2 Yıl önce çok sevdiğim bir arkadaşım bana olan duygularını dile getirdiğinde, ilk o an ne yapacağımı şaşırmıştım. Çünkü gerçek anlamda arkadaşlık dışında herhangi bir duygu beslemedim. Ama bu kalp ne zaman söz dinledi? Onu karşıma alarak her şeyi net bir şekilde anlattım ve bu durumu kabullenmedi.
1 hafta sonra, aracımın ve motosikletimin lastiklerini patlattı. :) Üzerine notlar bırakmış, burada söylemeyeceğim. Birbirimize oldukça yakın oturuyoruz, her an birbirimizi halen daha görebiliyoruz.
4 ay kadar devam etti bu şekilde davranışlara. Tekrar görüşmek istedim ve tekrar tekrar anlattım. Bana itiraf ettiği durum, reddedilmenin verdiği o acıyı kendisine yedirememek ti. O gün anladım ki, ne yaparsanız yapın vazgeçmek zor.
Bu soru başlığına, engellerim şikayet ederim şöyle yaparım diyenler olacaktır. Önemli olan her insanı anlamak ve onun yerine kendini koymak. Bir gün senin red yemeyeceğin ne malum?
@mekaninsahibinil Belki x bir kişi olsa şikayetçi olabilirdim. Tanıdığım ve karakterini bildiğim bir insan olması buna engel oldu. Sonuç olarak şu an rahatım.
Yanlış veya doğru, bu kime göre kavramını tetikliyor.
içses 1 : yaa aslında pek güzel değildi. içses 2 : hadi len daha geçen hafta öyle demiyordun. içses 1 : burnu da yamuktu sanki. içses 2 : hee tabi tabi. reddedilince çirkin oldu di mi kız. içses 3 : ulan patron proje bekliyor. siz neyi tartışıyorsunuz. içses 1 : abi proje düşünecek halim mi kaldı be. içses 2 : o değil de... harbiden güzel kızdı. içses 1 : valla yaa. çok sağol hatırlattığın için. ühühühü. içses 4 : oğlum bir susun lan. gidin başka yerde konuşun. başım şişti. içses 3 : hadi otur masanın başına devam et işine. içses 1 : onun kadar tatlısı bir daha nerden bulunur ki. camı açın atlamak istiyorum. içses 2 : ulan diğerlerinden tatlısı da bulunmaz diyordun. içses 1 : yok yok bu seferki en tatlısıydı. içses 2 : bir git yaa. içses 4 : karnım acıktı benim. içses 1 : yemeyecem işte. artık önemi yok hiçbirşeyin. içses 5 : hacı aç şurdan die die my darling'i. tam sana göre. ehehehee. içses 1 : yok, olmaz. metallica onu hatırlatıyor. içses 2 : ne alaka yaa. kız metallica'nın m'sini bilmiyordu ki. içses 1 : abi ne bileyim işte, kızın ismini çağrıştırdı sanki. içses 2 : rahatsızsın oğlum sen. içses 5 : ehehehe rahatsız valla. içses 1 : evet ama onun yüzünden işte. içses 3 : proje geciksin, patrondan fırçayı ye de aklın başına gelsin. içses 1 : yemişim patronu. benim derdim bana yetiyor zaten.
Insanlar her türlü Olumlu ya da olumsuz koşullara hazırlıklı olmalıdır Yani bir insan reddedilebilir bunda herhangi Kötü bir durum yok ama işte şu anda bu Ataerkil anlayışının daha da fena yaygınlaştığı şu devirde erkekler artık özellikle Erkekler kadınların üzerinde Çok baskı kurmaya başladı işte Ya benimsin ya kara toprağın anlayışı Çok sinir bozucu bir anlayış haline geldi Tabii sadece erkekler değil gerek kadınlar gerek Erkekler her şekilde reddedilmeyi de beklemelidir Çünkü herkes herkesi kabul edecek diye bir şart yok
Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş... Israr nedemek Demekki senin o nu ezebileceğini anlatamamışsın beni tanıyan buna cesaret edemez ısrarcı olamaz güzelce kırmadan anlatır red ettikten sonra aynı yaklaşımda bulunursa direk sert çık bak bakalım bidaha ısrar edebiliyormu
Bu konu da dikkatli olmalısın bence özellikle de şu aralar kadınlar sırf boşanmak, ayrılmak istiyor diye açık giyiniyor diye, hatta ve hatta onu seven kişiyi sevmedi diye katlediliyor. Sakı altta kalma ama bu durum ilerlerse polis savcı ne gerekirse araya sok ailene de haber ver. Ülkede bacım çocuğu çok ne yazık ki kime ne olacağının garantisi yok. Küçük bir şey de olabilir saplantı derecesinde bir şey de dikkatli olmanda fayda var. Umarım kurtulursun ondan bir an önce
Aşk cinayetlerinin sebebi biraz da bu. Kabul edememek. Hayırdan anlamamak ve ısrarla peşinden koşmak.. fazla birşey çözüm olmaz. En iyi ihtimal bol bol görmezden gelmek, arasa açmamak, hattı değiştirmek, yolu değiştirmek sanki hayalet varmış da görmüyormuşuz gibi davranmak en iyi kaçma yollarıdır...
Siz umursamadıkça, yok saydıkça vazgeçecektir. Zorlu süreç olacak ama eninde sonunda o da yorulacak ve istenmediğini anlayıp hayatınızdan çıkıp gidecektir. Tabi saplantılı ve psikopat biri değilse.
Cok darlarsa, bunaltırsa s*ktiri cekerim ona ragmen peşimdeyse de tacizden ihbar ederim napayım. Bu tarz konuları normal hatta hoş karşılayan bir kesim var zaman wattpad cileri arkadaşlar bu net tacizdir, normal biri bunu yapmaz ve isin sonu iyi olmaz yarın bir gun başınıza bir sey gelebilir. Önleminizi alın böyle bir durumda özellikle hemcinslerim.
Takmayarak... bu tur insanlarin ego ve ozguven sorunlari var onun israrini hakaretlerini onmesemeyerek kavga egmeyerek halk agziyla iplemeyerek savusturabilirsiniz... bu onlara yapilabilecek en buyuk tepkidir
Ciddi bir uyarı alır. Kadınlar pek bu konuda ısrarcı davranmaz erkekler genelde kene gibi yapışır ya benimsin ya toprağın diyerek. Kene olanı şikayet etmek gerekiyor
İnsanında bir gururu olur kendini ezdirmez sen nasıl bu kadar yüzsüzsün de istemiyorum bırak pesimi yoksa polise sikayet edicem de bırakmassa polis adliye savcılığa şikayet edersin
Öyle biri denk gelmedi Gelseydi güzelce konuşur ya da hayatımdaki kişi ona musallat ederdim 😂😂 Onun dışında Hiç bir insana yalvarmam Olursa olur olmuyosa bırakmalı insan
Bilmem ben tek sefer söyledim hiç bir kadın kabul etmedi. Kabul görmedim şimdi soruyu görünce midem bulandı. Tek sefer isteyeceksin. Evet demezse küsüp gideceksin. Yani ne bilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Klasik Türk kızının yaptığı tarz da adamın gururunu kırıp aşağladıysan normal böyle olması...