Eşimin hareketlerine dayanamıyorum artık?

eşimi çok seviyorum saplantılı bir şekilde eşimden uzak durmak istiyorum soğumak istiyorum artık 2 yıldır evliyiz 1 yaşında kızım var evlendiğimiz günden beri hep kavga ediyoruz 3 4 defa beni dövmüştü ilk dövdüğünde 2 aylık hamileydim bana kendini zorla dövdürtün diyordu her defasında. tartıştığımızda hep o konuşuyor bağırıyor çağırıyor benim konuşmama kendimi savunmama izin vermiyor. evde bilmediğim bir şey olsa bana diyor evin sorumlusu sensin neden oldu bilmiyorum diyincede hemen kızıyor. görümcem ve eltim 4 5 defadır aramıza giriyor kavga ediyoruz en son görümcem eşimi aradı ona karını aradım telefonumu açmadı dedi eşimde sinirlendi bilerek yaptığımı düşündü yine tartıştık bana onlar ne yapıyorsa senin iyiliğin için yapıyor saygızızlık yapma dedi bende ona kardeşin benden 5 yaş küçük bugüne kadar ne yaptıysa göz yumdum hiç bir zaman sesimi etmedim huzursuzluk çıkmasın diye bugün onun bir lafıyla benle kavga ediyorsun dedim sinirlendi yine çoçukla çoçuk olma ne dese tamam de diyor yengeside aynısını yapıyor onada saygısızlık yapma diyor resmen bana sus seni ezsinler milette istediklerini desinler sen susacaksın diyor ben dayanamıyorum bütün bu olanlara sürekli kavga etmekten bıktım başkaları yüzünden benle kavga etmesi bana bağırması bana olan ilgisizliği benim yüreğim dayanmıyor ben aşırı duygusal biriyim üzülünce boğazıma ağrı giriyor yıpratıyorum kendimi bırakıp gidiyim diyorum bazen ama kızıma üzülüyorum aileme üzülüyorum ailemin maddi durumu çok kötü çok kalabalıklar yük olurum onlara eşimide çok seviyorum ondan 1 saniye bile uzak duramıyorum uzak durmak istiyorum konuşmak istemiyorum ama olmuyor elimde değil keşke uzak durabilsem eşimden
Eşimin hareketlerine dayanamıyorum artık?