Beyler bayanlar haziranda bi kızla tanıştım ilk başlarda ilişki düşünmüyordu sınav senesi vb diye sonra ısındık sohbet ettik flört takıldık birbirimize değer veriyorduk sevmeye başladık biraz ilgi manyağıydı diyebilirim neyse sevgili olduk sen çok güzel seviyorsun temiz ve saf sevgin var seni kaybetmek üzmek hiç histemiyorum diyordu o biraz ne yapacağı belli olmayan biri dengesiz davrandığını söylemişti. çok iyi bir ilişkimiz vardı ben çok sevdim çok değer verdim fedakârlıklar yaptım o sonralardan soğuk davranmaya başladı bildiğin ilişkiyi yönetmeye başladı tek taraflı yürümeye başladı önceden benimle herşeyi yapmak isteyen senden başka kimseyle bunları yapmak istemiyorum diyen o kız şimdi yoktu ben yinede seviyorum vb üstüne düşüyorum o da ilişkinin biteceği dönemlerde kimseyi sevemiyorum bir şey hissetmiyorum senlik bi durum değil dedi dedi bende değer verdim yinede her neyse ufak bi gereksiz tartışmadan bildiğin öfke patlaması geçirdi ufak bi umursamaz davrandım diye oysa ki çok umursamaz davranan oydu neyse ara verdik 2 3 gün sonra yazdı ayrıldık çok güzel seviyorsun ama ben değilim dedi ben yinede çabaladım doğum günününüde kutladım tekrar birlikte olabiliriz dedim arkadaş kalalım dedi ben tekrar yapamam yapsakda ayrılırız dedi 1 2 gün normal ve kısa konuştuk soğuk davrandım neden soğuksun bi öylesin bi böyle dedi sonra yazmadım daha. sizce geri döner mi? Ben saf ve temiz seven duygusal bir erkeğim o ise gamsız ilgi isteyen biri duyguları da karışık vb Biliyorum çok değer vererek severek hata yaptım fakat yazmıyorum etmiyorum 1 ay yazmamayı düsünüyorum benden başkası olsa çoktan bitirmişti benim kadar seven ve değer veren olmazdı oyle bi kıza. sizce benim yokluğumda beni özler mi geri döner mi?
Biraz içimi rahatlatın düşünmekten uyuyamıyorum ne yapmam gerek
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer