Bu kız beni istiyor mu? Benden hoşlanıyor mu?

bizim evde bir kız ve ablası sağlık sorunları nedeniyle epey bir süre misafir kaldı.zaman içerisinde ben kızın aklına,iş yapışına,insanlığına güzelliğine hayran kaldım.ben ve ailem baya beğendik.ama kızda bana öyle bakıyordu ki.bana göre kesinlikle boş bakmıyordu.ama ben emin olamıyordum.tam emin olacakken öyle bir şey yapıyor ki her şey yerle bir oluyordu.tam umudumu kesmişkende öyle bir şey yapıyor ki her şey yeniden yeşeriyordu.artık çevremdeki herkes bile bunun farkına varmıştı.ben hemen inanan biri değilim.benim emin olmam için etrafımdaki insanlardan da bu kız seni seviyor kör müsün demesini bekliyorum.kesinlikle rededilmeye tahammülüm olmadığı için adım atamadım.bizimkiler aralarında konuşurken ağzını aralamışlar kız hiç bir olumsuz tepki vermemiş.neden olmasın kader diyormuş.ama bizimkilere kalsa kız kesin niyetini belli etmiş.kızda beni istiyormuş.ama sadece bunları davranışlarıyla belli ediyormuş.somut bir şey yok yani.neyse kızlar evlerine geri dönecekken ben işteydim.benim ki ben onu görmeden kesinlikle gitmem diye tutturdu.işteyken en 4-5 defa beni aradı sen gelmeden ben gitmeyeceğim diye.inanırmısınız araba kapının önünde 1:30 saat kaldı.ta ben gelinceye kadar.vedalaştık ve gittiler.tabi bende gittim allah bilir nerelere.halada kendimde değilim.kız gittiğinde onca insanın içinde benim adımı getirip hoşçakal demesi ve el sallayışı yok mu bitirdi beni.arkasını dönüp el sallaması da çabası.yola çıktılar.aradan belki 2 saat geçmedi babamı aradı.daha sonra kardeşlerimi aradı.gittiği günden bu güne beni değil kız kardeşlerimi annemi günde en az 10 defa arıyor.ne ben kızın cep numarasını isteyebildim kendisinden ne de kız benden cep numaramı isteyebildi.her arayışında kız kardeşlerimle selam gönderiyor.allah için arkadaşlar bu anlattıklarımdan bu kız beni istiyor diyebilirmiyim?hata mı ediyorum onu aramamakla.allah için cevap yazın çok kötü durumdayım.NOT:İSTEYENİ ÇOOOK BU KIZINNN...
Bu kız beni istiyor mu? Benden hoşlanıyor mu?