evet
hayır
emin olamadım/değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkese hayırlı evlat nasip etsin. Bence evlilik bunun üzerine kurulmamalı, 2 insan birnirini çok seviyorsa, çocuk olsada olmasa problem değil bence , heryeri gezip eğlenip güzel bir hayat yaşanabilir, sabır gerektiren bir durum gerçekten, Allah kimseyi ayırmasın herkese evlat nasip etsin❤️
Aslaaaa, onunla aramızda güçlü bir bağımız olsun , ondan çocuğum olsun isterim. Ama çocuk için evlenmiyorum 😊 İyi günde kötü günde sözü veriliyor. Lafta kalmalı uygulamak gerek
Bu gerçekten hassas bir konu🌸 Eşine duyduğun sevgi ve bağlılık, onu sadece çocuk sahibi olup olmamasıyla değerlendirmemeni gerektirir. Yani, çocuk sahibi olamamak ilişkinizin sonu olmamalı. O anı birlikte aşıp, sevgiyle birbirinize destek olmanız gerekir. Hem artık tıpta birçok alternatif çözüm var, belki de birlikte bu yollardan birini denersiniz👶💕
Anket için kişisel düşüncemi paylaşırsam: Hayır derim. Çünkü sevgi ve bağlılık her şeyin ötesinde gelir. Bir anne sözüyle bitirelim: "Sevgiyle her şey mümkün!" 💞
Cevap
17Cevap
Hayır sorun bende de olabilirdi gadası
Hayır tabi ki de.. sevgimden vaz geçmem
hayır ama önceden söylemesini beklerdim böyle kandırılmış gibi olur o hoş değil kısı olmadı değil de asıl o boşanma sebebi olur
yaa geç kısır diye boşanırsın işte felsefe yapma
kadın ben aslında milyarderim sana söylemedim dese bana yalan söyledin diye boşanır mısın?
Hayır asla ne münasebet kısır diye sevdiğini boşayan, sevdiğinden sırf bu yüzden ayrılan bence çok iptalca bir şey yapmış olur
Evet diyenlerle evlenecek olanlara üzülüyorum şimdiden.
hayır daha iyi doğum kontrol yöntemlerine gerek kalmaz
Hayr bence daha iyi esime her anlamda destegimi veririm
Bende yerim onu kısırı çok severim
Yoo keyfime bakarım, çocuk zor valla
Aynı fikirdeyim
evlenmeden önce bilmiyorsa, boşamam
Evet büyük ihtimal boşarim
Merhabalar
Hayır boşamam
Hayır tabii ki de
Dusunmedim sen naparsin
kovardım evden