Portakal meyve herseyi almis sagolsun ama bide bulasiklar artik kurumasin diye yikarmisin dedim bana kufur etti naz yapma kalkta is yap dedi bana ve daha beterlerini soyledide burada demek istemiyorum kisaca cok kirdi:(sizce neden bulassik yikamayo kendine yedirmemiyor? hep boyleydi ben hizmetci o kral gibi o islere zaten elini surmez. ama hastayken rica ettim yapmamasi yetmezmis gibi hide beni azarladi. simdi kustu baya ama iste oldugundan daha kustugumden haberi yok. sizcede hak etmedi mi? kolay afedilecek bisey degil cunku 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinize laf etmemek için kendimi zor tutuyorum. Niye evleniyorsunuz böyle insanlarla yahu? Gerçekten yeterince derdiniz yokta, Allah sevabını yazar düşüncesiyle mi hareket ediyorsunuz? Bulaşık yıkamayı kendine yedirememek nedir? Yemek yapmak, evi temizlemek, çöp atmak, bunlar her insanın hayatta kalabilmesi için yapması gereken işlerdir. Bunun kadını erkeği olur mu? Böyle cahil kesim işte avrat diye eve hizmetli alıyor. Bütün işimi yapsın, ben hiçbirşeye dokunmayayım. En ufak bir pilan değişikliğindede verdikleri tepkiye bak: küfür! Kadına küfür edilir mi lağn!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Eşler birbirine zıt zamanlarda yardım ederler, evde her ne kadar bir iş bölümü durumu olsa da bazen hastalık gibi acil ve beklenmedik durumlarda eşlerin birbirine karşı anlayışlı olması gerekiyor.
Eğer eşler böylesi günlerde birbirine yardımcı olmak yerine anlayışsız a davranıp birbirlerinden iş beklerlerse maalesef durum boşanmaya kadar gidebilir.
Sizden acı çekerken dahi acılarımız ortak olmak yerine iş bekleyen çıkarcı bir insanla evlilik yolunda ne kadar ilerleyebilirsiniz bunu güzelce ölçüp tartmanızı tavsiye ediyorum.
Evlilik demek takvim devirmek demek değildir, bir yolda bir bütün olarak yürümek demektir. Size en zor anlarınızda dahi yardımcı olmak yerine size zorla iş yaptırmaya kalkan bu insanla yürüyebileceğinize emin misiniz?
Lütfen eş seçimi yaparken size saygı gösteren insanlarla birlikte olun. Saygılı insanın empati yeteneği de çok olur. Sizi zor durumda bırakmaz. 🌸00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, siz bence böyle bir insanla evlenmekle hata yapmışsınız daha en başından. Yanlış anlamayın ben bir davranışa göre insanlara ön yargıyla yaklaşan bir karakter değilim ama bu konuda böyle bir tavır gösteren birinin samimi, iyi niyetli ve romantik bir erkek olma şansı bence yoktur yani ben öyle düşünüyorum. O yüzden kendinizi ezdirmeyin ve böyle bir adamdann da boşanabiliyorsanız boşanın derim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılhayat müşterek
ancak sanırım siz bunun farkında olmayan bir adamla evlendiğiniz için talihsiz bir durumda buldunuz kendinizi
küsmenizi hak etmiş olsa bile bunun farkında değil azarlamış olduğu filan da umurunda değil ataerkil bir toplumun sonucunda oluşan bireyler hep böyledir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
56Cevap
+1 yılKüfür eden kişi hayatımdaki insansa buna dayanamıyorum ben ya.. Parçalansın beter olsun istiyorum o anda.. Çok acizce geliyor bana.. Yazık cidden böyle insanlara özellikle erkeklikleriyle kadını aşağılamaya çalışacak kadar aciz olanlara yazık..
40 Yorumla
+1 yılNormalde bir kadının sırf kadın olduğu için erkeğe eşitçe değil de istediği gibi davranması hoşuma gitmez fakat sizin eşiniz olacak şahıs haketmiş. Onun hayatını mahvedin. Bir de her işi sizin yapmanız da hoş değil. Ağırlığınızı koyun, o da iş yapsın.
24 Yorumla- +1 yıl
Yapmalı yani ve size küfür etmesi hiç hoş değil. Ben olsam ciddi bir şekilde konuşurdum ve gerekirse ayrılırdım.
Soran+1 yılkonustum bi kac kere ama daha cok sinirleniyor daha cok uzulen ben oluyorum sonra bi yere asla varamiyoruz annliycagin. bende onu oldugu gibi kabul ediyorum genelde sorun cikartmiyorum kendi iyligim icin. ama bak en ufak hastayken bisey rics ediyim sonucu bu sekil hasta olmaddigim zaman bunu dile bile getiremiyorum. yasamadan bilinmez yani konusulmakla halledilmiyor bazi seyler maaleseff🥺
- +1 yıl
Ama böyle de olmaz ki. Siz yıpranıyorsunuz. Onun sizi düşündüğünü; sizi sevdiğini sanmıyorum. Ona mecbur olmadığınızı bilmeli. O şekil düşünürse onun gözünde değerli olabilirsiniz.
- +1 yıl
Esra Ezmeci'nin İnstagram sayfasına bir bakın derim.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılvay sen camışa bak .
bacım ergen arizona kertenkelesini söyle bize , agzını kulagını yırtalım . gitsin anasına artistliğini yapsın.
hep diyoruz boyle camış ve camış ailesınden gelenlerle evlenmeyın karıyerınıze odaklanın dıye ama , neyse20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSen şu soruyu sordun ya kardeş ben ülkemizdeki öküzlerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anladım. Tamam Allah razı olsun seni savunan erkek de çok gördüm yorumlarda ama tersini de gördüm üstelikten beyinsizler laftan da anlamıyorlar. Sana gelince inşallah eşinin aklı başına gelir bu durumu bu kadar abartmak anlayışsız olmak küfür etmek hakaret etmek çok saçma ve yanlış
10 Yorumla
+1 yılBurada soruyu soran kadının eşine laf eden erkekler, siz çok mu farklısınız? Burada anlayışlı erkek ayağı yapmayın oğlum!
Kendiniz olun biraz. Bir çoğunuzun sevgilisi var burada kız düşürme peşindesiniz. O yaptığınız ayağı yemem ben, kusura bakmayın.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu işin erkeği kadını yok. Benim babam da dahil yemek yapar, bulaşık koyar vs. Doğru olan budur. Tüm işlerin kadınlara yığılması doğru değil. Eşit paylaşım yapılmalı. Ve gerektiği zamanlarda mesela kadın hamile olur o durumdayken ya da hasta olduğunda tabiki de yardım edecek s.. s.. 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardeşim ne yazıkki böyle hödüklerde çıkabiliyor. evliliklerde karşılaşılabilir bir durumdur. sizde elinizdeki gücü kullanacaksınız. işini bilen kadın , eşini yola getirmeyi bilir. baş ağrıma , mide bulanması gibi kadınların sabit, süregelen bir hastalığı mevcuttur. herif size yumuşak , yumuşak bakmaya başlarsa başım ağrıyor midem bulanıyor de. evde kral yoktur , sadece kraliçe vardır.öğrenin artık şunu :D:D
00 Yorumlaahh siz kadınlar nerden buluyorsunuz böyle erkekleri.. yerind eolsam annemin babamın evine giderdim 1 hafta takılırdım evinde otursun kirli bulaşıklarla takılsın kocan. döndüğünde de yine ev işleri yapma bir hafta evi bookk götürsün :D sana kızarsa da ben hizmetçin değilim eşinim senin bana hizmetçi muamelesi yapmaya hakkın yok diyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartılmış.
Hastaymışsınız. Yıkanır. Hatta makineye konulur. Makine yıkar.
Kısaca çok büyütülecek bir konu değil.
Bana kalırsa, yorgun olunduğu bir zamana denk gelinmiş.
Olur, geçip gider tatlıya bağlanır...00 Yorumla Eşiniz de anne babasından böyle görmüş. Onun babası da babasından öyle görmüş.
Bu konuda haklı olduğunuz su götürmez bir gerçek.
Bir insan sevdiği birisine, bakınız eşi demiyorum, sevdiği bir dostuna bile ciddi ciddi küfür etmez böyle bir istek karşısında.
Artık dövmüyor diye şükredecek hâle bırakılıyor insanlar.
Bir evlilik uzmanına danışmanızı tavsiye edebilirim sadece.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kral olmak isteyen adam önce eşini kraliçe yapar. Eşi hizmetçi olan adamdan kral olmaz...
40 Yorumla
+1 yılnaz yapma vs diyebilir bunda bişey yok fakat küfür nasıl bir küfür etti 2. si eger gerçekden hasta isen ayıp yaptıgı zaten
20 YorumlaKafese konup muz atılması gereken, evrimini tamamlayamamış bir primatla evli olduğunuzu üzülerek bildiririm. Korkarım, küsmek ortadaki soruna çözüm getirmeyecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam o bulaşıklara ellemezdim iyilesene kadar, o da kuduruyor mu bulaşıkları yapıyor mu çöpe mi atıyor umrumda olmaz yaksın yıksın isterse evi çokta fifi...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti. Sen köle gibi hizmet edersin ona daim. Bir gün ona bir şey söylersin küfür yersin hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılTqk olarak ozet ya valla boyle :(
+1 yıl
Boyle bir eş seçiminiz anneniz yüzünden mi
00 Yorumla
+1 yılŞu yanınıza yakiştırdığınız tiplere hayret ediyirum efendiyi umursamayıp bu zibidilere gönül vermeniz sizin sonunuz olucak cidden bak 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilicem evlenene kadar anlamiyorsun ki anlasanda o xamanlar iyi favraniyor fark efemiyorsun
"İyi günde kütü günde hep beraber yol alacağız" diye sözleşmemişsiniz demek ki...
Allah sabırlar versin.10 YorumlaEl bebek gül bebek yetiştirilen erkek modeli. Ailesi hiç mi kendi ayakları üstünde durdurtmamış bunu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Hastalıkta sağlıkta sözünü evlenirken söylemeyi unutmuş eşin heralde. Yani, yıkamasa bile böyle dediğin gibi kırmaya ağır olmays gerek yoktu bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çalışıp kendi ayakları üzerinde durmayan kadınların sonu...
02 Yorumla
Soran+1 yılE napiyim okudum ama calismami da istemiyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın. Eşin yetiştirilme tarzı nedeniyle , bulaşıkları yıkarsa erkekliğinden ödün vereceğini düşünüyor olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2022 de yasiyoz artik cogu evlerde bulasik makinesi olur ama eger dolduysa falan da elde yikanir ya evlisiniz birbirinize destek cikacaksiniz tabi, sahsen ben yikardim yikiyorum da yalniz yasadigim icin mini ogrenci evinde alisigim yani…
00 Yorumla
+1 yılŞu hayatta en nefret ettiğim şeyden biri, sevdiği kadına küfür eden erkek profili. Sevgili isem ayrılma sebebim açık net.
00 YorumlaKüfür şahsen brnim hassas noktam, ben uzun bir müddet konuşmayabilirdim bir çok psikoloğun bu tip insanlarla ilgili çözüm odaklı yazısı var okumanızo tavsiye ederim
00 Yorumlayani ben de karşıyım bir erkeğin temizlik vs. yapmasına ama dinde eşine yardım etmek de var. Hasta olduğunda yapılır ya
01 Yorumla- +1 yıl
🧠🧠🧠 Al kullanır geri kafalı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılulen ne insanlar var evleniyorlar bizde tek derdin aksam yapacagın yemek olsun çalışma dedik fazla deger battı ne diyeyim
02 Yorumla- +1 yıl
@mert359l bizimde şansımız ne diyeyim
+1 yılBi süre uzak tut kendini eşinden, hatasını anlayana kadar ona yüz verme
10 YorumlaAy ben olsam bir daha yüzüne zor bakarım. Küfür nefret ettiğim bir şey asla yutamam ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok özür diliyorum ama sevgili kadınlar sığırları kendinize eş olarak şeçmeyin nolur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür etmesi cok gereksız olmus yapmıyorsa bile ki yapması gerekır. Küfür etmek nedir y haketmıs
10 Yorumla
+1 yılBen bir bayana şuana kadar asla küfür etmedim.. hemde kendi karısına etmesi çok ama çok canım
11 Yorumla- +1 yıl
şerefffsizlik yazmıştım KS değişmiş :D
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
10 Yorumla
+1 yılKarı koca olmak ne içindir hem iyi günde hemde kötü günde bir birinin yanında olmaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin elinde olsa sana böyle davranmaya hakkı yok tavrını koy bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayvan herifin tekiymış kendini bu pislik için üzme sakın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl adammis bu ya sözde hastalıkta sağlıkta diyolar
00 Yorumla Hastalikla ne alaka, hasta olmasanda evlilik bir paylasim onunda yikamak görevi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsaydım hem bulaşıkları yıkar, hem de eşimi öperdim. Hasta ya belki iyi hisseder.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan işte çalışıyor eve ekmek getiriyor. Sen ise ev işini bile tam yapmıyorsun. Kocan çalışmazsa sen git çalış diyor mu sana? Nankör
018 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon abi sen, ne diyon
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyon abla
- +1 yıl
Hastalanmış kadın hali yok, siz hastalanınca işten izin istiyorsunuz ama bize gelince onu bile tam yapamıyorsun mu oluyoz tamam kanka tamam
Cevap sahibi+1 yılİşten izin vermiyorlar ki, hasta hasta gittim ben Ameliyat oldum ertesi gün gittim.
Cevap sahibi+1 yılNiye sadece sırf kadın olduğu için savunuyorsunuz durumu bilmeden
- +1 yıl
Kadın hastaymis ölse bile bulaşık yıkayacak diye bir madde mi var? Kocası hasta olunca o yatıyor belki evde izin alıyor ne biliyorsun he?
- +1 yıl
Durumu bilmeden ne demek? Hakaret etmek istemiyorum kendimi zor tutuyorum ama kadına hakaret etmiş, kadın hasta hasta yatarken bir şey istemiş ve kadına hakaret etmiş, eğer bu durumda olan bir erkek olsaydı emin ol onuda savunurdum
Evlilik böyle bir şey değil en başta saygı olmalı
Cevap sahibi+1 yılTamam da kocasının halini biliyor musunuz? Belki kadın hasta ama fazla nazlaniyor kocası ise ağır işte çalışıyor ki böyle çok kadın var
Cevap sahibi+1 yılAğzını bozması gereken taraf benim zaten
- +1 yıl
Ne olursa olsun, saygısızlık edemez buna hakkı yok, şey diye bilirdi "çok yorgunum köpek gibi çalıştım zaten, kendini az iyi hissedince sen yapsan?"
- +1 yıl
Tamam da kadında senenin 364 günü hasta değildir herhalde senede iki üç defa fedakarlık yapmak zor değil.
Cevap sahibi+1 yılSaygısızlık edebilir demedim zaten
İki tarafta da hata var. Ve siz durumu bilmeden sadece kadını savunuyorsunuz benim en yakın arkadaşlarımdan biri köpek gibi çalışıyor ve karısı evde hiç bir iş yapmıyor anca yatıyor hastayım diyor bunun gibi örneği çok
Cevap sahibi+1 yılBelki kadın da küfür ediyor. Ama sadece kocasını söyleyip iyi yorumlar alıp kendini tatmin etmeye çalışıyor böyle şizofren çok
- +1 yıl
O başka ona katılmıyorum kadın haksız o durumda ama şöyle bir şey var ki kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok kimse kimsenin malı değil.
- +1 yıl
Ne diyon kanka sen hala ya, kadının durumu ortada değil mi hala boş boş konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyon ya boş konuşan sensin hayatımda senin kadar cahilini görmedim. Feminist cahil kezban
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmış kalk yıka allah allah yaaa bulaşık mı yıkayacak adam bir de
014 Yorumla
Soran+1 yılal iste sende ayni tipsin sasirmamam gerek aslinda bende hata
Cevap sahibi+1 yılboşarım senin gibi karım olsa çabuk yıka bulaşıkları kalk
Soran+1 yılYa hastayim hasta olmasam zaten hep ben yapiyorum halden anlamali insan
Cevap sahibi+1 yılbizi ilgilendirmez kalk yıka
Soran+1 yılYıkadım zaten ya mecbur
Cevap sahibi+1 yılaferin hep böyle saygılı ol söz tut
Soran+1 yılonce siz saygili olun kocam bana kufur etti kirdi diyorum bana saygili ol diyosun ona sinirlencegine alahiim ya hepinizz aynisiniz
Cevap sahibi+1 yıldövmediğine şükret
Soran+1 yılçok sukur yarabbim dovmuyor ama dovmekten beter yapiyor
Cevap sahibi+1 yılaferin ona tebrik etitğimi ilet
Soran+1 yılDelirttin beni ya zaten sinirliydim daha da sinirlendirdin sagol
Cevap sahibi+1 yılohh iyi oldu, kocana madalya vermeleri lazım, yılın en soğan erkeği diye adam yaa adamm
- +1 yıl
İnthar etsende dünya bir ger. iz. ekalıdan daha kurtulsa
Cevap sahibi+1 yıl@EşarbınıYanBağlama hepiniz böyle muameleyi hak ediyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılS! c ağzına değer vermez bunlar anca sürünmekten hoşlanırlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. seni sevse öyle davranmaz. seni üzmesi yanlış olmuş.
10 Yorumla
+1 yılBana birini anımsattı neyse... Klasik öküz tiplemesi işte en azından ben de iyi hissetmiyorum yoruldum canım felan dese neyse anlarım da küfür etmesi azarlaması hiç hoş değil yani şanssızlık işte...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılığı bile hak etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay * ben genelde kendim yıkarım hele hava soğukken hasta olmasın diye ne erkekler var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapcak bir şey yok bazı insanlar gerçekten mal insanlara denk gelir
00 Yorumla
+1 yılBöyle yapanın devami gelir. Yollarını ayır yoksa küfür eden zamanla şiddete de başvurur. Bu ne terbiyesizlik ya.
00 Yorumla
+1 yılEşler birbirine zor günlerinde yardım etmeli Allah korusun felç kalsan seni atar boşar insan küfür edince saygısını bozmuş ztn saygı kalmamış
00 Yorumla
+1 yılDünya o kadar karakterli erkek varken bunları nasil seçiyorsunuz anlamiyorum bana onu diyecek kapı önüne koyarım
00 Yorumla
+1 yılfazla ağam, paşam demişsin ve kendini ezdirmişsin ağırlığını koy biraz düzelir zamanla.
00 YorumlaLütfen böyle insanlarla evlenmeyin, çocuk yapmaktan bahsetmeme de gerek yoktur sanırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İmkanın varsa öyle adamla evli kalma boşan
11 Yorumla
Soran+1 yılYok 20 yasimda daha bunla evlendim ben
Her müslüman erkeğin yapması gereken bir şey bu
26 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHasta halimle bulaşıkları yıkadım ev işi yaptım çok yorgunum de arkanı dön yat yaptığınım yanlış olduğunu anlar o zaman
00 YorumlaSen simartmissin k. bakma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kalk yataktan hepsini çöpe at bence
10 Yorumla
+1 yılKlasik turk erkegi ist ne bekliyosunki
10 Yorumla
+1 yılEmpati olmayınca zavallı düşünemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılG.. at çocuk isteyince de de ki sende beni ne uğraştırıyon sen doğur o... Ç...
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok hastayım diye eşimden bulaşık yıkamasını istedim, küfür etti bana. Küsmemi hak etmedi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler