Karımın sevgilisine kızmakta haklı mıyım?

Merhabalar 34 yaşındayım eşimle 20li yaşlarda evlendik ve son 8 yıldır açık ilişki yaşıyoruz. Ben açık görüşlü ve medeni birisiyim eşim bunu bana ilk söylediği zaman kıskansam da kabul ettim çünkü onu seviyorum. İlk bir kaç yıl bu olay hoşuma gitmedi fakat sonradan alışmaya başladım.

Benim sevgilim olmadı fakat eşimin bir sürü sevgilisi oldu ben de duruma karışmadım. 6 yaşında oğlumuz ve 5 yaşında kızımız var haliyle ilişkimi bitirmeyi düşünmüyorum çocuklar ortada kalmasın.

Sıkıntı şu ki karım normalde sevgilisi ile takıldıktan sonra eve gelir bana gününü ve yaptıklarını anlatırdı benim de hoşuma giderdi dinlerdim çünkü onun mutlu olması hoşuma gidiyor. Fakat son zamanlarda sevgilisi ile çok daha fazla vakit geçirmeye başladı eve geldiği zaman beni görmezden geliyor söylediklerime cevap vermiyor ve çocuklarla eskisi kadar ilgilenmiyor. Bazen erkenden yatağa yatıp o adamla mesajlaşıyor veya telefonda konuşuyor yalnız hissediyorum kendimi. Bazı günler eve gelmediği oluyor ve aradığımda ulaşamıyorum. Bu konuyu açmaya çalıştığımda yorgunum diyip geçiştiriyor üstüne gidersem bağırıp çağırıp olay çıkarıyor.

Karımın sevgilisinin onun aklına girip benden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum ve bu duruma bir süredir çok kinlenmeye başladım. Sizce eşimin erkek arkadaşına kızmakta haklı mıyım yoksa aşırı tepki mi veriyorum? Sizce aldatıyor olabilir mi? 2022de yaşıyoruz lütfen yargılayacak saçma mesajlar yazmayın. Olayı aşk ilişkisinde tutalım. Teşekkürler.
Aşırı tepki veriyorsun, haksızsın
Aşırı tepki vermiyorsun, haklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Karımın sevgilisine kızmakta haklı mıyım?