5. Senemize gircez sevgiliyiz. 2 ay sonra sözleniyorum. Annesiyle oturup konuştum dedi her şey çok pahalı elimden gelse hiç takı istemem ama babaannesi bıraz sıkıntı ama yine de zora sokmam dedi seni. Onun dışında evim var 2021 de yapıldı yeni yani ben oturuyorum tek başıma , düğünde ortalama bir düğün olsun ya da hiç olmasın diyo sevgilim. Beni bu kadar düşünme sebebi o borcu ben ödicem oda etkilenecek sonuçta , borçlu bir evlilik olmasın diye uğraşıyoruz bu şekilde düşünün ne kadar gider sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi evliliğe kız ve erkek tarafının dahil toplam çeyizi ev eşyası düğün masrafları falan fistan derken 300 bini geçiyor kankim
Yazımı okuyarak mı 300 bin dedin🙄
Aynen minimum
İnş piyasa düşer yoksa vay halimize , evi satsam kirada otursam o parayı kullansam olur mu , kiracı olmak nasıl bişey 🙄
Kanki evi asla satma ömür boyu kirada otursan daha zarar
Doğru bu defa ev alamayız , e düğünde takılan takılar o borcu baya temizler. Türkiye’nin en büyük aşiretiyiz, babamı tanımayan yok takı çok takarlar yani 🙄
Ya çoğu şeyi almayın mesela bende çalışıyorum 15 imden beri yaklaşık 70 bin lira kadar birikmisim var evleneceğim adam terk etmeseydi sade bi nikah yapıp ev eşyalarının borcu bittikten sonra 1 sene sonra yapacaktık düğünü hem zaten bizimki pandemiye denk geliyordu evlendikten sonra alırsınız sizde eşyalarınızı küçük bi düğün yapın evin beyaz eşyalarını alın bi yatak odası takımı tamam geriye kalanları borçları odedikcede alırsınız
Kız da çalışsın halledersin,
Yok o çalışmasın benim çalışmam yeter fazla bile ama , borç ödemek istemiyorum iğrenç bişey. Bu evin borcunu zor bitirdim 1 senede. Birde gidip evlilik borcuyla uğraşmak istemiyorum , çok teşekkür ederim bilgiler için bu arada gelmiş olsun 😂
İyi geçirdiler geçmiş olsunlar fayda etmi kanka neyse mutluluklar bir ömür borç ödemenin zorluğunu çok iyi bilirim yapacak bisey yok 😂
Öyle deme daha iyilerine layık görmüş Allah seni 🫠gökyüzüm artık mavi değil desene dşdçsşşsd
Aman çok da önemli değil olursa ekime olmazda çokta s.. k. me😂😂
Hala güçlü umursamaz kadın görmek mutlu etti dğwşsşğdd
Öldürmeyen darbe guclendirir🤪
Öldürmeyen darbe bazen de sakat bırakır 🫠
Kalbimiz sakat olmasın hacım
😸😹💃💃
Akıllı kızım benim 😬
Kişiye bağlı değil mi bunlar sonuçta ucuz alan da var pahalı alan da
Ev eşyası en iyisinden olmalı
Ama parana göre de hareket etmen lazım
E kötü ya da orta kalite eşya alsam , kaç sene sonra çürür bozulur , olan yine bana olur 😳
Haklısın ne diim
Teşekkürler görüş için
Mutluluklar cinım
Teşekkürler darısı başına cinim
Allah korusunn
😒
Sen başını yaktın diye ben de mi yakim 🙄
Ben başımı yakmadım , onun sayesinde düzene bindi hayatım ☺️insana göre değişir bunlar 👀
Bu evreye ne zaman gelirim bilmiyorum zor benim için ya
Bir bakarsın aaa olmaz demiştim 10. Yılım. Benim öyle oldu. Kimseyi istemiyordum bir baktım 4. Senem at
Birden oluyor gelişiyor yani plansız
Başına bela edeyim istersen bir kaç kişi seç beğen al dğsçwşxsş
Teşeka teşeka 😏
Kısmetini de açıyorum daha ne istiyorsun 😬
Uzun süreli istemiyorum 🤓
Flörtöz Ayşe 🤥
Tek arkadaşım bile yok olsa bişeyler düşünürdük
Ayça, kısmet diğilmiş napalım 🤷♀️
Pardon ayçaçaça
Bişi sorcam
Sor bakim
Hasta olduğunu bilerek mi seninle evleniyor yani
Evet , annesine de söyledim. Bunu saklayamam kimsenin hakkına giremem. 4 yıldır hastayım bir engellilik durumum yok hastalığım güzel seyrediyor ama yine de söyledim gizlemek kul hakkına girerdi
Ne gibi bir zararı var ağrıyor mu ağlayanlar var
Senin dediğin SMA. Ben multiple skleroz um, bu hastalıkta ağrı vs yok. Tıp gelişmiş koruyucu tedaviyi reddetmezsen düzenli kullanırsan sakat kalmıyorsun. 5 evresi var , ona da Allah karar veriyor , benim iyi huylu seyrediyor 4 yıldır, dikkat etmezsem progressive evreye geçiyor oda çok sıkıntı sakat bırakıyor insanı
Yani öyle kalma ihtimalin var
Şuanda yok , 3. Evreden sonra o ihtimal var.
2 senede bir bişeyler oluyor bana , 10 gün yatıyorum hastanede geçiyor
Bu konuyu konuşmayalım üzülüyorum
Hastalık aklımda bile değil , hayatıma öyle devam ediyorum
Stres üzüntü ve sigara 2 düşman , 4 kat sakat kalma riskini arttırıyor
Kusura bakma daha fazla Bilgi vermek ve bunu konuşmak istemiyorum
Ya özür dilerim üzül diye söylemedim sadece bunun etkisi fazla mıydı evlenmen için diye sorucaktım ama kusura bakma en azından şöyle düşün haftalar ya da aylar sonra değil yıllar sonra arada bir olması seni mutlu etmeli
Tm konuşmayalım
Bunun etkisi yok bende , bıraktığı hasar da yok , normal bir insanım 4 senedir
İçim acıyo çok çaresiz hissediyorum bunu konuşunca kusura bakma
Çaresiz bir durumun yol ki senin
Sen kusura bakma kötü hissettim şimdi kendimi bak
Hastalığın tedavisi yok , geleceğim belirsiz bu en büyük çaresizlik
Yok boş ver konuşmayalım bu konuyu
Özür dilerim 😐 bye bye
Önemli değil , iyi akşamlar