Eski eşim peşimi bırakmıyor ne yapmam gerekiyor?

Eşimle ilk evliliğimdi. Ben büyük bir şirkette danışman olarak çalışıyordum ve 5000tl civarında güzel bir maaş alıyordum.

Birbirimizi severek evlendik. Evliliğimiz 2yıl bile sürmedi neden mi çünkü şuanda burada anlatması çook uzun sürecek nedenlerden dolayı işten atıldım.

Her neyse önceleri ilk zamanlarda iş bulmayı Çok denedim ama olmadı. Önce birikmiş paralarımızı harcadık sonra da düğünde takılan altınlar filan derken elimizde para kalmadı. Eşim ben çalışırken öyle pek bağırıp çağırmazdı ancak işten atıldıktan sonra neredeyse günaşırı kavga etmeye başladık.

Tabii ki bu parasızlığı mız arttıkça bu kavgalar yerin çok daha büyük kavgalar almaya başladı En sonunda bir not buldum evde başının çaresine bak ne halin varsa gör ben gidiyorum diye ben de bunu görünce şok geçirdim hayatımda ilk defa kendi başıma içki içtim.

Karıma tek fiske vurmadım hep iyi davrandım zaten evliliğin amacı bu değil midir zor gününde yanında olmak her neyse boşanma davası açtım ve tek celsede boşandık

Çok şükür ki bir arkadaşım bana beraber bir işyeri açmayı teklif etti. Son şansımı denemek için kredi çekip işe girdim. İlk başlarda karımız çok az olsa da 2 yıl içinde kendini amorti edip güzel paralar kazandırmaya başladı

Bir süreden sonra işim aklıma geldi ve ona ulaşmaya çalıştım önce arkadaşlarından numarasını istedim bulamadım Sonra annesine bir şekilde ulaştım ve numarasını aldım ne yapıyor diye annesi bana evlendiğini ve çocuğunun olduğunu söyledi

Bunu duyunca Dünyam başıma yıkıldı sonra bunu da içime atıp hayatıma devam etmeye çalışırken bir gün bir telefon geldi arayan Eşimdi bana çok pişman olduğunu ve Her gün dayak yediğini nasıl bir psikolojide olduğunu anlattı O zamanlar cahil olduğunu bir hata yapmış olabileceğini söyledi ama ben de böyle bir şey olmanın imkansız olacağını söyleyeyim sen artık evlisin dedim. O da sana tekrar dönmez isem intihar ederim diyor

Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin biliyorum çok uzun ama olan bu
Eski eşim peşimi bırakmıyor ne yapmam gerekiyor?