Beni ne zaman arar / arar mı?

Sevgilimle aramız çok kötü. İkimiz de birbirimizi seviyoruz lakin artık ayrılık arifesine girdik, aylardır bu durum böyle. İlişki benim zorlamalarımla devam ediyordu. En sonunda beni evden kovdu. Yalnız kalmak istediğini söyledi. Benim de canıma tak ettiği gün evi terk ettim. Ne kavga ettik, ne ayrılık konuşması yaptık, her şey bir anda, sakince oldu. Ben giderken bana ''ben ayrılmak istemiyorum sadece birkaç gün kafamı dinlemem lazım, konuşmaya devam edelim, nerede olduğunu, ne yaptığını bana haber ver lütfen'' dedi. Ben de o an konuşmak istemediğimi, daha sonra konuşmamız gerektiğini söyleyip gittim. Gidiş o gidiş, 5 gündür beni aramadı sormadı, yazmadı. Ben bu ilişkiyi bitirdim kendi içimde. Bana göre ayrılık. Beni arasa da aramasa da ayrıldım ondan ancak işte onun bundan haberi yok, hala konuşmadık çünkü. Ben de konuşmak için hamle yapmak istemiyorum, onun gelip aramasını bekliyorum. Sizce o da benden ayrıldı da benim mi haberim yok, yoksa beni arar mı? Yorumlarınızı merak ediyorum, teşekkürler.

Beni ne zaman arar / arar mı?