Biz yeni evliyiz. Evlendiğini duyan eski kız arkadaşları eşimin yakasını bırakmıyor.telini değiştiremiyor çünkü doktor ve orda bir sürü hasta vs kayıtlı.eşime ulaşmaları zorlaşır o zaman. Çalıştığı yere falan gidiyorlar.eşim çapkınmış eskiden.rus ve başka yabancı uyruklardan kız arkadaşları olmuş.içinde birde türk var.kızla telde kavga bile ettik.eşimle sürekli kavga halindeyiz.huzurumuz yok.ne yapıcam şaşırdım...
Cevabın nedir?
rabbim yuvanızdan muhabbeti de mutluluğu da eksik etmesin.
hanımefendi 15 yıldır evliyim ve acizane bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum, zira bahse konu evlilik müessesi ve aile saadeti ise belki ucundan azıcıkda olsa faydamız dokunur.
önce aldatmanın ne olduğunu kısaca ifade etmeye çalışayım:aldatmak bir arayışın neticesidir, eşler kendi eşlerinde bulamadıklanrı başkalarında arar ve aldatma meydana gelir.
eşiniz doktor ve sosyal bir insan diyorsunuz , henüz yeni evli iseniz telaşa gerek yok bence:) siz eşinzi nasıl mutlu edeceğinizi neler yapmanız gerektiğini zaten bilyorsunuz.az verirsin hırısz edersin çok veririsin arsız edersin diye bir atta sözü vardır, aldatma duygusunun yaşanmaması için, eşinizin başkalarını görememsi için öncelikle genç olmanızın avantajını kullanın ve eşinizin sevgisindende sadakatinden de emin olun, siz üzerinize düşni yapıyorsnaız eşinize güvenin, o iş gereği sosyal olmak zorunda olan birisi ama doğru ile yanlış ayırt edebilecek biriside aynı zamanda.siz görevinizi yaptığınız sürece eşinizi her konuda mutlu ettiğiniz sürece eşinize güvenmemeniz için hiç bir sebep yok..unutmayınki bir kadının enbüyük düşmanı yine hemcinsidir.sizin bu haliniz eminimki karşı tarafın hoşuna gidiyor hatta zevk bile alıyordur ve bu halinizi görmek duymak için bilerek aynı şeyleri yapıyordur...o sizin eşiniz sizde onun eşisiniz.parmaklarınıdaki yüzük birbirinize ait..elinizde koskoca evlilk cüzdanı var:))) siz birbirinize layık olduğunuz için evlendiniz :) layık olmasaydınız diğerleri gibi olurdunuz unutmayın:)23 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz.hoslarina gidiyor ara bozmak.
- +1 yıl
Soran boyle bir durum icin halk analizi yapan biri. Anket gibi düsunun. Ama karaktersiz ve varoş bir kadini oynamış. Mühendis olduguna inanmiyorum. Mühendislik gibi sayisal zekaya sahip olmadan kazanilamayan bir egitim almis bir kadin kullanmis atmis beni almış tarzi düsunemez. Daha analitik ve yüksek degerlerdedir. Ayni duruma yakin olan evli bir erkek olabilir. Yazan: gerçek bir mühendis kadın, ne zaman: sadece uykusu kaçti...
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin hatası bu. Evlenmeden önce, tüm pisliklerini temizleyip sana öyle gelmeliydi. Yerinde olsam, hiç muhatap olmam kimseyle ve eşimlede yüzgöz olmam. Eşine söylemen gereken şey, "beni neden bu durumlara sokuyorsun ve muhatap ediyorsun" olmalı. Eşin çok hatalı ve cahil bana göre. Kendini bilen ve eşini seven bir erkek, asla bekar hayatında yaşadıklarını, evliliğine yansıtmamalı. Yerinde olsam, eşimi pisliklerini temizleyinceye kadar terk ederdim. Sana tertemiz gelmeliydi. Aynı şeyi sen ona yaşatsan, şimdiye kadar çoktan boşamış olurdu seni.
33 Yorumla
Soran+1 yılAsla terk etmem.o benim sevdigim adam.kimse icin onu birakmam.
- +1 yıl
O zaman şikayet etme. Sen zaten kabullenmişsin bu durumu ve bu şekilde kabul etmişsin madem, o zaman böyle uğraşacaksın. Birgün biter herhalde bu sorunlarınız. Ne diyim. Kolay gelsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEsin cok kizinda ahini almistir dikkatli olun uzerinizde ahta varsa bilmiyom.esinde hem doktor parali hemde tipi var sanirin o ese cok dikkat et simdiden boyleyse ilerde nasil olur.ayrica cok ah almak iyi degil bir yerden kesin cikacaktir unutma.o kizlarda esinin yaptiklarini unutamamiski sizi rahat birakmiyor.bence huylu huyundan vazgecmez tecrubeyle sabittir.Allah kolaylik versin.
011 Yorumla
Soran+1 yılValla catlasalarda patlasalarda nikahli olan benim.cocuklarimda olcak inss.onlar namusunu koruyamamissa esim ne yapsin.kullanip atmis zamaninda.onlar once allahin yasaklarini bilsinler zina yapmasinlar.o gunahkarlarin ahindan ne olcak.allah bilmiyor mu sanki ne halt olduklarini.git bilw isteye birlikte ol sonra ah et.namusunla durana hic bir erkek birsey yapmaz.
- +1 yıl
Ven sadece yorum yaptim seni kizdirmak amacim degil ama o kizlarda oldugu kadar esindede suc var esub tavrini niye koymuyor numarasini herseyini dgistirsin.sen nikahli es olabilirsinde oylede kendine cok guvenme onu bunuda kucumseme.kimin basiba ne gelecegi belki olmaz asil evlendikten sonrasi kotudur. Oyle buyukte konusma virazda esinde ara sucuo kizlar niye evli oldugunu bilerek geliyor tek tarafli mi sence?
Soran+1 yılEsim kovdu kizi diyorum hala ne diyorsun. Ben guvenirim kendime esimede guvenirim tamam mi.kullandirmayin kendinizi ona buna sonra ah etmek zorunda kalmayin.zorla mi yapmis sanki.
- +1 yıl
Sen bana ne demek istiyorsun kim kenfinikullandirmis ben kimseyle ciddi bir birliktelik yasamadim sen ne ima ediyorsun burada sen bilirsin esine guveniyorsa o kizlar ne peki evli adama yanasacak kadr gurursuz kizlarin esinle ne ilgisi var.sanirim esin yakisikli birde doktor oldugu icin parali kizlar ondan pesini birakmiyor
Soran+1 yılSen nerden n biliyorsun peki esimin suclu oldugunu.yok ah ederler yok bilmem ne.bide tecruben varmış kendin soyledin.
- +1 yıl
Ya ne tecrubesi ben kimseyle cikmadim ki cevreden ornek gordum buda tahmin o kizlar niye pesini birakmiyor o kisim ilgincc madem esin taviz vermiyor onlar niye boyle serefsizz.bunu sorgula dedim sana.kizlara ssen esinin gecmisini bilmeden mi evlendinn
- +1 yıl
Mantikli dusun kim kendini boyle gururunu ayaklar altina alacak sekilde davranir tek suc bu kizlarda mi madem evlendinde bu kizlarin isne esin coktan onlari bitirmesi lazimdi acaba seninle flort ederken onlarla mi konustu?
Soran+1 yılSonuc benle evlendi ve onlar bitti.sonuca bakican.bu adam evli mi evet uzak durmalari gerek.
- +1 yıl
sonuç mu sence bu ilerde ne olacağı belli olmaz evlendi işim garantı dıye oldu diye dusunme , bu ahir zamanda neyın ne olacağı kımınde nerde olacağı belli olmaz. İnşallah mutlu olursun ama bu durum psikolojisni çok bozmuş belli, o eşine dikkat et.
- +1 yıl
ayrıca senın egıtım durumun nedir merak edıyorum? kocan doktor ama sen ne mezunusun?
Soran+1 yılMuhendisim ben.sen neden yuvamin yikilmasini istiyorsun beni tanimiyorsunbileb
+1 yıleşin geçmişinde birinin canını yakmıştır o yüzden böyle davranıyordur kızlar. bence sen kiminle evlilik yaptığına iyi bak. kimseye böyle ümit vermese kızlar bunu yapmaz. belkide seninle nişanlıyken hala bu kızlarla konuşuyordu ya da seni onlara tercih etmiştir. hiçbir kız veya erkek kendini küçük düşürekcek davranışlar içine girmek istemez. sen önce eşinin geçmişini araştır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBanane ya.umit vermez esim.onlar bile isteye iliski yasamislar.hicbirininde ilki degilmis esim.surtuk tiplwr iste.
- +1 yıl
canım ben orasını bilemem. aynısını ben yaşadım. o yüzden diyorum sana.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
34Cevap
Git o kizlari bul konus olmadi agizlarini burunlarini kir sonra sikayet et onlarda siddet yaptin diyeceklzr buyuk ihtimal ozaman sende madem ben siddet uyguladim birsey bulun ispat edin diyeceksin yalani asla seven bir insan degilim nefret ederim ama soz konusu olan evliligim olursa yakarim
125 Yorumla
Soran+1 yılYa su en mutlu gunlerim zehir oldu.allah kahretsin. Kac gündür bunalimdayim.dovemem ki oyle bir yapim yok.
- +1 yıl
Evet iste sende birsey yapmassan daha cok mutsuz olursun. Valla oyle yapim yok deme hit kir agizlarini, sacindan tut yere yatir bir sag yap bir sol yap birde yumrugu bastir birdaha rahatsiz ediyormu bak gor yok buna ragmen ederse bir kac gun bekle sonra sikayet et ama gerekli belgeler bul ispat et rahatsiz ettikleri icin kesin onlarda seni sikayat ederler ama bence ozaman sende mad ben kirdim ispat edin raziyim de ki onuda yapamazlar bence
Soran+1 yılKiz ilahi guldurdun beni şu Üzgün halimle.
- +1 yıl
Hahahahah :)) aman gul :P ama gercekler degilmi? Ne yanii oturup kocamla arami bozan kizlarin yuzunden aglayimki onlar otursun oram buram aciyor desin var yaaa birde dovtdukten sonra karsilarina gecip gulmek gerek hahaha 2 dakkada hem senaryo yaptim hemde derdine care buldum :P
- +1 yıl
İyi gaz veriyorsun yıkarım yakarım :)) haklısın ama sessiz halletsin yapacaksa :P.
Soran+1 yılKeske senin gibi olsaydim ama yapamiyorum iste..
- +1 yıl
Yardıma gidelim :P Sen nasıl oldun bu arada :)
- +1 yıl
Sorulara vardiğin cevaplardan bayağı hırçınlaştığını düşünüyorum :P yani pişmanlık dilinde hep?
Soran+1 yılTeşekkür ler kizlar.valla su an elimde olsa zaten saclarindan tutardim kimse elimden alamazdi.
Soran+1 yılsalaklar ya. yahu adam seni istememiş almamış başka kızı almış evlenmiş biraz gurur yap peşini bırak ya nasıl insanlar anlamadım..
Soran+1 yılaynen az biraz gurur olsa beni istemedi der çekiirlerdi. bir tanesi eşimin iş yerine gitmiş. yalvarmış benden boşansın diye düşünsene.
Soran+1 yılaynen hak ettiler aman çatlasınlar patlasınlar benim kocam sonuçta..
Soran+1 yılahahaha pekii
Soran+1 yılkeşke valla
Soran+1 yılistanbul.. sen nerde yaşıyorsun
Neden bu kadar çok düşüyorsunuz üzerine? İnanın ilişkinin tadı tuzu kalmıyor bu yüzden. Biz bir ilişkimiz varsa zaten başkasına bakmamak üzerine programlanmışız. Tutupta üzerimize gelinince boğuluyoruz daralıyoruz. Köşeye sıkıştırılmak hiç güzel değil. Ama kadın çalışıyorsa bile kesinlikle hobi edinmeli. Onun bu tutkusunu görmek erkeğin ilgisini arttırıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. arkadaşım eşin hala kopamadığı belli istese bir saatte hepsini hayatından çıkarır ama yüz vermese onlara onlarda o kadar koşmazlar bence bunubilerek lades demişsin hani altta bir yorumda kanmasalarmış yazmıssınya aynı şekilde sende bilerek almışsın yapacak bişey yok herşey eşinin elinde istemedikce gitmez o sülükler bende yaşıyorum benzer sülüklerle
012 Yorumla
Soran+1 yılAdam kovdu resmen daha ne yapsin. Ben evlendim onlar gibi kullanılıp atilmadim.ben onlar gibi surtuk değilim. Agir davrandim esimde benim karekterimi begendi evlendi kime ne ya bunlar kim
- +1 yıl
arkadaşım tamam sen kazanmışsın bir farkla ama öncekilerde çok yüzsüzmüş ya da maddi manevi mutlu ediyormuşki hala peşindeler kocanın sana bir sır bende benzer şeyler yaşadım yaşıyorumda eşin senin yanında kovar sen gidince arayabilir unutma çapkın biri kolay kolay tek eşli olamaz kendimden biliyorum birde zaten erkeklerin yapıları geregi tek eşli yaşayamazlar sizler gibi değil bizim biyolojik yapımız bunu ögrenin ve kabul edin
Soran+1 yılBen esime guveniyorum.kizi dovucekti zaten.onlari işte se onlari alirdi.
Soran+1 yılNe bakiresi ta kiz yolun yolcusu rus.digeri turk ama oda fahise. Fahise olmasalae evli adama tamanmaya calismazlar.onlar kim muhattab olucam.ben nikahli karisiyim okadar.
Soran+1 yılAhaha tabi.kendilerini kullandiranlar cok saygin insanlar.kasarla mi evlencekti adam.
Soran+1 yılBen suçlu oldum neden namusumla evlendim.neden evlibbir erkegin pesinde kosmadim.ben sucluyum.
- +1 yıl
ben sen suçlusun demedim arkadaşım çok bencilce davranıyorsun dedim birde karşındakini dinle neymiş derdi öğren dedim ne bu kocanın penisinde balmı sürülüde kadın bırakmıyor onu araştır dedim bence kızı bozdu üstüne kaldı ya da iyi para yediriyordu çeşme kesilecek diye kavgaları bunu öğren dedim
Soran+1 yılPara yüzünden ya kimse kiz degildi allahin rusu ne kuzi ya
Esin onceden yasadiklari pisliklerin bedelini oduyor. Sende katlanmak zorunda kaliyorsun. Huzyr olmadan hic bir sey olmaz. Eger esin huzuru istemis olsa numarasini hemen degistirir. Bahanelerin arkasina siginmaz. Bence o iliskiden hayir gelmez ama sabredebilfigin kadar sabret. Bir gun herseye pisman olup herseye lanet edersin fakat zamani geri getirmeye senin gucun yetmez. Giden senden giymistir. Icinde fedakarlik olmaya bir iliskinin omru uzun surmez bunu asla unutma
08 Yorumla
Soran+1 yılAhaha.tabi kocami fahise lere birakayim dimi.cok mantikli cok cidden.esim beni cok sever sevmese evlenmezdi zaten.
- +1 yıl
Ben sana esini faiselere birak demiyorum. Hep senin cabalarinla oliyosa bir anlama yok. Daha numarasini degistiremiyor ne bekliyosun ondan. şu an yaninda diye sevmeseydi evlenmezdi diyosun. Yaninda olmasa ayrilmis olsa sevseydi bole yapmazdi dersin. Bu kadar basit demi hersey bir cumle yetiyor karsindakinin hukmunu aciklamak icin. Siz bayanlar zaten hep bole dusundugunuz icin. Kaybediyosunuz. Seninde onceden erkek arkadaslarin olmustur. Onlar seni rahatsiz etse kocan nasil bir tepki verir. Ilk isi numarani degistirir demi. bir dene istersen. Cok safsiniz ya asik oluyosunuz gozunuz gercekleri gormuyor ya da adamin satlari iyi oluyor maddi durumunda dolayi her seye goz yumuyorsunuz. Cok yazik. Sorsalar sizden akillisi sizden ustunu yok ama yaptiklariniz bazen cok koniklestiriyor sizi
Soran+1 yılValla hiç erkek arkadasim olmadi benim.esim bana tapiyor.nosunu hastalari ariyo nasil degistirsin bu adam ciddi bir is yapiyor.herkesi kaydedemez ya.ayrica degistirse bile bu sefer çalıştığı yere gelenlet oldu.
- +1 yıl
Gozunu seviyim bu kadar saf olma. Senin gozun kor olmus. O faiseledlrden birinin numarasini ver ben kiza asiliyim eger senin kocan beni aramazsa bende bisey bilmiyorum. Sana laf anlatamam ben. Seni kandiran cok iyi kandiriyor. Yeni evlisiniz tabiki her gece yaninda olucak. Sana doysun o zaman gorurum seni. Her gece bir ameliyat cikar. Senin icin bir fedakarlik yapmayan adamdan hayir gelmiycegini zamanla anlarsin simdi degil. Lutfen kapatalim ne sen beni anlarsin nede ben anlasilicak biseyi olmayan seni.
Soran+1 yılAyy o kiz zaten tele kizmis butun erkekler ariyor onu eşime ne ya.esim onu kullandi atti.
- +1 yıl
Sende de guzel migde varmis. Senin derdin milletten gikir almak degilki. Muhalefet olmak. Sen zaten biloyosan niye soruyosun burda. Esinle sana mitliluklar. Senin gibi saf kizlari cakallar kapiyorda ona yanarim. Esine kendi gibi gecmisinde bir cok tenin kokusunu tasiyan bir insan lazim mis. Ama nasip iste senin gibi bir kizla evlenmis. Neyse yapicak bisey yok. Sen devam et mutluluklar. Esini mutlu edemezsen eksik kalirsan eski dostlarindan tiyo alirsin. Bye
Soran+1 yılO benle cok mutlu. .
+1 yılhayır senin kocan pislik adamın teki nereden biliyom kocan onlara adam ğibi arama derse aramaz sormazlar aramayın evliyim ğibi kız tarzı şeyler sölerse tabi rahatsız eder kocan pislik..bir kız bir erkeği nasıl rahatsız edebilir.. mantık alıyor mu..
15 Yorumla
Soran+1 yılCanim adi falan deme. Adam yanimda kovdu kizi.
- +1 yıl
o zaman adam ğibi kovsun sert bagırsın..defol vallah kocan adam değil. sana sölim.. gecmişi neden bu kadar pislik..elbet bir yerde patlak verecek. ğör sen
Soran+1 yılValla kovdu bagirdi.anlamiyo pislikler. Yediremiyolar tercih edilmedikleri bir icin.kocam ici dogru konus.Kuullanmis atmis esim iste sevmenis değer vermemis.
- +1 yıl
nasıl yaaa beni rahatsız etme diyecek bunalrda edecek ya ğit işine ben seni rahatsız edeyim olur mu.. başıma ne belalar gelir defol ğit yaaaaa utanmadan diyor kullanmış atmış ne boksunuz yaaaa öyle adi bir kocaya laikmisin demek.. sende sikiştin mi.. başka erkeklerle senide başka erkekler kullandı mıı hadi söle kocandan önce kaç erkek ile seviştin
Soran+1 yılKocam ilk ve tek.senin gibi kasarlar iste kiskaniyor.o bok atmaya çalıştigin adamlardan biri seni alsa heralde sevincten havalara ucardin.kart kasar seni hadi ordan.benim namusumu o kasar agzina dolama.
+1 yılEşinle konuş ama düzgünce. Bunun seni rahatsız ettiğini, buna bir çare bulması gerektiğini, çözüm için uğraşmazsa seni umarsanadığını düşüneceğini söyle. Sonra sakin davran, zaman ver bakalım ne yapacak. Baktın olmuyor... azına
04 Yorumla
Soran+1 yılIyide kovdu kac kere
- +1 yıl
Anladım güveniyorsan adama biraz sakin ol. Yıpratma hırçınlaşarak demek istedim. Değmeyecek şeyler sizden götürmesin :) Baktın olmuyor @güll06 nın planı da devreye koyabiliriz harika :) hem sinirini kızlardan çıkarırsın işte :D
- +1 yıl
Ama bu onun problemi arkadaşım ilşkinize bunu yansıması eşinin suçu bence. Sorumluluk onunsa adam gibi halletmek zorunda.Sen bu kadar canını sıkma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle saçma şeymi olur canım artık evlenmişsiniz hangi hakla rahatsız ederler bu saaten sonra ne bekliyorlarmışki engellesin numaralarını oldu bitti ya da savcılığa şikayett bulunun rahatsız ettiğine dair kendisinede söyleyin bunu pısırık olma nedemek benim eşimi rahatsız edecek kadınlar
06 Yorumla
Soran+1 yılCanim engelliyoruz baska nodan ariyorlar.is yerine fidip rezillik cikarmis biri.inanilir gibi degil gorsen ne furursuz seyler var...
Cevap sahibi+1 yılbir ararlar iki ararlar giderler elde edememinin acısıdır bu iş eşinin tavırına kalmış artık
Soran+1 yılYa esim benim yanımda kovdu kizi.yanimda konusmasa inanmicam.bagirdi çağırdı. Sonra is yerine gelmiş yalvarmis eşime ondan boşan diye.
Cevap sahibi+1 yıleyy allahım
Soran+1 yılNasil bu kadar gurursuz oluyolar pes...
+1 yılOperatör ile görüşüp arayan numaraları engellettirin. Devam ederlerse telefonu açıp savcılığa şikayet dilekçesi verebilirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılEngelettik bu sefer is yerine geldi.digeridw faceden fake hesaplardan konusmaya çalıştı.
- +1 yıl
Arkadaşım eşine söyle o zaman sert bir şekilde tavır takınsın. Erkek adam yüz vermedikten sonra hiçbir kız gelip de ısrarla konuşmak istemez.
Soran+1 yılYapti zaten dovucekti ben tuttum.
- +1 yıl
O zaman sizin mutluluğunuzu kıskanıyorlar. İnadına umursamayıp siz hayatınıza devam edip keyfinizi kaçırmayın. Çok üstünüze gelirlerse bir kaçını temiz şikayet ederek hatta suçüstü yapıp attırdınız mı nezarete bir da bulaşmazlar
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim çapkınmış eskiden: senin gördüğün
Eşim çok karıyı sitmiş eskiden.. türk, rus, ukrayna, alman ne millet varsa sıradan geçirmiş... : bizim gördüğümüz
eniştenin şeyine sağlık, uğraşmaya devam et sen onun sittikeriyle :D30 Yorumla
+1 yılEşine güveniyorsan o kızlar o kadar büyük sorun değil. Zaten eşinin pas vermemesi ve göndermesi gerekir. Eğer karşılık verirse "ne yapıcam" diye düşünmelisin.
00 YorumlaBir akşam yemeğe davet et barış teklifi gibi. Geldiğinde barış çadırında kafasını kes. Sonra kafasının yerine kaşar peyniri dik. Eşeğe bindir bağla. Meydana sal.
be queen My friend.00 Yorumlaemniyete git savcılığa isimlerini numaralarını ver şikayetçi ol eğer farklı numaralardan arıyolarsa tespit ederler kim olduklarını aradıkları anda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnumarayı değiştirip rehberindeki kişilre yeni numarayı sms atabilirsiniz. ya da arayan numaraları engelleye bilirsiniz ama son söylediğim kesin bir sonuç sağlamaz ilki daha garanti.
04 Yorumla
Soran+1 yılRehbeeinde olmayan bir suru hasta var.esim segistiremez hattini.
Cevap sahibi+1 yılhastalarına ayrı hat alsın ve ona kaydetsin sonra sms atar. biraz zahmetli olacak ama şu an çektiğin sıkıntının yanında hiçbir şey, hastaları eşinize ulaşamaz ise bir bürosu var öyle değilmi oradanda numarayı öğrenebilirler. tamam sana ozaman daha ciddi bir yol söyliyim savcılığa ver. bu telefonlar yüzünden aile kurumunun zedelendiğini falan söylersin...
Soran+1 yılGecenin bir saati arayan olur.Ayrica degistirse ne olcak bu sefer geliyolar. Ben vericem savciya yetti.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle ver savcıya
+1 yılSikayet et suc kimde belli olur benim esimi kimse sahiplenemez esimide vururum o kizlarida
02 Yorumla
Soran+1 yılEdicem artik.
- +1 yıl
Beklememelison bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstese her turlu def ederdi. Senin yaninda yalandan kovuyor, ama isine de geliyor. Capkinlik gecici bir sey degil. Tartismak icin yazmadim fikrimi soyledim o yuzden cevap vermek zorunda degilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla her gece benle ne ara gidicek onlarin yanina gunahini alma.
Cevap sahibi+1 yılBir erkek olarak soyluyorum, her erkek gercekten istediginde eski kiriklarindan kurtulabilir. Hele ki evliyse cok daha kolay olur bu.
napcaklar eşini kaçırıp tecavüzmü etcekler? konuşur konuşur susarlar.
10 Yorumlatelefonlarını tespit et tek tek bir erkeğe arat aile ve sosyal enfermasyon bakanlığından arıyoruz evli bir erkekle ilişkinizi tespit ettik hakkınızda tahtikat yaptırıcaz dersin.
22 Yorumla
+1 yılkızlara ne suç buluyorsun kardeşim eşinin geçmişine bak önce sen. kim bilir ne vaatlerle kandırdı kızcağızları.
024 Yorumla
Soran+1 yılE ne yapalim kanmasinlar onlarda.sonucta bu adam evli artik.onlari tercih etmedi diye suçlu mu oldu.
- +1 yıl
boyle birini aldıysan bile bile lades demişsin. katlancaksın. he bilmiyodum diyosun oda eşinin adiliği ;)
- +1 yıl
kardeş benim yorumuma neden yazıyorsun?
- +1 yıl
böyle düşünmen çok yanlış aynı durumda sen de olabilirdin iyi düşün. kandırılmak duygularınla oynanması hoşuna gider miydi?
- +1 yıl
oyle bir yasak mı var sitede :))
- +1 yıl
parazit olma. yaptığın yoruma cevap gelmesini bekle.
- +1 yıl
hem seni ilgilendiren bir konu değil ki hemen ne atladın öyle
- +1 yıl
yaş kaç 13 mu abisi :)
- +1 yıl
lan ne salak herifsin sabah sabah sinirlerimi zıplatmak için mi gönderdiler seni yazma artık of be
Soran+1 yılYa kardesim benim esim kimseyi kandirmadi kimseyede evlenme vaadi vermedi.yasamasinlar o zaman akil var fikir var yani kac yasinda insanlar.evli adamdan hesap sorma ne.hepsine dava acarim isterssem ama ugrasmak istemiyorum. ..
- +1 yıl
ne yüzsüz adamlar var ya. yazma diyoruz pişkin pişkin sırıtıyor birde
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
haklısın ama onlara ne yaşattıklarını da bilemezsin. elbette seninle evlendiğini öğrendikleri an peşini bırakmaları gerekirdi. acaba şunu mu zorluyorlar bizler bunun geçmişini gün yüzüne çıkaralım yeni evlenmiş nasılsa karısıyla arasını bozalım bunun derdindeler herhalde.
- +1 yıl
engelli bebe birde benden engel yedin iyi oldu
Soran+1 yılHayir amaclari benden ayirip kendilerine almak.
- +1 yıl
işte tamam bende aynı şeyi düşünmüştüm aranızı bozup tekrardan kendilerine çekmeye çalışacaklar ama akıllı kızsın buna izin vermezsin. bilmiyorum bir an önce eşini onlardan uzaklaştırman gerek. böylelerinin yapmayacağı oyun hile yoktur. aranızı bozmak için her yola başvururlar. eşinden şüphe edecek hale gelirsin.
Soran+1 yılYa benim esim onu bir tane var rus kovdu yanimda.sonra is yerine gelmis ondan boşan yalvaririm diyormus.
- +1 yıl
ohoo öngörülerim bir bir çıkıyor baksana ben bilmez miyim bu kız milletini. dediğim gibi mutluluğunuza engel olan parazitleri bir bir ortadan kaldırın kaldıramıyorsanız bile onlardan uzaklaşmaya bakın. yeni bir muhit yeni bir çevre arayıp sormasınlar bulamasınlar artık eşini. nereye kadar devam edecek bu böyle. dava falan hikaye. o da paklamaz bunları. böylelerinin hiçbir şeyden korkusu olmaz. izinizi kaybettirmeye bakın siz.
Soran+1 yılIyide biz İstanbul da yasiyoruz.esim unlu bir dr.baska şehirde yapamayız ki.kariyeri icin bu sehir onemli.cevresi burda.
- +1 yıl
bilemiyorum ben fikrimi söyledim bir şeylerden fedakarlık etmeniz gerekicek. illa şehir değiştirmenize gerek yok. ben evinizi biliyorlar sürekli sizi rahatsız ediyorlar diye başka bir yere taşının dedim. ayrıca hiç de hak etmediğin suçlamalarla karşı karşıya kalmışsın burdakiler böyle işte. iki dakikada adamı harcarlar. sen aldırış etme.
Soran+1 yılEvet igrenc bir kadin kasar agzini acti.kendi gibi sandi beni.biz namusumla evlendik cok şükür. Zaten digeeleri gibi olsam eşim benle evlenmezdi.
- +1 yıl
ee yani. senin karakterini sevmiş belli ki. birbirinizi iyi tanıdığınızı ve gerçekten seni sevdiğini düşünüyorsan bu mutlu günlerinizi başkalarının zehir etmesine izin verme. yahu şöyle düşününce bile insanın huzuru kaçıyor. sürekli sevgilimin yanında dolanan peşini bırakmayan sürtükler. insan bir tuhaf oluyor tamam sevgiline güveniyor olabilirsin ama dışardan bakan biri için hiç hoş bir görüntü değil. artık sevgilinin resti çekip onları yanından def etmesi lazım baktı güzellikle olmuyor o zaman hafif şiddette girecek işin içine anlayacağı dilden konuşacaksınız bunlarla.
- +1 yıl
yeterince yRDdımcı oldum herhalde. soracak başka bir şeyiniz yoksa bn artık yatıcam^^
bence bu kadar konular sıkıntılar vrken araştırmadan tanımadan etmeden evlenmişsi k.bakma ama kendini bildiğin uçurumdan yuvarlıyorsn..
06 Yorumla
Soran+1 yılValla ben evimde namusumla yasiyorum.ucurumdakiler onlar.esim beni coj sever el ustunde tutar.daha ne isteyim.
Soran+1 yılBeni birakmaz asla.aldatsa bile ki aldatmaz.
Soran+1 yılNerden eminsin o beni asla birakmaz allah korusun.onlar gecici ben kaliciyim.
+1 yıliki ihtimal var ya o kızlar doğuştan şırfıntı ya da eşin kuyruk mu sallıyor napıyor -_-
00 Yorumlaİsterse çok sert bir şekilde konuşup hepsinin peşini bırakmasını sağlayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKovdu ya kac kere
Soran+1 yılSen oyle san yüzsuz bunlar..
aynı skıntı bende de var ama geçmişte kalmış onlar eşin onları aramıyor ya da konuşmuyorsa çok büyütme konuyu bizde konu büyüdükçe huzurumuz kaçıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil gurursuz insanlar.birseyler yasanmis bitmis.zorla mi yasandi hayir.yaslarida küçük degil.
Soran+1 yılKacirdilar bile.
Eşin seviyeli davranıp mesafe koymalı. Yüz vermesin kimseye onlar da aramaz sormaz
00 Yorumlaeşin ile konuş...eğer eşin iradeye sahipse seni dikkate alır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapabilecgin birşey yok bu isi anca esin halledebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin eşinin uzmanlığıda bu konudaymış demekki pompaloji:)
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kendi kurtulmak istiyorsa aradığında onunda konuşmasın yeter.
00 Yorumla
+1 yılBu birazda eşinin hatası olabilir.
Tam nokta koyamamış olabilir00 Yorumlahastalarına toplu mesaj atıp yeni numaram bu diyebilir sanırım istese
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes rehberinde ekli mi sanki. adam hastaların kayıtlarını yapmıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin pişmansa ve seni gerçekten seviyosa güveniyosan düzgünce konuş karşına alıp zaten sorun çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında onlara da vurmuş demekki penisilini yenge acı ama gerçek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılE ne yapalim geçmişte kalmis.
Cevap sahibi+1 yılkocan için geçmişte kalmış ama kızlar için kalmamış demekki :)
Cevap sahibi+1 yılumarım evliykende hastalara penisilin vurmuyodur :D
Soran+1 yılE platonik takilip kiskansinlar bizi salaklar.
Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Gelen numaraları engellesin ya da telefonları değişin sen aç telefonları kızlar ozaman umudu keser
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünya böyle işte bizde tip var iş yok diye kimse bakmz bize.s
00 Yorumlaeşinle konuş ilk önce ona güvenmeye bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence sen ac evde calarsa tel ve direk söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Bukadar vukuat olurken eşin ne yapıyor
00 Yorumla
+1 yılbırak takılsın adam ya...
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorlar? Bosanmani mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Verme kocani
Soran+1 yılAsla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin dok. olmasa evlenir miydin hava atıyorsun da.
015 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirdim.nerde hava attim.ayricabbeni baska insanlarda istemisti dr muhendis asker vs vs.ama ben esimi sectim...
Cevap sahibi+1 yılher kızı her erkek ister de yazım tarzından öyle anlaşılıyor.
kocan istese aramaları direk kestirebilir. uyanık ol her zaman.
Soran+1 yılHer kizi istemezler emin ol bir.ikincisi sen durup dururken kiskandin nedense.burda hic bir bayan hava attin demedi.dr ve yakışıklı dedim diye dedin.e oyle ben hava atmak icin degil durum anlasilsin diye soyledim...
Cevap sahibi+1 yılben mi kıskandım:) kocamın mesleğini bilsen bunu yazmazdın.
bir kendini çok büyük görüyorsun ki bu senin konumun değil, kocanın konumu.
iki kendini çok önemli sanma, her insanda en az senin kadar insan.
bu kanıya nasıl vardım. yorumlarını okudumda küçümsemişsin çok. böyle davranacağına, neden arıyorlar diye düşünseydin ve sorsaydın. belki kocan ümit vermiştir ve terk etmiştir. kendin bakiresin diye dünyanın en iyi insanı mı oldun? bencillik ve burnun kaf dağlarında olması bu özelliği çoktan alır götürür. kimseyi küçümseme, küçümsenirsin böyle işte.
Soran+1 yılahahah. bakire değildin sanırım evlenirken. neyse senide alan olmuş. evli olduğunuda pek sanmıyorum ama neyse. ben kimsenin mesleğinle övünmedim kaldı ki ben mühendisim yani.
Cevap sahibi+1 yılyine bencil ve egoluluğuna yenildin. bakireydim ama senin gibi bencil ve burnu havada bakirelerden değil.
mühendis olman insan olduğunu göstermiyor. bende lisans meunuyım ama kimseye oda kimmiş demeyen erdemlikte. hayat merkezinde olmaz hiç bir zaman unutma. ve bencil insanların, saygısızlarında miadı uzun olmaz muhataplarında.
Soran+1 yılhehe canım yaz yaz belki tutar... bakireysen bakire olduğumu söyledğimde ne tepki veriyorsun sen kimsin be yaran var gocundun kızım. sizin gibi kaşarlara pabuç bırakmam ben. hadi kaşarlığınızı başkasına yapın.
Cevap sahibi+1 yılben mi kimim? senin gibi bencil ve burnu havada olmayanım? sen kimsin diyen birinin sokak ağzı jargonuna gülenim:)
bakireliğine değil, insanlıksızlığına, bencilliğine, kendini beğenmişliğine söyledim o lafları. yoksa bunu da mı anlayamadın? ünv. mezunu biri bu bağlamı çıkarabilir benim bildiğim.
ben kaşar değilim ama sen fazlasıyla beynini yorduğuna göre öylesin:) kocamın dışında hiç bir erkekle tokalaşmadım bile. bu durumda kaşarlığı ikide bir diline dolayan düşünsün:)
Soran+1 yılemiim öyledir kız yemin ettt. o zaman ne alındın üstüne. belli ki fındık kırmışsın çok.
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim de kız demem sen gibi. jargonuna düşmem:)
fındık kıranlar bu kadar bel altı düşünür. aklın fikri zikri üçlemesi:)
Soran+1 yılHehe asla inanmam oropsular sizi
Cevap sahibi+1 yılbende senin normal bir bayan olduğuna asla inanmam demek isterdim ama demem. senin gibi kendinden başka kimseyi tanımayacak kadar aciz ve zavallı değilim.
inanman için ekstra bir çabaya bile girmeye değmezsin sen. ağzın o kadar bozuk ve bayağı ki, jargonun bu itham ettiğin kadınlardan daha da aşağı. evli bir bayan ağır başlı hanım hanımcık olur. erkeklerden beter ağzın. yazık kocana.
Soran+1 yılo* yu savunan orospudur nokta.
Cevap sahibi+1 yılüç kelimelik cümlenin ikisinde o.. kelimesini kullanan savunduğundan da aşağıdır. Onları savunmadığımı anlayamayacak liyakette birisine ne zamanım, ne enerjim var. hala bağlamı anlamamışsın onları savunduğumu yazıyorsun. bencilliğin, egon, kibrin burada vurgulanan.
onlar or.. u bile olsalar sen bu halinle ağzı bozuk bir jargona sahip olansın. bekaret her şey demek değilmiş senle anladım. insanı insan yapan tek olgu bekaret değilmiş. seninle daha iyi anladım. ben de bakireydim ama kimseye o.. pu demedim. senin ağzından çıkan her iki kelimeden biri o..
Sana iyi yapmışlar mı dedim? anlamaya çalıştın mı dertleri neymiş mi?
bencilliğin, kibrin ayaklarını yere bastırmayan. ama kaf dağında olanlar fena çakılır. kişiliğine alaycı yaklaşımına ben yorum yaptım. senin o.. pu dediğine değil.
psikolojin mi bozuk bilemem hayatla kavganı başkasından çıkar. benim zamanım değerli. Son sözüm bu, hakaret bile etsen kendi kaliteni göstermene devamdır. herkes kendi kalitesini ortaya koyar. NOKTA.
Soran+1 yılSen salak yorum yaparsan alirsin cevabini. aptal kafa bende muhendisim biz dengiz yani bilmeden konuşma. Bakire evlendim bunlada gurur duyuyorum zoruna mi gitti. sende vermeseydin ite serseriye bize ne. yaran var ki gocundun sus şimdi hadi isine.
+1 yıleşin kurtulmak istese her türlü kurtulur.
00 Yorumla
+1 yıllan soruyu penisini dıye okudum valla :::)
10 Yorumla
+1 yılsaç baş dal gitsin :D
00 Yorumlatövbe tövbe ya penisini bırakmıyor okudum tü tü :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ile konuş ve yasal yollara başvur
00 Yorumlaalış bence. adam iyi becermiş bak millet peşinde.
00 Yorumla
+1 yılevli değilken çok mu çapkınmış:DD
10 Yorumla
+1 yılEsin kivanc tatlitugmu.pp
00 Yorumlane yapmış bu kadar bunlarada bırakmıyor
00 YorumlaSoran
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi