Tek tarafli bakmamak lazım sevdiği çocuğu çocuk teklif etmesine rağmen rededden kız biliyorum. Neden redettin diyorum kendimi ağırdan satmak için diyor kız 😂😂😂 bir de böyle kızlar var. Zamanında biri de bana aynısını yaptı hayır diyince tamam rahatsız etmem dedim bunu bir cevap olarak görme dedi ben de görmek zorundayım dedim sonra mal gibi etrafımda dolandı. Bunları görünce de hayırı hayır olarak kabul etmemelerini anlayabiliyorum ben oyle olmasam bile
Aynen öyle elbette herkes aynı değil ama etrafındakinde bunu görünce demek ki hayır bir cevap değil algısı oluşuyor kimisinin de karakteri yok yüzsüz o tipler de var yalan yok ☺️ ilişki olaylarını oyun haline getirmesek böyle şeyler bu kadar fazla olacağını açıkçası pek sanmıyorum
😀 evet biraz öyle oluyor, bu arada sorudan uzaklaşmışım biraz sanki, uzaklaştırma yolu pek bilmiyorum çünkü her türlü yok naz yapıyor, yok cilve yapıyor vs. vs. illa ki rahatsız eiyorlar geneli, zaten insan olan ilk başta anlar, erkek arkadaşı olsun olmasın.
Aynen. Engellemesen istemese engellerdi diyolar. Engellesen bu sefer hirs yapip baska hesaplardan gelip kufur edip engele ne gerek vardi istemiyorum desen anlardim derler.. hastalar