"İskandinav erkekleri şöyle yakışıklı, Rus kadınları böyle güzel" tarzında cümleleri sık sık görür ve duyarız. Peki bu yabancı kadınlar ve erkekler neden Türk erkeklerine ve kadınlarına daha çekici geliyor?
Yabancı kadınlar ve erkekler neden Türk insanlarına daha çekici geliyor?
Mesela anlamadığımız bir dili konuşan insanlara hayranlıkla baka kalır "çok ilginç" diye düşünürüz, değil mi? Halbuki insanların farklı dillere hâkim olmasından daha doğal ne olabilir? Fakat "normalin dışında" olan şey ilgilimizi çekmiştir, farklıdır. Bu farklılığa çeşitli özellikler ekler, nedense üstünlük idda ederiz. Atıyorum "Rus kadınları şöyle güzel, işte yüz hatları keskin soğuk bakışlı erkekler şöyle çekici". Aslında bunların hepsi- anlattığım gibi- farklılık hâlinin benimsenmesinden öte gelir. Bilinmeyen elbette daha esrarengizdir! Konuştuğu dili anlamamaktan başlar te karşıdaki kişinin ülkesine hayranlık duymaya kadar yolu vardır. Nede olsa orası Türkiye değil (Türkiye'de yaşayan bir insana göre sınır dışı zaten standard olmayandır- gibi). Ordaki insanların mizah anlayışı- nekadar zıt olsada kişiye, öncelikle farklıdır. Sırf bunun için daha özeldir. Özel, alışıldığının dışında. Bu saydığım örneklerin temel sebebi- şahsıma göre ülkede seçenek olmamasıdır. İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerin profili bellidir. Erkekler sakallı, genellikle sigara içen, kültür içerikli konuşmalara eğilimli. Kızlar, açık ya da kapalı olmaların belirlediği dış görünüşe ailevi eğitiminide yansıtmış, çoğunlukla fikirsiz ama tutarlı gençlerdir. Hal böyle olunca tek tip "ürünlerin" dışına çıkan herşey bize "özel prodüksiyon" gibi gelir, deriz ki "bende özelim, ben ona layığım". Var sayımlar, var sayımlar, var sayımlar.
Ben bu genellemeye katılmıyorum çünkü iki tane yakışıklı erkek ya da güzel alımlı kadın fotoğrafı olduğu zaman bu ırkın tamamen güzel ya da yakışıklı olduğu fikrine nasıl varabiliyorsunuz bunu sorguluyorum. Türk insanlarıda güzel veya yakışıklı diğer ırktan gelen insanlara göre onlarda bize hayranlık duyuyorlar. Iste tam bu noktada diyorum ki herkesin iyisi kötüsü var. Birilerini kendimizden üstün tutmayi bırakalım lütfen. Ayrıca herşeyi görsele bağlamaktanda vazgeçelim. Bizi biz yapan duygularımız olmalı ve bize bakan kişi duygularıyla yaklaşmalı. Renkli geceler.
İç güdü insanlar kendinden en uzak genlere gitmeye kodlanmıştır. Akraba evliliğindeki hastalıklar gibi sonuçlar çıkmasın diye. Ayrıca bu konuda üzülerek söylüyorum ne yazık ki türk kızlarımız çok şanssız.
Rus erkekleri cidden çok çirkin oluyorlar ve rus kızları türk erkeklerine ilgi duyuyor onun dışında asyalılarda kocalarının minnağından tatmin olmadığı için türk erkeklerine ilgi duyuyor ve gelelim yakışıklı iskandinav erkeklerimize bu erkeklerimzide sarışınlardan ve avrupalılardan haz alıyor.
Kısaca rus, avrupa, asya kızları türk erkeğini sever eli yüzü düzgün fit ve özgüvenliyse. Ama ne yazık ki iskandinav, avrupalı, rus erkekleride yine bu üçünden birindeki kızları sevecektir. Kısaca sevilen hep bu kızlar oluyor.
Birde şuna deyineceğim rus kızlarını paslayın beyler ukraynalılar hem daha güzel hemde Ukraynalı kızlarda birde şöyle birşey var kültür olarak eğer senle sevgiliyse ya da evliyse cidden sana tapacak kadar seviyordur sarışın mavi gözlü olmasına rağmen gözü senden başkasını görmez sen ona ilgi göstermesen bile bir an olsun sana ihanet etmeyi düşünmez. He sende bokunu çıkarırsan ayrılır ama. Ve ne yazık ki yine bizim kızlardan BAZILARI çok çok güzel olmadıkları halde sevgilisi dışında bir erkek iltifat ettiğinde hadi ordan çekmekten aciz gülücük atıyorlar.
Müslümanların olduğu her ülkede aynı sorun var. Ben diğer ülkeleri de inceledim. Müslümanlar kadın-erkek ilişkilerini yürütemiyor, islam dini buna izin vermiyor. Bir sürü sıkıntılar çıkıyor. Mesela islamda flört, el ele tutuşma, evlilik öncesi sevgili , ilişki vs hepsi yasak. İslamın getirdiği kültür böyle zaten. Aksini söyleyen kendini kandırır. Bu kültür , o toplumda yaşayan herkesi olumsuz etkiliyor. İlişkiler de kötüye gidiyor. Mesela erkekler daha azgın, muhtaç olmaya eğilimli oluyor , kızlar da yine aynı şekilde cinsel ilişkide bulunmadığı için ve bu bir ihtiyaç olduğu için, kızlar da çok sinirli, red eden , içine kapanık bir hale bürünüyor. Erkeklerin değimiyle erkeklere kaba davranan, kibar olmayan kızlara söylenen ifade "kezban" da burdan geliyor aslında. Şu an Türkiye'de ateizm, deizm sadece yüzde 10-14 bandında, ama bir taraftan dini kültür daha da egemen duruma gelmiş durumda. Ateizm ve deizm yüzde 30 lara çıkması lazım, eğitim seviyesinin artması lazım, feminizm gibi erkek düşmanı, kadın erkek ilişkilerine zarar veren, erkeklerin haklarına ve mutluluğuna zarar veren ideolojilerde düşmeli ve yok olmalı. Ancak o zaman kadın-erkek ilişkilerinde tam mutluluk yoluna girilir. Rus kızların tercih nedeni biraz da burdan kaynaklanıyor. İskandinav erkeklerinin yüzde 70-80 i gay (özellikle yakışıklı olanları). Ayrıca İslandinavyada da kadın-erkek ilişkileri sorunları çok fazla. Türkiye'den farksız , hatta belki daha da kötü. Yalnızlığa bağlı intihar oranları dünyada en çok İsveç'de, 1. sırada. Orda da feminizm dini var. Feminizm sıkıntısı var. Ne kadar bununla mücadele edilse de şu an için İsveç'de böyle bir sıkıntı var. İyi seviyede ingilizcem var. Yabancı ülkelerin forumlarında yeterince takıldım. Neler olduğuna fazlasıyla hakimim. Genel tespitlerim bunlar. Benim yabancı, Rus ve Türk sevgilim de oldu bu arada. Eğitim şart ya. Eğitim önemli. Türkiye'de eğitim oranı çok düşük.
Görüşlerin çoğunu okudum da Neden hep fiziksel özellikleri ön planda görüyorsunuz? Bana göre yabancılar daha insani geliyor Herhangi bir siteden türklerin yurtdışı tecrübelerini okuyabilirsiniz Türkiyeye geri geldiklerinde nasıl stres yaşadığını da anlayabilirsiniz Türkleri kötülemiyorum Yabancılar sütten çıkmış ak kaşık değil Her millette iyi ve kötü insanlar vardır Sadece bu oran türklerle kıyaslanınca çok daha az Türk kızına adres soruyorum Ama kendisi bunu tanışmak olarak algılıyor Bir merhabayı bile senden hoşlanıyorum olarak algılıyorlar Gidin birde bu davranışı yabancılara karşı yapın Ne demek istediğimi anlayacaksınız
Aradığını bulamayan bilmediğini aradığı sanıyor heralde Kendi cinsim için konuşayım yabancı kızlar cinselligi daha çabuk kabul eder çünkü ifsalanmak yakalanmak gibi korkuları yok ondan dolayı duygularını daha çabuk ortaya atar erkek milleti olarak çok hoşumuza gider yabancı erkekleri bizim kızlarda bakımlı olmasından veya bizim erkekler gibi utangaç yetismedikleri için iki kelimeyi saha çabuk bir araya getirdikleri için tercih edilebilirler yinede kadınların yabancı erkek bakışı farklı olabilir anlamamış olabilirim kadınlar zaten anlamak için değil sevilmek için yaratılmıştır...
düşünsenize hala toplu taşımada ya da bir çarşıda gördüğümüz siyahi işportacılar için annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz aa Zenciye bak diyor :) yetiştirilmek ile alakalı bir durum ve dipnot olarak. aşk sevgi vs olarak çekicilik olmuyor Yanlızca Farklı bir kültürü yansıttıgını gördüğün için ilgini çekiyor. tabii yazlık beldelerde yaz aylarında çarpık ingilizceyle kız tavlamaya calısan erkekleri bu kategoriye almıyorum onlar AbAz-A kategorisinde.. haa aynı şekildeki kızlardanda bahsedemiyorum onlarda O kategorisinde :) kısacası çekicilik değil hoşlantı değil yanlızca Türk insanının sosyal yetişme ortamları ve aile yapıları dini durumları okul daki eğitim yetersizliklerinden dolayı yabancı gödüğünde ilgisi oluyor. düşünsenize annesi aa zenciye bak diyen bir kadının kızı veya oglundan nasıl birşey demesini bekleriz :) bir diğer olası ise ''biz Türk milleti olarak misafirper bir halkız '' misafirleri iyi ağırlarız ilgili davranızır '' inş bu kısımdan dolayıdır :) ciao
Hep tür kızlarına kezban diyolar niye vermiyolar çünkü.. nasil anlayisiniz var ya herkesin bir örf adeti var herkes sizin kadar karaktersiz degil rus soyleymis alman böyleymis bla bla o insanlar rahat aile baskisi yok dini inanclari yok kaybetme korkulari yok haliyle bizim cok bilmis dunya yakisiklisi ( biyerimin yakisikli egolu öküzleri) erkeklerimizde bu tarzdakilere bayiliyolar defolun gidin yabancilarla evlenin okadar gozunuzde türk kızlari berbatsa
Dünyanın her yerinde var bu polemik. İngiliz bir arkadaşımın babası annesinden boşanmış herif her gelişinde kapkara iğrenç bir karıyla geliyo :-D sadece karaları beğeniyo. Hollandalı bir adam da bana demişti Suriyede gördüğüm güzelliği hiçbi yerde görmedim. Araplara sorsan en güzel Türk ve İranlılar. İsveçli arkadaşım Marcus benim sarışınlara şeyim kalkmıyo demişti :-D erkekler hep az bulunanı istiyo
Rus kadınları sadece bizim millete çekici gelmiyor. Gerçi bizimkiler eşek zikiyor Türk kadınlarını begenmiyor hahaha Bir şey diyeceğim ya. Bizim millet artık bu kavramlar ile ilgilenmiyor ki. Yani çekici olup olmaması önem arz etmiyor, bence tartışmayalım.
Yani farklılık arayışı. Şöyle açıklayabilirim bu söylediğin ülkeler ırklar güzellik bakımından reklamlarını iyi yapıyorlar. Bir de şu var dünya genelinde medyayla insanların bilinç altına sokulan ideal güzellik kavramı var. Türk halkı olarak bilinçsiz olduğumuz için manipüle ediliyoruz. Farkında değiliz 🤗
Duruma bağlı. Ama genelde iki tarafta birbirine benzer yani çoğu yabancı da yine aynı şekilde düşünüyor. Kısacası aynı kişilerin olduğu ortamda farklı olan olmak dikkat çekiyor. Konuştuğum yabancıların çoğu beyazdı ve yine çoğu esmer görünmeyi istediklerini söylüyorlardı ben ise esmer olmayı hiç istemem. USA'de durum farklı tabii her türlü ırkı barındaran bir millet orası :D
Bu güzellikle veye çirkinlikle belirlenemez bana göre. Toplumdan bir iki kişi çok güzel diye herkesin böyle olduğu söylenemez. Bana göre Türkiye'de de çok güzel yakışıklı insanlar var ve hatta başka ülkelerdeki insanlar da Türkiye'de ki güzelliklere hayran. Siz ne derseniz deyin bu şekilde sınıflandırılamaz bir toplum. Keşke her şey güzellik olsaydı
Yav bilmez misin komşunun tavuğu komşuya kaz gözükür, diye bir atasözü var. Bizdeki de o hesap fakat...
Bak işin fakatı var.. Bizim memlekettekilerin ırkı cinsi çok karma olduğundan belli bir ayarı yok...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadece rus kadını değil ukrayna izlanda soguk ülkelerin kadınları güzel sebebi iste soguk havanın beyni sürekli çalışmaya itmesi ve sürekli deriyi yeni tutması 60 yasında izlandada bir kadın var görsen 30 yasında cildi hala bebek gibi izlandaya gidicem en kısa sürede
@zorbeğenen git çekim yasasını oku en basiti düşünerek hasta olan insanlara hepimiz şaitiz düşünerek iyleşen insanlarda var zihnini geliştirmelisin cook sığsın.
Türk kızları hem temiz hemde güzeldir bir sürü yabancı insanla tanıştım ama Türk kızları bambaşkadır titizdir duygusallığı severler ama malesef ki götleride bir metre havadadır. Kişinin ahlâkına değil tipine malına kariyerine değer verirler kendinide çok yüksekte sanarlar.
Bana gelmiyor. Karşıma çıksa bile kendi dinim kendi gelenek göreneklerimizden olmayan biriyle yapabileceğimi düşünmüyorum. Yakışıklılıkta tek başına işe yaramıyor.
Bizim erkekler abaza, yabancı hatunlarda sexe bakış açıları biz Türkler gibi değil. Sanırım erkekler kısmını anladık. Şimdi bayanlar kısmına geçelim Türk kızları size ne oluyor hakikaten?
Ben standart Türk erkegı kafasında olmadıgım ıcın bakıs acısı ve kultur olarak yabancıların netliği ve daha şeffaf olmaları daha cezbedici gorsellık ıkıncı planda ama cok guzel bır kadında bıle ego daha az sohbet edıyorlar ve erkekten anlıyorlar
Türk kızı travestiye bnziyor. Türk erkekleride genelde tıfıl ve bakımsız spor yapmıyor kimse aslında %2 bile yoktur düzenli spor yapan sayısı. Avrupalılar daha çok önem veriyor bunlara.
Genetik farklılık yüzünden. İnsanların eş seçerken ilk dikkat ettikleri şey çocuktur. Türlerin daha sağlıklı nesiller üretebilmesinde çoğunlukla farklı ırklar beğeni olarak daha çabuk kabul görür.
Çünkün meden bulmasın? Türk erkekleri genelde gayet hoş ve dünyaya mâl olacak şekilde aşırı yakışıklılarımız bile var. Kızlarımız da aynı oranda güzel...
Daha esnek kişilikleri var, daha iyi krakterli insanlar var. Bizim insanımızda iyi ama yabancı kızlar bazı türk kızları gibi değil ne yazık ki erkekleride dahil.
Evet cekiciler arkadaslıkları iliskileri cok doğal ve özenti değiller en önemliside onlar kültürlerine örf ve adetlerine bizden cok önem verir ayrıca allah vergisi güzellikleri var.
Yabancilar yabancilara cekici gelir tabi alışık olmadığın bir goruntu elbette ilgini ceker. Neden bunu soruyor herkes. Alistigin bir sey sana guzel gelmez ki
Aslında erkeğimiz de kadınımız da tipi falan yerinde ama insanlar birbirlerine dürüst olamıyor özeleştiri falan da yok 😒
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cunku turk kizlari turk erkeklerini bozdular. Bunu anlayan turk erkekleri turk kizlarini istemiyor tur kizlari da bozduklari turk erkeklerini istemiyorlar. Her sey turk kizlarinin yuzunden basliyor iste
Aslında bildiğim bir söz var ben onun kibar versiyonunu söyleyim bişey kadar boyu var türlü türlü huyu var bizimkilerin ama Ruslar kendine bakıyor güvenilir ne dersen yapıyor
En İyi Cevaplar