Numaramı değiştiriyorum hep buluyor farklı farklı erkeklere veriyor beni arattiriyor beni yolda takip ediyor kendisi nişanlandı halen benim mutluluguma engel oluyor ilişkilerim onun yüzünden bitti hep
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde onun arattıgina dair hiçbirsey yok profesyonel davranıyor ama onun arattıgina dairde biseeyler diyorlar ama isim vermiyorlar
Eski eşim yüzünden rahat davranamıyorum beni takip edip adımı çıkarıyor napmaliyim?
seni arayanlara dava aç gerekirse ses kaydı al onlara dava acınca zaten mahkemede öterler yuklu bir tazminat davası acarsın özellikle bu işlerle ilgilenen avukatlar var googleden ara bul ya da arastır yardımcı olurlar
eger sadece bunları söyluyorlarsa birsey cıkmaz ama bel altı konular konusuyorlarsa kufur ediyorlarsa o gibi durumlarda cıkar bu gibi durumlar varsa numaranı degiştir yakının abin kardesin varsa söyle dövsunler
kötu olmus keske onda dava acssaydın hayatını zahir etmiş serefffffssizz seniinn istersen takipp ett benii ordan konusalım yazması daha kolay olur oradan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dava aç tazminat al sen bir tepki vermedigin için böyle rahat
Onun olduğuna dair kanidim yok nasıl şikayet etcem
seni arayanlara dava aç gerekirse ses kaydı al onlara dava acınca zaten mahkemede öterler yuklu bir tazminat davası acarsın özellikle bu işlerle ilgilenen avukatlar var googleden ara bul ya da arastır yardımcı olurlar
Arayıp Ahmet'i Mehmet'i aramıştım diyorlar bu şekilde nasıl şikayetçi olabilirim ki
eger sadece bunları söyluyorlarsa birsey cıkmaz ama bel altı konular konusuyorlarsa kufur ediyorlarsa o gibi durumlarda cıkar bu gibi durumlar varsa numaranı degiştir
yakının abin kardesin varsa söyle dövsunler
Yok bel altı konuşmuyorlar Gayette saygililar sanırım eski eşim onların yanına gidip arattiriyor ve yanında bizi dinliyor
bence numaranı degiştir hiçbir sorun kalmaz senin yasın kaç eski esinin kaç
20 ben eski eşim 34 yaşında çok zengin bir adam hatta şuanki nişanlısı benden küçük 18 yaşında
Ben 2 yıl evli kaldım eşimin bana saygısı yoktu aileme saygısi yoktu parası var diye beni ve ailemi hep ezdi bana şiddet uyguladı beni aldattı
baya karaktersizmiş yas farkıda fazla hatalı evlilik yapmıssın görucu usulumu oldu o diger kızında canını yakar muhtemelen
Ya sevgilimdi tecavüz etti evlenmek zorunda kaldım hep yüzüme vurdu bu durumu altıma yattın dedi
kötu olmus keske onda dava acssaydın hayatını zahir etmiş serefffffssizz seniinn istersen takipp ett benii ordan konusalım yazması daha kolay olur oradan
tamam yazdım
gelmedii mesajj takipp edersenn
Böyle tipleri hic anlamam madem öyle neden bosandi
Ben boşanmak istedim onu istemiyorum hayatımda
Ve başkasıyla nişanlı şu an
Uzaklaşma imkanın yok mu
Yok görmezden geliyorum buda onun zoruna gidiyor
Yani zoruna gider ama sana bu kadar karışacak yakınlıkta isen bu senlik bir durum
Aynı mahallede oturuyoruz ve kiracıyiz tasinsmayiz
Bu kötü işte yani yapacak birşeyin yok şikayetçi olabilrsin ama kanıtın varsa
Kanit yok
O zaman yapacak bir şey yok istediği kadar karışsın o yok ki gibi davranmalisin seni sinir etmek hoşuna gidiyordur
Evet huzurumu bozmak hoşuna gidiyor ben sevgili yapiyorum beni mahallede görüp arabayls takip ediyor
Takma görmezden gel yapacağın pek bir şey yok
Neden böyle bir şerefsizle evlendin ki
sende nişanlısına söyle
Polise şikayet et ya da savcılığa
Engelle
Şikayetçi ol uzaklaştırma al
Şikayet et savciya
Kanit yok elimde
O zaman komple yeni hat al başka bir yakınınnin üstüne
Aldimda hep buldu
E kolay iş bu
Ne bu