Sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve benim kapanmamı isteyecekler. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaslar, sevgilimin ailesi cok muhafazakar aşırı biz dört senedir cıkıyoruz ve evlilige giden bir yol. Okul bitince evlenicez diye kararlaştırdık ama henuz ailesiyle tanışmadım. O benimkiyle tanıştı. Tanışmama nedenim din üzerinden baskı kurucak olmaları. Zaten sorun da bu. ve ne yapıcağımı bilmiyorum. Konu beni de kapatmak istemeleri.. daha tanışmadım ama sevgilim kesin ailem sana böyle söyler falan diyor. Ben seni böyle kabul ettim vs diyor ama kadın kadına oturdugumuzda bu muhabbetlerin dönmesini istemiyorum ailesiyle. Ki kesin dönecek. Aşırı kapalı insanlar az çok düşününce anlayabiliyosunuz. Ve şöyle detaylı düşününce ne istedigim gibi gelinlik giyebilecem hatta onlara kalsa kuranlı düğün olsun falan isterlermiş. Annesi hiç sevmezmiş müzikli düğünleri. Bende nikah falan sonrasında arkadaşlarla eğlence falan düşünüyorum çözüm olarak ama garip hissediyorum anlayacagınız hiçbirşey istedigim gibi olmayacak. ben çok rahat biriyim. Onlar çok sıkı. Ve sevgilimi seviyorum. Katlanmak sinirlerimi bozsa da bu düşüncelere. Ve evet evlenince onlarla yaşamayacagım zaten aslında ama hiç bu mevzulardan anlamam. siz ne diyorsunuz. Görmüş geçirmiş biri bişey söylesin bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizinde başınıza gelebilirdi arkadaslar dkkdjfdkd
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşınızın neyinizin başına da mı gelmedi bir tek ben mi yaşıyorum yav
Sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve benim kapanmamı isteyecekler. Sizce ne yapmalıyım?