🥶❄️❄️❄️
Kibar ama... Öyle bir bakışım var ki "Bu kız ne kadar soğuk yaa" diye düşündürür

🥶❄️❄️❄️
Kibar ama... Öyle bir bakışım var ki "Bu kız ne kadar soğuk yaa" diye düşündürür

Ben karşı cinse yaklaşırken en önemli şeyin, saygı, dürüstlük ve empati gibi temel değerlere sahip olduğunu ve karşımdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmem gerektiğini biliyorum. Açık ve dürüst bir iletişim, ilişkilerin temelini oluşturur. Herkesin kişisel sınırları vardır. Bu sınırları aşmak, ilişkinize zarar verebilir. Ancak genel olarak, herkesle olduğu gibi, saygı, dürüstlük ve empati temel prensipler olmalıdır. Karşımızdaki kişinin de kendi kararlarını verme hakkı olduğunu unutmamak gerekir.
Cevap
18Cevap
Genelde kibar ve mesafeli olmaya çalışırım.
Her daim kibar davranırım gadası
Onlarsız bir dünya düşünülemez
Oo Çok güzel söyledin gadasi 🏆
Bütün kadınlar bir çiçektir ve çiçekler su ister. Onlara kibar ve narin yaklaşırım.
Mesafemi her zaman korurum. Rahatsız etmeyecek ve kendisini değersiz hissetmeyecek bi mesafede dururum.
Bana da dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler. Aslında tanımadığım ya da sevmediğim kişilere gayet öyleyim. Karşı cinse de soğuk davranıyorum
Genelde olması gerektiği gibi kibar ve nazik davranırım. Fakat geçmişte bana yanlış yapan biriyle hiçbir şekilde muhattap olmam.
Ben hiç kibar değilim
Beni bilen bilir 😂
Sence davranışım nasıl?🤨😂
Nereden bileyim 😂
Bilemezsin 😂
Mesafeli, soğuk, şüpheci
Türkiye’de yaşıyoruz malum Türk erkekleri pek iyi değil çoğu küçükken kafalarını bir yerlere vurmuş.
ben hep ayniyim zamanla degisir davranisim karsimdakine göre
mesafeli davranırım
kadınlar daha çekici bulur çünkü
Soğuk ve mesafeli davranıyorum astar istemesinler diye
Vaoovv ne kadar havalı aman Allahım.
Dimi abi
Samimi, saygılı ve güler yüzlü olurum
Dövecekmiş gibi
Admamina gire değişiyor
Ah bide yazabilseymişim çok şey anlatacakmışım😂
Bana nasıl gelirse öyle davranırım ben
Sanki bambaşka biri gibi davranırım
Karşı cinsin davranışına bağlı bir durum.
Mesafeli soğuk bazen itici
İyi davranırım hakettiği gibi
kibar nazik iyi şekilde... tabi hakediyorsa
İstemeden kaba 😂
Ama istemeden 😂
Tabii şıhhh 😆🤫😂
😅😅
Aynı cinse karşı, karşı cinse çarşıyım.
Kibarca aga
Kibar ve soğuk davranırım
Mesafeli
çook mesafeli