evli değilim uzun süreli bir ilişkim var kural koymaya girişmek benim tarzımda haddimde değil erkek olarak görevim onu güvende tutmak olabilir bunuda en eski yolla alanı kontrol etmekle yapıyorum sevgilimi kontrol etmekle değil zira etek boyun ne olursa olsun başına gelecek çirkin bir olayda karşı tarafın haksız olduğundan hep eminim o zaman değişmesi durdurulması veya cezalandırılması gereken etek giyen kadın neden olsun ki insanların düşünceleri ve niyetlerinide etekle şekillendirip değiştiremeyeceğimize göre bence etek boyuna karışmak hiçbir mantıkla açıklanamayacak kadar saçma birşey oluyor bir kadın beni rahatsız edecek bir haldeyse onunla birlikte olmadan bunu görmüşümdür bu açıdanda çelişik seni rahatsız ediyorsa niye başta kabul ettin ez cümle kıyafetine karışmam karışanlarada saygı duymam hadiseyi ben seviyorum sahipleniyorum gibi bir noktaya getirip karışmayanları değer vermiyor gibi göstermek veya karışmayı haklı mantıklı göstermeyi de asla kabul edemem bu durumu kabul edebilecek bir kadınla ilişkimde olmaz olmadı bugüne kadar
güzel yorum ve haklısın kadınları bir rahat bıraksınlar artık
sağolsun eşim karışmaz
sen benim eşimmisin yoksa ya
:D :D :D hayır
keşke olsan
Cevap
14Cevap
Eşim eğer bir iskoç ise bir dikkat ederim yani eteğin belini kıvırmışmı , görünen yeri var mı diye filen
ne alaka ya erkekler cevaplıcak
Kızlara açık sormuşsun bende cevapladım. olamazmi yani iskoçlar giyiyor etek. tek eş kadınmidir? Tek etek giyen kadınmidir sorarım sana
değil tabi haklısın bende tanga giymiştim
Zevk meselesi bir şey diyemem. Umarim yakismistir👍😊
çokl
çoook
".. Yok, serbest bırakıcam Pavyon Karıları gibi gezecek. İsteyen beyler bakabilir, hayal kurabilir.."..
Bu düşünceler kimlere ait sizce?
çağdaş olmak gerek bırakın istedğini ve yakışanı giysin
bravo gerçekten
Kocam ne isterse giyer, beyimin kararı
sen peki
Kimseye bu hakkı tanımıyorum.
inanki senin gbi kadınlara saygı duyuyorum
Teşekkür ederim
asıl biz sana
Karisani yanima yaklastirmam, net.
yürü be yakışır
Giyim konusunda kimseden izin alamam