1 buçuk senedir evliyim. Evlendikten sonra çalışmayı bıraktım eşim sorun değil dedi. Ancak ben çok narin ve hassas biriyim ev hanımlığını hiç beceremiyorum. Bazen haftalarca evi süpürmediğim oluyor, hiç yemek yapmıyorum. Dün eşim çok yorgunum bir yemek yapsana dedi ben de benim gibi minnoşlar iş yapmamalı bence dedim zaten yapsan şaşarım bir kalk be artık yata yata ölcen dedi hem de yüksek sesle dedi bunları çok kırıldım ağladım. Ben ağlayınca özür diledi ama kırgınlığım hala geçmedi napıcam ben? :'(
Cevabın nedir?
+1 yılAman senin gibi eş düşman başına 😂
Şaka şaka ya nebiliyim degiştiremezmisin kendini biraz degişim şart sanki? Nedersin
Yani adam eve gelmiş yazık yorgun yemek istiyor yani iste cektigi butun sıkıntıyı sizi görünce unutması gerekiyor sizi okadar sevmesi gerekiyor şuanda sadece kendinizi dusunuyorsunuz birazda onu dusunun yani 😂42 Yorumla
Soran+1 yılDenerim
- +1 yıl
Bence mumkün degilya dizi böyle kabul etmiş artık katlanacak :)
En İyi Cevaplar
Ev & Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu işler böyle hakaretle ve bağırıp, çağırmakla olmaz.. İnsan tatlı dille ikaz ederek şevke getirir.. Saygısızlık başladı mı mutlulukta gider.
21 Yorumla
Hayat musterktir. Lafin gelisi degil hayat MUSTEREKTIR! Esin calisip evine ekmegini getiriyorsa sen de o evi cekip cevireceksin! Yok icinden gelmiyorsa, sen de cikip calisacaksin ki adamin hakkini ode. Bu bu kadar basit. Her firsatta kadin erkek esitliginden bahsederiz, ama bazen kadinlar bile cildirtiyor!!
10 Yorumla
+1 yılo biraz şaka yollu laf sokmuş sana. böyle şeylere takılma sen de ona şaka yollu laf sok ve gül. erkekler surat asılmasından ve ağlamaktan hoşlanmazlar
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
49Cevap
Ev & Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı. Niye evlendiniz ki o zaman hizmetçilik yapın demiyorum ama orası sizin eviniz temizlemeniz şart yemek yapmanız şart bu zihniyetle evliliğiniz çok yürümez ilerde eşiniz daha ağır kelimeler kullanabilir kendinizi toparlayın sanki bunun altında bir mutsuz olma durumu var gibi benimseyemediniz mi evinizi psikolojik yardım alın
10 Yorumla
+1 yılHaklı gibi adam evde okadar vakit geçiriyorsan bir yemek temizlik yap artık bencede çalışıp evede bakan kadınlar var böyle aranız bozulabilir benim hoşuma gitmezdi hiç olmazsa hazır mantı filan al öyle kolay şey de olsa bir şey yap yani yemek yapmak kolay zaten alışınca 15 dakkada hazırlanacak şeyler var kızartma pilav vb
10 YorumlaBenimde abim evlenmişti yengem evde hiç bir iş yapmıyordu abim her işini kendi görüyordu sonu ne oldu boşanmak. Bence biraz toparlan biraz çaba göster. Erkekler eve geldiklerinde sadece sıcak bir yemek tertemiz bir ev ister çok şey değil. Mutlu kalın hep :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle olmak zorunda, düşünsene adam akşama kadar sinir küpü oluyor eve gelince hiç bir şey yok moralı daha bozuk oluyor, ne kadar daha devam edebilir ki bir erkek buna?
essin sinirlenmis dogal olarak. madem ki calismiyorsunuz ev hanim olmaya karar vermissiniz esinize yemek yapmalisiniz malum kendisi calisiyor para kazaniyor ve eve gelirken eminim ki cok yorgundur. bence essiniz daha cok kiriliyordur herkesin bir cabasi olmasi lazim iliski icin.
00 Yorumla
+1 yılValla eşin haklı. Yani adam köle değil sonuçta sana hizmet etsin. Eğer aşk ile evlenmişseniz fedakarlık yapacaksın. Ama bu fedakarlık tek taraflı olmamalı. Senin de çaba göstermen gerekiyor. Yoksa bir zaman sonra evliliğinizde çatlaklar oluşmaya başlayacak.
00 Yorumla
+1 yılSoru gerçekse ki bence değil troll.
Hadi böyle bir durum oldu varsayalım.
Bende ev işinden hiç anlamam aslında anlanilmiycak birşey değil de yapmayı sevmem diyelim.
Ama eğer calismiyorsan adam haklı bir yemeği de çok mu goruyon adama.
Eğer gerçekten koca ni sevsen onu mutlu etmek için yemek yapardın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma eşin seni vitrinde süs bebeği olasın diye almadı çalışıpta yapmasan anlarım seni ki çalıştığı halde evin her işini gören kadınlarda var kusura bakma evlilik sorumluluk almanı gerektirir böyle gidersen adamı mutlu eden birini bulur seni de boşar!
10 Yorumla
+1 yılEşin az bile yapmış hiç kusura bakma ben erkek olsam seni boşarım tamam çalışmayı istiyon ama erkek ister ki akşam ışten geldiğinde önüne bir tabak yemek konsun neden evlendinki sen napıcan biliyon mu kocan işten geldğinde önüne bir tas yemek katacan bu kadar evi de temizle ben bekarım bunları biliyorm. Öğrennnnn
00 Yorumlaeh sende haketmişsin be hatun. adam yorgun argın gelmiş bide sen üstüne yok minnoş bilmem ne demişsin. su an ben bıle uyuz oldum sana
411 Yorumla- +1 yıl
"narin ve hassas" ım diyince harbi sinir oldum ben var ya
Soran+1 yılEn iyisi eve hizmetçi almak haksız mıyım?
Soran+1 yılMinnoş olduğumu belirtmiştim?
Soran+1 yılBu küfürleri eşime gösterirsem senin için kötü olur
- +1 yıl
esinde severim senide
- +1 yıl
esinde doverim senide doverim
Ne özürü ya, minnolum falan dese bana kapının önüne koyarım yeminle. Hem çalışmıyor, hem temizlik, yemek vs yapmıyor. Senin bu hayattaki işlevin ne?
714 Yorumla- +1 yıl
Ne demek ya öyle işlevin ne? köle mi alıyosunuz eşlerinizi kendinize siz? tamam bayanı bende onaylamıyorum ama o kelimen çok iğrenç!
- +1 yıl
@kalbiminanahtari hem çalışmayacak, hemde ev hanımlığı yapmayacak. Herkesin bir sabrı var ben çekemem. Koyarım kapının önüne! Kimse kusura bkmasın ev hanımlığını yemek yapmayı hizmetçi olarak görüyorsun da, senin bütün sosyal hayatın ve yaşamını devam ettirmen için sabahtan akşama kadar çalışan adam amele mi? bir tutturmuşsunuz hizmetçimiyiz diye ç, evet hizmetçiniz!
Soran+1 yılBen minnoş olmak için doğmuşum sevilip öpülmek hayattaki işlevim. Eşim de biliyor da bir anlık sinirle laf etti.
- +1 yıl
Bende onaylamadığımı söylüyorum zaten anlatıklarını bayanın, ama o kelimeni hiç yakıştıramadım
- +1 yıl
Ozaman kendi anneni ve varsa kız kardeşlerini de hizmetçi olarak görüyosun demek olur bu, bide böyle düşün istersen
- +1 yıl
@kalbiminanahtari ya ne alakası var işlevi ne buhayyat söylebana işlevi neya? Calişmaz yemekyapmaz temizlilyok ee napiyorya bu eşlev ne yani ne yapiyorsunbbu hayyata bunun neresi hizmetcilik oldu ben onu anlamadim ya yok boyle birşeyya
- +1 yıl
@YektaMarlen ben senin bu bayan gibi düşünenleri hizmetçi olarak görüyorum. Asıl hizmetçi erkekler sizin zihniyete göre. Siz, yiyin için yatın biz sizin bütün hayatınızı devam ettireceğiniz finansı sağlayalım. Afedersin de siz kendinize el değil, hayat boyu sponsor arıyorsunuz. Bu bayanın işlevi sadece yatak mı? Kusura bakmayın da daha ucuza hallederim o işi. Kendinizi bu kadar küçüktmeyin.
- +1 yıl
@kalbiminanahtari bir insan eşine yaptığı her şeyi başta Allah rızası için sonrada sevgiyle yapmalı eşe hizmet etmek istediklerini yapmak kendini ezdirmek kocaya hizmetçi olmak değildir sizi anlıyorum soru soran bayanı tasvip etmiyorsunuz beyefendi ile fikirleriniz aynı ama üslubunu söyleme şeklini eleştirdiniz gördüğüm kadarı ile bir hanım kocasının isteklerini yapmayı hizmetçilik olarak görüyorsa sıkıntı büyük zaten
- +1 yıl
@hayalmee bekarım, bu yaptıklarını ailesine değil de bana bireysel olarak hizmetçilik yaptığı şeklinde biriyle evlenme hatasına düşersem, kapının önüne koyarım. Çalışan çiftlerde ev işilerinin paylaşılması konusunda hem fikirim, ama hem çalışmayı, yoruluyorum diyerek istemeyen hemde ev işlerini ve yemek yapmayı hizmetçilik olarak gören biri kusura bakmasın ama asalaktır. Asıl o kadın için çalışan adam hizmetçidir.
- +1 yıl
@kalbiminanahtari ya bir sik dir git sen minos falan degilsin rus kizlarini gormemsin her halde
- +1 yıl
@azerbaycanbaku sen hadi ordan git terbiyeden yoksun mahluk!
- +1 yıl
@kalbiminanahtari sikdir
+1 yılBir ara o eve gelince yemek yap evi bir güzel temizle görsün karısı neler yapıyor?
Bir daha bağıramaz bile.10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yanlis anlama ama hakli. Herkese bir is payi düser. O calisiyorsa, senin de evde bir katkin olmali
20 Yorumlasende kendimi gördüm ve evlenmemem gerektiğini anladım :(
21 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam butun gun calisiyo erkekte olsa onunda minnos brdeni var kimse tribini crkmek zorunda degil az bile drmis yorgun ac geliyo yemek beklemis. Ne salaksin
10 Yorumla Biraz onuda anla. Adam çalışıyor ve eve gelince de tek beklentisi yemek ve rahatlık. Bence fazlasıyla bencillik ediyorsun...
13 Yorumla
Soran+1 yılTemizlikçi alalım bence
- +1 yıl
Aslında bakarsan haklı, güzel bir bekar temizlikçiyi alsın onunla herşeyi yapsın (anladın sen) Senide defetsin evden en mantıklısı bu :D Allahın trolu.
+1 yılCiddi değilsin dimi. Toplumsal test filan yapıyorsun şu an ya da ona yakın birşey. Ne olur ciddi olmadığını söyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ciddi olmayayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra hep soğuk davran, Değerini anlar belki.
29 Yorumla
Soran+1 yılBeni haklı bulan tek kişi sensin :S
Cevap sahibi+1 yılSizin yaşlar kaç? :(
Soran+1 yılBen 23 o 26
Cevap sahibi+1 yılKeşke evlenmeseydin :(
Soran+1 yılO olmasa naparım ben hem para kazanıyor hem ev işlerini yapıyor ben bu minicik ellerle hiçbirini yapamam :(
Cevap sahibi+1 yılO ne iş yapıyor :(
Soran+1 yılÖğretmen
Cevap sahibi+1 yılYemek yap, İşleri yap ama soğuk davran düzelir. :)
- +1 yıl
suc sende ben olsam bosarim
+1 yılBağırması hoş değil ama , herkesin sorumlulukları vardır , yerine getirmelisin seninkileri
10 Yorumla
+1 yılTamam her gün temizlik yapamayız tabi ama sen biraz abartmışsın, adam yemek yapsan demiş, senin verdiğin cevaba bak.. yaşın kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23...
- +1 yıl
benden bir yaş büyüksün :) Ama yinede bu tür şeyleri yapman lazım bir düzen kurmuşsunuz sonuçta ;) ya da evlenmek için biraz zaman verseydniz birbirinize
Minnoş artık eviyle bir ilgilense iyi olcak sanki annem.
13 Yorumla
Soran+1 yılHizmetçi alalım günlük o yapsın her şeyi bence
Soran+1 yılNe dedim şimdi yorum yapmasaydın istemiyorsam
İyi yapmış. Sen bir kadınsın. O evi haftalarca süpürmemek ne demek? Adam işe gidiyor, geçiminizi sağlamaya çalışıyor, yorgun argın eve geliyor, bir yemek yapmayı çok mu görüyorsun? Çorba pişirsen yarım saatini almaz.
00 Yorumla
+1 yılEğer kocan zorunlu olmadığı halde çalışıp sana para getiriyorsa sende onun senden istediği şeyleri yapmalısın
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılAdam iyi sabretmiş şimdiye kadar
Köye götürüp ahıra sokmamış dua et
Adam köle değil sana hizmet etsin. Boşar yakında zaten :)00 Yorumla Iyide haketmissin bnce sen :/ yemek yapma evi temizleme butun gun ne is yapiyorsun acikcasi onuda cok lerk ettm kuzum ;)?
00 YorumlaDünyanın en saçma sorusuna en saçma cevap olarak; bantla :D narin değil tembel ötesi bir şeysin bebeğim
00 Yorumlaİşten çıktın bari ev işleri ile ilgilen. Adam sonuna kadar haklı. Gün boyu yatıp karpuz büyütüyormuşsun. Bence hiç özür dilememesi gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılHakli kbkmada ne diye evlendin o zaman süs bebegimisin sen?
22 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni boşamadıysa şanslısın. Hem çalışma hem evde iş yapma. Adam sana para yedirip üstüne bir de ev işlerini mi yapsın? Eğer ev işi yapmayacaksan işe gireceksin ve hizmetçi masraflarını karşılayacaksın. Geri kalan masraflar da kocana düşer.
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı aynısından bende de vardı... Ama onun bahanesi çalışıyorum du...
15 Yorumla
Soran+1 yılAy ben hayatta çalışamam :/
- +1 yıl
as you wish..
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılNece bir de
- +1 yıl
ingilizce "Nasıl Dilersen" demek
+1 yılEvlenmeseydin? Gerci adam yakinda bosar seni o ayri bir mesele.
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Ama sende böyle yaparak bir yere varamazsın ki. Ona da hak vermelisin. Yemek yapmayan, ev ile ilgilenmeyen kadını kim ne yapsın. Onu affetmelisin yoksa ayrılığa kadar yolu var bunun
00 YorumlaEşin öküzlük yapmış en başta alınan karar yanlış ikiniz deçalışıcaktınız gerçekten çok yanlış bir karar seninki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bir şeyler yap. Kendi ayakların üzerinde durmayı dene. Yemek yapmasını öğren sonuçta sen evlisin bakman gereken bir evin car ayrıca çocuğun da olur mutlaka yani bunları öğrenmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılYahu iş bölümü niye yapmıyorsunuz? Adam aslan gibi çalışıyor. 2 tas yemeği çok görmeyin bea. Bebeğiniz olsa ne olacak? Her şeye kırılın anca.
00 Yorumla
+1 yıladam haklı. çalış madem bir şey yapmıyorsun Allah Allah. Şımarıksın
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle babam da eskiden hep şımarık derdi bana uyuz olurdum.
Kesin trolsün sen. Yoksa bu kadar salak bir hemcinsim olduğuna inanmak istemiyorum. Minnoşmuş^^
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken minnoş derdi bana
+1 yılSacmalikmis. Kocana allah sabir versin. Ben erkek halimle yemek temizlik yapiyorum. Sen ingiliz kraliyet ailesinden msin canim?
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. İnsan sırf eşini sevdiği için aşkla erkeğine yemek yapar ve elleriyle yedirir erkeğine.. eşin haklı sonuna kadar.. onun senin üstünde hakları var unutma...
00 Yorumla
+1 yılHaketmişssin. Evlilik sorumluluk isteyen bir şey oldugunu bilmiyormuydun ozaman evlenmicektin, "narin" ve "hassas" biriymiş pehhh, o adama yazık. Zaten buyuk hitmaille boyle giderse boşar seni.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman 'hele minnoş' adlı güzel parçayı sana armağan ediyorum...:)
00 Yorumla
+1 yılBence kalkıp yemegını de temızlıgını de yapacaksın madem evlendın ev hanımı olmayı sectın sonuclarına katlanacaksın :)
10 Yorumla
+1 yılBosanma davasi acmadigina sevinmelisin acarsa da bana yonlerdir itina ile bosarim sizi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bir şey oldu sandım.
Bana öyle kadın denk gelse 1,5 yıl beklemem, çoktan boşardım. Sen otur kalk kocana dua et. Gudubet kadın.00 Yorumla
+1 yılçok önemli değil. o çalışıyorsa sen ev işi yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılbu kadar da acitasyon yapma ya..
adam yerden göğe kadar haklı10 Yorumla
+1 yılYani bu evlilik yürürmü ya nereyw kaar gider ki o farklı sen farklı neden evlendiniz
00 Yorumlavay k*çımın kenarına bak sen hasbam açlıktan ölecek hala pranses ayağına takılıyor
00 Yorumla
+1 yılŞuraya da eşine bir yumurta kırmaktan aciz bir bayan çizelim.
00 Yorumla
+1 yılne kırgınlığı ya var ya iyice cılkını çıkardınız ha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz bile yapmış. madem kocana karılık yapamıyon niye evlendin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbosar yakinda, ayrica calismiyorsan ev isi senindir kusura bakma yani
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. O kadar kirilgan olma ya
20 YorumlaEşin haklı sen ne işe yarıyorsun pardon?
23 Yorumla
Soran+1 yılEve hizmetçi alalım bence
- +1 yıl
Bencede
+1 yılBiraz kendimi gördüm.
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Valla evlenince ben; 😏
10 Yorumla
+1 yılAdamın bir gün sabrı taşıcak
34 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ağlıyorum hala millet kocan haklı diyor :'(
- +1 yıl
kes lan