Sorum daha çok kadınlara lütfen saçma cevaplar vermeyin.. ben 21 yaşında genç bir kadınım, maalesef ki ailemin yanında üniversite okuyorum bu yüzden çok çatışıyoruz özgür hissetmiyorum kendimi. Özellikle giyim kuşam konusunda ailemle çok çatışıyoruz. Muhafazakar oldukları için istediğim çoğu şeyi gizlice yapıyorum, dindarların karşı çıktığı çoğu şeye karşılar ben ise 3 yıldır Müslüman bile değilim dinlere bakış açım da iyi değil. Dün ailemle bir şey yaşadım ve kafama ciddi anlamda taktım. Dün oy vermeye çıktım üstüme kolsuz bir tişört giyindim altıma da siyah pantolon giyindim. Annemle babamla karşılaştım şansıma da aynı sandıkta müşahitlermiş. Beni görünce yüzleri düştü eve gelince de sen ramazan ramazan yarıçıplak niye atlet katı geziyorsun biz Müslüman aileyiz giyimine dikkat ediceksin dediler. Arkadaşlar ailem mi çok abartmış ben mi çok abarttım bilmiyorum ama kolsuz bodynin nesi açık onu anlamadım sadece kolum gözüküyor sanki kıçım başım açık anlamadım. Böyle baskı yaparak iyice dinden de kendilerinden soğutuyorlar ben sanki üstüme gömlek giyip dışarıda çıkartamam. Tişörtü bile crop haline getirebilirim dışarı çıktığımda mesela kaprim var dizime gelen dışarı çıktığımda baya katlayıp mini şort haline getiriyorum ruhları duymuyor çok sıkıldım muhafazakar olmalarından. Ben ailemden gizlice alkol de içiyorum erkek arkadaşımla beraberlikte yaşıyorum baskılamaları hiçbir halta yaramıyor ama laf söylemeleri sinirlerimi
Bozuyor gerçekten.. Ben bu aileyle ne yapabilirim sizin de tavsiyeleriniz var mı? Veya böyle bir aileye sahip olan benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?
Bozuyor gerçekten.. Ben bu aileyle ne yapabilirim sizin de tavsiyeleriniz var mı? Veya böyle bir aileye sahip olan benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer