AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Allah uzak etsin ama yaninda olmasi lazim be abi cocuklar var nasil birakir nasil. Allah yar yardimcin olsun
Zor zamanında yanında olmayan bir eşten hayır gelmez. şimdi sana bunu yapan ilerde kim bilir neler yapar. çok boşanmak istiyorsa boşan gitsin. yarın öbür gün pişman olur.
Buyugum flndir ama bana cok sacma geldi. Demek ki seni sevmemis hic.. surekli neden aramis seninle olmak icin.. dunyada boyle insanlar oldukca biz mutlu olamayacagiz suna bak
Islerinin iyi olmadigindan bosanmak istedigine emin misin oncelikle. Ikincisi bilemiyorum zor birdurum
Sırf işin kötü gitti diye sana destek olmak yerine boşanalım diyorsa zaten boşanın gitsin. Böyle biriyle ömür geçmez.
Sadece maddiyat değildir konu hisler bitmiş ise bu sebep veren şeyler yapmışsın demekki çalışan bir kadın maddiyati sorun etmez çünkü zaten kendi de çalışıyor
Hani iyi günde kötü günde dedikleri bumuydu?
Kesinlikle boşanmalısınız..
Herşey yoluna varır oturup mantıklı karar verin olmayacak dua ya amin denilmez 100 kere mutsuz olacağına 1 kere mutsuz ol derim eğer ayrılmada diretirse
Abi sen o kadını boşa gitsin en ufak sıkıntıda boşanmak istiyorsa bundan sana es olmaz o imzayı atarken ne diyor iyi günde kötü günde birde iki çocuğunuz var yazık seni hakketmiyor
seviyorsam bırakmam elimden geleni yaparım yardımcı olmak için
Çalışır eşime destek olurdum sonuçta boşanınca da mecbur çalışacak iki çocuğa bakmak için kocasız.
Serefsizlik bu boşa onu acıma.. önün açılacak göreceksin
Parasal muhabbetler ailenin temelini sarsmamalı bu kadar.
İşlerim çok iyi diye herkese yalan söyle sonra eşin sana dönerse sende ona boşanalım de. Eğer dönerse paranı seviyordur
Kimse doldurusa gelip yuvasini yikmaz onu bir gecin
Redd- Sik*ir Et Boşver
Seni Paran İçin Sevene Destek Çıkma Çoçuklarınıda Onda Koyma
Boşanmak isteyen insanı zorla yakınınızda tutmanın alemi yok. Yol verin.
İlişkinizin heyecanı bitmiş az entika karıştırın araya
Sen bana özelden yaz kral ben sana napacagini anlatim
La beni dinle beniii
keşke bu söylediklerin yaşanmamış olsa kafasında bitirdiği için bu durumu düzeltmek senin için çok zor olabilir
aslında kötü toparlanabilir mi kırılmadı mı güvenin zorda seni bırakması geriye toparlasa ne olur ne kadar ınanacaksın ona
Konunun sadece maddiyat olup olmadığını iyice araştır kardeşim, eğer maddiyatsa bırak gitsin hayatından.
Sen o kadınla evlenerek hayatının hatasını yapmışsın kardeşim hayatında kolaylıklar dilerim.
Abi evleenmeden önce iyi günde kötü günde olmaya söz vermiyor musunuz? Cidden ayrıl gitsin be abi işin yüzünden ayrılıyorsa napalım seviyorsan iş değişimi yapabilirsin ya da çalışıyorum de kendini izah et buna rağmen boşanmak istiyorsa tutma yanında
Aynı durum benim başımda da vardı kardeşim dün gece aldatıldığımı öğrendim ve hayatta konduramazdım namazlı niyazlıydı çünkü umarım senin durum sonucu da bu değildir yani ekonomik durumlar bahane değildir
Senin işlerin bozulduysa mecbur çocukları başka bi baba bakicak
Yoklukta yanında durmayan insana ne yapabilirsin ki
Evlilik selameti zor zaman da belli olur diyorlardı da inanmazdım.
Evlenirsem başıma gelecek diye En çok korktuğum şey senin başına gelmiş Allah yar ve yardımcın olsun
Böyle zor zamanlarında senin yanında olmadığı için çok da gereği yok bence
Karakter olgunluğuna erişmemiş kadınlar evlenmesin.
eşin aile den etkilenmiş olabilir bu ilişkiyi kurtarmanız lazım çocukların için zor olurr
Kardeş iyi bir avukat tut çocukları ve nafakayı alır tazminat ister.
Eşinizle bu konuyu konuşun. Konu sadece iş değil.
Kadin hakli bence ask karin doyurmuyo sonuçta
Sen de eşine öyle yaparsın
Psraolmayinca jnssn soguyo ama oylede bi gercek var o yuzden kadin haklı evet esimin durumi iyi olmak zorinda her zamsn dunyays bi kere geliyorum
Sen de kendince haklısın para için yaşıyorsun paraya önem veriyorsun ama evlenceğin zaman nihah memuru hastalıkta sağlıkta gibi sözler söylerken az haysiyetin varsa parası azalırsa boşanırım dersin.
Ask 2. sene biter sevgi edebidir o yuzden kimse vazgecilmrz de degil o yuzden eger sevgi varsa insan katlanır aslında butun olay sevgi ask degil
Tabi aşk geçicidir sevgi kalıcıdır.
Mesela benim bi arksdsim var çocuğa asik olmustum bi geleceğimiz olsun istemistim ams olmsdi o istemedi ciddi dusunmedi hicbizaman gorsen hayvan gibi asiktim ama gecti mesela ama ona karsi sevgim hala ayni ve beni aramaz sormaz ams arasa sorsa herseyi yapsrim onun icin cunki icimdeki sevgi edebi o da oyle davrabdi mesela aradm bissyi duzemtmemistim bans yarfkm etti konuştuk ve ona senin kafani utuledim benden nefret etme dedim o da bana hicbissy seni nefret etturemez dedu sevgi boyle bisey her zaman karsidski ister sevgili ister arkads olsa ayni olmak ve degismemrk duygularindan emin olmak her zaman
O yuzden asigim oluyorum laflari cok klasik kimse kkmsenin degil bu hayatta
O yuzden askda gidene yolum acik olsun demek gerek bence
Ben yaninda olurdum birlik olurdum
Bnce bu bahane emin ol hisleri bittiyse boşanmak için bahane arıyormuş konu iş meselesi degil benim başıma gelse bu sebepten boşanmak istemezdim
Çift terapileri oluyor onlara mı gitseniz? Çocuklarınız bir aile ortamında büyüyemez yazık olur.
O seni değil paranı seviyomuş
Vayy anasını iyi gün eşi bulmuşsun
Defolsun gitsin bence
Herşey olmuş para herkes böyle olmuş igrenyorum
aga ne sa-lak adamsın :D bas kıçına tekmeyi sktirsin gitsin, seni sevmeyen bir kadınla aynı yerde durup zamanını boşa kaybetme
esas sebep para olmadığı için mi acaba
İşlerim düzelirse suratına bakmam denebilir.
Ekonomi çok onemlı ama sadece ıslerın kötü gidiyor dıye boşanılmamalı başka sebeplerde vardır illako
Paran için seninle ise zaten def et gitsin başından
Zor gününde yanında olmalı neden böyle yapıyor eşin büyük sorun
karın iyi biri değilmiş boşanmanızı da istemem çocuklarınız var para bugün gider yarın gelir
Üzülmeyin hakim bunun için boşamaz.
Böyle mevzuları duyunca evlenesim gelmiyor.
Belki hayatinda biri var bahane ariyor kendine
yazıklar olsun demekten başka birşey bulamıyorum..
Eğer tam olarak böyleyse zaten boşan
Düzelir umarım ya
Hic birsey yapma gitsin bu nedenden giderse gitsin
Böyle eş mi olur ya
Boşan öyleyse, zorlama kadını
Her zaman sonuna kadar öyle...
"Öküz öldü ortaklık bitti".
Senin eşin nankör be kardeş