Güzellik & Bakım Erkekler, Karinizin tirnagini keser miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hem el hem ayak Güncellemeler+1 yıl .. Erkekler, Karinizin tirnagini keser miydiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Footloverman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Tabikide yaparım. Adı üstünde Eşim. Hayatımı paylaştığım insanla ölüme bile giderim. O yaşasın diye ölürüm. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hastaysa rica ederse neden olmasın sonuçta eşim olacak kadın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yo saglikli Yorumla u KasiKesh +1 yıl Niye kendi kesemez mi Yorumla Soran +1 yıl Iyide kocasisin Yorumla u KasiKesh +1 yıl Hadi yanlış kestim benim için sorun yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğer kesemeyecek durumdaysa keserim ama durduk yere de kesmem yani 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Agaaa bd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu Yorumla
careyoksaeger Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Köleleştirilmediyse karşı taraf bunda bir beis yok. 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Keserim, dişlerini bile fırçalarım 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yuh🤣🤣🤣🤣 Yorumla вeyeғendi +1 yıl Bu üslup çok yanlış bir üslup ama 😊 Yorumla Soran +1 yıl Pardon canimmmm Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eğer kendi kesemeyecek durumdaysa evet 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yo kesebiliyor Yorumla nevflll +1 yıl Ben neden keseyim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kocasin diye Yorumla nevflll +1 yıl İsterse keserim bebeğim gibi bakarım ben zaten Yorumla Soran +1 yıl Oyyy Yorumla nevflll +1 yıl Eşimden mi tiksincem Yorumla Soran +1 yıl Iste bu Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl daha neler yaparım neler :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nelr Yorumla zimbateli34 +1 yıl niye anlatayım ki :D özel şeyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hasta falan olur anca öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dislerini fircalar misin karicigininnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi zor durumdadır hastadır başka bir şey olmuştur yapılır ama normalde kişisel şeyler bunlar Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunda bir sıkıntı görmüyorum 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Sacma bir soru 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz misin Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Yok niye yapayim Yorumla
yigithim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl evet 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla yigithim +1 yıl ne demek Yorumla Soran +1 yıl Dislerini fircalar misin karinin Yorumla yigithim +1 yıl fırcalarım tabi Yorumla Soran +1 yıl Yuh😂😂 Yorumla yigithim +1 yıl karım sonucta ne olacak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalarım bile. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hsjgkd kuduruk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemez misin yalanmasını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yok be jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha niye ya zevkli Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Tabikide yaparım. Adı üstünde Eşim. Hayatımı paylaştığım insanla ölüme bile giderim. O yaşasın diye ölürüm.
Hastaysa rica ederse neden olmasın sonuçta eşim olacak kadın
Yo saglikli
Niye kendi kesemez mi
Iyide kocasisin
Hadi yanlış kestim benim için sorun yok
Eğer kesemeyecek durumdaysa keserim ama durduk yere de kesmem yani
Agaaa bd
Ne oldu
Köleleştirilmediyse karşı taraf bunda bir beis yok.
Keserim, dişlerini bile fırçalarım 😂
Yuh🤣🤣🤣🤣
Bu üslup çok yanlış bir üslup ama 😊
Pardon canimmmm
Eğer kendi kesemeyecek durumdaysa evet
Yo kesebiliyor
Ben neden keseyim o zaman
Kocasin diye
İsterse keserim bebeğim gibi bakarım ben zaten
Oyyy
Eşimden mi tiksincem
Iste bu
daha neler yaparım neler :D
Nelr
niye anlatayım ki :D özel şeyler
Yaparım neden olmasın
Helal sana be
Ne bu evcilik oyunu mu
Hasta falan olur anca öyle
Dislerini fircalar misin karicigininnn
Dediğim gibi zor durumdadır hastadır başka bir şey olmuştur yapılır ama normalde kişisel şeyler bunlar
hayır. onun tırnağı bile olamam:(
Bunda bir sıkıntı görmüyorum
Sacma bir soru
Yapmaz misin
Yok niye yapayim
evet
Helal
ne demek
Dislerini fircalar misin karinin
fırcalarım tabi
Yuh😂😂
karım sonucta ne olacak