Başvurdugunuz bir taktik midir? Getirileri götürüleri nelerdir?
Tesekkurler
Tesekkurler
Erkeklerde çok işe yarar çünkü siz hep erkeklerden beklediğiniz için adamı bir kız bize asıksa ve biz onu istemiyorsak onu görmezden geliriz ve o kız siktin sene bize yaklaşamaz :D yaklaşsa bile bir red yer bir daha gelemez rezil olcam falan filan cesaret edemez cart curt işte . Ama erkeklere yaramaz o gelir yanaşır red bile etsen naz yapıyo nazzz :D der tavlamaya calısmaya devam tavlayana kadar bayaa ugrasır o arada baskasına asık olursa bırakır ya da 2 li kombo yapmaya calısabilir ama büyük ihtimal bırakacaktır yani ya yeni bir kıza asık olacak ya da fazla naz asık usandıracak anca böyle kurtulursun o arkadaş eger inatçıysa. :D Kolay gelsin.
bu biraz garip bir konu..
öyle bir durum yok.
ya da ben bilmiyorum.
görmezden geldiğim sadece bir iki kişi var..
onları da zamanında öldü saydığım için.
kaldı ki onlarla da karşılaşmıyorum..
bilemedim...
bazen iyidir bazen acı verir..
Cevap
11Cevap
görmezden gelmeyince götü kalkan bir yapı içinde yaşıyoruz :)
maalesef
Baktıklarım genel olarak aklı başında yürüyen ve güzel oldukları için bir sıkıntı yok. Karşılıklı bakışma kesin olur.
mantikli düsünürsek her kapali kütü içindekini merak ettirmek te 1 nümaradir onun için devam et sana baglanacaktir ya da ilgisi daha fazla olür.
getirdiği kadar götürdükleride vardır bunlar 3 e ayrılır sonra tekrar birleşirler bilmem anlatabildimmi
hoşlanıyosam istem dışı soğuk davranabiliyorum
gördüğümü görürüm görmediğimi görmem hepsi bu
Trıp atmıyorum ama atmıs kadar oluyorum (:
Görüp bakarsam gece uyku girmez gözüne ^^
%100 taktik
Bize çok yapıldı bu
Ter kokuyorsun :(
görmezden gelen benim yalnız:) akıllı bıdık
e bu kadar iğrenc muhabbet yapabildiğine göre tanımadıgın birine ilk cümlenin ter olması normal. bıdık
bi*ya gece gece
Allahım sen bu kuluna beyin vermeyi unutmuussun. bari canını al da bosa oksijen tüketmesin:)
darrısı annnenin basına
buraya girip konuyu sapıtıp sonra da bana ahlak dersi verme. adam ol
e yapma o zaman latife, bizde buraya iki fikirr almaya giriyoruz geyik yapmaya değil. bacak kadar boyunla annen yasındaki kadınlara satasmayyıver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar