AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Bnce utangac cekingen bir kız olabilir sana karşı bos olmasa muhabbet etmezdi diye düşünüyorum senden yeşil ısık bekliyor tavsiyem onunla mesajlasmak degıl en azından cafede buluşun sohbet edın
Mesajla 4-5 saat yazışmak ne yaaa neeeeee. Mesaj bana hiç samimi gelmiyor onu buluşmak için ikna et yüzyüze konuş zaten hissedersin karsındakinin duygularını kız zaten kabul edip geldiyse oldu bu iş
Farklı şehirlerdeyiz ama
İpleri senin eline vermek istemiyor sanırım yani "bu kızı elde ettim artık tamamdır benden vazgeçemez" diye düşünmeni istemiyor bence.
Bence nasil olsa yaziyo diye dusunuyo olabilir bir kac gun yazma sonra oda yazmazsa ben yazmasam hic arayip sordugun yok falan de
O kıza çevresindekiler çok fazla; "kaçan kovalanır kızıııııımm!" demişler. :)
ilgi bekliyor olabilir bence sonuçta yeni tanışmışsınız senden bekliyordur ondan hoşlanıyorsan zaten ona sen öncelik getirerek belli edebilirsin onunda sana karsı hisleri varsa hoşuna gider bence
yoksa benmiyim dicem o kız ama 1. ay değildi doğru yh :DDDDD
ilgi isteriz üstüne fazla düşme bırakır kız seni
Bu kız tam olarak kendini agirdan satiyor yani aslinda seninle cok konusmak istiyor senden ilgilenmeni bekliyor ama kendi ilk adimi atamiyor yani kiz senden hoslaniyor devam et :)
Evet ilgi bekliyor :)) demek ki agir bir kız. Eğer hoslandiysan üstüne düş ama abartma. Günde 1 kez konussaniz yeter kanka.
Benim tecrübe ettiğim kadarıyla senin hoşlandığın kadar hoşlanmadığını gösterir, aynı zamanda seni kırmak istemediğini.
ilgi beklemesiyle üzerine düşmen aynı şeyler kardeşim. cinsellik konusuna sakın girme. kendisini tanı. iltifattan kaçınma. ama çokta iltifat etme iyi değildir. ona başka kızlar hakkında iyi yorumda yapma. çünkü çoğu kız çekemez
bazıları yazar bazıları cevaplar. bazıları yazmayana yazar bazıları da yazana yazar. denemek için yazdığın periyodları uzat. dakka başı yazma beklesadece. sen yazmadan da yazıyo mu veya ne yazıyo anlarsın o zaman.
bence kız ilgi falan değil de atarsa atarım ayağı yapıyor sözüm ona kendini geri çekiyo
Bence kız ilgi bekliyor cünkü daha bir ay olmus üstüne düsersen karsılıgını alırsın sormakla ugrasma bence
Bana sorarsan kız oldukça yalnız yani aşk ya da bir hoşlanmayan belirtisi olsaydı oda sana mesaj atardı diye düşünüyorum
agri kiz´i oynuyor ya
tipik
ilgi bekliyo ama sende agir erkegi oynarsan kiz sana baglanir bence
Sadece arkadaşsınız ve onun senden başka arkadaşlarıda var , senle konuşmasada olur konuşsada olur. Sen biraz cool ol sürekli yazma.
sen arayıp sorma 1-2 gün o sana yazarsa seninle çıkmak istiyor demektir. eğer yazmazsa istemiyor demektir ve boşuna konuşma derim
BENCE her kız aynı değildir. öyle herkesle samimi olmayan birisiyse çekiniyodur anlayışlı davran; tam tersiyse onun için pek bir önemin yoktur sadece canı sıkıldığında konuşacak birisisindir onun için.
ilgi bekliyo sana mesaj atmaya da ya utanıyo ya da cesaret edemiyo henüz
Bence sor derim niye böyle olduğunu açık sozluluk en iyisi
aynı ben herşeyi senden bekliyor kızcağız önce yazsa üstüne atladı olacak gururlu anlasana
Ilgi istiyor ama ilk mesajı atmayı gururuna yediremiyor. Sen mesaj atmaya devam et.
Ona yazdığının farkında olmayabilir. Mesaj mesaj nereye kadar. Sen en iyisi bir yere davet et çay iç iyice belli et niyetini.
Mesajla götürmeyin ilişkiyi bu şekilde birbirinizden soğursunuz en yakın zamanda bir şekilde beraber dışarı çıkın bir şeyler yapın derim
Bence işi var, ya da mesajlaşmayı sevmiyor. Seninle de konuşmak istiyor.. Öyle bişeyler :)
ilgi istiyor ama biraz da ağırdan satıyor. Üstüne düşmemeni istese açık bir şekilde belli ederdi.
Hep muabbeti ilerletiyorsa hoşlanıyordur. Mesaj at, ilgilen, eğer o cevap vermemeye falan başlarsa üzerine düşme. Şimdi aynen devam...
Çok üstüne düşmüş olacaksın ki nasılsa ben mesaj atmasam da o atıyor diye düşünüyor
Dostum her kadın ilgi ister, burası bir gerçek. Ancak seninki birazda grurlu, dolayıyla ilk adım hep senden gelmeli.
Nerde oturuyor bu Bursada aynı durumu yaşadığım bir kız var :/
hoşlantıdan ileri misiniz? yani sevgili oldunuz mu olmadınız mı? bu önemli bir ayrıntı...
arayı soğuk tutma fakat fazlada ileri gitme kardeş geneli aynı zaten sen bağlamaya bak bir düğüm attınmı gerisi çorap söküğü yanii sen nereye o oraya ;)
aramasak hiç arayıp sorduğun yok de sor birşey olmaz.
ayrıca bu kız senden hoşlaşıyor yoksa cevap vermez. ölüyorum hastaneye kaldırın desen sevmiyorsa yine yazmaz kadın kısmı :)
üstüne düşmeni ilgilenmeni istiyor. aklına geliyormuyum diye bekliyor kesinlikle.
Senin üstüne düşmeni beklıyor, gerçekten onunla ilgilenip ilgilenmediğini merak ediyor olmalı.
Ben de bir kızım ilgiyi severim ama zırt pırt mesaj atarsa da soğurum dengeyi bilecek erkek dediğin..
oglum salak olma kızlar boyledır ılk adımı senden bekler gıt konus sen mesaj falan bosver :D
hayatında biri olmasın bu kızın sanada söylememiştirr.. ya da senden bir adım bekliyordur..
Ustune dusmeni istemeseydi konuyu kapatmaya calisirdi 4-5 saat konusmazdiniz
ya da bu kız aslında senin etrafında olduğunu bile farketmiyor sen mesaj atmadığında.
bekle biraz yazmasını eğer hoşlanıyorsa mutlaka yazar yazmazsa sende yazma bidaha
Sen hoslandiysan bence bu tavsiyeyi dikkate alma. Ya karsi taraf da senin gibi dusunuyorsa? Tamam erkek daha rahattir bu konuda ama yine de ihtimalleri de pek gozardi etmemek lazim.
Sevdigini belli etmemek baskalarina firsat vermektir. Ask tesadufleri sevdigi gibi cesaretleri de sever :)
Bu benim düşüncem benim yorumum gelmiş burada yazıyor ya
hoşlanıyorum ben zaten duygularımı belli de ettim kıza ama kız zaman istedi 45 gün oldu hala nyin zamanıysa artık
Belkide ilk atmaktan çekiniyor ve ilk adımı hep senden bekliyor sana ısındıkça senle daha çok konuşmak isteyecektir :)
ya kız evi naz evi işte anlasana :D ilk adımı hep senden bekliyor. Zaman geçtikce oda atar ama daha yenisiniz :D
Ilgi bekliyo kanks. ilgi göstermene rağmen yine sen atmadan mesaj atmama gibi çocukluk yapiyosa salla boş muhabbet
Madem hoşlanıyorsun git söyle kıza burada kendini yeme boşu boşuna özelde açıkca söyle yani :)
işte kıza direkt niye böyle diye belli etmek te istemiyorum. Nasıl ima edebilirim bu durumu ona?
Neden belli etmek istemiyorsun? Bile bile işi riske sokuyorsun al kıI karşına söyle açık açık
İlk buluşmamızda hoşlandığımı söylemiştim daha iyi tanışalım demişti bana. Ve kız ciddi bir kişilikte, acaba kendini ağırdan mı satıyor? Ayrıca kızla farklı illerdeyiz.
Haaa olabilir ozaman. Ciddi bir kızza ama 1 ay çok erken bence kız mantıkşı davranmış biraz daha taniyin birbiriniZi
yani kız orda haklı ilk başta ben hata ettim hoşlandığımı söylemekte ama söylerken şöyle dedim''Bunu söylemek için çok erken ama malum farklı şehirlerdeyiz bir daha ne zaman görüşürüz bilinmez, o yüzden diye girdim söyledim. zaten anlayışlı birisiydi o da onayladı dediğimi biraz daha tanışalım hemen sevgili olunmaz zaten dedi
Helal olaun kıza ağır başlı kız sevdim la kızı :) bencede ilgi göstermeye devam
aynen ben de sevdim zaten ben de ciddi düşünüyorum onunla :)
şimdi mesaj atmaya devam etmem daha mı iyi olur?
çünkü mesaj atınca rahat 4 -5 saat konuşabiliyoruz :D
At tabi :)
peki ciddi birini nasıl etkileyebilirim? ne gibi muhabbetler edebilirim daha çok :)
Mesela sadık ve güven çok önemli buna çok dikkat et sürekli ilgi göster sahip çık gerisi gelir herhalde :)
zaten ilk buluşmadan sonra bizi tanıştıran arkadaş sormuş güvenilir iyi biri bide komik demiş :)
Aynen devam kardeşim :)
Çok da egosunu tatmin etmeden ilgi göster hafiften ilk mesajı atmaya devam et yavaş yavaş istediğin şekile girer diye umuyorum. Önemsediğini ilgilendiğini belli et biraz sabret olumlu sonuçlar alırsın
Gençliğim geldi aklima. 6 ay ugrastim ayni öyle dediğin gibi falan ayni leyla ile mecnundaki yavuzla eylül gibiydi * ama kiz bu anlamiyosun bir anda siktiroldu gitti :D
Şimdi kiza bagli kizin etrafina bak eger arkadas cevresi coksa senin hakkinda normal dusunebilir arkadasca ama cok arkadasi yoktu seninle muhabbet etmekten hoslaniosa bu iyidir ve suna dikkat et konusmayi sen mi bitiriyorsun o mu o bitiriyorsa kotu
evet bence kız seninle konuşmayı gerçekten de seviyor ve kendisi aramaya belki utanıyor veya senden ne tepki alacağını bilmiyor. 1 ay çok kısa bir süre... kızla daha derin bir ilişki kur buluşun açılın yavaştan gidin birbirinizi tanıyın
İlgi bekliyor ama çok gururlu.. Benim taktiğim yazsın diye beklerim, asla ama asla ilk mesajı ben atmam :) :) :)
Kızın sana olan samimiyeti doğrultusunda hareket edebilirsin. Bu önemli bir noktadır, konuşurken sana ne derece yakın davranıyor? Mesafeli mi yoksa yakın mı?
Yerine göre mesafeli yerine göre de canayakın valla dengesiz gibi biraz
Kiz ilgi bekliyor olabilir fakat yinede kendini falza kaptirma
İlgilenmeni istiyo ilk adımı hep senden bekliyo işte. Aksi olsa cevap vermezdi mesajlarına falan.
durup dururken niye üstüne düşüyorsun ayıptır ezme milleti yahu -,-
kesinlikle ilgi istiyor. ama biraz cesaretsiz, özgüvensiz, utangaç ya da onun gibi bir şi galiba.
senden ilgi bekliyor kendini naza çekiyor. tamam mesaj at ama çok fazlada yüz verme sonuçta oda sana karşı bişeyler hissediyorsa illaki oda sana donuş yapıcaktır. buradanda anlayabilirsin sana karşı bşyler var mı yok mu diye ;)
ilgi beklıyor kesınlıkle ama sen yınede fazla ilgi gösterme
bencede ilgi bekliyor ama bunu alıştırma ona arada konuşma o seni arasın bırak
İlgi istiyor tabii ki.4-5 saat diyorsun kardeşim. Kim kime 4-5 saatini ayırır :)