eşimi çok seviyorum saplantılı bir şekilde eşimden uzak durmak istiyorum soğumak istiyorum artık 2 yıldır evliyiz 1 yaşında kızım var evlendiğimiz günden beri hep kavga ediyoruz 3 4 defa beni dövmüştü ilk dövdüğünde 2 aylık hamileydim bana kendini zorla dövdürtün diyordu her defasında. tartıştığımızda hep o konuşuyor bağırıyor çağırıyor benim konuşmama kendimi savunmama izin vermiyor. evde bilmediğim bir şey olsa bana diyor evin sorumlusu sensin neden oldu bilmiyorum diyincede hemen kızıyor. görümcem ve eltim 4 5 defadır aramıza giriyor kavga ediyoruz en son görümcem eşimi aradı ona karını aradım telefonumu açmadı dedi eşimde sinirlendi bilerek yaptığımı düşündü yine tartıştık bana onlar ne yapıyorsa senin iyiliğin için yapıyor saygızızlık yapma dedi bende ona kardeşin benden 5 yaş küçük bugüne kadar ne yaptıysa göz yumdum hiç bir zaman sesimi etmedim huzursuzluk çıkmasın diye bugün onun bir lafıyla benle kavga ediyorsun dedim sinirlendi yine çoçukla çoçuk olma ne dese tamam de diyor yengeside aynısını yapıyor onada saygısızlık yapma diyor resmen bana sus seni ezsinler milette istediklerini desinler sen susacaksın diyor ben dayanamıyorum bütün bu olanlara sürekli kavga etmekten bıktım başkaları yüzünden benle kavga etmesi bana bağırması bana olan ilgisizliği benim yüreğim dayanmıyor ben aşırı duygusal biriyim üzülünce boğazıma ağrı giriyor yıpratıyorum kendimi bırakıp gidiyim diyorum bazen ama kızıma üzülüyorum aileme üzülüyorum ailemin maddi durumu çok kötü çok kalabalıklar yük olurum onlara eşimide çok seviyorum ondan 1 saniye bile uzak duramıyorum uzak durmak istiyorum konuşmak istemiyorum ama olmuyor elimde değil keşke uzak durabilsem eşimden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılabla benim annemde full babamın ailesine boyun eymekle gecti yılları ve bizi bırakıp gitmek istemedi o yüzden seni anlayabiliyorum ve babam hala kendi ailesini düşünür şu an benim için bir baba degil o hala ailesinin evladı gibidir gozumde cunku beceremedi baba olmayı. annem de yıllardır atlatamadı bu tür zülümğ sürekli bahseder durur sürekli evde kavga eksilmez. eşini seviyorsun bu guzel bir şey ama evliliğiniz hiç sağlıklı degil daha öncesinde nasıl bir ilişkiniz vardır bilemem ama sizi döven cpcugunuzu da döver ileride. O yüzden size tavsiyem bir iş bulun coxugunuza bakabilecek yakınınızda akrabanız varsa haber verin sizin için baksınlar o süreçte sizde düşünün bu adamla olmak istiyorum mu diye yeterli para biriktirince de esinizin gözünü korkutun giderim bırakıp seni diye falan. Çünkü erkeklerde kaybetme korkusu olmadan başlarına taş düşmüyor git derse gidersiniz sonradan pişman olup döner zaten düzeltirsw bir şeyleri dönersiniz diyim.
04 Yorumla
Soran1 yılsenin anlatığını şu an benim annem yaşıyor babam çalışmıyor hep benle annem çalıştık o evi ayakta tuttuk annem hep zulüm gördü çok acı çekti şimi onun kaderini ben yaşıyorum
- 1 yıl
keşke böyle olmasaymış abla ama bence anne ve babandan baska seni seven baska bi aile bireyin varsa anlat sana sahip cıksınlar
Soran1 yılbenim yanımda kimse yok yabancı memleleteyim ailem bana sahip çıkar sebebi olmasa yanlarına gitsem yine bakarlar bana ama yük olmak istemiyorumonlarada
- 1 yıl
anladim abla seni de ama bilemedim böyle de bırakamazsın bir şeyleri işin zor gercekten
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
stresten dolayı psikolojik sorunları olabilir. eğer takıntılı biri ise kesinlikle dr gitmeli. Bağzen insan bu davranışların psikolojik olduğunun farkında olamıyor
012 Yorumla
Soran1 yılişi çok stresli ama psikolojik bir sorunu yok biraz takıntılı bazı şeylerde doktora gitmesini istesem bana sen git der kızar yine
Soran1 yılne yapabilirimki?
Soran1 yılevet çok stresli agresif en ufak şeyi bile büyütüyor
Soran1 yılyapmaya çalışacam çok teşekkür ederim en azından kendim için belki faydası olur
Soran1 yılevet haklısın
1 yılgercekten uzucu bır durum, bence durumu duzeltmen ıcın terapı gerekıyor, bu anlattıklarını esıne de oturup duzgunce anlatmayı denedın mı
011 Yorumla
Soran1 yılevet hep konuşuyorum anlamıyor psikoloji doktoruna randevu bile aldım artık o derece
- 1 yıl
hadı ya, ben yardımcı olabılırım aslında, pekı ılac vermeyı denedın mı, kımı yemeklerının ıcıne antıdepresan atıyor bu durumlarda, sınırlenme sebeplerı ne pekı neden sınırlenıyor
Soran1 yılben konuşunca sinirleniyor erkek diye benim 1 lafımın ondan fazla olmasını istemiyor kendimi savunmak istiyorum ama eşim sanki ona küfür etmişim gibi davranıyor
Soran1 yılhayır ilaç denemedim hiç
- 1 yıl
kıyamam ya, gercekten cok uzucu durum, kusura bakma gec yazdım
Soran1 yılyok olmaz öyle kendimi kötü hisederim eşime karşı
Soran1 yılayy o başka bir kadınla konuşsa benim yaptığımı yapsa ikisini öldürürüm sonra kendimi öldürürüm
- 1 yıl
hıssetme, ben de sen gıbıyım cunku, ben sen olurum kendı dunyamızda oylesıne takılırız kımseye karsı kendını kotu hıssetmene gerek kallmaz ve hep yanında olurum soz verıyorum esınle aranı da duzeltırım
Soran1 yıltanımadığın biri için niye bunları yapasınki
- 1 yıl
Çünkü sende kendımı gordum sen de kendımı hıssettım sen de ben var sankı cennetın dunyadakı yansıması gıbı bız kımseye benzemeyız senın ıcın yaparım
Soran1 yılayyy duygulandım🥹🥹
1 yılBu kadar şeye rağmen seviyorum demişsin söylenecek bir şey kalmamış.
00 Yorumla
1 yılAklı daha başına gelmemiş biraz daha dövsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUlan bu sitede ne kadar pislik abaza amsalak var ya gerçekten evli kadına bile neler diyorlar çok yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç umrunda değil lüksün karşındaki tanrı. Aranıza girmek günah.
00 Yorumla
1 yılOkumaya üşendim
22 Yorumla- 1 yıl
He valla
Soran1 yılçok yazdım ama içimi boşaltmam lazımdı
1 yılDertleşmek ister misin
0125 Yorumla
Soran1 yılolur
Soran1 yılyazışamayız ya benim sosyal mesya hesabım falanda yok
Soran1 yılburası tek bunuda 2 güne silerim
- 1 yıl
Tm. Xperin kac
Soran1 yıl1 xper
- 1 yıl
Hm olmaz
- 1 yıl
Neyse devam edelim burdan
Soran1 yıltamam
- 1 yıl
Severek mi evlendiniz
Soran1 yılhayır görücü usülü
- 1 yıl
Ne iş yapıyo
Soran1 yılticaretle uğraşıyor
- 1 yıl
Anladım. Seninle ilgisi nasıl
Soran1 yılbazen beni sevdiğini söylüyor ama hiç hisettirmiyor benim ona gösterdiğim ilgiyi bende istiyorum ama yok yapmıyor
- 1 yıl
Hm. Ben olsam o ilgiye karsılık seni el üstünde tutardım
- 1 yıl
En basit akşam bi el ele gexmesi
- 1 yıl
Beraber bi dondurma yemek bile harika olurdu
Soran1 yılne yaptıysam ben kendime yaptım evlenmeseydim ne olacaktı sanki güzelliğimi heba ettim hayatımı kendi ellerimle ateşe attım
Soran1 yılbenim evlendiğim adam benle arkadaş gibi olsaydı benim gibi olsaydı biz asla kavga etmezdik ama o benle arkadaş olmayı kendine yediremiyor aramızda kadın erkek ayrımı var benim onun gözünde hiçbir şeye hakkım yok
- 1 yıl
Yine de kendini bu düşüncelere hapsetme kuzum. Eşini düzeltmek isterken kendini yıpratacaksın
- 1 yıl
Çok yanlış davranıyor. Seni ikinci plana atmakla
Soran1 yılben çok üzülüyorum yaa daha 21 yaşındayım yaşamadığım acı kalmadı ben ne yaşadım ya bunlar bana çok ağır geliyor dayanamıyorum ben eşimi düzeltmenin bir yoluda yok mahkum olacam bu hayata ömrüm hep ağlamakla geçecek
- 1 yıl
Balım üzme kendini bu kadar
- 1 yıl
Sakin ol önce
Soran1 yılsakinim üzülüyorum biraz
- 1 yıl
Dürüst olmak gerekirse bende evliyim. Ama eşinle tam tersi karaktere sahibiz. Ben eşimle beraber yemek yaparım
- 1 yıl
İşten gelince yemek için dışarı çıkarız arada
- 1 yıl
Ev işlerinde kesinlikle yardımcı olurum
- 1 yıl
Çünkü sadece onun görevi değil ev.
- 1 yıl
Beraber güle eğlene yaparız bulasık ev süpürme ortalığı toplama gibi
Soran1 yılayy ne güzel
- 1 yıl
Öyle olunca hem iş cabuk bitiyo hem eğleniyoruz hemde bağlarımız kuvvetleniyo
Soran1 yılmutlumusun peki eşinle
- 1 yıl
Evet severek evlendik
Soran1 yılbizimde tam tersi akşam 8 oşten geliyor hiç ilgilenmiyor bizle hep maç izliyor
Soran1 yılAllah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
- 1 yıl
Ona bakınca gönlümde ilk günkü aşk tazeleniyo
- 1 yıl
Amin kuzum
- 1 yıl
Eşime arabayı verdim kendime elektrikli bisiklet aldım
Soran1 yılsen anlatınca benim keyfim yerine geldi resmen ne güzel çiftsiniz
- 1 yıl
Çok istiyodu sürmeyi bende mutlu olsun kendini iyi hissetsin diye verdim
Soran1 yılbenim eşim bana günahını vermez😅
- 1 yıl
Tesekkur ederim balım
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Eşimle sürekli şakalaşırım
- 1 yıl
Bu da bağları kuvvetlendiriyo
- 1 yıl
Senin gülmeye eğlenmeye ihtiyacın var
Soran1 yılne güzel senin gibi çok kişi var bana en kötüsü denk geldi evlenmeseydim belki böyle olmazdı niye acele ettiysem
- 1 yıl
Balım bu insanın içinden gelmeli
Soran1 yılevet ama işte herkezden herşeyden uzaktayım yanımda kimsemyok dertleşecek akrabam arkadaşlarım yok
- 1 yıl
Mesela büyüklerin yanında çocuk sevilmez derler sacma
- 1 yıl
Ben eşime hayatım askm bile diyorum yanlarında.
- 1 yıl
Abilerim demez ama
Soran1 yılailemi herşeyimı memleketimde bırakıp onun için bu kadar uzağa geldim bana değer verdiği bile yom
Soran1 yılyok ben eşim evde biri varken ismimle hitap ediyor
- 1 yıl
Nerde yasıyorsun
Soran1 yılayıp diyor ondan demiyormuş ben demesini çok isterdim
Soran1 yılİzmir
- 1 yıl
Ben kim olursa olsun askm hayatım derim. Kimsede çekinmem kusura bakmasınlar. Önemli olan benim hatunumun mutlulugu
- 1 yıl
Yakın olsak dost olabilirdik
- 1 yıl
Arkadas olarak yani
Soran1 yılhayal gibisin gerçekten
Soran1 yıleşin senin bu uygulamayı kulandığını biliyormu
- 1 yıl
abla az önce bana aşk şiiri yazdı bu adam
- 1 yıl
hesabına bi bakim dedim senle olan cevaplarını gördüm şok oldum
Soran1 yılhahahhajajjajajs
Soran1 yılbende diyorum bu kadar çok seviyorsa eşini burada ne işi var
- 1 yıl
Sen kimsin pardon da
- 1 yıl
ben senin derdini dinler yardımcı olurum abla bi okuyim
- 1 yıl
İyi bak sana yazan kişiye insanın günahını alma
Soran1 yılne oluyor şimdi
Soran1 yılkaan sen eşini çok seviyorsun arkadaş gibisiniz niye burada başkalarıyla konuşuyonki
- 1 yıl
Hanım efendi beni biriyle karıştırdı galiba
- 1 yıl
mala mı benziyorum ordan bakınca karıstırdıgım falan yok burada ciddi bi konu varken insanları kandırma diye yazıyorum
- 1 yıl
Çünkü biz birbirimize güveniyoruz
- 1 yıl
kaancim nick aynı nick hesabına gidince cevapladıgın tüm soruları goruyorum benim sorum gizli diye abla goremicek şu an ama millete yalan söylemeyi kes
Soran1 yılerkeklere güven olmaz
Soran1 yılher türlü şeyi yaparlar
- 1 yıl
evet abla cok haklısın
- 1 yıl
Arkadaşlar sorun çözüldü
Soran1 yılofffff yinede söyledikleri iyi geldi gerçektede var böyle evlilikler
- 1 yıl
Yemin ederim ben buyum
- 1 yıl
Sana ne dediysem onu yasıyorum
Soran1 yılöyle olsa bile eşin kıskanmıyormu seni bir başkasıyla konuşuyorsun şu an
- 1 yıl
Güven sorunu yok
- 1 yıl
Burayı bilmiyor sadece
Soran1 yılbir kızla konuşman bile eşine ihanettir
- 1 yıl
Ama yemin ederim anlattıklarım hep doğru
- 1 yıl
Orası dogru
- 1 yıl
ya niye inkar ediyorsun o zaöan
Soran1 yılolabilir bence eşin farkına varmadan terk et burayı eğer farkına varırsa saniyesinde boşar seni ben eşimi bir kızla bakışırken bile görsem öldürürüm anında boşarım en azından soğurum ondan
- 1 yıl
Bendeki eksik olan tek şey
Soran1 yılne eksikliğin var
- 1 yıl
Sevgili hayatı hiç yaşamadım
- 1 yıl
Hayatımdaki tek sevgilim eşim
- 1 yıl
abicim evliyken benle seni şöyle seviyorum şöyle senle olmak istiyorum demen hiç etik degil milleti de kandırma sorumu gizliden acıcam görürler
- 1 yıl
Ne lisede ne orta okulda nede üniversite de sevgili hayatı yaşamadım
- 1 yıl
Tek içimdeki nefsime Ağır gelen sey bu galiba
Soran1 yılçok merak ettim şimdi açabilirmisin
- 1 yıl
Uhde gibi bir şey
Soran1 yılsen eşine sadakatle bağlı değilsin eğer öyle olsaydı burada olmazdın
- 1 yıl
açılmıyormuş bulamadım abla ama aynı kişi yemin edebilirim
- 1 yıl
bana da yazıyor sorumun altına evli degilim yalan söylüyorsun falan diyo
- 1 yıl
ederim
- 1 yıl
şey de yazdı şimdi sen olmasan baska biri swvgilim olucak diye
- 1 yıl
Ya aynı kişiyim evet ama ben sana burada yürümedim ki sadece hayatımı anlattım haksız mıyım
- 1 yıl
Eşinle alakalı şeyleri anlattın bende kendimi anlattım herhangi bir sarkıntılık var mı burada
- 1 yıl
Bu konuda haksız değilim
- 1 yıl
ben eşimle alakalı bişi mi anlattm ABİ BENİM EŞİM YOK
- 1 yıl
bana yürüdün kimsenin seni üzmesine izin vermicem falan
- 1 yıl
Bunu sana demiyorum zaten soru sahibine diyorum sen niye üstüne alınıyorsun
Soran1 yılvay be bende çok safım
Soran1 yıltamam tamam neyse kaan kusura bakma ben bir erkekle sohbet edemem arkadaşlık kuramam bu tür şeyler bizde hoş karşılanmıyor kendimide kötü hisediyorum
- 1 yıl
Ben zaten burada sana yardımcı olmak için yazdım fikir sundum
- 1 yıl
Herhangi bir sarkıntılık ettim mi söyler misin
Soran1 yılhayır etmedin
- 1 yıl
burada yanlış bende varsa sendede var kuzum dikkat edersen
- 1 yıl
Normal konusuyoruz ikimizinde durum aynı
- 1 yıl
Sadece sohbet
Soran1 yılben yeni yükledim derdimi anlatmak için bir yol bulmak için seni uzun zamandır kulanıyorsun
Soran1 yılben şimdi yazarım 2 dakikaya silerim
- 1 yıl
Farkındaysan benim hesapta yeni
- 1 yıl
Zaten normal sohbet ediyoruz yazma dersen gitcem
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Peki hoscakal umarım yuvanda mutlu olursun
1 yılboşan
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşanmalısın
02 Yorumla
Soran1 yılbende öyle düşünüyorum ama boşansam daha çok acı çekerim diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılKendine güvenmen gerekiyor
Şiddet varsa yol al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026