Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sana bir soru combosu;
Madem kapanacaksın peki neden doğarken çıplak doğuyorsun?
Madem kapanmak dinin emri, neden çıplak doğuyoruz?
Neden üremek için kadınlar erkeğe, erkekler kadına ihtiyaç duyuyor biz manyak mıyız birbirimizin kahrını çekiyoruz? Neden amipler gibi eşeysiz üreyemiyoruz?
Dünya yuvarlaksa bizim mahallenin delikanlıları nereden geliyorlar?
Benim babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Neden Kitab'ı mukaddes Kur'an-ı Kerim'i her okuyan kendi kafasına göre bir yorum yapıp kendine şeyh diyip hadislerle etrafına emirler saçıyor ve görüşlerini neden etrafındakilere uygulatmaya uğraşıyor?
Babası TOYOTA gibi adam olanlar cevap versin lütfen!
Saçtan tahrik olup ereksiyona uğrayan erkekler cevap vermesin!
Aşağı mahallenin delisi cevap verebilir. Onun görüşlerini dikkate almak, IŞİD'çilerin görüşlerini dikkate almaktan iyidir.217 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar cahilce bir düşünce. Annemizin karnından günahsız doğuyoruz, türbanla mı doğsaydık? Kuranda direk olarak zinetinizi örtün yazıyor. Bende bu vazifemi yerine getiriyorum. Benim kapanmak istemem, kendi ahiretime saygımdan Allaha inancımdandır başka bir şeyden değil.
Cevap sahibi+1 yılTürbanla doğacaksın tabi ki! Madem kapalısın! Sonradan değil doğuştan kapalı olacaksın. Rahibeler gibi olacaksın. Erkeklerden kendini soyutlayıp bekaretini ölünceye kadar koruyacaksın. Kazara evlensen bile dışarda nasıl türbanlıysan , eve geldiğinde de türbanını çıkarmayacaksın. Banyo yaparken de o türban başından çıkmayacak. Kocanla seks değil telepati yoluyla ilişkiye gireceksin. Ürerken de eşeysiz üreyeceksin.
Vay be! Ben de diktaya başladım. Şeyh mi olsam ne!
Şu güzel dinimizi de ne hale getirdiniz ama hala farkında değilsiniz!
DURMAK YOK! YOLA DEVAM!
Ayrıca cahil dediğin kişiye dikkat et. Belki seninle değil ama gayet kültürlü biriyle S. Freud sohbeti yapabilecek biri var karşında. KAPİŞ? (Freud sadece bir örnekti. Sen Leb de ben Çorum hakkında her şeyi anlatırım sana.)
Cevap sahibi+1 yılAyrıca senin kapanmandan bana ne? Reklam yapıp etrafına mürit topluyorsun işte açık açık. Din gizli yapılır. Allah ile kul arasındadır. Üçüncü kişiler ve aracı kurumlar dahil olmamalıdır.
- +1 yıl
Lan ateist gapcik sacma sacma konusmada yat zibar
Cevap sahibi+1 yılAteist mi? Kim ateist? Fanatik bir şekilde takım tutar gibi bir dine mensup olmayın. Sadece yaratana inanın fakat bunu bir baskı metodu olarak etrafınıza terörize etmeyin. Terörize edeceksen burası yeri değil. Seni IŞİD'e bekleriz.
- +1 yıl
bir kere su yazdiklarinla dinden cikarsin dikkat et ve sen bu dunyya miye geldin dine bagli olmak icin parti muhabbeti yapmiyoz burdq
Cevap sahibi+1 yılAsıl siz dinden çıkmışsınız haberiniz yok. Ama şunu bilin ki inandığınız şey İslam değil.
- +1 yıl
Neymis lan inandığımız sey söylede bilelim bide su yasini soylede ona gore konusuyum
Cevap sahibi+1 yılYaşım 29 ve inandığınız şey İslam değil sadece ama sadece ReCo! Gözünüz kör olmuş, beyniniz yıkanmış. At gözlükleriyle yaşamaya bırakılmış, beynini çalıştırıp idrak etmekten yoksun kişilersiniz. Ama durmak yok! Yola devam! Hadi sen de devam et! Bekleme yapma!
- +1 yıl
Olum sen muslumanmisin onu bir soyle yoksa kodumunun ateistlerine laf anlatilmaz
- +1 yıl
bir dinsiz daha geldi
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şu anda dünyada IŞİD'ti EL KAİDE'ydi Hizbullahtı gibi belalar varsa bil ki sen ve senin gibiler yüzünden var! Üç Külüfallah, bir Elham okuyan başımıza Ulema kesiliyor! Ya bir gidin artık ülkemden! Gidin Suudi Arabistan da mı yaşıyorsunuz Katar'da mı yaşıyorsunuz gidin ve orada yaşayın!
- +1 yıl
ulan sen yazdıklarından sonra muslumanım demeye utanmıyonmu başörtüsüne karşı bir adam nasıl müslüman olur bir kere bunları biyerden kopyala yapıştır yapmışsın bunlarıda yazan ateistlerdir bu kadar basit
- +1 yıl
buda sana gelsin seni yetiştirenede sanada ananada bacınada sülalenede yani hepinizin a. q ö. ç tekisin dinsiz pıc
Cevap sahibi+1 yılAh bu güzel sözleri yüzüme karşı söylemeni ne çok isterdim bir bilsen. Ah bir karşıma çıksan o sözleri sana çok güzel monte edecektim ama nedense sen klavye delikanlısı olmayı tercih ettin PİÇ!
- +1 yıl
Samki gel kapisalim dedide kactil klavye delikanlisi diyo * ateist picindenmi kacacam gavat
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilini bir kontrol ettir meşe ağacından falan yapılmış olabilir
20 Yorumla
Başka kızların sadecee saclarına bakacaksan laf etmem de sende.
Ki tabi ki öyle bir şey olmıcak bahanesi hazır. Seni seven insan fikirlerine saygı duyar daha bunu söyler söylemez ambargo koyup şartlı şurtlu bencilce konusmaz. Sadece bunu dile getirmen bile sevgilinin bunları söylemesine yol acmıs. İlerde uygulasan kim bilir ne dicek? Az akıllı ol. Zekan açık kalsın ;)10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılkuzu herkes açık sevecek diye bir şey yok. niye birbirinizi suçlarsınız anlamıyorum demek adam kapalı sevmiyor.
ama tabi ki ille kapanıcam diyorsan sevgilini değil kendini dinleyeceksin ve onu kaybetmeyi de göze alarak bu kararı vereceksin.
ben de erkek olsam kapalı biri ile çıkmam. ama kimi ise özellikle kapalı ister. doğru eşleşme lazım. birbirinizi suçlamayın10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=xj6_LmG1Dz0
sonuna kadar dinle lütfen faydası olur kendine güven gelir
https://www.youtube.com/watch?v=303CUwfphuA10 Yorumla O kadar namuslu bir kızmış ki dökülen saçlarını bile örtüyormuş. Müslüman ama aynı zamanda sevgilisi var :D Yahu arkadaş biri bana bu modeli bir anlatsın. Bu nasıl bir mantık mı diyeyim, delilik mi diyeyim :) Müslümansan neden sevgilin var? Benim fikrimi sorarsan senin o sevgilin insaflı adammış. Ben bir türbanlı ile yanyana bile dolaşmam! Çünkü o kıyafeti giyerek Bak ben namusluyum ama sen o... usun demek istiyor benim başı açık anneme!
10 Yorumla
+1 yılBen de 5 yaşındayken anasınıfı aşkıma saçımı kestirirsem beni sevmez misin demiştim onun gibi bu da sanırım. Ne alaka ki? Ona neden soruyorsun? Ben çocuğa kızmıyorum istemediğini söylemiş. Biraz da gözünü korkutmuş işte, başkalarına bakarım falan diye. Kapanacaksan ve bunun için senden ayrılacaksa ona kızamazsın. Kendinde ciddi bir değişiklik yapıyorsun sonuçta.
10 YorumlaSevgilinin senin boynuna bakmasina gerek yok bence gozlerine baksada yeterli gercekten seviyosa , sonuc olarak sen onun goz zevki degilsin kalbine hitap etmelisin boyle dusunmesi cok yanlis sonucta kapanmak cok ciddi ve cok dusunerek verilecek bir karar sen bu karari verebiliyosan bence seni seven insanda bund cok buyuk saygi duymali diye dusunuyorum..
10 Yorumla
+1 yılKardeşim sen belliki Allah rızası için kapanacaksın Allah seni yaratırken kimseye sormadı sana da bunu emrettiyse kimseye sorma bu sana farz ve arkadaşın senin saçını boynunu seviyor demekki gözü başka kızlardaysa şimdide öyledir sen doğru olanı bulmuşsun ve aklı başka kızların orasında burasında olanlarda işin olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
- +1 yıl
Ben demiyorum bunları :) Hz Ali bin Müslüman oluşunu oku hayran kalırsın ve bazı şeylere İslam adına karar vermede sana yardımcı olur
Bırak şu teresi ya ! Nasıl zina edeceğim sen kapanırsan, nasıl evde seni hayal edip tatmin olacağım demek istemiş hıyar ağası ! Böyle dangalaklarla birlikte oluyorsunuz ya, size de saydırasım geliyor ama neyse. Hop, sakin ol Mürsel...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince istediğin kadar bakıcaksın de. Benim saçlarıma boynuma senden başka erkeklerin bakmasını ister misin de. Akıllı olsun, veya yanlış kafadaysa sen o ilişkiyi bir daha gözden geçir. Ne yani başka kızlara mı bakmak istiyor. Nikahsız senin kadınlığına da bakması yanlış. Görmüş beğenmişse artık nikahtan sonraya kalıyor ötesi..
10 Yorumla
+1 yılsana sen olduğun için değil bedenin için değer vermiş derim. Ona de ki : açık mektup olup kendimi herkese okutacağıma, kapalı mektup olsam zamanı gelince sadece sen okusan beni olmaz mı? de... :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaktım da yorumlara ne kadar çok tesettüre düşmanlar var yazık ya. sizin inancınıza gelince ' fikir özgürlüğü ' dersiniz ama. sana gelince kardeşim Allah için kapanıyosun bunu kafandan çıkarma, tek dostun o'dur zaten. sevgilin sana baksa sen günaha gireceksin zaten. Allah yardımcın olsun.
10 YorumlaMillet kapali arar buda kapananin önüne taş koyuyor.
Sen içindeki o azimi yitirme kapan.
Seven adam böylede sever. Çok sorun ederse zaten sevgisinden şüphe duyarım.02 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
- +1 yıl
Sen kapalı arıyormuşsun ya. Bak bir tavsiyem var. Mesela açık bir kıza aşık oldun ve kıza kapanmasını dikte ettin (Zaten çoğu zorlamayla kapanıyor) Kız da kabul etmedi. O kızı al bir kolinin içine koy ve sonra da o kolinin ağzını koli bandı ile kapat. Sorunu çözmüş olursun :D :D :D
+1 yılSeni olduğu gibi kabul etmeyen baska kilarla tehdit eden birine yol ver
Gercekten asik olsaydi kapanma derdi fikrini beyan ederdi tamam ama baska kızları devreye sokmazdi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ahaha herifteki tepkiye bakar mısın sanki hep bunu bekliyormuş gibi. başka kıza bakarsam laf etme diye pazarlık eden bir tip
mantıklı bir adamın inanç konusunda itirazları olmalıydı o ise göz zevkini düşünüyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBakarsan bak b. k yiyenin evladı, seni kaybetme korkusu da neymiş Allah korkusunun yanında" demek, diyebilmek ulu orta posta koyabilmek hoş olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasılll
gerçekten üzücü bir tepki olmuş. Seni daha fazla üzmek istemem ama adamın gerçek yüzünü gördün. Sağlam bir karekteri yok onun, eğer bu sözleri ciddi bir sekilde aöylemişse ileride çok üzülürsn...
10 Yorumla
+1 yılVereceğim tek bir cevap olurdu. İstersen ben seni ebediyyen rahat bırakayım istediğin kızın boyuna mı bakıyorsun saçlarına mı bakıyorsun doya doya bak. Direk yol.
00 Yorumla
+1 yılbenim kız arkadaşımda kapalı iyikide kapalı. erkek seni kadını olarak görmüyo demekki yoksa kapanmanı olumlu karşılardı ciddi değil fantezi peşinde bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar şanslı bir sevgilin var
Başka erkekler kapan der bu da açıl diyo diyo bu erkekliginden suphe etsin sende ona hala sevgilim de. Bak sen ne güzel kapnmk istiyosn onun akli fikri nerde böyle bir insan seni haketmiyo zaten evlenince illaki dokuncak görecek.
00 Yorumla
+1 yılO kanı bozuktan sana ancak zarar gelir. Bas tekmeyi istersen beş yıldır beraber ol öyle bir laf yok. Kas yapmazsan kaslılara bakarım bende sende ona karışma de. Off hiçbişey deme ayrıl gitsin
10 Yorumla
+1 yıloha hayvana bak saçın için boynun için mi çıkıyormuş. kapan ya da kapanma o senin kişisel tercihin ama def et şunu en kısa zamanda derim
10 Yorumla
+1 yılçok saçma bir cevap ve tepki vermiş.. gerçekten seven karakterli biri olsa böle bişey sölemezdi sadece fikir
10 YorumlaSeni etkilemek istemem ama sevgilin seni nası bir gözle sevmiş az çok anlaşılıyo. Mantıklı düşünürsen eger bu sorunun cevabını kendin verıceksın emın ol
10 YorumlaO seni degil fizigini seviyormus yazik ona bence kesinlikle ayril hak eden biri cikar seni seven hic bir insan bunu soylemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevdigim insan bana carsaf giymemi bile teklif etmisti sirf beni baskalarinin gormesini istemedigi icin. Boyle insanla gelecek dusunulmez bence..
11 Yorumla
+1 yılÇıplak dolaş. senin bacaklarını gögsünü nasıl görecek böyle dolaşırsan. nasıl ha nasıl :))
tam bir malmış erkek arkadaşın. ayrıl hiç durma.10 Yorumla
+1 yılsevgiline kapanmak istediğini söylemek ne demek. kapanaaksan sevgilin de olmayacak. erkekler görmesin diye saçını kapatıp erkek arkadaşın olması nasıl bir mantık.
10 YorumlaAyıp etmiş başkalarına bakacam nedir lan. Yol ver se ona.
00 Yorumla
+1 yılbence birbirinize uygun değilsiniz inşallah karşına sana daha çok değer veren biri çıkar
00 YorumlaSevgilin seni sevmiyor zaman geçirecek baktığı incelediği zaman ters tepki vermeyecek birisini arıyor o da seni bulmuş işte...
10 Yorumla
+1 yıl''Başka kızlara bakarsam laf etmiceksin o zaman'' bu nasıl bir söz ya? Sen buna 13 ay nasıl dayandın?
10 YorumlaSeni saclarin ve boynun icin mi sevmis? Benim sevgilimde kapaliydi. bir kez dahi boyle bisey dusunmedim. Tam bir sacmalik.
10 YorumlaYol ver hic bakma. Seni kapalı veya acık olman seni ilgilendirir. Seni seviyosa öylede sever. Kapanki saç günahından kurtul prenses. Her sac tanen kadar günah alıyosun. Uyma şeytana.
12 YorumlaBaşka kızlara bakarsam laf etmek yok da neyin nesi ya :D hemen ayrıl ;)
10 Yorumla
+1 yıl49 derece sıcakta turbanla gezmenin neresi mantıklı allasen?
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin için mantıklı veya mantıksız ben bunu bana emredildiği için yapıcam.
- +1 yıl
Senin kafa gitmis kolay gelsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerefsiz ya. Boynuna bakıp ne olacak azacak mı?
pzvnkden ayrıl. Sende de ki Evlenince bakarsın de.
Böyle abaza sapık kişiler Erkeklerin yüz karası dinsizler yüzünden bu haldeyiz!10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Çok enteresan yaaa !!! Ben hayret edıyorum ınsan sewdıgının dusuncesıne saygı gostermesı gerekırken hareketlere bak
00 Yorumla
+1 yılAllah istiyor kapanmanı sevgiline ne oluyor zaten ondan hayır gelmez bu vakitten sonra bence tekrar bir dusun derim ayrilnayı reis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında nikahsız olduğunuz için senin boynuna boğazına bakması zaten yanlış :) bir de sen açıkken açık olan diğer hanmlara zaten bakmıyor mu? :)
20 Yorumla
+1 yılCanim kusura bkma ama sewgln harbj ökuz. ne dmk bska kzlra bkrsam laf etmcksn seni grcktn sewse böyle bir tepki wrmzdi bnce. bn swglme kapancm dsydm cktn bna ewlnme tkfj etmjstj
00 Yorumla
+1 yılZaten diger kizlara bakiyorum ama kapanirsan artik bakmama laf edemezsin demek istemis
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Bende açık severim normal yani en azından dürüstçe söylemiş.
10 YorumlaAhiretini sevgilin kurtarmıcak..! Bence kapan Allah'ın rızasını almaya bak gerisi hikaye..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmala bak ya bende böyle hatun olcak basımda tasırım valla :)
10 Yorumla Açık bir sevgilim olsa, kapanicam diye tuttursa, önce ona bir daire hediye eder, sonrada umreye götürürüm.: )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin görüşüne saygı duymak zorunda tesettüre girmek en doğal hakkın bu hakka engel oluyorsa senin kalbini kırıyorsa ayrılmalısın bence empati yaparak düşündüğümde yani ben kız olsam bana böyle bir şey yapılsa direkt olarak ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyundan öpmek ve saclariyla oynamak çok hoşuma giden birşey :) sevglinde benm gibi sanırım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevseydi bunları söylemezdi. Saçını, boynunu gormek icin mi seviyormuş seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce cnsel bşe yasadysanız garibine gitmiş olabilir veya ondan ters tepki vermiş olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılTabi nasıl arzu edersen sen kapan hatun
Daha önce gördüklerin yeter sana de . 1 yıl sana metreslişk yaptım para bile almadım de .
00 Yorumla
+1 yılİnsan bazen yuh diyor sayın seyirciler
10 YorumlaÇocuk haklı kafanı ey halı desenlerini incele
00 Yorumla
+1 yılO kişinin sana göre olduğunu sanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılLanet olsun bu zihniyetteki erkek şırpıntılarına.
10 YorumlaHala daha ayrilmadinmi?
10 Yorumlasevgilin tam bir gerizekalıymış
10 Yorumla
+1 yılbence kapan yanında durursa onu kaybetme derım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılNe yani seni et yığını olarak mı görüyor?
12 Yorumla- +1 yıl
Benim bahsetmek istediğimi yanlış anladın. Bir kadını kapalı ya da açık diye sevmemek olmaz. Sonuçta onun sevinmesi bile lazım bence..
Benim açık isterim fakat;Saygı duyarım, olmamış...
10 Yorumla
+1 yıladam haklı ben de olsam ben de ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılSenin sevgili kafayı mı yimiş la :D
00 YorumlaNe ıcın sevdıgı bellı oldu
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem