Eşimin eski sevgilisi, ne yapmalıyım?

Görücü usulü evlendim, eşimi seviyorum. Fakat evlendikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarında google fotoğraflarda eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm. Fotoğraflarda öpüşüyorlardı, yataktalardı çıplaklardı ve benim o günden beri psikolojim bozuk yani 2 senedir. Manyak gibi kızı stalkaladım her şeyini biliyorum. Hatta kız bunların evinde kalmış 1 hafta hastaymış eşimin abisi bakmış şimdi abisi suratıma bakıyor. Sonrasında 6 aylık hamileyken eşimin instagramını aldım ve kızın kendi iş arkadaşlarını çıkarmadığını gördüm. Kavga ettim. Ve sonrasında doğum yaptım lohusaydım covidliydim çocuğumdan ayrıydım eşimin telefonunda yedekleme programı vardı aynı fotoğrafların daha fazlasını o programda gördüm yeminler etti unuttuğuna inandım ama benim psikolojim gitti neredeyse 3 aydır antidepresan kullanıyorum ama zihnimden o fotoğrafları atamıyorum bana tavsiye verin ben ne yapıcam? Gece uyumadan önce bile zihnime eşimin o kızla nasıl birlikte olduğu görüntüleri geliyor, o fotoğraflar geliyor kafayı yemek üzereyim artık. Bana ayrılın demeyin gerçekten ayrılmak istemiyorum eşim iyi bir insan sadece ben bunları unutmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Eşimin eski sevgilisi, ne yapmalıyım?