filan derler40 Yorumla
+1 yılolay ırksal bir mesele değil bence güzellik şu bu kıyaslamasından ziyade yabancı ülkede bir kadınla tanışmak sohbet etmek daha kolay herhangi barda kafede yanına gidip merhaba dediğin zaman terslenmiyorsun kadınlar sana sanki öcüymüşsün öldürecekmişsin gibi bakmıyorlar o sebeple erkekler yabancı kadınları daha çok tercih ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılHerkes birbirini gömmüş, işte problem burada aslında, iki taraf da karşı cinsi kafasından oluşturup koyduğu kalıplara koymayı bırakıp kendi tabularını yıkmalı asıl kendisi daha iyi tanımalı, ben ne istiyorum diye sormalı, kimse ne istediğini bilmiyor ve popüler olan ne ise ona yöneliyor, yalnız insanlar bu yüzden çoğalıyor, mutsuz geçen zamanlarımız artıyor Rahat olun biraz
00 YorumlaTamamen teknolojinin zararları. Tamamen hollywood ve yabancı yapım filmlerdeki kadınlar , moda sektörü vs. Biz kendi içimizdeki sorunları cozemessek yabancılara varsak ne olur yeni kan taze kan deriz kültürü farklı deriz.. Kendi kulturumuze sahip çıkmadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkek yapısı gereğiyle trip, naz gibi gereksiz iliksiye zarar veren olguları kabul etmez. Yabancı kadınlar bunlara Türk kızları gibi cok takilmadiklari için bu konuda daha ön planda oluyorlar. Gerek fiziksel veya seksüel anlamsa daha iyi düşündürdükleri için tercih anlamında on planda oluyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Siz değirmen taşı değilsiniz sevgili Fenomen. Bu durumun altına girersek çok çıkamayız.
+1 yılÇünkü yabancı kadınlar sıcak kanlı, egoist değiller, eşlerine sadıklar. Türk kızları trip trip trip. Bazıları ise paragözler. Zengin bir koca avlayıp daha sonra boşanıp mal varlıklarına konma derdinde.
Buradan bir kaç kızın düşüncelerine şahit oldum ve Türk kızıyla evliliğin hata olabileceği kanısına vardım.01 Yorumla- +1 yıl
5 Disslike egoist kızlar. Hahahajaj😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1. neden genel olarak kibir ve egodan yoksunlar öyle alçak dağları ben yarattım havası yok malum 1.60 boyunda 70 kg bir türk kızındaki havalarla kıyaslayınca baya ön plana çıkan bir özellik
2. trip ,, dırdır yok denecekkadar az
3. türk kızlarına göre çokçokçokçokçokçok güzeller
4. türk kızlarına göre erkelerine iyi bakıyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yabancı erkekleri tercih etmemle aynı sebep. daha anlayışlı insan olmaları.. daha doğrusu insan olmaları. özgür ruhlu ve şizofrence düşüncelere sahip değiller. tabiki türkiyede istisnalar var ama çok azınlıkta. bu yüzden benim erkek arkadaşım rus ve türk erkeğiyle yaşadığım sorunun 1'ini bile yaşamadım. ilişkinin kontrolü benim elimde.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuranın çoğu ırkçılık karşıtıdır ama gel görkü biri kendi ırkından birini sevmeyince olay çıkıyor :D
Türk cinsiyetinin kız ve erkek iki tarafta sorunlu.
Kız -
1.50 1.60 arası boy 190 adam ister :D
Erkek -
90 60 90 İster kendisin 170 80 kilodur :D
En basitinden böyle ama Türk kızları egosu var en çirkin kızda bile 10 tane selam dm si var bu kızın nasıl popişi kalkmasın bizim erkekler salak. Ama genel olarak tabiki Rus / Çerkez gibi gibi ülkelerin kızları öyle değildir İlişkiye değil karşısındakine önem veriyor Türk kızları öylemi aaaa neyse boşverin gitsin.34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@pleiades Sapik türk erkekleri baban deniz atı galiba? Ve ya deden? herkesi bir neden yüzünden diğerlerini suçlaman çok saçma bir şey, Haa ama yavşiyorlar doğru ama elde avuçtaki o şimdi nasırlı elcikten daha iyi onda hem fikiriz tabikide.
Sapiklik dediğin şey hormonlardan gelen bir şeydir içinde karakter gibi faktörlerde barındırır ama buda aileden gelen bir şeydir sonradan düzele bilir zordur ama düzele bilir.
Cevap sahibi+1 yıl@pleiades Yazdık ama rus kızları niye ego yapmıyor önemli olan bu ego bile değil sizinki aslındada öyle gazı alınmış kola misali tatsız tutsuz bir şey sadece var niye var belirsiz :D , Ayrıca ben kendi hemcinsimi eleştirdim sen kendi hemcinsini benden daha iyi biliyorsun ve gizliyorsun :D.
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Ruslar , her anlamda türk kadınlarından daha kaliteliler..
Daha kadın
Daha insan
Daha egitimli
Daha iyi kalpli
Daha istekli
Daha güçlü
Daha güzel74 Yorumla- +1 yıl
Kanka helal sana aynı fikirdeyiz 👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızını referans alırsak Her iki taraf da paracı Naz niyaz kapris yabancılarda daha az buna karşın sadakat yönünden pek iyi değiller.
Gerçi ben Türk kızlarının genelinin de pek sadık olduğunu düşünmüyorum.
Hemen hemen eşit gibi aslında En azından Rus la evlenirsen çocuğun güzel olur.20 Yorumla
+1 yılvalla şu zamana kadar flört ettiklerime karşı ne bu egoist tavır takındım ne kaprislerimle yordum, konuşan her erkeğin ağzından senle konuştukça mutlu oluyorum cümlesini duydum ama doğru mu yoksa yalan mıydı bilemiyorum fakat hepsi de bi süre sonra yatmıcağımı anlayınca gitti, arkadaşlarım sürekli kızıyor bana azarla tersle diye ama yapamıyorum çoğu zaman barışmak için bile mesaj atan arayan ben oldum, veren varken sevene sıra mı gelirmiş
40 Yorumla
+1 yılDaha güzel ya da daha egosuz geldikleri için olabilir, Türk kadınlarını kötülemem ben ama günümüzdeki çoğu Türk kızı maalesef kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, o nedenle onlardan soğuyup yabancı kadınlara ilgi duyduklarını düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir tercih değil yani imkanlar doğrultusunda görüşür ve açıkçası yabancı erkekler Türklerde daha iyi Türk erkeği (hepsi değil) kadına gereken değeri vermiyor ve net değiller , Türk kızındada kendini hint kumaşı sanan viladalar mevcut. Ayrıca Türk erkeği Türk kızını , Türk kızı da Türk erkeğini aşağılıyor. 2 yabancı sevgilim ve 1 tane flörtüm olmuştu ancak hiç birinde Türk'de ki kadar kötü hissetmedim. Prenses gibi davranıyorlar. Hangi erkek prens olmak istemez ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcayip güldüm soruyu okuyunca😂😂
Konuşup duruyorlar ya her yerde güzel/çirkin kadın ya da erkek vardır. Güzelliğe bağlamak çok saçma ki o zaman türk kızları da yabancı erkek sevdalısı olsun
Pardon koreli erkek sevdalısı insanlarla dalga geçiyorlardı
Çok boş ni konu ya😁😁00 Yorumla
+1 yılherşeye sorun çıkartmıyorlar eğlenceliler ailelerine düşkünler seksiler güzeller bakımılar alçak gönüllüler ya türk kızları nasıl yüzüne bakmayacağın kıza kıtlıkta kalınca bir selam ver kız hemen bir hava
15 Yorumla- +1 yıl
"yüzüne bakmayacağın kıza kıtlıkta kalınca bir selam ver"
Burdan belli zihniyetin belki o kız ona kıtlıktan selam verdiğinin farkında olduğu için böyle davranıyordur. - +1 yıl
@Kartonhelva sizin niye tirip attığınız belli değil farkında olsun olmasın
- +1 yıl
İnsan gibi yaklaşsanız insan gibi karşılık bulursunuz belki trip felan atmıyorum ben
- +1 yıl
@Kartonhelva insan gibi yaklşama derken bak yaptığım şeyi söyleyim sen tirip nedenini söyle kıza uygun ses tonuyla konuşuyorum ufak espiriler ufak bir gülüş kızı gülümediyorum kız beni görünce tirip atıyor neden peki
- +1 yıl
Yoklukta gittim diyorsun daha önceden nasıl davranıyordun kim bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadınlarında bir ego bir ego sanırsın hepsi kraliyet ailesinde büyümüş kendini ağırdan satmalar yuvarlak cevaplar (buluşalım ister misin bilmem olabilir gibi) ama 6abancilar öyle değil buluşalım ister misin evet ya da hayr en basit budur o yüzden yabancı kadinlar tercih edilir
10 Yorumla
+1 yılHer iki cinsin de yabancı hayranlığı olduğu aşikar. Beğenmeleri gayet normal , tıpkı bizim yabancı erkekleri beğenmemiz gibi ama kendi milletini gömerek bunu yapmaları bana çok komik geliyor ; istisnalar hariç kadınlar bunu yapmıyor mesela
10 YorumlaSoruna bakılırsa asıl mesele Türk erkeklerinin sizden başka alternatiflere yönelmesi. Yani sen yabancıları boylu poslu yağuşuklu bulabilir ve onlarla istediğin gibi ilişkiler kurabilirsin ama bizim böyle bir hakkımız olmamalı değil mi? Hastasınız. Zihniyetiniz bozuk. Tam da bu sebepten dolayı.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekler fuzuliymiş madem kimle birlikte olduklarını ne diye soruyorsun? @_ΛqresiF_
+1 yılBen kısmen iyi buluyorum kısmen kötü buluyorum türk kadınını. İlişkiye başlangıç evresinde ve ilk zamanlarda çok havalı. Sonradan da çok bağımlı oluyorlar sevgililerine. Başlangıç kısmı çok meşakatli. Geri kalanı sürdürülebilir bence.
10 Yorumla- Devamını Gör (227)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat