Bu kızın bana ilgisi var mı ve ona ilgilendiğimi anlamış mıdır?

biraz uzun yazcam hakkınızı helal edin İş yerindee 23 yaşında kız var memur kendisi buğçe ismi bakışıyoruz bana 3 gün önce ben sizi rüyamda gördüm ya dedi nasıl gördün dedim yanımda size iş öğretiyordum dedi bu bir işaret olması lazım dedim ben de sonra yarım saat sonra kahve doldurmaya o da vardı çalışanlarda kolay gelsin dedim saol ben sizi rüyamda gördüm bilinç altıma nasık yerleştiyse isminiz ne dedi arda dedim arkadan arkadaşına bakıp gülümsedi ben de sigara odasında gördüm telefonuna bakıyordu bunu yakaladım sohbet açayım dedim senin nasıl gidiyor dedim falan o şekil gidiyoruz bugdiye buğçeyi sigata odasına giderken yakaladım buğçe sana bir şey dicem dedime evet dedi sen rüyada gördükten 2 3 gün sonra ben dee seni gördüm dedim nasıl gördün dedi utandı biraz gülümseyerrk birlikte kahve içiyorduk dedim yüzü güldü yaa hayırlısı dedi gülümseyerek arkadaşının yanına gitti bekliyordu ama kızın yüzü kızardı gülümsedi mutlu ıldu naısl gördün diyince ilgisi var mı sence bugünde başıağrıyordu iyi misin nasılsındedim kahven var mı dedi bana nescafemden verdim ona senin yoksa sen iç dedi yok al sen dedim bu kızın sizce bana ilgisi var mı 🤗

Bu kızın bana ilgisi var mı ve ona ilgilendiğimi anlamış mıdır?