AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Kendin çıkamaz mısın gün içinde? Hiç arkadaşın filan yok mu? Ben okurken bunalıma girdim gerçekten
Arkadaş falan yok hiçbiryere bilmem etmem zaten göndermez evimin altı market ona bile yasak
Markete bile mi göndermez? Sen Nasl böyle bir insanla evlendin? Görücü filan mi hiç mi tanımıyorsun
Severek akrabamla evlendim böyle değildi değişti
Sen köpek misin o senin sahibin mi beni dışarı çıkar gezdir diyorsun tek başına çık gez
Hiçbir yeri bilmem etmem
Kardeş sen bunu bilmeyerek mi evlendin? Böyle insanla ömür mu geçer ya ayrıl ya da beni şehrime götür orda yaşayalım de
Kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenirsen ne bekliyorsun?
Görmüş geçirmiş hayatı seni de kısıtlar tabii
Istanbuldan gaziantep mi gittin helal olsun bole kizlar var mı
Sende işe gir. Dışarı boş boş çıkmak çok sıkıcı. İşe gitmek daha eylenceli.
Whqhwhwhw hak ediyorsun beyin sana ters takılmış bu yaşta bu adamı bularak
Evlenmeseydin bize mi sordun?
Gelip ağlama burda
Bu sitede ne çok aptal var ya :D
Kim o aptal?
Saçma sapan erkeklerle evlenmeyin sizde düzgün erkek bulun nerde pic onu alıyonuz
Yaş farkının sebepleri işte...
Olgun kişinin yaşamı ağır gelir genç insana.
Tek sorununuzun bu olduğuna emin misin hanımkız. Herkes dengini buluyor, ben buna inanıyorum.
Evde neler yapıyorsunuz 7/24 sevismekte bı yere kadar bari flim falan izleyin
demek aranızda on yaş varr.. sana kolay gelsin canım benim. o senin büyüğün terbiyesizlik yapma otur oturduğun yerde adam çalışıyor daha ne istiyorsun eve ekmek getiriyor işte.
Farkındalık yapmam bir yama dursun acil iş bul kendine ne olursa olsun maaşı önemli değil kesinlikle kendine iş bulmalısın böyle olmaz iş ilanlarına bak görüş ben kendime iş ayarladım de eve iki maaş gelir fena mı olur de
manevi şiddet davasi ac bosan yasitin biriyle evlen 22 nere 32 nere...
Ayyy sanki yaşıtlarla çok anlaşılıyor da bence evlilikte erkeğin biraz büyük olması daha iyi
Ama 22 yaşta evlilik için erken bir kız için bu da bir gerçek
Ben de senin yoruma sardım birden kendimi tutamadım kusura bakma 😂
cozum 70 gun sonra filan kacmak olur sana oralardan heralde
Yanlış biriyle evlenmişsin ama artık olan olmuş.
Keşke daha iyi tanıyabilseydin.
Kendin çıkamıyor musun? Yürü dolaş. Komşulara git. Arkadaş edin. Zor bir şey değil o kadar.
Eşlik çok ozguvensiz. Kendine güveni olmayan birisiyle keşke evlenmeseydin. Zor durum ya.
Ah gülüm sen yetmiş günde böyle olmuşsun benim yedi yılım kapı önüne çıkarmakla geçti. Sana yedi yıl sonrasından sesleniyorum değişmeyecek çocuk falan olmadan önlemini al az bişey biriktir bosan
Bilemediğimiz insanla neden evlenirsiniz ki. Bilmiyor musun böyle olacağını
Yaş farkida cokmus içinden gelmiyorsa senle ilgilenmek hicbisey yapamazsın ona
eşin sanırım özgüven ve kıskançlık ve saplantılı biri
öyle adamdan eş olmaz. boşan. daha ilerisi daha boook
Şimdi konuşmazsan kabullenmiş olursun. Acilen konuş derim. Sonrası pişmanlıktır.
Boşanma davası ve 1 adet hakim gerek.. senin sahibin değil eşin kompleksli biri bunaltır
Biraz disati cikip hava almam lazim soyle dinlemezse yine kaynana anlat durumu
Onun artık enerjisi bitmiş, senin ki ise daha yeni başlıyor
Yanlış yaş aralıkları.
Oha o nasıl eş lan.
Ne pok yemeye evlenmiş o zaman.
zorla evlenmedigine göre ilgini ceken neydi
zenginlik, statü vs
Çok mu sıkıldın da mahkumlar gibi çetele tutuyorsun?
Eşinle bu durumu otur konuş. Baktın olmuyor annesi veya gorumcenle çık
Koyun can derdinde kasap et derdinde bu nasıl koca böyle resmen mantık evliliği olmuş
Aranizdaki yas farkini goz onunde bulundurup evlenmeseydin bir sorun olmazdi
bir süre istanbula git bence ilgisiz davran. Kızım 10 yaş büyük herifle evlenirken aklım nerdeydi adam yaşayacağını yaşamış sende hayatının baharındasın uyumlu olur mu böyle
Tek başına çık?
Arkadaşınla çık?
Tanıdığın başka bırıyle çık?
Kocamla çıkmak zorunda değilsin.
Kocanla*
Tek çıkayım diyeceksin işte. Ya da boşan
Bunların hiç birini kabul etmiyor
Boşan
Boşan aga boşan bir evlilik yürümüyorsa boşanacakskn neyi zorluyorsun
Ayrıl gel İstanbul’a yapamazsın orada. Sosyal medyadan sevgili yap.
Antep gibi yere gelin mi gidilir ne bekliyordun pardon da 😒😏
Muge anlıyı ara
. d. d
ah ahh böyle milyonlar var
düşünmeden hareket edebilenler insan ise
ben neyim mk
Tek başına cik diyeceğim orda virüs çok sohbet edecek birini bul mesela beniiii
Gaziantep aslinda aksam hayati guzel olan bir sehir ya ben ozellikle aksamlari disari cikarim bence esini ikna etmelisin
Allah kolaylık versin. Biraz abartılmış bir durum sanki. Bence biraz daha konuşmayı dene bunaldıgını ve yanlız hissettiğni psikolojinin bozulacak oldugunu dile getir güzel bir şekilde
Butun enerjisini seni tavlamak için kullanmış... daha ne yapsın
Evden evlilik ile kurtulma düşüncesinin sonu budur ne ekersen onu biçersin
İstanbul’a gelin gideni duydum antepten ama tersini hiç duymamıştım.
10 yaş büyük ilişki doğru muydu sence aşkı memnu olmuş 😂
Malesef yanlış 😔🥺
Corona zamanı çok dışarı çıkılmaz zaten ama senin İstanbul gibi bir merkezden Gaziantep’e gelin gitmen hata olmuş ama yapacak bir şey yok bence senin ailen sen eşin daha yeni evlisiniz boşanılmaz da ha diyince bence 2-3 yıl çocuk yapma o zaman ayrılmak zorlaşır
Sen arkadaş bulacaksın gündüz çıkacaksın o zaman ya da çalışacaksın
Yaştan değil ya zihniyet meselesi bence
@Nietzschenededi ya evet yaştan değil ama yaşta önemli insan yine kendisinden 5-6 yaş büyük birinden fazlasıyla evlenmemeli
Tercih meselesi bişey diyemem 😊
Bende istanbuldan Gaziantep e taşındım ilk başlarda çok zorlandın çünkü iki şehir arasında dağlar kadar fark var ama 2 aydır burdayım onu tatlı dille söyle asla kızarak söyleme zamanla herşey yoluna girer.
Bunlar bahane değil seni çıkarıp gezdirebilir. Ama işte senin de hatan var neden kendinden 10 yaş büyük biri ile evleniyorsun ki
aslında o hep böyle bir insandı ama sen görmedin ya da görmek istemedein çünkü aşka kapıldın ve aşkın gözü kördür.. göremedin evlendin şimdide yakınıosun ama geç kaldın
Doğuştan size verilen bir özgürlüğü kullanmanıza izin vermiyor. Hakkınızı ne olursa olsun savunun.
İşte aileden kaçanlar hep böyle sonuçlarla karşılaşıyorlar. Eşinin böyle olmasinin sebebi sensin bunu değiştirmek de senin elinde
Aileden kaçmak çözüm değil maalesef. Benim de babasından kurtulmak için evlenen arkadaşlarım var şimdi ellerinde çocuk yine babalarıyla yaşıyolar.
Onu tam tanımadan evlenmişsin. Büyük hata. Evlilikten sonra artık sana bakış açısı değişti çünkü artık seni zatrn elde etti. Sana fazla ilgi göstermesinin bir anlamı olmadığını düşünüyor olabilir. Daha 22 yaşındasın ilişkini acilen gözden geçir.
İşte tanıma asamasinda taniyamadigniz insanların gerçek yüzünü ozaman göre biliyorsunuz bn burda sana istediğim kadar düşüncelerimi aklımı soylesemde eşinin hiç bir zaman kafasındaki fikrini değiştire mezsin
Bunu eşinizle konuşmalısınız. Ortak yol bulmaya çalışın. Ve siz de kendinize uğraşacak bir şeyler bulun.
Ah canım benim daha çok gençsin arkadaş edinip gezsene kursa falan git işe başla boş durma ki daralıp bunalma
İyice tanımadan yapılan evliliklerin sonucu. Bunun böyle gitmeyeceğini sen de biliyorsun. Al karşına konuş anlayış yoksa artık ne yapacağını kara kara düşünmeye başla
En kısa sürede ayrıl derim. böyle yaşanmaz gerçek bu. Hele çocuğun yokken fazla bekleme.
Onun boş saatleri yok mu söyleyin. beraber gezelim. ds.
Daha gençsin 22 yasinda birde arada yas farki fazla o yuzden ikinizin arasinda farkli bir bakis açısı varr
Allah yardımcın olsun senin durumda olan çok insan var tamamen eşinle bu konuları paylaşıp sorunlarını anlatıp dile getirmen lazım yoksa ev hapsine devam
Bence herşeyi fazla abartıyorsunuz virusle nereye çıkacaksın zaten evde oturun