onu üzmekte istemiyorum ama onunla birlikte omakta isemiyorum:S bana yardım edin ..Karşı cins nasıl kibar bir şekilde reddedilebilir?
Cevabın nedir?
+1 yılkusura bakma seni arkadaş olarak gördüğüm için bu ilişki asla olamaz sen benim için bir kardeşten öteye geçemezsin sana böylesine dostça kardeşçe duygular beslerken benden nasıl duygusal bağlamda sevmemi bekleyebilirsin ki?sana tek söyleyebileceğim şey şu ki asla seninle sevgili olamam çünkü o tür duygular beslemiyorum beslememde olası değil ama eğer sen içindeki bu duyguları köreltebileceğine inanıyorsan arkadaş kalabiliriz ama sen böyle platonikken ben senin gözümün önünde acı çekmene dayanamam sonuçta acı tatlı günlerimiz oldu ben hep kardeş olarak gördüm seni.arkadaşlığını dostluğunu kaybetmek istemiyorum sen benim için bir kardeş olarak çok değerlisin ama illa aşk dersen iletişim kurmamızda yanlış olur sonuçta duygu ve beklentilerimiz birbirimizden çok farklı. diyebilirsin.bence en kibar şekilde umudunu senden kesmesi gerektiğini anlayacaktır azıcık düşünebiliyorsa ve ısrar etmeyi kesecektir :) eğer ısrarları devam edersede o bildiğin yüzsüzdür ve o zaman kibarlığını bir kenara bırakman gerekebilir :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun bir süre hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim istersen arkadaş olabiliriz. de :)
324 Yorumla- +1 yıl
aldığım en mantıklı cevap.. :)
- +1 yıl
Uzunla kısayla ne ilgisi var neyin kafasını yaşıosun :D Kıracak bi cümle mi benim cümlem ? Ulan şu erkek psikolojisini bi anlayamadınız ya üzülüyorum. Bu kadar basit erkekleri hemde. Bak altta erkeklerin verdiği cevaplara hiç alakası var mı bununla. Erkekler kendilerine göre cevaplar veriyorlar.
- +1 yıl
kız bi cümle kurmuş erkeklerin sucladıklarına bak.. nefret ediyorum böyle erkeklerden...
- +1 yıl
++
- +1 yıl
bence de doğrudan söylemek en kötüsü ve en kırıcısı. aşağıdaki arkadaşın söylediğinde ise bir haklılkk payı var. bu yüzden ne dersen de ucu açık kalmayacak. kibarca teşekkür etmek de bir çözüm. teşekkürler ama istemiyorum gibi. ama umut beslemesine sebep olacak şekilde ucu açık kalmamalı.
- +1 yıl
Herkesle arkadaş olunmaz ama :)
- +1 yıl
Bi linç etmedikleri kalmış seni :) +1
- +1 yıl
Arkadaş kibarca reddedip 3 gün sonra birisiyle sevgili olunca kaşar niye olsun başından söylemiş zaten istemediğini he deseki konuşalım 1 ay sonunda konuşmak istemiyorum diyip başkasıyla sevgili olsa bedeni değil karakteri kaşar olur baştan yüz vermiycekti
yada şöyle söyleyeyim berkcan ben düşündüm taşındım,biz böyle konuşuyoruz ediyoruz ama düşününce doğru gelmiyo tanımadığım etmediğim biriyle konuşmak aslında ben umutu kırmamak için bi konuşayım dedim lakin dedeğim gibi bu şekilde doğru gelmiyo bu yüzden ben daha fazla uzatmadan, bu konuşmayı noktalandırmak istiyorum senle tanıştığıma memnun oldum ama dediğim gibi ben kendimede sanada bu yanlışı yapamam senin durumu anlayışla karşılıyorum görmüşsün duymuşsun hoşlanmışsın ama ben ne gördüm ne duydum o yüzden pat diye face den falan arkadaş olup helede karşıdaki insanın konuştukça dahada ümitleneceğini düşündüğüm için kendimce doğru olanı yapıp konuşmaya son vermek istiyorum beni anlayışla karşılayacağını ümit ederek..
Böyle bi reddetmeye tanık oldum..birebir nokta virgül aynı..hiç de kırılmadı :))00 Yorumla
kesinlikle ama kesinlikle bahanelerle çıkmayın karşısına erkeğin. reddetme nedeniniz ne olursa olsun ama siz dürüst olun. olduğu gibi açıklayın durumu ona. seni beğenmiyorum diyin, tipim değilsin diyin, kişiliklerimiz uyuşmuyor diyin, eski sevgilimi halen unutamadım diyin. içinizdeki gerçek sebep neyse onu soyleyin. ama asla "sen çok iyisin arkadas kalalım" ya da "uzun bir süre yalnız kalmalıyım" gibi sebepler sunmayın. belki o insanı kırmamak için böyle bir yol izleyeceksiniz ama sonunda çok daha derin yaralar alacak o kişi. o yüzden dürüst olun bu konuda.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
+1 yılya açık açık söyle ya ne olacak. Üzülüpte ne kadar süre üzülür fazla sürmez. Ben açık açık söyledim sadece tanışalım, konuşalım dersen tamam ama çıkmam dedim. Masus evlenmeyle ilgili bir şeyler dedim niyeti evlenmekmiş anlaşıldı. Ama şimdilerde pişmanım keşke biraz takılsaydım kıza anı yaşasaydım. Ya zaten yapışır kalır diye korkuma kızlara takılamıyorum. Kız olsam iş kolay seni seviyorum de, sonra senden ayrılmak istiyorum de olay bitmiştir benle bunca zaman beraber oldun evlenmek zorundasın gibi bir konu açılmaz bile.
00 Yorumlabir kere kesin ve net olmalı aynı seni üzmek ve umtulandırmak istemem seninle birlikte olmak istemiyorum dersin hem duygu ve düşüncelerini anlatmış hem nazik hem net olursun üzülmesinin tek sebebi cevabının olumsuz olması olur kırılmaz ümit beslemez zorlamaz kafanda vicdanında rahat kalır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Yeni bir hayat plani yaparak gelecek icin yeni bir yol haritasi cizdigini ve planlarini hayata gecirebilmek icin bu yolda simdilik yalniz yurumek mecburiyetinde oldugunu soyle. Hayatimin ileri ki asamalarinda umitlenmesin diye su an tamamen notr tum insanlara karsi. planlarimi hayata ggecirirken yollarimizin kesistigi insanlar olacak belki ama yoluma engel olacaksa yine istemem falan de.
Ben kurdum birisine Boyle bir cumle "Allah belani versin" dedi. Bir daha da aramadi.00 Yorumla
+1 yılHangi Filmdeyim ben :)
Arkadas Evlenme Teklifi yapmis vay vay Anlasilan Oki Arkadasin Kicina Tekmeyi vurmusun :) ) )
Belki bir mekanda onunla Cay icerken ona acik bir sekilde neden nicin onunla birlikde
olamiyacagini Söylemen yeterli olur,
Sen nekadar onu üzmeyecegim desende O Üzülür Cünkü Ümitlerini Söndürüyor olacaksin ama
Zamanla Seni anlar ve Sana hak verir.00 Yorumla
+1 yılTeklifin icin cok tesekkur ederim ama inanki şu an hicbirsey dusunmek istemiyorum kendime karsı yogunlasmam lazım belki bir gun baska bir yerde baska bir zaman karsılasırsak hayatın bize ne gostercegini bilemeyiz ffalan filan vs vs vs uzayıp gider :D anlar o ;)
00 YorumlaKusura bakma açık konuşmak gerekirse tipim değilsin. En doğru cümle bu cümledir ;) Onun dışındaki cümlelerde hep bi umut taşıyacak ve üzerine gelecektir belki fikrin değişir diye. Ama dediğim gibi yaparsan tek celse de iki tarafa da zarar vermeden çözersin konuyu.
00 Yorumla
+1 yılHayır cevabını kabul edemeyen, kendini dayanılmaz -karşı konulamaz zanneden kompleksli-basit-cahil o kadar çok hemcinsim var ki! Zor soru bu yüzden..Bu sabah gazetede okudum..Aşkına karşılık vermeyen kızı silahla rehin almış biri...Türkiye'de kadın olmak istemezdim !
00 Yorumlasenden hoşlanmıyorum arkadaşım anlamıyormusun beni seni sevmiyorum nerfet ediyorum senden bir üst sınıfta okuyan abini,okulun çıkışında köşedeki büfeyi işeleten babanı,bizim eve temizliğe gelen anneni de sevmezdim ...demen sanırım yeter olur mence ...:Ş))
00 Yorumla
+1 yılkibarca reddince reddedilldiklerini düşünmüyorlar.en iyisi görüşmek istemediğini söyle.inan en iyisi bu.yoksa sen ne dersen de olumlu şekilde reddettikçe umutlanır
20 YorumlaSoru soran veya cevap veren seni engellemiş olduğundan dolayı bu cevaba yorum yapamazsın.
RoL_34
İstiyosan herkesin görebileceği şekilde buraya print screen yapıyım o mesajı. Kimin yarası var görebiliyorum şuanda :) Abaza kadın.01 Yorumla- +1 yıl
başka yerde edin kavganızı :S
şuaralar hayatımda kimseye yer yok. Yapamam bunu ben seni hakettiğğimi düşünmüyorum hem zaten aramızda engeller var bunun seni olgunlukla karşılamanı bekliyorum
00 YorumlaBeraberken ayrılmak mı istiyorsun? yoksa yeni bir ilişkiye başlamak isteyen birini mi reddetmek istiyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
yeni bir ilişkiye başlamak isteyen birini mi reddetmek istiyorum
''Hayatımdaki adamı / kadını, senin eşsiz teklifini değerlendiremeyecek kadar çok seviyorum. Üzgünüm.. ''
gibi..20 Yorumlane?nasıl böle bşi sölersn? olum bna bi bak sonra kendine bak sonra bi dha bna bak snce yakışıomşz? hem bn ztn nefret ediorm senden uza da ense traşını görelm şişko cimri bencil pislik!11!1!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. seni sevmiyorum bu zaman geçsede değişmez beni unut diyerek umut bırakmayacaksın eğer hiç istemiyosan..
bırak kırılsın kibarlıkla ret olmaz beni kırmıyor bana değer veriyor die düşünmesin..00 YorumlaEğer sana aşıksa ve onu gerçekten kırmak istemiyorsan onu kır ki sana kızıp seni sevmeyi bırakıp kendi yoluna gitsin. Acıma yetime döner koyar ...
00 Yorumlaneden birlikte olmak istemediğini öğrenebilirmiyim benim için gerçekten önemli bu sorunun cevabı?
03 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorum.
- +1 yıl
ben insanı dış görünüşüyle yargılamam. ne alaka.
+1 yılbu nun ıcın klişeler var misal
ben seni haketmıyorum sen çok yısın ben kotuyum senı arkadas olarak goruyorum benden daga ıyılerıne layıksın ...00 Yorumlabaskasndan hoslanyorm/.ya da.baskasiyla.cikiyorm de ..ya da.ne dersen de ama kirmicam deyip de umut.verici konusma
11 Yorumla- +1 yıl
+1
benim en kibar halim şu; yürü git olum benden sana yar olmaz :))
00 YorumlaSeni arkadaş olarak görüyorum dersen o anlaması gerek sanırım :D
00 Yorumla
+1 yılevet senide cok ıyı anlıyorum ama şuan kalbiminbaşka bi sahibi var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaçıkça söyle istemiyorum diye kibarlıktan anlamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSeni kardeşim gibi görüyorum.
Biz sadece arkdaşız...
Sana karşı olan hislerimi nasıl yanlış anlayabilirsin.
Benden daha iyilerine layıksın..00 YorumlaHmmmm...
Ona şöyle de..
Şmdi sen benden hangi düzeyde hoşlanıyorsun ya..
İşte ben senden o düzeyde hoşlanmıyorum. =)00 Yorumla
+1 yılne dersen de kafası biraz çalışıyorsa senin onu istemediğini anlıcaktır ve üzülecektir...en temizi hayatımda biri var diceksin o da arkasını dönüp gidicek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an kendimi boyle bir iliski icin hazir hissetmiyorum ama istersen arkadas olarak devam edebiliriz diyebilirsin.
00 Yorumlareddetmenin kibar bi şekli olmaz geçiceksin bunu. ne şekilde konusursan kns ciddyse üzülecektir
00 Yorumlaistemedigini soyle, kivirmadan. uzulurse bir kere uzulur diger turlu her gun uzulme ihtimali var.
00 Yorumla
+1 yılşu an bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum.senle alakası yok yani de.
00 Yorumla
+1 yıllan bi yürü git iyice yapıştın sen de.anla işte olm istemiorum seni.dedin mi tamam kusura bakma deyip özür diler yoluna devam eder.
00 Yorumla
+1 yıliçinden geçenleri söyle ya boşver hayat acımasız ve her istediği olacak diye de bişey yok takma kafana sonra sen üzülürsün
00 Yorumla
+1 yıldoğruyu söyleyeceksin kardeşim kızların en büyük yaptığı hata bu. karşıyı kırmamak için salak yerine koyup daha çok kırıyosunuz. doğru neyse onu söyleyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana sevdiğim kız, "Teşekkür ederim" diyip gitmişti, eğer bu redd etmekse, bunu deneye bilirsin
10 Yorumla kendinden soğut ama suc sende niye aşık ettin kendine
00 Yorumla
+1 yıldoğru neyse onu söyle sadece üzülür. yalanlar söylersen hem kafası karışır hem kendini suçlar hemde üzülür
00 Yorumla
+1 yıldirekt söylemek en iyisi bence bu işlerin kibarı filan olmaz
10 Yorumlao her sekılde uzulcek sen kendını uzme bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. üzülecek başka yolu yok, bu işin raconu bu
00 Yorumla
+1 yılegonu tatmın ettırcek baska yer mı yoktu yavrum ya
22 Yorumla- +1 yıl
he evet yoktu başka yer bende burda egomu tatmin edeyim dedim. hey Allahım
- +1 yıl
belki bu kızımız önce kuyruk sallamayan biridir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO her sekilde üzülecek, sen cok uygun bir dilde soyle
00 YorumlaSeni sevmiyorum git gözümün önünden lan yılışık.
37 Yorumla- +1 yıl
bu biraz kaba olmadımı :D
- +1 yıl
sana çok kibarsın diyorumda inanmıyosun bana beybi :))
- +1 yıl
- +1 yıl
ahaha :)) bende kopuyorum şu an düşün o derece yani :))
- +1 yıl
ahaha :D en çok buraya koptum.. "Açın gızlar arayı salıyom gobrayı obaaa" :))
- +1 yıl
ankara havalarını çok seviyorum yahu komedi :))
+1 yılsizi reddetmek zorundayım bayım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bs.g dersin olur biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. tipim değilsin mesela
00 Yorumla
+1 yılbiz farklı dünyaların insanıyız..
15 Yorumlanie birlikte olmak istemiosn ?
01 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorum
+1 yılYarın evlenirsek kabul edecem de.Direk kaçar zaten
00 Yorumla
+1 yılhemen evlenelim de kaçar zaten :)
00 Yorumla
+1 yılkibar olursan tepene çıkarlar sert ol boşver.
00 Yorumlaen iyi cözum zaman akısına bırak..
00 YorumlaSevmiyorum de bitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
zamanla seversin diyor felsefe parçalıyor :S
bugün olmaz yarın gel :)
00 Yorumlaozaman yere yatıp ölü taklidi yap
00 Yorumlaarkadaş mısınız?
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaştık.. bi anda aşka dönüştürüverdi ben bile anlamadım valla :S
Lütfen defolunuz:)
10 YorumlaSeni istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılhayir.