Sorum evli olan arkadaşlara veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar için aşağı yukarı orta sınıf kalitede bir düğün ve ev dizme bize kaça patlar? Şehir İstanbul , ev kira olacak.
İyice araştırmalısın , eger gerçekten çok uyguna getirmek isterseniz uygun boş bir salon bulmalısınız , süslemelerinizi kendiniz yapın , sandalyeleri kiralayın giydirilmiş olarak , yemekli yapacaksanız açık büfe yapın , müzik de isterseniz CD çalabilirsiniz ama biri müzikten anlayip basında durmalı , bu tür 3-4 tane dügün organize etmişligim var cok da güzel oldu
Benim dediklerimi yabana atma , hatta bu düğünlerin birinde yiyecekleri bile bedavaya getirdik , çiftin aileleri ve en yakın arkadaşları hepimiz birsey Yapıp getirdik , tabiii kafaya göre degil , herkese değişik şeylerin görevlerini verdim , tatlısı tuzlusu kuş sütü eksik değildi açık büfede
Benimde niyetim o yönde borca bulaşmadan halletmek , İstanbul'da sedece nikah yapıp düğün vs işlerini memlekette babamın mekanı var orda halletmeyi düşünüyorum , yemek işini de bahsettiğin gibi yapılabilir , müzik işini de ayarlarız müsait birini bu devirde borca bulaşmak harbiden sıkıntı yani
Ya ne harcarsan tabi ki kendin için harcıyosun beyaz eşya mobilya vs de kaliteli takılmak lazım ama ne bileyim salon olsun yemek işleri olsun davetiye vs olsun ben bunlara acıyorum verilen paralara netice de hepsi ziyan olacak 😕
Kız tarafının da fikri önemli ama ben kendi ailem adına fazla uzak akrabayı davet etmeyi düşünmüyorum çekirdek ailem ve geniş ailem dayım teyzem halam amcam ve çocuklarıyla torunları kâfi bence
Aaah ahh bende öyle kız tarafını ikna edemiyoruz ve aile büyükleri söylenince de borç veririz biz sana diyolar len evlendikten sonra 5 yıl 10 yıl borç ödedikten sonra ne anlamı kaldı genç yaşta evlenmemin en güzel günlerimi borçla harçla geçirecem😭😭😭
En İyi Cevaplar