Esimin eski eşi beni rahat bırakmıyor?

Ben 26 eşim 34 yaşında. Eşim 19 yaşındayken saçma sapan bir evlilik yaptı. 3 tane de çocuğu var. En büyükleri kız 14 yaşında. Çocukları anneleriyle köyde kalıyorlardı eylül ayında izinsiz bir şekilde valizleriyle geldiler neymiş merkezdeki okullar daha iyimis. O günden beri evimizdeler. 14 yaşındaki kız öldürecek beni. Sürekli annesinin talimatlarını alıyor. Evi dağıtıyor benle kocam ne zaman yatak odasına girsek odaya dalıyor, babasını odadan çıkarmak için elinden geleni yapıyor. En son kapıyı kilitlemeye başladık bu sefer kapıyı çalıp duruyor baba ben hastayım acile gotur diyor. Ortanca çocuk 12 yaşında inanilmaz pislik bir çocuk her gün okuldan sonra arkadaşlarını getiriyor düz duvara tırmanıyorlar yemin ederim ki bilerek yapıyorlar anneleri öğretiyor. Çocuk arkadaşlarını alıp eve geliyor ayaklarının alti çamurla oturma odasına kadar giriyorlar. Sokakta çıplak ayakla mı gezdiniz diyorum cevap vermiyorlar. Sürekli ablasıyla geceleyin yemek yiyorlar sabah uyandigimda oturma odasına yerde ekmek çay patates kızartması buluyorum. Ev işlerine yardım etmiyorlar öldürecekler beni. En küçükleri melek gibi sürekli bana sen benim annemsin diyip sarılıyor en küçükleri 7 yaşında erkek. Eşim diyor ki çocukları evden kovamam benden nefret ederler diyor. Yazin de okullar kapanınca ingilizce kursuna gitmeyi dusunularmis o yüzden annelerinin yanına dönmeyecekler. Özellikle kız olan öldürecek beni sürekli odamı karıştırıyor eşyalarımi kullanıyor. Biz evde yokken odamı karıştırıp eşimin bana aldığı hediyeyi görmüş biz eve gelince de niye bana almadin diye babasıyla kavga etti. Napmam lazım?

Esimin eski eşi beni rahat bırakmıyor?