• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir evlilikte cepten ne kadar para çıkar? (Sayfa 2)

PsychoBabble
PsychoBabble Takip Et
FenomenMaster Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
613
Yapay Zekaya Sor
Bir evlilikte cepten ne kadar para çıkar?
Fal Soruları Evlilik Soruları Beyaz Eşya Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

122

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • omer102030
    omer102030 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

1 parayı düşünmeyeceksin böyle bir şeyde
    2 parayla mutlu olmaya çalışmayacaksın tatil gibi skndirik şeyler mevcut kölelerin avuntusundan başka şey değildir azıcık maneviyatınız olsun kime baksam para bilmemne cahil işte zengin olunca kendini değerli hissedecek ezik
    3 maliyet nereden baksan yine sıradan olanı 150-200 bin tutar rahat

0
    2 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Parayı düşünmeyeceksin derken? :) tek başıma halletmeye çalışıyorum, herkes babadan Zengin değil.

Yorumla
    • omer102030
      omer102030
      +1 yıl

Bir düşün gerçekten gerekiyor mu yoksa halkın neredeyse tamamı gibi sen de mutlu olmak ve üremek gibi yerini başka şeylerle doldurabileceğin hazlar için mi bunu seçiyorsun. Bak ben 18 yaşındayım 35 yaşından önce gerekli entelektüel birikimi olan kültürlü kadını bulsam bile evlenmem. Neden çünkü daha kendi gelişimimi tamamlamamış olacağım insan bir süre sonra okudukça aslında ne kadar cahil olduğunu öğrenir. Şimdi o durumda benim dikkatimi dağıtan biri ve sorumluluklarımın olması az da olsa beni engeller. Kaldı ki herkes gibi 22 yaşındaki kızla evlensem büyük ihtimal çoğunluk gibi onun da tek bildiği birkaç sosyal beceri üniversite bilgisi vesaire. Ben şimdi o cahille evlensem gider beni 5 dk daha fazla duramadım diye aldatır ondan da o beklenir sokakta ayı dolu onlarla evlensin. Şimdi diyeceksin ki ben evlenmek istiyorum karışma bana sade param yok, yurtdışına çıkıp para kazanıp dönebilirsin. Hem dil geliştirirsin hem saatlik 15 euroluk bir işte aylık 3000 kazanıp 2000 tasarruf edip 2 yıl içerisinde aradığın bütçeyi bulabilirsin. Öbür türlü Türkiye şartlarında bazı şeyler çok zor kaldı ki kıbrıs harekatı sonrası amerikan ambargosu dönemi, 94 krizi, 2001 krizi zamanlarında millet temel ihtiyaçlarını bulamıyordu. O yüzden bazı şeylerde lükse kaçılacak ülke konumunda değil ama bu tabi zaman zaman evlilik gibi temel ihtiyaçları da etkileyebiliyor.

Yorumla
  • _Delikanli_
    _Delikanli_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Ev almadığımız, eşya aldığımızı farz ederek en az düğün dahil 300 bin.

1
    0 Yorumla
  • 1taninmayankullanici
    1taninmayankullanici Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

valla çok tutar ya bilemicem luks esyalar sevdigim için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Gençler dini nikah yapın yoksa daha fazlasını boşanırken harcar ve ömür boyu nafaka ödersiniz.

2
    0 Yorumla
  • angel2600
    angel2600 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hiç bir fikrim yok olamaz da hep bedavaya gdiiyoruz aman masraf olmasın aman ne olacak olmasa da olur başkasının gelinliğini de giyeriz şu bu kıymet bilinmez tabi o ayrı mesele

1
    0 Yorumla
  • prozax
    prozax Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Yav bence 20 bine bile ev kurulur neden böyle gözünüz hep lükste ve yüksekte?

1
    21 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

20 bine ev kurulur mu, neden kurulmasın. spotçudan aldığın 2. el çamaşır makinesi 2 ay sonra bozulduğunda yine spotçudan ala ala 100 bini bulursun 2 seneye zaten. Gel bakalım. :)

www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-cm-5800-a-5-kg-800-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CZV9J En düşük çamaşır makinesi. 5 kg, yani içine ne yorgan atabilirsin, ne battaniye. Hadi atmayalım kokulu kokulu yaşayalım, 1200 tl.
      www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-1268-a-300-lt-statik-buzdolabi-p-MTVESTVF1268 1700 tl.
      www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-bm-2010-a-2-programli-bulasik-makinesi-p-HBV00000TIX9G 1300 tl.

Sadece 4200 3 temel beyaz eşya tuttu.

Marka falan değil, en altlardan bir siteden en ucuz takımı buldum mobilya için: www.emobilyahome.com.tr/.../...2-dugun-paketi.html 10 bin.

14200 yine sadece en temel şeyler. Bunun tenceresi, tabağı çanağı var. Bak daha halıya perdeye giremedim. En temel ve en ucuzları. 20 bine ev kuruluyor mu sence?

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Ben kendim mobilya imalatçosıuım hani ordan büyük bir jest yaparım kendime 😀

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Bak tüm ev mobilyalarını 3500 e yaparım ben

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Kendine yaparsın da ben seni tanımıyorum, hayatımda 1 kere evlenmeyi umduğum için de zevkime uymayan şeyler almak istemem. :) Bu demek değil ki istediğim takım 100 bin, bu 10 benim istediğim de 20 bin ama öyle bile çok tutuyor maalesef, durum bu.

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

tamam, sen öyle yap :D

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

O zmaam napoyoruz paramız yoksa bekar yalamaya devam ediyor evliliğe çamur atmaya dwvam ediyoruz ki keza zaten doğru insanı bulamama sorunsalı aldı başını gidiyo ne güzel kızlar var onca erkek peşlerinde koşar doğru insanı bulamazlar merak etme bu hızla giderse evlilik bir gün çok saçma görülecek kimse evlenmek istemeyecek. Ayrıca ve ayrıca senin istediğin benim istediğim değil mesele benim demek istediğim şey diyelim ki sevdik evlenmek istiyoeuz ve 20 bin var ne yani evlenmeyecek miyiz? Pekala evlenilir illa herşey bir anda pat diye lüksünden alınması mı gerekir? Zamanla alırsın sıfırını iyisini biraz anlayışlo olsanız aslında çoğu erkek evlilikten bu kadar korkmaz biliyo musun? Ama işte şu şöle olsun bu böyle derken maddi boyuyu büyüyo ve zorlanmaya başlıyor erkekler ha zengün erkek bulursun ona lafım yok villada alır sana ama benim tanıdığım çoğu insan orta düzeyde..

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Umarım anlatabilmişimdir kendimi bu arada sitedeki çopu kişi muhtemelen ya borsayla ya ticaretle uğraşıuordur şu an sorsan 5 binler onbinler havada uçuşur eminim 😀 ben açık sözlü adamım ve fukaranın önde gideniyim saygılar 😀

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

İyi de ben zaten nişanlıyım, ikimizin de birikmişi var ve bunun doğrultusunda kendimizi ayarlıyoruz. Evleneceğim diye taksiye çıkmıyorum ya gece, ayağımı yorganına göre uzatıyorum. Ama ne kadar olduğunu, totalde ne kadar tuttuğunu soruyorum ki harcamalarımı ve kalan zamandaki birikimlerimi de ona göre yapayım. Neyin kafası seninki? :D

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

At kafası 😀

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Ne güzel ne güzel kadınında erkeğe destek olması ortak altından kalkmanız çok güzel bişiy keza şimdiki kadınlara bakıyorumda erkek o yapacak mecbur yapacak vs yaklaşımları var işlerine gelince ama hayat müşterek derler. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Yani hemcinslerimi savunmak isterdim ama bazı arkadaşlarım da öyle olduğu için diyecek şeyim yok, var maalesef öyle tipler.

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Teşekkürler :)

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Rca ederm 🙂

Yorumla
    • omer102030
      omer102030
      +1 yıl

20 bine ne evi kuruyorsun yahu saçmalamayın ha bahçeye ağaç ev kurarsan olur. kendin yapıyorsan tamam da orada da emeğinin ücretini kendine ödeyemeyeceğine göre emeğinle satın almış oluyorsun. lüks meselesini boşver avutsun kendini çoluk çocuk filmlerden görüyorlar ne diyim o konuda parayla mutlu olmaya çalışıyor yazık. bana sorsan evliliğe bok mu atıyorum hayır ben halka bok atıyorum salk salk iki kesimden de ürememesi gereken milyonlar üreyip duruyor. bana gelirsek35 ten önce hayatımın kadınını kültürlü entelektüel insanı bulsam da evlenmem. nedeni maddiyat değil kendimi geliştirme arzusu.

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Of istersen 200000 e kır abi benim bütçem bu enim bu boyum bu benim gğcğm bu kadarla kurmaya yetiyo ve kuarımda bir gün nasip olurda evlenirsem bunu burda ısarla gösterecem 20 bine kuruluyo mu kurulmuyı mu şşmdi iyi günler

Yorumla
    • omer102030
      omer102030
      +1 yıl

Tamam 20bin bütçe var da nasıl olacak onu merak ediyorum zaten ama gerçekten evlenmeyin yahu çok mu gerekli yani üremek adam gidiyor 22 yaşında evleniyor gerek var gerçekten anlamıyorum. Sana da çok istiyorsan uöarım güzel yaşarsın

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Yahu ben zaten evlenmek taraftarı falan değilim şu an tamamen saçmalık bana göre ama büyğk konuşmuyorum ne kadar evliliğe karşı olsamda allah karşıma birini çıkartır fikirler zikirler değişir zaten kime sorsan evliliğe karşı ama işte bir aşka tutulda gör bakalım evlenmeyi istiyomusun istemiyomusun insan o zaman kendisi can atıyor hep sevfiğiyle olmak için.. Ama doğru insanı bulmka çok zor ve hayatta çopu şeyi tectübe efip öğrenmişsen dopruyu seçmen daha da zorlaşıyor ince eleyip sık dokuyorsun mesela ben asla birini kafamın alacağını artık asla sanmıyorum ve artık kesinlikle birini tanımaya uğraşmayı bıraktım burda anlık sohbetler yorumlaşmalar oluyı o kadar başkası yok.

Yorumla
    • omer102030
      omer102030
      +1 yıl

Benim dediğim de işte şu, kendini geliştirmişsen evlen yahu 35 40 yaşında bir de çocuk yetiştirir doğru olan düşünceni ideolojini empoze eder onu da kurtarırsın. Ama türkiyede nasıl kimse eline alıp bir kitap bile okumamış ya da bir kitap okuyup profesör havasına girmiş evlenip ürüyor çocukları ayrı bir virüs kendisi ayrı bir virüs. Ben şimdi türkiye daha yeni köyden göçmüş nüfusa sahip olmasa almanya gibi çalışkan kültürlü de bir halkı olsa evlensin arkadaşım isterse 18 yaşında evlensin onun farkı vardır zaten öyle bir ülkede ekonomi de iyi olur zaten öyle 50 sene kenara dışarıda hiçbir değeri olmayan 400 dolarlık maaşını da biriktirmek zorunda kalmaz imkanın her daim olur. Ama türkiyede insanların bir nebze de olsa aklının başına geldiği yaşlar 30-35 kimisi 50-60 olduğu için diyorum ki bu ülkede 35 ten önce evlenilmez. Kaldı ki evlenmek o kadar büyük bir şey midir evet büyük bir şeydir bir insanla hayatını paylaşacak gülecek ağlayacak ve bir de dünyaya bir insan getireceksin onu yetiştireceksin. Bunlar sorumluluk ve bilinç gerektiren işler. O yüzden dolayıdır bu evlilikle ilgili sorularda insanlara hep anlatmaya çalışırım mutlu olmak için yalnızlıktan o gereksiz depresyonunuzdan kurtulmak için değil hayatınızı kaliteli hale getirmek için evlenin diye.

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Çok doğru noktalara parmak bastın ben böyle bar bar çok bağırıyorum sağda solda önğne gelen çocuk yapıyo ama şöyle bak bir tanesi çocuk nasıl yetiştirilir haberi yok tek bildikleri kelime allah rızkını verir allah sizede akıl vermiş ama neyse uzarda uzar kardeşim bu mevzu son diyeceklerim cahiller ölsün

Yorumla
    • omer102030
      omer102030
      +1 yıl

İki kesimde de bol bol var %90ı bile diyebilirim bir tarafta zaten dikkate alınmaması gerek kitle var adam faizi reddediyordu devirdiler yahu liberal ekonominin sacayağından biridir faiz. başka bir tarafta atatürkçüyüm diyor atatürkün asını bilmiyor soruyorsun şu savaşı yapmış şu liseye gitmiş bilmemne o tanımak mı yahu sen tanımadığın adamı nasıl örnek alıyorsun önce bir tanı bakalım kimmiş bu deha. bir twittera giriyorum rezil rezil ttler. Türklerin son 1000 yılındaki en iyi kamutan en dahi lider. İnan elin ingilizi daha iyi tanıyor bizden. Bizim slk halkımız da nasıl para kazanıp mutlu olurum onun peşinde arada bir 10 kasımda instagrama gönderi atar yazık gerçekten. Çok şey söylerdim de şimdi bu platform zaten öyle şeyler konuşulmaz kız erkek ilişki yeri yersiz olur yani.

Yorumla
    • prozax
      prozax
      +1 yıl

Bencede burda öyle konular olmasa daha iyi 😀

Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

bir 100 bin gider evin içine her şey dahil.

1
    0 Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

20 bine hallediler ya

2
    15 Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

Çok iyiymiş ya nasıl oluyo o 😅

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Mümkünatı yok, olsa dükkan senin :D

Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

Olsun olsun banane

Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

Heves yaptirdin bize yav 😅

Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

Ben bu düzeni bozarim aga biz babadan böyle gördük

Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

Nasıl bozarsin 😅

Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

20 binle niye ev dizilmesin ki

Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

Nasıl olacak o😅

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Altta birine de attım sana da atayım bir dk :/

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-cm-5800-a-5-kg-800-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CZV9J En düşük çamaşır makinesi. 5 kg, yani içine ne yorgan atabilirsin, ne battaniye. Hadi atmayalım kokulu kokulu yaşayalım, 1200 tl.
      www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-1268-a-300-lt-statik-buzdolabi-p-MTVESTVF1268 1700 tl.
      www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-bm-2010-a-2-programli-bulasik-makinesi-p-HBV00000TIX9G 1300 tl.

Sadece 4200 3 temel beyaz eşya tuttu.

Marka falan değil, en altlardan bir siteden en ucuz takımı buldum mobilya için: www.emobilyahome.com.tr/.../...2-dugun-paketi.html 10 bin.

14200 yine sadece en temel şeyler. Bunun tenceresi, tabağı çanağı var. Bak daha halıya perdeye giremedim. En temel ve en ucuzları.

Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

De düğün bitmiyor ki 😅

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

@Bitirim10 sorumda düğünden bahsetmemiştim de siz çok yorum yapıyorsunuz bildirim geliyor gereksiz yere.

Yorumla
    • Bitirim10
      Bitirim10
      +1 yıl

Pardon

Yorumla
    • GeriDöndümBebek
      GeriDöndümBebek
      +1 yıl

10 bin abartili bir rakam oturma odasi 4-5 bine alınır yatak odasi da 2 bin olsun, olur bu iş

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

attığım link takım, oturma odası, salon ve yatak odası total 10bin zaten :)

Yorumla
  • 97Kerim97
    97Kerim97 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Ev için 30 bin çıkar en az takımlar felan ama evlilik boş olarak görüyorum hayat bekarken daha klas.

0
    6 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Evliliği dolu olarak görüp görmemen değildi sorum zaten, 30 binle anca takım alınıyor ne 30'u, iyi ki boş olarak görüyorsun :)

Yorumla
    • 97Kerim97
      97Kerim97
      +1 yıl

Yatak odası oturma takımı 10 k 2 si gitse nasıl 30 bini geçebilir ki geçemez yani 3 bin tv desek 17 bini geçmez gerisi yani evlilik çok saçma zaten .

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Beyaz eşyalar direkt 10k tutuyor zaten. Mobilyalar 10 tutmaz asla, yatak odası salon oturma odası bilmem ne, halılar perdeler, mutfak eşyaları. Bir çatal bıçak seti olmuş sana 3 bin :)

Yorumla
    • 97Kerim97
      97Kerim97
      +1 yıl

Valla 3 oda 10 bin tl yazıyordu daha dün gördüm 10 k da beyaz eşyalar 20 30-35 en fazla 40 k ya bu iş tamam ama gerçekten sevmek felan kalbini teslim etmek uzun sürer o yüzden evliliğe karşı biriyim benimle uğraşmak gerçekten çok zordur hayatı doyasıya yaşamak tercihim.

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Ben o kısma cevap yazmadıkça hala yazıyorsun, bahane yahu senin evliliğe olan düşüncenden? Sorum o değil :D

Yorumla
    • 97Kerim97
      97Kerim97
      +1 yıl

Sende haklısın ama kadınların makyaj felan ürünü de dahilse listeye 45 k yı bulabilir :D

Yorumla
  • Gizlisoruyorum
    Gizlisoruyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Vazgeçtim evlenmicem araba alır modifiye yaparım yanıma kalır en azından :)

3
    4 Yorumla
    • EMlRR
      EMlRR
      +1 yıl

Kırmızı bir şahin

Yorumla
    • Gizlisoruyorum
      Gizlisoruyorum
      +1 yıl

S2000 olmaz mı

Yorumla
    • EMlRR
      EMlRR
      +1 yıl

Biliyosun sen bu işi, farzet ki bu aşkı yaşamadık hiç

Yorumla
    • Gizlisoruyorum
      Gizlisoruyorum
      +1 yıl

Seversiiin

Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Benim hesaplamama göre sadece evlilik masrafları falan bir 200 bin üzeri.

1
    0 Yorumla
  • akant90
    akant90 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

O para değişir karşındaki kişinin isteklerine göre onun gönlünce olması için fazla bir miktar çıkabilir

1
    0 Yorumla
  • Elmalı1turta
    Elmalı1turta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

60 bine yakın diye hesaplamıştım bir ara ama bilmiyorum tam olarak tabi buna düğünü saymamıştım smdksmsm

1
    0 Yorumla
  • ChancellorPalpatine
    ChancellorPalpatine Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Aa evleniyor musun psikolog hanım 100 bin en az gözden çıkar benim sana soracağım bir konu var psiloloji ile ilgili

1
    1 Yorumla
    • ChancellorPalpatine
      ChancellorPalpatine
      +1 yıl

Düğün yapmayacaksın sanırım eviniz hazır mı peki kira ile mi tutacaksınız ona göre bu takam artabilirde

Yorumla
  • Coolxxxxx
    Coolxxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence kaliteli al ucuza kaçma yıllarca kullanırsın tavsiyem öyle olur fiyatları internetten araştır çok fark oluyor

1
    0 Yorumla
  • gülnur38
    gülnur38 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Abartısız sadece düğün esya haric 25 hepsi icinde diyorsan en fazla 100

2
    0 Yorumla
  • BaBaYAGGAvol2
    BaBaYAGGAvol2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Yorumları okudum evlenmemeye karar verdim

5
    0 Yorumla
  • sindirellaninpabucu
    sindirellaninpabucu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Kişiye göre değişir, pahalılığı kalite sanan biriyle bir yola girdiysen Allah yardımcın olsun

1
    0 Yorumla
  • erenay1111
    erenay1111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

güzel bir şekildeyse 100 bin civarı bir para çıkmakta

1
    0 Yorumla
  • K1R4L
    K1R4L Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Valla bilemicem onuda ben bir 200 ayırdım herşey hazır bilin bakalım ne eksik😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Meltemmsiii
    Meltemmsiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Çeyiz hariçse 150.000 çeyizde varsa tabak bardak filan 200.000 gözden çık.

1
    0 Yorumla
  • Desperado_26
    Desperado_26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

10 bin de tutar 250 bin de ayağını yorganına gore uzatcaksın

1
    0 Yorumla
  • AnkaLiderit123
    AnkaLiderit123 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

Evlenmekten soğudum ben gidiyorum

2
    0 Yorumla
  • _birhatuniştee_
    _birhatuniştee_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 66%
    +1 yıl

Doğu yöresine göre en az 150 bin

2
    4 Yorumla
    • kkrrizantem
      kkrrizantem
      +1 yıl

150 gitse razıyım 😂

Yorumla
    • _birhatuniştee_
      _birhatuniştee_
      +1 yıl

En az dedim yoksa biz kürtlerde düğün masrafı ağır olur😃😃

Yorumla
    • kkrrizantem
      kkrrizantem
      +1 yıl

Bir kürt olduğum için çok iyi biliyorum 😂

Yorumla
    • _birhatuniştee_
      _birhatuniştee_
      +1 yıl

😃😃😃

Yorumla
  • bitterçikulata
    bitterçikulata Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Sadece ev içinse 100bin civarı

2
    0 Yorumla
  • Bleakdionysos
    Bleakdionysos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.

çoook hemde çook para

2
    0 Yorumla
  • Ceren_96
    Ceren_96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

Düğün 10 Bin'i Bulur Ev Döşemek 30-40 Bin

2
    6 Yorumla
    • Gözleriaşkagülen1
      Gözleriaşkagülen1
      +1 yıl

10 bin olsa gene iyi ne on bini

Yorumla
    • Gözleriaşkagülen1
      Gözleriaşkagülen1
      +1 yıl

10 bine düğün yeri tutulmuyor

Yorumla
    • Ceren_96
      Ceren_96
      +1 yıl

En Ucuz

Yorumla
    • Ceren_96
      Ceren_96
      +1 yıl

Olarak

Yorumla
    • Gözleriaşkagülen1
      Gözleriaşkagülen1
      +1 yıl

Yok ya malesef kurtarmaz eminim pastası gelinligi filen bide hatuna bilezigi 7 tane bir tanesi zaten 10 bin tl erkekler gamayi yedi yani

Yorumla
    • Ceren_96
      Ceren_96
      +1 yıl

@Gözleriaşkagülen1 :D

Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Düğün salonu tutmak hariç en az 80 bin ₺

1
    0 Yorumla
  • Ela25011
    Ela25011 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.

95bin harcayan duydum

1
    0 Yorumla
  • Aşkkolik07
    Aşkkolik07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

En az 50-60 bin. Düğün hariç..

1
    0 Yorumla
  • Sarıkanarya_
    Sarıkanarya_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

250 bin çıksın gözden

1
    0 Yorumla
  • NaaaaaaaaaaK
    NaaaaaaaaaaK Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Net rakam veremem fakat fazla olması saçma

1
    0 Yorumla
  • Nnilbilge
    Nnilbilge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Orta halli bir ev 30 40 binden başlar

1
    0 Yorumla
  • ramazansoyar28
    ramazansoyar28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

100.000 TL'yi göze alacaksınız

1
    0 Yorumla
  • nenasıl
    nenasıl Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

Sadece ev 50-100 bin arasi

1
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴄʜᴇᴍist
    ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

100.000 giriyor en az

1
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

En az 100.000 ortalama şu an

1
    0 Yorumla
  • Eots93
    Eots93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

50-100 bin arası tamamlanır..

1
    0 Yorumla
  • ameliyathane
    ameliyathane Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Hiç hesap yapma
    Çok çıkar çooookkk

1
    0 Yorumla
  • _Çavbella_
    _Çavbella_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Minimum 50 gider üstü kişiye bağlı

1
    0 Yorumla
  • berk57
    berk57 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

50 bine eksiksiz evi düzerim

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

En az 40.000

1
    4 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Elindeki telefon öyle demiyor ama😂😂

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

fotoğraf bana ait değil. kaldı ki iPhone da artık lüks değil :)

Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Hadi ya ben onu hep sen sanıyorum ne salağım😂😂
      Oda doğru ayakkabı çöpçünün elinde bile var artık😄

Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Ayakkabı boyacısı ve çöpçünün elinde olacaktı

Yorumla
  • basityasamaklazim
    basityasamaklazim Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Yüz bin de on binde mümkün

1
    0 Yorumla
  • Hukukcu_Adayi
    Hukukcu_Adayi Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

En az 100 kağıt bence

1
    0 Yorumla
  • Pempom
    Pempom Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bu herkesin maddi gelirine göre değişir

2
    0 Yorumla
  • delicius
    delicius Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bilmiyorum valla biz ölmüşüz

2
    0 Yorumla
  • zigzig
    zigzig Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sana bağlı Ne kadar çıkacağı

1
    0 Yorumla
  • aliagrman
    aliagrman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kuzenim evlendi 78 bin tl cikti

1
    0 Yorumla
  • Candan201
    Candan201 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Abimin düğününde 170 milyar cıktı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2016 yılında 12.000 dolar tutmuştu.

1
    0 Yorumla
  • jezey
    jezey Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Beklentilere göre değişir

1
    0 Yorumla
  • Kmps211
    Kmps211 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

En az 50.000 gözden çıkartmak gerek

1
    0 Yorumla
  • Gizem_1999
    Gizem_1999 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Rahat 70 bin

4
    1 Yorumla
    • Gomis1
      Gomis1
      +1 yıl

Daha fazla çıkar

Yorumla
  • mistyprenses_
    mistyprenses_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Bu ekonomik durumla alakalı şindi.

0
    3 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

gerçekten mi?

Yorumla
    • mistyprenses_
      mistyprenses_
      +1 yıl

Hıhı. Maddi durumun neyse harcamaların ona göre değişir.

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Vov.

Yorumla
  • _EmiR_96
    _EmiR_96 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Günümuz fiyat 100 -150 arası ama gereksiz 😂😂

0
    6 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

gereksiz olan nedir

Yorumla
    • _EmiR_96
      _EmiR_96
      +1 yıl

Düğünün o kadar masrafı yapılması çünkü onu ödemek için yıllarca çalışıyorlar daha sade bişey daha mantıklı

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

düğünden bahseden kim peki?

Yorumla
    • _EmiR_96
      _EmiR_96
      +1 yıl

Dugunsuz evlilik olurmu hiç 😂

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

soruyu okumadan gelme sebebiniz nedir tam olarak, gerçekten siteye üye olduğum günden beri anlamadığım tek şey

Yorumla
    • _EmiR_96
      _EmiR_96
      +1 yıl

Çok pardon detay kısmını okumadım ben başlığa göre yaptım yorumu
      Ama diğer masraflarda sanırm 50 den aşağı tutmaz 😂

Yorumla
  • By_Barsss
    By_Barsss Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Ortalama 900.000 falan

0
    6 Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Miami'de ev tutmıyorum. :)

Yorumla
    • By_Barsss
      By_Barsss
      +1 yıl

Bölgesel farklılıklar mutlaka vardır ama inan miami de bir ev daha uygun olur tr deki rakamlar bunlar 😊

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

900bin? Hiçbir arkadaşım evini 900bine kurmadı. Türkiye'nin neresindeki rakamlar bunlar tam olarak?

Yorumla
    • By_Barsss
      By_Barsss
      +1 yıl

bir ev alsan en aşağ 500.000 ila 700.000 tl içine eşya 70.000 100.000 koy
      Burada düğünler 2 gün yemekli ve alkollü, takılarla falan 200.000 tl bunları koy ee çıkan sonuç bu yani

Yorumla
    • PsychoBabble
      PsychoBabble
      +1 yıl

Ev içine demiştim :) Pekala

Yorumla
    • By_Barsss
      By_Barsss
      +1 yıl

Aa dikkat etmedim o halde pardon ben ayvalıklıyım sıfırdan başlarsan rakamlar bunlar bizde tabi daha uygun olanlarda vardır :)

Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

100bin
    #Emirhancankir1

1
    0 Yorumla
  • sjxhhz
    sjxhhz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Günümüz ekonomisinde rahat 100 bin gider

3
    0 Yorumla
  • ayberkrodoplu
    ayberkrodoplu Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok çıkar çok

3
    0 Yorumla
  • Friedenn
    Friedenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Duruma göre değişiklik gösterebilir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir evlilikte cepten ne kadar para çıkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlendiğiniz kişinin kazancı ne kadar olmalı? 38 cevap verildi
Evlenmek için cepte kaç para olması gerekiyor? 52 cevap verildi
Evlenmek için cepte kaç para olması gerekiyor? 103 cevap verildi
Bir evliliğe ne kadar para gider? 2 cevap verildi
Bir evlilikte-düğünde ortalama ne kadar masraf olur? Para harcanır? 18 cevap verildi
Evlilik için kaç para gerekli? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨