Eski kız arkadaşım peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım?

Bu saatte kafanızı şişirdiğim için özür dilerim ama inanın mecbur kaldım. anlamanız için biraz ayrıntıya gireceğim. Bu sene üniversite'de hazırlık okurken bir kızla tanışmıştım. Normalde çok enerjik bir insan değilim. Hatta hasta olduğum bile söylenebilir. Fakat bu kızla tanıştığım anda her şeyi unutmuştum. O da benden hoşlanıyordu. Çıkmaya başladık. 4-5 ay sonra ben bunun evine gitmiştim. Gerçi kapıyı çok soğuk bir yüz ifadesi ile açmıstı ama İçeri girince zaten (hastalıklı halimle) çok yoruldum ama seni görmeye değer demiştim. O tatlı şirin melek gibi kız bir anda "Ben sana gel mi dedim, Gelmeseydin o zaman." Gibi onur kırıcı şeyler söylemeye başladı. Bende terbiyemi bozmaktansa çantamı aldım ve ağzımı açmadan çıktım. Bu olaydan sonra hastalığım daha da ilerlemişti ama çok sükür düzeliyordum. Geçen ay tekrar mesaj atmaya başladı. Özürler falan diliyor sesli mesajlar atıyor. Umursamıyorum ama gerçekten can sıkmaya başlıyor bir süre sonra. Geçen hafta kapıma bile geldi. Tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

Eski kız arkadaşım peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım?