Arar mı acaba? Ne yapmalıyım ben?

Ben 3 aydır bir erkekle görüşüyorum.Daha önceden de tanıdığım biriydi ama o zamanlar görüşmüyorduk.İlk zamanlar acayip ilgili alakalıydı sürekli mesaj görüşmek istiyor ben pek istekli değildim açıkcası bir şekilde bir araya geldik.Ama görüştüğümüzde de gayet arkadaş olarak aramızda resmi hiçbirşey yok...Sürekli arıyor mesaj atıyor benimde bu durum hoşuma gitmeye başladı .Sonra aramızda bir tartışma oldu sonra bir anda döndü ben seninle görüşmek istemiyorum falan dedi bana ben bu sefer ısrar ettim görüşelim yapma etme demeye başladım sonra yine biz bir şekilde bir araya geldikkk ama bana ben seninle sevgili falan olmam arkadaş olurum dedi bende sinirlendim beni arama o zaman dedim seninle arkadaş kalamam dedim.

bir hafta beni aramadı sonra dayanamadı ve beni tekrar aradı.aramasam arayacağın yok yani falan dedi bana.. bende tamam bende düşündüm arkadaş kalmamız daha ıyı galiba dedim ve biz tekrar görüşmeye başladık...onunlayken acayip mutluyum huzurluyum eğlenceli samimi espirili biri ayyy dedim ne güzel huzuru buldum galiba dedim ..gittikçe ona ilgim artmaya başladı. Ve bir ara yakınlaştık ama halen aramızda adı konan birşey yokk.Sonra bu olay olduktan sonra bu beni daha az aramaya falan başladı hep böyle sürekli mesgul erkek havaları yaratmaya başladı mesaj atıyor ama saçma sapan salakça şeyler...Ben onunla görüşmek istediğimi söyledim 4-5 gün yaklaşık onunla görüşmek için yapmadığım şey kalmadı onunla konuşmak istediğimi ona söyledim ama bana sürekli bir bahane yarattı sankikaçıyordu benden en sonunda bende patladım biraz laf sokmaya başladım ve buna bozuldu bana bozuk atmaya başladı ve bir türlü görüşemedik beni aramıyor şimdi benim de içimde ona söyleyeceklerim kaldııı bir türlü onun düşüncesinin ne olduğunu öğrenemedim içim içimi yiyor ama artık arayamam onu benimle görüşmek istemediğini düşünüyorum benimle görüşmeye cesareti yokmuş gibi geliyor sanki birşeylerden korkuyor gibi geliyor bilemiyorum ben bu erkekleri çözemedim yorumlarınızı bekliyorum arar mı acaba ne yapmalıyım ? acaba çok mu üstüne gittim bennn..
Arar mı acaba? Ne yapmalıyım ben?