Adam çok sinirli, ağza alınmayacak küfürleri yazmış üstelik. Cidden kaba ve aşırı kıskanç birisi. Bunca yediğin küfürlere nasıl dayanıyorsun anlamış değilim. Bu daha fazla devam ederse ayrılma olasılığın yüksek. Tam tersi kız bana küfürlü yazarsa, sinirden aşırı patlardım. "Niye küfür ediyorsun? Akşam şurada buluşalım da, bunun hesabını soracağım, görürsün" derim.
Çalışmamla ilgili değil kıskandığı icin böyle kızmış olabilir sen diger yazanlara bakma yok kabaymış yok küfürbazmış sanki kendileri hic kufur etmiyor ayrıca sevgilin küfürü sana etmiyor sonucta sinirlendigi icin ediyor 100000 tane aldatan adam var memlekette kıskançlığıda sorun yapmayın bu kadar olabilir sen o bi kızla biyerden bisey getirmeye gitse sana soylese sen kıskanmayacakmısın sanki empati yap bence adam haklı
Kıskandığını hiç düşünmedim ben
Yok kesinlikle kıskandığı icin zaten tepkiyi mustafa denen bi adamla demenden sonra başlatıyor srn bi kiz ismi versen bu kadar sorun yapmazdı emin ol
Cevap
12Cevap
Sevgilim bana bunlari yazacak ha cocuk azarlar gibi coktan tekmeyi vurmustum sana saygisi ve sevgisi yok mesajla sevgilisine boyle kaba davranan herifler evlenince dayak atiyor iste bizim saf kizlarda dayagi yiyince anliyor erkegin gercel yuzunu sinir manyagi bu yarin soverde doverde seni bu ayrilacam deyince de sinir krizi gexirir sonuc daha da baska olabilir o yuzden kendini ezdirme sen is te degil bu sevgiline kendini ezdiriyorsun.
Evet çok sinirli biri
bunlar ergen konuşmalar kusura bakmayın. seven insan kıskanır ama ölçülü kıskanır SEVEN İNSAN SEVDİĞİNİN DE KENDİSİNİ SEVDİĞİNE İNANIYOR İSE ONUN O ŞEKİL DURUMA SOKMAYACAĞINI BİLİR. İNANMAK BU DUR.
Hayır hatta son derece haksız yani konuşmaları olaya bakış açısı çok kötü kaba ayrıl bile diyebilirim hatta bildiğin kıskançlık manyağı
Kıskandığı için mi sence
Manyak işte sevmesem ayrılırım
Eleman kaba konuşuyor , seni çalışman ve sabırlı olman konusunda takdir ettim. Umarım senin gibi tahammül ve sabır sahibi insanlarla yoluna çıksın
Aşk böyle bir şey olsa gerek ve hala dayanıyorsun yani
Sevgili ise çok abartıyor bugün var yarın yok birisi
İyi dayanıyorsun bu adama. o zaman maaşını versin sana çalışma
Ya sinirlenecek ne var ki bundA
Madem sinirleniyor o zaman maaşını verecek ve çalıştırmayacak
Yol ver buna Merve.
Seviyorum işte bi de
herkes sözde seviyor zaten.
boş işler, yol ver gitsin kimse vazgeçilmez değil.
3. Sayfa haberlerinde görmeyelimde seni
Ne kaba bir adam bu ya konuşmalara bak
İşin var Allah yardımcın olsun.
Şu küfürlere bak adam diye geziyormu bu bide
saglam komik elemanmis, fakat esin hakli
Mervee adam haklı ayşegül neden yardım etmemiş
Bu nasıl bir konusma tarzı :)
Küfürbaz biri
Beyni yok
Böyle sinirleniyor ve bana soğuk davranıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?