Eski eşi peşini bırakmıyor, ne yapmalıyım?

1 aylıkk evliyimm . 18 yaşındayım. ailem ben 14 yaşındayken beni terk etti kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum . 2 senedir çalısıyorum . ben bu yaşıma kadar . okuyamadımda. 2 kız arkadaşım var onlarla kalıyordk bir evde. yani kimsem yok eşim 26 yaşında daha önce evlilik yaptı. yani benden önce. evli olduğnu bile bile ona aşık oldum . onun dikkatini cekmek için herşeyi yaptım . olaylar gelişti ortak arkadaşlarımız vardı. onlar sayesinde tanıştık arkadaş oldukk . ve sevgili oldukk . evli olduğunu bile bile ama yapacak birşeyim yoktu cokk ama cok seviyorumm. ve eşiyle konuştu herseyianlattı boşandı . eski eşi hala onu seviyorrrr . eşimin peşini bırakmıyor. 2 gün öncee benim yolumu kestii ağladı ve bana cok ağır laflar etti . senide gün gelice bırakıcak . senin sandığn gibi biri değil sıkıldımmı bir kenara atıverir felan dedi. bende karşılık vermedimm . ama eşimm beni cok seviyor cok mutluyuzzz ... herşey dört dörtlük şuan . bensiz yapamaz gibi geliyor kendime cok bağladım onu cnküü. bende onsuz yapamam . eşimin ailesi beni sevmiyor . eski eşinden ayırdım diye benim yüzümü görmeye tahammülleri yok . ama eşimin annesidir die saygı gösteriyorum . eziyet ediyorlar resmen bana ama eşim beni koruyorr neyseki. neyapacağımı bilmiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya hani ama yapacak birşeyim yokk kimsek yokk. kardeşim dediğim kız arkadaşım var . çevremcok geniş arkadaş ortamım var ama . cok savunmasızım . :( eşimi o kadar cok seviyorumki ister istemezz üzülüyorum olanlaraa ... ailem tarafından terk edildim . bende ondan sonra cokk acımasız biri oldum .napıcam yardım edin bana :(
Eski eşi peşini bırakmıyor, ne yapmalıyım?