Ter kokan eş kusurlu bulunmuş yargıtay tarafından. Peki sen olsan boşar mıydın yoksa düzeltmeye mi çalışırdın?
https://www.sondakika.com/amp/haber-yargitay-dan-emsal-niteliginde-ter-kokan-es-15308866/

:) :) :)
Ter kokan eş kusurlu bulunmuş yargıtay tarafından. Peki sen olsan boşar mıydın yoksa düzeltmeye mi çalışırdın?
https://www.sondakika.com/amp/haber-yargitay-dan-emsal-niteliginde-ter-kokan-es-15308866/

:) :) :)
Hayır bu çok saçma. Ama güzelce uyarmama rağmen sürekli, ısrarla titizlikten uzak olup ciddi ciddi hayatımı zindana çeviriyorsa bu gerçekten tartışma sebebi. Sonuçta aynı yatağa giriyoruz, aynı evi paylaşıp aynı ortamı soluyoruz.
Benim hayatta katlanamadığım olaylardan biri ter kokusu, neredeyse bayılacak duruma geliyorum, hemen o ortamı terk etmek istiyorum yani o derece, ben bekarım eşim ter koksaydı boşarmıydım, ya çok zor bir soru, ama kesin kes evlenmezdim hatta böyle bir insanla çıkmazdım bırakın evliliği.
Tövbe estg.. Böyle bir şey için neden boşayom.
Çalışmış yorulmuş terlemiş.
Gider kulağına fısıldarım kibarca (Bir duşa gir rahatla istersem derim)
Ki girmese bile ne yazar..
Eş bu eş.. Eşimi her türlü kabul ederim.
Sanki büyük konuşuyosun gibi. Ya yapmazsa
Cevap
5Cevap
Hayır tabi ki aşktan vaz geçmem
Ben çok hassasım koku konusunda ama bunun içinde insan boşanmaz herhalde sonuç olarak her gece terlenmeyecek mi 😂
Tövbe est demek ki terlemiyolar gece :D
Yorumsuz kalsın o zaman 😂
Yok daha neler yahu. Duş diye bir şey var. İnsanlık hali tabi ki terleyebilir. Rahatsız olursam ben zaten direkt olarak söylerim.
Adam çok cimriymiş
Onu terleten ben oldukça sorun yok aısjskskdkfkfkflglglh
Çok faklı birisin
@Anlarım3005 anlarım diyosun 😂
Kesinlikle anlarım
Birini eş olarak kabul ettiysem, onunla bir yola çıktıysam böyle basit bir şey yüzünden boşamam. Zaten aşırı saçma bir hareket olur.
Şöyle söyleyeyim söylerim ter kokuyorsun dedim bakımlı olmasını söylerim baktım beni umursamıyor adliyenin yolunu tutarım
Terletmeyen bir insan düşünülemez. Terlemişse düş alır geçer
Onca masraf yaptıktan sonea bir ter kokusu için neden bosanayim duş alsij yeter
Zaten evlenmem ki öyle biriyle
Düzeltmeye
Ne kadar saçma soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?