Eşimin eski sevgilisini aşamıyorum ne yapmalıyım?

Lütfen mantıklı bir cevap verin bana. Evlendiğim zaman eşimin bilgisayarında google fotoğraflarda eşimin eskisiyle bir sür fotosunu buldum. Yatakta bile fotoları vardı. Unuttuğu belliydi çünkü benim fotolarım bile yedeklenmişti neyse o gün hamile olduğumu öğrendim ve bu durum psikolojimi sarstı. İlk zamanlar hamilelik heyecanıyla sorun etmedim ama sonradan tekrar gün yüzüne çıktı bunlar. Şöyle ki hamileliğimin 6. ayında eşimin instasını aldığımda kızın arkadaşlarıyla arkadaş olduğunu gördüm ama erkekti sordum onlarla maç muhabbetimiz oluyordu önemsemedim bile dedi sildi. Sonra doğum yaptım bu defa telefonun yedek programından buldum fotoların aynısını. Tamam geçmişte olmuş ama daha dikkatli olması gerekiyordu. Bu durum yüzünden 4 aydır psikolojik tedavi alıyorum ilaç kullanıyorum. Zihnimden bu fotoları atamıyorum eşimle defalarca kavga ettik adamı da bıktırdım artık. Devamlı kızı stalklıyorum o da yeni evlendi ama manyak gibi kızın hayatını kıskanıyorum. Çok iyi mesleği var sağlıkçı. Bense okutulmadım kendim açıktan lise bitirip iki gün önce üni sınavına girdim. Neyse. Sizce stalkladığım için mi bu olayları aşamıyorum? Ne yapmam gerekir? Eşimin ona dokunmuş olma düşüncesi beni paramparça ediyor. Hareket geçmişine baktım kaç kere otele gitmişler 2016 da falan. Çok zoruma gidiyor.
Eşimin eski sevgilisini aşamıyorum ne yapmalıyım?