Sen 22, eşin 32 he
Niye izin vermiyor Corona'dan dolayı mı Allah yardımcın olsun.
Evlenmemek için hatta bu dünyada evlilik yapmamak için çok sebep var, say say bitmez.
Bu devir de evlilik hata. Hem ekonomi açısından hem insanlık.
Evlenme ama sevdiğinle bir ömür yaşa.
Evlenmeden imkansız değil bunu isteyen yapar ama evlenmeden öyle şey olmaz diyenler var. bal gibi olur evlenme ama sevdiğinle bir ömür yaşa.
Bu dünyada artık evlilik yerine sevdiğinle yaşa.
Yoksa evlendikten sonra bin sıkıntı ve boşanmak kolay olmaz.
Evlilik için düğünde adam
Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde olsa bile evlenmeyi kabul ediyor musunuz diyor
Cevap heyecanla evet evet ama sonra hop 1 aya kalmadan boşanmalar, kavgalar, dayanamamalar.
O yüzden ben asla evlenmeyi düşünmüyorum.
Gelirim olsa bile zengin olsam bile düşünmüyorum.
Git eğlencene bak. Git karı kızla takıl.
Bu devir'de, bu dünya'da evlilik hata.
Aşk illa evlenmek değil bir ömür birbirine sahiplenmek. İlla aşık olan ya da seven evlenecek diye bir şey yok.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılFenomenin verdiği yanıta kesinlikle katılıyorum.
Evet, bozulacaksınız belki de ama bunlar en başından konuşulması gereken şeylerdir.
-Bak evlendiğimizde ben eve tıkılı kalmam, kalamam.
Dersiniz. O da onay verir, evlendikten sonra o yaptırımı uygulayamaz çünkü baştan her şey konuşulmuştur. Ona rağmen bu yaptırımı uyguluyorsa o zaman problem çıkarmakta haklısınız.
Ancak şu düzeyde, baştan bunları konuşmadıysanız maalesef bu problemi çözmeniz oldukça güç.
Muhafazakar yerler genelde bu konuda çok katı ve baskıcıdır. Kimi kişiler bu konuda maalesef ölçülü olamıyor.
Yerine göre aile bireylerinden birisiyle gezmeye, dolaşmaya çıkmanız en tabi hakkınızdır. Bunları konuşun, görüşün. Uzlaşana kadar asla boyun eğmeyin derim. Kabullenemiyorsanız, size zarar veriyorsa bunu belli etmekten çekinmeyin.
Çünkü görünen o ki, evlilik tek taraflı ilerliyor...
cut.02 Yorumla- +1 yıl
Açık açık konuşacaksınız hanımefendi.
Tavrınızı, tepkinizi net biçimde gösterecek, bunu belli edeceksiniz.
Çalışıyor, belki canı çıkıyor çalışmaktan.
Ama iki taraf birbirinin her şeyinden sorumludur. Sağlık, psikoloji, ruh sağlığı. Bunlarda dahil.
Bunları gerçekleştiremeyen eşler, gerçekten eş olarak vazifesini yerine getirmemiş olur.
- +1 yıl
Eşim böyle bir insan değildi Çok çok değişti kapıda araba motor öylece duruyor 10 dk ileride kayınvalidemler oturuyor ona yalvarıyorlar kızı hava almaya götür diye ben halsizim diyor ya da başı ağrıyor ailemden kaçarken doluya tutuldum
Ben son cümleminize takıldım.
Sanırım, ailenizle yaşadığınız dönemde de benzer bir durum içindeydiniz, eşinizle de biraz hızlı gelişmiş her şey.
Şu durumda en iyi seçenek eşinizle bir müddet bu konuda savaşmak olacaktır. Yani, o öyle diyecek sizde böyle diyeceksiniz. Ters tavır koyacaksınız.
Bu şekilde gitmez çünkü.
Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Haftanın yedi günü çalışmıyordur muhtemelen ve bunun dısında esinizin ilgisini ceken gitmek istiyeceği yapmak istiyeceği birkaç yer bulun aceleci olmadan onunla hayal kurar gibi işleyin gün gün ama asla gitmekten bahsetmeyin belli zaman sonra dogru zamanı fark ediceksiniz plan yapmayı dener eşiniz bir iki erteler sonuç elbet gidersiniz ve bu durumu kırmış olur orada eşinize bunu arada tekrarlamaz lazım ne güzel böyle yaslanır vs aşılar zamanla düzeni sağlarsınız ama buda uzun süreç görünsede bu kişi eşiniz inşallah bir ömür beraber mutlu olmayı deniycekseniz bunlardan yılmayın yargılamayın deneyebilirsiniz. bol sans
00 Yorumla
+1 yılBu hususta eşinin yaş farkı sana uyum sağlamamasına bir etken olabilir. Sen daha gençsin isteklerin arzuların ilgilerin başka.. Eşininde sana belli ölçüde ayak uydurması lazım. Birinin ya da bir arkadaşının eşinin kulağına fısıldaması lazım. Kız daha toy istekli. bir konsere götür arada bir dışarda yemek yiyin bir sinema bir tiyatro bazen piknik arada bir beraber alışverişe çıkın sen ona mankenlik yap. onun seçtiklerini giy. Ne biliim biraz renklendirmeniz gerek hayat monotonlukta zaten sıkıcı. Birde tam deli çağlarında 30 yaşının durgunluğunu üstüne çöktürmüş seninde sanki zorla!..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni Sevmiyor. klasik türk erkeği işte bir şey beklemiceksin. onun gözünde yemek yapmak ev işi yapmak için varsın.
10 Yorumla
+1 yılPeki o zaman sana asrin sorusunu sormak istiyorum Sen bu insana ilk başta tanıdığın zaman böyle huyların olduğunu bilmiyor muydun Hadi bilmek zorunda değilim Belki ama bunları hissetmiyor muydun Ya arkadaşlar bakın Evet herkes insan sarrafı değildir bunu her zaman kabul ediyorum ama şöyle bir şey vardır ki bir insanın hareketleri konuşması tavrı savundu Fikri Yaşam tarzı zaten Kendini ele verir Bunun adına kesinlikle Aşk demeyin yani böyle bir insan tiplemesini seven de bilmiyorum yani bana gerçekten çok saçma geliyor bir insanın dediğin gibi karakterini Belki ilk başta anlayamazsın ama konuşmalarından bir şeyler çıkartabilirsin yani sana Bu saatten sonra diyeceğim tek şey Geçmiş olsun Keşke hayatına aldığın veya alacağın insanları iyi seçerek iyi gözlemleyerek alsaydın
2215 Yorumla- +1 yıl
Böyle söylemek kolay ama insanlar evlenince değişiyor işte
- +1 yıl
@eylulekimkasimece yoo gerçekten ben kimin ne olduğunu 5 dakikada anlarım savunduğu fikirler konuşma tarzı direk kendini ele veriyor ve tabiki vucut dili en önemli şey
- +1 yıl
kimin ne oldugunu anlamak kolay, sadece kör gözle bakmamak lagzım, arabası evi var sanıyorsun ama ailesi sayesindeymiş :D
- +1 yıl
Yorum güzel lakin dediğin gibi kişiyi analiz edebilmek için belli bir düzeyde olmak gerek. Yani 22 yaşında genç bir kızdan 32 yaşındaki adamı analiz etmesini bekleyemeyiz değil mi? 10 yaş, hayata bakış açıları farklı iki insan için büyük bir yaş farkı. İnsanlar tabiki bekarken ve evliyken farklı tavırlar sergiler ama bu kadar da değil, olmaması gerekir. Hanımefendiye geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Kocasının değişebileceğini de pek sanmam. Ya öyle yaşamaya alışacaklar, ya da artık kendileri karar verecek.
- +1 yıl
@k-banrnbah-bha Bunun bir diğer nedeni de kişinin ilk başta kendini iyi tanıyamaması ve analiz edememesidir. Bir insan kendini tanıdıktan sonra başkasını da ciddi işlere girmeden tanıyabilir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
evet sizi haklı buluyorum yorum helal olsun ama nesil farkı gibi bir şey mevcut.. üzücü..
- +1 yıl
@Клвдияивановна size demiştim
- +1 yıl
@BlacKandRedD tesekkurler 😊😊😊😊
- +1 yıl
Arkadaslar yorumlariniz ve destekleriniz icin tesekkurler 🙏🙏🙏🙏🙏😊😊😊
- +1 yıl
@Клвдияивановна Rica ederim.
- +1 yıl
@nilay_97 e sen telaş yapma bari sakin ol evlenmemişsin henüz kararını sen vereceksin artık iyice tanırsın ama şahsen ben bir öyle bir böyle gelgitli tipleri sevmem. İyi günler.
- +1 yıl
bilemem artık
Hiç izni yok demişsin hiç izni olmayan insan bunalır yaşamaktan keyif almıyodur yoruluyodur, belliki hayata küsmüş onu mutlu eden bir şey yok. Geleneklere göre başına evlenmek düşmüş evlenmiş herkes gibi. Hayatı yaşamayı seven biri değil belki evci belki ruhsuz
Seni hiçbir yere çıkarmaması kaybetme korkusu olduğunu gösterir. Belliki arada bir şeyleri sorun ediyor belki yaş farkını, belki güzelliğini bir şeyini kendinden üstün görüyor bu yüzden onu bırakmandan korkuyor. Sevginden emin olsa bunu yapmaz
Başka bir işte çalışması sağlıklı olacaktır
32 yaşında bir insan genç ve hiç izinsiz çalışıyor üstelik borç ödüyordur, ev geçindiriyor omzunda yük var kendini onun yerine koy
Ağır bir işte mi çalışıyor20 Yorumla
+1 yılAbi ne salak insanlarsınız kız evlenmiş bunalmış siz evlenmeseydin yok tanısaydın böyle bişe nasıl olur değişik gibi yorumlar demekki olmuş fazla büyğk konuşuypsunuz başınıza gelicek görüceksiniz ebenizi.. Neyse canım sende tabiki bunalıyosun haklısın ama biraz sabret dua et inşallah düzelir unutma Allah herkese taşıyabileceği yükğ verir bu durumu tek yaşayan sen değilsin biraz böyle düşünerek rahatla hiç çıkartmıyorlar kendisi tek çıkamıyo ailesinin evine bile yollamıuolar yanına bir arkadaş bul onunla çıkmana izin verir belkii dua et bol boll
70 Yorumla
+1 yılEşinin sana bunu yapmaya hiç ama hiç hakkı yok, sonradan değişti diyorsun bence neden böyle yaptığını da anlamak lazım haaa geçerli bir sebep bana göre asla olamaz, sen evli olsan da özgür bir bireysin her şeyden önce, kocanın böyle davranması çok yalnız, oturun güzelce konuşun bu durumu, gerekirse ailelere de haber et bu iş böyle gitmez yani nereye kadar evde tıkılı kalabilir ki bir insan, artık gün yüzü görmen gerekiyor bana kalırsa.
10 Yorumla
+1 yılyani insan öküz olmayadursun. Al bir aksam karşına adam akıllı ciddi bir şekilde konuş. Herkes çalışıyor herkesin hayatı kendine göre zor ve yorucu bu demek değildirki karşıda ki insana vakit ayıramayalım ya da onun özgürlüğünü kısıtlayalım. Bana kalırsa senin canın sıkılıyorsa git çalış. Hem sosyal çevren olur hem paranı kazanırsın. Daha yeni evlisiniz en başından böyle yapıyorsa devamı nasıl olur allah bilir. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bu yüzden evlilikten korkuyorum. Özellikle aileden kaçmak isteyen birinin evlilği kaçış sanması baştan başa yanlış bir olay. Daha 22 yasındasın bir yerlerde calismiyor musun? En azindan bir yerde işe gir bir maddi destegin olsun hemde bir sosyal aktiviten. Calismaya sosyal aktivite denmez ama evden cikamiyorsan bu bile bir şeydir. Bak benim ailem çok baskıcı ben eskiden boyle değildim evlenmeyi iyi bir aile kurmayı isterdim ama büyüdükçe bana olan baskıları arttı onlar boyle yaptıkça evlenmekten uzaklastim. Hic hayatimi yasamamisken bide evlenerek baska bir hayata atilip birine bağlı kalamam en az 28 ime kadar düşünmüyorum. Cocuk olayına dikkat et isler daha zorlasir evde oturur cocuk buyultursun tek basina.
01 Yorumla- +1 yıl
Konusmak istersen yazabilirsin
Bak hanım kardeşim eşin 32 yasinda sen 22 yasindasın eşin olgun bir insan olmuş sakin bir hayat istiyor sense 22 yasindasin gecliginin başi arkadaslarinla gezmen gereken yaş ilk basta yaş sıkıntı zaten ama birde şey var kocan seni hic disari cikarmiyor sanada soguk falan davraniyosa sadrce cinsellik içim evlenmişitr ben karantinada 2 ay evde kaldım olüyodum artik sen yeni evlinsin eve adam sana zindan hayatı yaşatiyor ciddi ciddi otur konuş kendisi ciimiyorsa sen çık alışveriş falan yap sen cikmiyosun yorgun ben cikiyim de ciddi bir sekilde konus yani
01 Yorumla
+1 yılİyice tanımadan keşke yapmasaydınız..
Antebin güzel parkı var aslında o parkta bir saat yürüyüş bile iyi gelirdi
ciddi bir şekilde oturup konuşmanız gerekiyor sanırım50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zaten eşinle ilgili değil bence ortamla ilgili İstanbul'da öyle değildi ama şimdi gaziantepde adamın tanıdığı gördüğü akrabaları felan var ve orda adetler kurallar vs katı dolayısıyla adamda buna uymak zorunda kalıyor bence İstanbula geri dönün niye orda durmak zorundasınız ki benzer bir durumu bir kız arkadaşım yaşamıştı ne yaptı etti adamı istanbula getirtti şimdi sen orda özgür olmak istesende adam birilerinin lafından çekineceği için kabul etmez ya bu güneydoğuda İslam çok yanlış algılanıp yaşanıyor bu kadar mahremiyet yok İslamda karıyı eve tık dışarı çıkarma felan bunlar yok ama g. tünden element uyduruyorlar resmen yok yani yok böyle bişi Dinde durumu izah et kendi çevrenden aileden arkadaşlarından felanda destek al hep beraber çözün olayı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, büyük bir savaş var önünde. Eşin aslında boyle biriydi, genç hatunu kapmak için reklam yaptı ve başardı. Çıkalım feryatları ise yaramadı gördün bunun için ısrar etme artık, kendine is veya hobi bul. Halk eğitim merkezleri bunun için harika. Kendi rutinini oluştur. İsyan sesleri çıkarsa beni seven bana katılır de geç kenara. Tartışmaya girerek kendini yipratma. İnce ince işle onu. Ben 2 sene mi harcadım bu işe. Ve başardım da. Başarılar.
20 Yorumla
+1 yılkibar bir dille sakince anlat bunu ona... onada hak ver kolay değil sabahtan aksama çalışmak eve gelince de insan uzanayim istiyor hali ile... bir gün belirleyelim de. seni anlıyorum sende benim ihtiyaclarimi anlamaya çalış bana yardımcı ol de sakin ve güzel bir dille
21 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısın birşey diyeceğim
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz niye çalışmıyorsunuz? Aslında eve erken gliyordur ne güzel işte gözünüzün önündedir kendi gezip tozup sizi eve bağlamadı ya. Ortak yanını bulun iş bulun ya okuyun yani marte de mi çıkmıyorsunuz hayat müşterektir belli ki genç olduğunuz için güvenmiyor ya da lalem ne der modunda ama hafta sonu çıkabilirsiniz birlikte. Önce sosyaldi şimdi asosyal olmaz 70 günde değişmez İstanbul'da gezmek kolaymış ondan size sosyal gözükmüş memleketinde ise her admına dikkat ediyordur. Toplum böyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılOkumam ve çalışmam imkansız haftada 1 gün bile izin günü yok ama işten erken geliyor ikindi saatinde evimin altı market oraya bile inemiyorum işten gelecekte ona al diyeceğimde araba motor kapıda ısrar ediyorum asla çıkmıyor çok zor durumdayım
- +1 yıl
Okumam ve çalışmam imkansız haftada 1 gün bile izin günü yok- bunları anlamadım. Markete bile inememenin sebebi nedir sordunuz mu? Yaf çöp falan atıyonuz dimi eczaneye gidiyorsunuzdur bazen herahlde. Korkmaya başladım ya birinden sakınıyormuş gibi kapatmış. Var ama böyle erkekler. Kendilerinden çok genç kız alınca fazla kıskanırlar. Başka bişey gelmiyor alıma kıskançlıktan başka. Ama normal durum değil yani acilen bir yere çıkmak gerekebilir.
Soran+1 yılÇöpleri kendi atar eczaneye kendi gider
- +1 yıl
Nerede oturuyorsun
Ailenden bu sekilde kacman sacma bi kere. Kendi egitiimini al saydin, okusaydin is bulup ozgur olabilirdin. 22 yasinda senden cok daha buyuk adama kacicak akil ne? Sen o adamin normal oldugunjmumu saniyorsun. 32 yasinda 22 lik ten hoslanan adam zaten problemlidir. Ben 22 yasindayken sevgilimde 22 yasindaydi.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBak işte sonu ne oldu? Sevmiyordun gerçek değildi, sırf ailenden kaçmak için kör ve sağır oldun. Zamanında görmedin kimdi, neydi, neyin nesi idi. Bak bu böyle olmaz. Evde hapis, dünyadan bir haber olmaz. Zulümdür yani. Bir yolu olmalı, konuşmalısın. Ailesi, kardeşleri, ablaları, kız kardeşleri, her kim ise yakını konuş ve bir şekilde buna bir çözüm bulun. Yoksa çok zor yani. Ne çekilir, ne yenilir yutulur...
10 Yorumla Ben de çok çektim o durumu. Ben birde doğum sonrası o haldeydim. Çıkarmıyordu bir türlü.
Ama şimdiki aklım olsaydı bebek arabasına koyardım çocuğumu tek başıma çıkardım. Gerçi tek çıktığımda da kötü karşılıyor. Çözemedim erkekleri.
Yani kısaca kendin çık.23 Yorumla
+1 yılDurum kötü, İstanbul'dan Gaziantep'e gitmek zaten felaketin başlangıcı olmuş, üstüne erkeğin 10 yaş büyük olması felaketi kaçınılmaz kılmış. :D
Sen de çalışmayı deneyebilirsin iş bulursan, eşinle konuşursun bunu. Başka iyi bir fikir gelmiyor aklıma.10 Yorumla
+1 yılKaynanaız ya da varsa görümcenizden rica edin çıkarıp dolaştırsınlar. Zamanla şehri tanıdikça kendiniz çıkarsınız
20 YorumlaBacim cok saflik etmissin. 22 yasinda gencecik kızsin 25 lik oglanlar dururken 32 lik herife mi kaldın artı ( ) sana bebek bakıcısı gibi davraniyosa haddini bildir, ben olsam aslaa tahammul edemem ortalığı birbirine katarim..
50 Yorumla
+1 yılSen kendin çıkamıyor musun dışarı?
Eşine mi sorucaksın dışarı çıkmayı. Hazırlan, al çantanı çık ben şuradayım, hava alıp gelicem de. Adamsa kaldırsın g. öt. ünü gelsin seninle. Adamsa otursun tv karşısında tamam canım desin.. Adamı tanıyamamışsın adam değişti diyorsun!00 Yorumla
+1 yılSen kendin neden çıkmıyorsun? Ona bukadar bağımlı olma, Elti? Görümce var mı bilmem Kaynanayla aran nasıl bilmem ama iyiyse oraya git.. Aranızda 10 yaş var yakında bu durum aldatmaya kadar gider.. Almış gencecik kızı istediği gibi oynatıyor ohhhh.. değmeyin Paşanın keyfine, Hayatda birtek o çalışmıyor..
00 Yorumla
+1 yılOldukça üzücü ve sıkıntılı bir durum. Eşler anlayışlı olmalı tamam o çalışıyor ama sende hep evde kalarak çok fazla sıkılıyorsun. Her gün dışarı çıkarmayacağına göre haftada 1/2 kere çıkarması bile sana iyi gelecektir. Bunu yapmadığı her gün daha çok sıkılacak ve ev içinde tartışmalar başlayacaktır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen köpek misin kızım , eşin seni dolaştımaya dışarı çıkarsın , kendin niye çıkamıyorsun
100 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. senden kopmuş bellıkı bedenen yanında ruhen yok baska acıklasmı olamaz 2 aylı evlı cıft böylemı davranıyor en renklı en neselı cııvl cııvl olması gereken gunlerınız cıddı sıkıntı var bence ya da kendı dunyasında sorunları var anlatamdıgı maddı manevıde oalbılır
00 YorumlaCidden böyle şeyleri duyunca evlilikten soğuyorum bir insan neden böyle yapar babam da aynısını yapıyor bizimle asla bir yere gitmeyi sevmez o halde neden evlenedin ve çocuk yaptın tek başına yaşa öl bize bunu yaşatmana Hakkın yok
32 YorumlaEvlenirkenn, kendinden 10 yaş birisiyle evlendiğine keşke bir baksaydın. Neyse bunun tek çözümü, gece yanına alma ve çıkarmadığında kavga et, hep işe yararrrr
20 Yorumla
+1 yılValla keşke iyice tanımadan evlenmeseydin. Bazı insanlar usluplarından hareketlerinden belli eder. Keşke bir mesleğin olsaydı çalışsaydın en azından böyle bunalıma girmezdin. Dolaşırdın. Tek dolaş yani çocuk da yapma hemen. Bak gözlemle.
00 YorumlaSen ömrünün en güzel yıllarında en çok gezip tozmayı hak ettiğin yıllarındasın ama abin yaşındaki adam bu sırada yaşlılığa doğru ilerliyor. Kendinden bu kadar büyük biriyle evlenmenin acısını çekiyorsun. 5 yıl sonra da yüzüne bakması için çabalarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılboyle sorular soran 20 yas civari ana kuzusu buyuksehir hatunlari doguya gelin gittiklerinde ne olacak saniyorlardi hakikaten merak ediyorum :) antep dogu degil diyenler cikacaktir :) kastim doguyu kotulemek degil :)
00 Yorumla
+1 yılSen kendin neden çıkmıyorsun? Bak kayınvaliden falan da çıkar kızı diyormuş. Onlarla çık bari eşin laf ediyorsa tek çıkmana. O ne öyle hapsediyor seni eve.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce sana sosyaldi , şimdi eve bağlamış seni ne gerek var dışarda kafede mafede dolaşmaya. Evlenirken düzgün adam seçin bekar erkekler olarak tepkiliyiz 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf evlenmek için evleniyorsunuz bunun başka açıklaması yok kimdir nedir nasıldır bakmak yok yeter ki evde kalmayın derdiniz bu o yüzden mutsuz evlilikler
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak. Kültür farkı iste bu. Evlenmeden aşktan gözünüz kör oluyor kıskançlık ve kısıtlamayı sevgi göstergesi olarak görüyorsunuz sonuç bu. Asla düzelmez bir an önce kendini kurtar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşineee sooor bakalımmm evcil hayvaann sahiplendiğini falan mı sanıyooor 🤦♂️🙄
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolgun erkek falan bahane abi. 80 li yıllarda doğan nesilden kime hayır gelir. aç omegleyi azarı hep sapıklar giriyor kadın avında onlar ayrıca hata etmişsin. koskoca istanbuldan antepe yerleşmek nedir yahu en güzel yaşlarındasın ömür boyu pişman olursun onlar çok dindar oluyorlar istediğin gibi giyinmene bile izin vermezler boşan kaç yani sana hayır gelmez onlardan bende İstanbul ortaköylüyüm ve doğu zihniyetini iyi bilirim ama yinede sen bilirsin.
44 Yorumla- +1 yıl
Ben 87 liyim ne alaka? Sürekli gezen biriyim.
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 erkeklerden bahsediyorum kadınlar iyi
- +1 yıl
Yanlış. İnsanın doğasında olan birşey bu. O adamın içi geçmiş. Ya da çalışmak yormuş belli ki onu. Erken yaşta iş hayatına başlayan insanlar 25 yaşında bile olsa yaşayan ölüye dönebilir.
- Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yıl"Ya dışarı dışarı çıkarırsın, ya da seni boşuyorum" de. Tepki vermesse boşa, sana adam mı yok. Kadınsin sen en kötünüzün bile peşinde 1000 tane sap var. Değişmiyorsa yol ver gitsin.
10 Yorumla Bunu Antep'e giderken düşünecektin yavrum
Ayrıca insanlar değişmez
Önceden de aynı halttir o
Sadece sen göremedin20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl@nilay_97 e sen telaş yapma bari sakin ol evlenmemişsin henüz kararını sen vereceksin artık iyice tanırsın ama şahsen ben bir öyle bir böyle gelgitli tipleri sevmem. İyi günler.
01 Yorumla- +1 yıl
pardon burası olmayacaktı
Ah bacım ah. Dengin dururken ne diye evlendin baban yaşındaki adamla. Başlarda olgun olmasıçekici geldi tabi. Geçmiş olsun ne diyim. Hem evlenmeden önce izinsiz çalıştığını bilmiyor muydun?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun some gazi antep problems. Şehri ya da insanlarını yargılamak istemiyorum haddimede değil ama oranın insanlarının muhafazakar olduğunu duydum. Darpaça paltolan giysen bile baktıklarını filan. Belki ondan olabilir ama hiç bir sebep onun haklı olduğunu çıkarmaz.
00 Yorumla
+1 yılKaynananızla görümcelerinizle iki üç kez gezseniz aslında öğrenirsin neyin nerede olduğunu sonra kendin gezersin eşsiz eğer tek gezerken neden tek geziyosun derse de sana dedim kaç kere beni dolaşır gezdir gezelim diye sende hayır dedim bende tek geziyorum dersin
02 Yorumla- +1 yıl
Önce bir hitap şeklinizi düzeltiniz yanlış anlaşılma düzeltilebilir ama ahlak düzeltilemez neyse konuya geleyim tamam tek başına gezmese bile kaynanası görümcesi ile gezebilir dedim farkındaysan kocası tek izin vermiyor cümlesi gözümden kaçmış olabilir insanlık hali önce sen insanlar karşı olan bu kötü hitap şeklini değiştir
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen neden o işte iken dışarı çıkmıyorsun? Bunu hakaret olarak algılama ama köpeği mi oldun o çık derse cikican çıkma derse cikmican. Böyle bir dünya yok özgür bir bireysin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. belki adamı yruyorsun geceleri :)) dinlensin biraz. şaka bir yana corona olmasın seninki. yorgunluk falan. aman dikkat edin. güzel güzel anlatırsan belki düzelir diye dşünüyorum. sevdiğini gezdirmez mi insan yahu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaftasonu izin gününde çıkarsınız yoruluyordur bir de akşamları sadece yürüyüş yapsanız yarım saat parkta o bile yeter hava alırdın
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç izin günü yok kapıda araba motor duruyor onlarla bile çıkmıyor bırak yürümeyi nefes alamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına çıkamıyor musun dışarıya. Çık git dolaş gel evine. Tamam kocanla dolaşmak istiyorsun ama kişi öküz olunca ne yapacan. Antep güzel şehirdir çık dolaş
02 Yorumla- +1 yıl
O çıkarmazsa çıkmayacan yani. Yazık sana ya vallahi
- +1 yıl
Acınacak haldesin.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerin geneli bubyapıda olur ztn sevgikiykende korur kollar sahiplenir belki ama evlilik sonrası daha bir baskılar iç dünyalarında nasıl bir evrim geçiriyolarsa artık:)
03 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
+1 yılOtur evinde yaaaaa.😂😂😂😂😂😂
Seni hiç ciddi alamıyorum öyle adamı sevdiğine göre iq diş boyunu geçmiyordur senin bana laf atma ben çalışıyorum düşüncesiz 😂😂😂😂😂😂00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendinden 10 yaş büyük adam alırken ne düşündün? Senin yerinde kendi yaşlarında biri olsaydı bunları yapamazdı. Sen de aç gözünü eline maşa olma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ondan beklemen hata zaten ona ben cikabilirmiyim değil ben çıkıyorum çarşıya incem diyip çıkacaksın. severim seni de yapacağın işi de diyeceksin araba kullanmasını biliyorsan alıp avm gideceksin ona da fto atacaksin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsuç senin gezip tozup hayata doymadan evlenmicektin böyle barbar bir adam gelir hayatının içine eder.
10 Yorumla Kavun değil ki koklayasın kardeşim, bazen hayat böyle kelek yapıyor. Evdeki yaşantınız da mı sıkıcı? Cicim aylarınız çok erken sona erdi, düğünden çok mu borç kaldı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sangi ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmışsın. Manyak mı bu adam ya. O işteyken dışarı çıkamıyormusun. Buna 1 çözüm bulmalısınız kesinlikle
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sen al anahtarı kendin çık
Kaldı ki 10 yaş farkla İstanbuldan antebe gidersen sıkılman normal
Yaşın da genç acelen neydi
Dur söyleyim "sevdin"10 Yorumlayaş farkı işte kimi zaman aynı pencereden bakamamayı da beraberinde getiriyor... eşiniz de kendince haklı ama bir orta yol bulunabilir..
00 YorumlaBen derim ki çok da bunaltma ve bunalmamaya calis kendin de buna odaklanma evliliğin başında bununla tartışma yaşamayın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun bacım biriyle evlenmeden önce ben bununla nasıl bir ömür geçiricem diye hiç sormadın mı kendine demekki enişte köprüyü geçene kadar farklıymış evliliğiniz bozulmaz çocuk falanda olursa bu seni hiç gezdirmez ama ha diyim sana
03 Yorumla- +1 yıl
20 li yaşlarda olgun adam meraklısı kızların hazin sonu. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler.
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi gencecik delikanlilar varken hayattan zevk almayi bekleyen kizlarin olgun adam merakini anlamiyorum gerçekten lan gencim işte enerjiğim seni her türlü mutlu ederim dimi davul bile dengi dengine 35 yasindaki adam dayıdır artık evlenilcek birisi degildir bence
+1 yılBelki biraz bunalmıştır eşin bence onu dinle anlamaya çalıi belki bir sıkıntısı vardır kafasına bişey takılıyodur
00 Yorumla
+1 yılCanım cicim diyerek söylemeyi denemelisin
Kibar nazik gulümseyen bir ifade ile.
Çay kahve içerken 😊01 Yorumla- +1 yıl
Aranızda yaş farkida var düşünceler uyumsuzluğu
Söyleme tarzın yanlış ifadeni değiştir birde dediğim gibi
Uğraşın olmadığı için ona sarıyorsun oda bunalıyor kaçar yani
El işinde becerilerini dene
Keşke ona bağımlı olmasaydın
Kendi alanında özgürlük yokmuş adama gelince tamam demişsin herşeye...
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenin yanina git kavga ederek degil tabi de ozledim falan bahanesiyle aradiginda da orda cok bunalmistim falan de anlasin bu sekilde olmicagini gercekten insanlar arasindaki yas farki problem degilde enerji uyumu onemli ya
00 Yorumlaeşin sana guvenmiyormu neden çıkarmıyor ilginç bir durum. karşına al güzelce konuş diyecem bunuda yapmışsındır
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat