Fazla detaya giriyorsun masaj banyo hasta oldu de bırak kusma falan neden karıştırdın şimdi birazdan yemeğe gideceğiz oldu mu şimdi bu.
Seversem her şeyi yaparım ama aksi halde hassas bir midem var yapacak bir şey yok ona da her şeyi yaparım diyemem o nedenle sevgiyle doğru orantılı bu durum...01 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim merak ettim
En İyi Cevaplar
İnsani bir durum neden iğreneyim ki..
Ki bu insan benim eşim ise, çok yol kat etmişizdir ve aynı zaman da da sevdiğimdir.
İhtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olduğunda ben her türlü yardımı ederim asla ondan iğrenmem.
İnsan doğasında olan her durum bu soruda söz konusu yani çağ dışı da bir şey olmayacağına göre yıkarım da , bakarım da :D Sadece buna değer biri olsun yeter diyorum ama zaten eşim olmuşsa öyledir :)..
Sonuçta istek dışında olan bir durum kısacası asla iğrenilecek bir durum yok!.02 Yorumla
Soran+1 yılSüper görüş
+1 yılKeseyi g🌰tünün arasından kredi kartı gibi çekerim, yeterki istesin iki gözümün çiçeği...
02 Yorumla
Soran+1 yılahahhahahahahahahahhahsh
- +1 yıl
örnek bir eş takdir ettim 😂
+1 yılEşim bana emanettir..
Tabiki her ihtiyacı beni ilgilendirir..
Benden başka kimi var?
Sırtını da keselerim, hastalığında da temizlerim.. İğrensem bile bunu yapmak zorundayım..
Bu işin şakası yok, o bana EMANET!
#Vesselam33 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın sen adam
Soran+1 yılO emaneti korumak lazım
- +1 yıl
Tabiki ✋️😌
Eşimin de böyle olmasını isterim, utanmak, çekinmek istemem.. İnsanız..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılKusma dışında söylediklerin mide bulandırmaz. Kese iyidir vücut peelingi haftada bir yaptırırım. 😂😂😂 ayağına masaj da yaparım zaman zaman. Hasta olunca burnumuz akıyor insanız yani. Bunlar için midesi bulanacaksa evlenmesini kimse zaten. Sap gelsin saman gitsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana ❤️🙏🏻
+1 yılÇifte göre değişir.
Sırtını keselerim, keseletmek istemem. Daha doğrusu gerek duymam.
Ayağına masaj yapmam, saçma geliyor kulağa. İstifra etse iğrenmem. Grip de bir hastalık olduğu için hastalığın verdiği hiçbir belirtiden iğrenmem.00 YorumlaSeviyorsa evlenmeden bile yapar. İyi günde kötü günde demişler gerekirse hasta olduğunda ona bakacak, refakat edecek, kıyafetlerini değiştirecek, midesi bulandığında arkasından saçlarını toplayıp tutacak. İğrenmemesi lazım böyle şeylerden. Ayrıca ayak masajı komple vücut masajı yapabilmeli :) Birbirinin yanında rahat olabilmeli ilişkide.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın sennn
+1 yılo kusarsa onu yalnız bırakmamak için bende kusarım hayat müşterek :P
21 Yorumla
Soran+1 yılallah seni😂
+1 yılyaparım kese de yaparım masajta yaparım
o benim eşim yani...
neden iğreneyim ki hastalıkta sağlıkta diye söz vermişiz ama değil mi:)00 YorumlaEşimden niye iğreneyim o benim esim karım onunun sirtını degil tamamen her yerini yıkarım ayağina masaj yaparim sırtına masaj yaparım hastalandığinda bakarım hastalikta saglikta diyerek evleniyorsun zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum kralsınız👍🏻
Soran+1 yılHaklısın. Zaten o kişi senin bir parçan oluyor
+1 yılKese köpük hepsi olur niye iğrenç gelsin ki temiz temiz ne güzel
41 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen nişanlıyım okadar hastalandm nişanlımın yanında istiğfar ettim bacağıma kadar masaj yaptğı vardır ama benim yanımda kussa tiksinirim keseleme konusundada olabilir
210 Yorumla
Soran+1 yılistifra o
Cevap sahibi+1 yılKlavye çevirmiş neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum edebiyatçı olarak
Soran+1 yıledebiyatçısın da yı ayrı yazmayı öğrenemedin mi
Cevap sahibi+1 yılÖğrenemedim canım ya bir ders verde 4 sene de öğrenemediklerimi öğreneyim
Soran+1 yılver de diye yazılır ben edebiyatçı değilim ama türkçe dersi gördüm şükür, yanlış yazmışım demek yerine abuk sabuk edebiyatçıyım havalarına girmen garip zira olmadığın açık, yahut 4 sene bir şey öğrenememişsin
Soran+1 yılyanlış yazmışım desen kapanacak mevzuyu saçma sapan yere taşıdın
Cevap sahibi+1 yılGit mezun olduğum üniversiteden sorgulat lütfen hayır yanlış yazmadım klavye çevirmiş yazssam da söylerim zaten ayrıca her edebiyatçı telefonda veya konuşma da kurallara mı uyuyor sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılKaradeniz tenik üniversitesi edebiyat fakültesi bitirmediğim bir bölümü söyleyecek değilim herkes mesleğine bölümüne göre yaşasaydı eğer çoğu insanda olduğu gibi statü farkı gözetilirdi hadi sana iyi geceler
Soran+1 yılkonuşma da değil konuşmada olacak, o da ayrı değil bitişik yazılan.. bilmemek değil öğrenmemek ayıp, iyi geceler size
- +1 yıl
Peki sen neden cümleye büyük harfle başlayıp noktayla bitirmedin.
+1 yılSeviyorsan iğrenmezsin sanırım yani öyle umuyorum 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle 😀🥰
+1 yılKarı koca sırtını da keseler, beraber banyoya da girer, yalar da, emer de, öper de. Bunlar normal şeyler. İşte ten uyumu budur bence. Tek beden olacaksın bir anlamda.
00 YorumlaHayat arkadaşlığı bunu gerektiriyor insanın her halini göz önüne alıp öyle evlenin kaldıramayacaksanız düşünmeyin bile
03 Yorumla
Soran+1 yılBen iğrenmem diye düşünüyorum zaten
Soran+1 yılBen her gün duş alan biriyim inşallah bana da benim gibi temiz birisi denk gelir
+1 yılOhoo neler yapmam ki ayaklarını bile öperim, insanın sevdiği gözüne tiksinç gelmemeli diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. keyfi şeyler keyfidir ama hastalık meselesi başka bir şey. ne kusmasından, ne sümüğünden nede başka şeyinden iğrenmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana zorba
İğrenmem, niye iğreniyim?
Güzel bir dille söylediklerini yapmamı isterse yaparım yok eğer emirvaki konuşuyorsa öldürsen yapmam.00 Yorumla
+1 yılBunlar yapılmayacaksa niye evlenir insan. Hasta oldupunda sokaktan geçen ahmet efendiyi çağıracak halin yok.
00 YorumlaKussa bir iyyy felan derim ama yine de yardimci olurum 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben ona canımı emanet ettikten sonra masajda yaparım ona yemekte yaparım sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAdaaammm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şeyini yapar, artık berabersiniz, yabancılık yok. Birbirinizin vucudu yine ortak kendinizin.
Ayıp vs. yok. Zaten zamanla herşeye alışıyorsun, ikinizde ne yaparsanız yapın normal görüyorsunuz.00 Yorumlaİğrenç gelmez aksine içli dışlı olmamız çok hoşuma gider 😄
00 Yorumla
+1 yılYok kalsın ben kendim keselerim sonra olay başka yere gider
00 Yorumlaben yapmam yaptırmamda ama duş fantezisi yaparız :D
00 YorumlaHastalıkta ve sağlıkta diye yemin etmişiz o neyse bende aynısıyım insan kendisinden iğrenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılaffferin sana adam
+1 yıliğrenirsin elbette ama hayatı paylaşıyorsun ona bakacaksın hasta olunca sırtını keselerim bundan iğrencek bişey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evlilik ne demek zor günde yanında olmak demektir
yıkanırda kesede atılırr. altıda temizlenrr06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılBence de yapamaz
Soran+1 yıltemiz biriyse yaparım tabi ki eşim olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi karşılıklı uzuvları birlikte yıkamak gerekir 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ve bu tür şeyler beni iğrendirmiyor. Aksine mutlu oluyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın 👍🏻❤️
Cevap sahibi+1 yılEyvallah 👍😀
+1 yılbu karşılıklı bir durum..
o isterse bende isterim :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediklerini hepsini yaşadım bir sıkıntı yok iğrenmiyorum aksine kendi has kokusunu seviyorum ben onun. Noktaa
06 Yorumla
Soran+1 yılKralsın
Cevap sahibi+1 yılEyw.
Cevap sahibi+1 yılsende cevapları begenmiyorsun :D
Soran+1 yılkimliğim ortaya çıkar😂
Soran+1 yılçsg seçicem seni😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D gizli kalmayı tercih ediyorum. Kalbinde ÇSG seçtin zaten yeter bana :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikte duş alırız çoğu zaman, neden iğreneyim ki?
00 Yorumla
+1 yılboşanmanı o nikah masasında soruyorlar iyi günde kötü günde diye 🥰😗
00 Yorumla
+1 yılBen keseletirim keselerim masaj yaparım herşeyi yaparım eşim olsa
12 Yorumla
Soran+1 yıladamsın sen
- +1 yıl
Saol canım sende kız sin 😘
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok iğrenmiyor insan, alışıyor, hatta seviyosun doğal olmayı :) Sen evli misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ama evlenicem
Cevap sahibi+1 yılmerak ettiklerin var mı evliliğe dair? vaktim var, senin de varsa kn şab lrz
+1 yılİğrenmem, hayat müşterek sonuçta eşimse neden iğreniyim
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun
+1 yılkeselerim ne var bunda? İğreniyorsan neden evleniyorsunuz...
00 YorumlaSırtımı keselemez ise bende keselemem 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılkarşılıklı diyorsun
Soran+1 yılbir eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım. çocuk pis değildi aslında ama ben tiksiniyordum pis geliyordu bana. yaklaştığında rahatsız oluyordum. sonra da bitirdim zaten
Bu evliliği flortlesmekle karistiriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa demeyin öyle
+1 yılHepsi yapiliyor.. insan igrenmiuor
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılBende yaparım oda yapar niye iğreneyim
10 YorumlaTabikide hayat müşterek
00 Yorumla
+1 yılbunları evlenmeden bilemem
00 Yorumla
+1 yılBunu hiç bir kız yapmaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılyaparım
- +1 yıl
Sen nadirsin
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. bundan iğrenecek varsa evlenmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide neden olmasın 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana romantik adam😀😂
- +1 yıl
Ne için 🤪
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeselermeyeceksek neden evleniyoruz ki ckdj
10 Yorumla
+1 yılKeselerim hemde itinayla 😋😈
02 Yorumla
Soran+1 yılsapıklaşmayın
- +1 yıl
Ne sapiklaşmasi ya her halti sapikliga cekiyonuz o benim karim yaparim istedigimi onunda hosuna gider zaten ne sapiklasmasi allahim ya
hayır tabikide o an bile çok güzel olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun size 👍🏻
+1 yılIki taraf ya yapmak zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılAynen keseler tabi
16 Yorumla
Soran+1 yılsen?
- +1 yıl
neden keselemim?
Soran+1 yılafferin sana
- +1 yıl
Bir şey soracağım bunu neden sordun
Soran+1 yılmerak ettim iğreniyor mu insanlar iğrenmiyor mu diye. çoğunluk iğrenmiyormuş
- +1 yıl
erkeklerden bahsediyoruz sence böyle bir olaya irenirmi :) Araştırmacı yönün süper başka neler yapıyorsun.
B*kunu bile yerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılneeeee
+1 yılAsla iğrenç gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yıl+1
Tabiki boşunamı aldım seni kesele derdim 🤪😂😀
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Tabiki keseler
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi bari🤣
+1 yılKendim yukanirim ben
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Özürlü muyum niye başkasına yikatayim kendimi
Soran+1 yılYa sırtını keseleyemiyorsun diyelim kş
- +1 yıl
Eşim isterse keseler
zorr
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye zor
+1 yılEvlensem yapardım
06 Yorumla
Soran+1 yılİğrenmeden yani
- +1 yıl
İmza atarken ne için iyilikte sağlıkta
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Hani o yüzden eşim her şeyi ile yardım eder destek olurum
Soran+1 yılEşin pis olsa?
- +1 yıl
Temizlerim
Alışırsın zamanlar
00 YorumlaBen yaparım sonuçta eşim iğrenilecek bir durum yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılNiye iğreneyim öyle düşünsem yola çıkmam zaten
00 Yorumla
+1 yılHayat müşterek
00 YorumlaBunlar doğal şeyler hayatın iiçnde olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih