Suçluluk hissi yaratma gibi.. fark ettiğim an kaçıyorum aman aman

Suçluluk hissi yaratma gibi.. fark ettiğim an kaçıyorum aman aman

Ben manipüle edildiğimi anlıyorum ancak bilmeze yatıyorum, karşıdaki insan neyi amaçlıyor bunu görmek için➡. Ben suçsuzsam bir olayda bunu görürüm, suçlu tarafım varsa da bunu kendim dile getirecek kabullenecek olgunluğa sahibim. Ama kalkıp da en küçük hatamsan dolayı pire için yorgan yakıyorsa karşıdaki bu beni kırar açıkçası ve manipüle etmeye çalıştığını düşünürüm.
Aynen öyle ❤️
Hatamdan*
💝🎈
Değer veriyorsan durumu ona söyle, suçlamaktan kaçın ve düşüncelerini belirt. Saygılı bir çerçevede iletişim kuramayacaksanız herhangi birine bağlanmanın mantığı yok. Seni dinlemezse veya çarpıtırsa iletişimi kes.
Beni manipulettiğini sandırırım. 😄
Sonra gel keyfim gell, kedinin fareyle oynadığı gibi oynarım onla. O da övüp durur benim saf güzelim diye shhshs
🤣🤣🤣
Manipüle edeyim derken edildiklerini izlemek ayrı zevkli oluyor benim açımdan dhhd
Ajajaja
Teşekkür ederim ✨
Ne demek 🩷
Manipülasyon fark edildiği anda tepki vermek gerçekten güçlü bir içgörü! Kaçış stratejin mantıklı olsa da belki de yüzleşmek ve sınırlarını net bir şekilde belirtmek daha uzun vadeli bir çözüm olabilir. Sana suçluluk hissettirmesine izin verme ve niyetini açıkça ifade et. Bu tür insanlara karşı kendini güçlü hissetmek adına özgüvenini besle. Tavrın her zaman sonuç getirir! 💪😊
Cevap
54Cevap
Ben manipüle olmam. Savaşmak en iyi bildiğim şey.
Savaşamam
🙄 hı
Tamam. d
Tamamdır. d
Zor beni manipüle etmek ama bu uğurda verdiği savaşı izlemek zevkli oluyor genelde :D tadını çıkarırım.
Ben manipülasyon ustası oldum artık muhatap olmuyorum bu tarz insanlarla
Anlamazsam durum kötü ama anlarsam bir söylerim hala yaparsa ayrılık yakındır
Beni hayatım boyunca tek bir kişi izin verdiğim için manipüle edebildi...
Manipüle edemez beni zeytinyağı gibi su üstüne çıkamaz çıkartmam
İlişki içerisindeyken insanın fark etmesi zor oluyor, sonradan gözündeki perde iniyor ve ona göre zırhını kuşanıyorsun..
Baş etmeyle uğraşmam...
Genelde savaşır galip gelirim gadası
Herkes biraz manipülatiftir. Kimse kimseyi kandırmasın. Her manipülatif hareketin veya cümlenin bir alt metni vardır. Bunu sadece çok uyanık ve deneyimli olanlar anlayabilir. Kimisi nefes almak kadar kolay mücadele eder kimisi ise sıkılp gider. Herkesin saldırıyı bertaraf etme usulü yöntemi farklıdır. Her Tha Game okuyan her puacı her redpillci kendini master zanneder ama uygulamada her biri pişene kadar üç beş kez şamarlanır.
Böyle insanları genel olarak hiç sevmem insanların manipüle eden şekilde davranışlar sergileyen sürekli olarak kendi isteklerini ve kendi doğrularını yaptırmaya çalışan insanları sevmiyorum çünkü neticede her bireyin kendini fikir özgürlüğü olduğunu düşünüyorum bu yüzden buna göre davranmak gerekiyor hiçbir zaman kendi doğrularımızın ötesine geçmemek gerekiyor. Her birilerinin manipüle etmesini göre hayatımızı veya aşkınızı yaşayacak olursanız hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamazsınız.
Öncelikle beni manipüle edemez edende ettiğini sanar ama etkilenmem o anki verdiğim cevap benim duygularımı etkilemez duygusal bir şekilde manipüleye gelmem ve bu iş çığırından çıkıp bunu sürekli yapmaya devam ederse soğuk davranırım duygusuz olurum çünkü ilişkide doğruluk dürüstlük önemli drama değil ilişki olarakta çok kötü açıkçası
Oo sevdiğim insan tipi. Oturur karşısına zıtlaşırım. O devam ettikçe ben devam ederim. Öyle kolay değil.
Sevmediğim?
Kabul etmiyorum yüzüne de vurup o an giderim uğraşamam
Ben de öyle yapıyorum
Zengin ise
Manipülesine izin veririm. bi noktada açık verecektir ve binerim tepesine.
Hayatım boyunca iki kişi dışında kalabildi bunun, diş geçiremediğim. Onların da biri, maçı uzatsaydı belki bulurdum gardının zayıf yerini
Mesafe koyarım biter.. çünkü ben bitirmedikce onlar manipüle etmekten vazgeçmez
Kesinlikle
Artık ilişkilerin neredeyse tamamı bu şekilde yaşanıyor ve ilişki gittikçe toksikileşip insanı yıpratıyor. Sonra da iki tarafta da karşı cinse güven kalmıyor.
Manipülasyon mu değil mi net emin olurum. Bu kaos durumu sürerse uzaklaşırım ve dönüşü yoktur. Zira açık seçik olmak her zaman iyidir. Bu genel bir hayat anlayışım.
Sürekli tetikteyimdir aynısını ayna gibi kendini görür bende. İliskilerde daha çok kendime önem verdiğimden beri artık benim için hayat daha da kolaylaştı çünku kendimi önemsiyorum karşımdaki önemsiz geliyor önemli olduğum içinde hemen bir olayda üste cikarim beni manipüleye etmeye çalışırken bı bakmış tersine dönmüş
Defolup gitsinler kimseyle uğraşacak enerjim de sabrımda kalmadı herkes kendi önünden yesin manipüle etmeye kalkanı da yaptığına yapacağına pişman ederim
Kadınlar kendilerini sevenler için değil onlara hükmedenler için can verirler / Halide Edip Adıvar
büyük konuşmak istemiyorum ama bu saatten sonra da bi erkeğe manipüle olursam başıma gelecek her şeyi hak ediyorum demektir
Ugrasmıyorum artık
Çünkü aptallarla egoistlerle mücadele edicem diye kendi zamanımdan ödün veriyorum ve bunu artık istemiyorum
Pooohhhlarında bogulsalar daha iyi olur
İstesem de manipulatif tavırlarını bırakamayacaktır muhtemelen. Dolayısıyla, uzun soluklu bir ilişki olmaz.
Manipüle eden çok fazla iş yerinde özellikle
Bir yerden sonra manipüle edeni manipüle etmeyi öğreniyorsun
Manipüle etsin, ilgi göstergesidir (her zaman sevgi olmayabilir).
Algılarim açık, silahını ona karşı kullanırım
Bir gülerim sonra da engellerim, iki hamleli ahsajsjsk
Manipule ediyorsa baş edemem çünkü yine manipule eder kısır döngü ldldl
Artık uğraşmıyorum, yol veriyorum yoluna gidiyor...
Suçlu ise zaten kendi kusurlarını bir şekilde açığa çıkarıyor ya da ben bunda öncülük yapıyorum.
Verdiğim cevaplarla manipülasyonunu ters teptiriyorum.
İkinci kanala geçiyorum..
Olmazsa üçüncü kanal..
Yedinci kanala kadar yolu var..
Enerjimi böyle şeylere harcamak istemem, mesafe koyarım, hayatıma devam ederim.
ne manada ettiğine bağlı kafasını gözünü kırardim galiba.
Biri sizi sürekli hakszi gösteriyorsa
Kendini beğenmiş duruyorsa ve birşeyleri kendi istediği gibi yapıyorsa ve ağlayıp sizi manipüle ediyorsa o kişi narsisttir
Bende onu manipule etmeye calisirim. Manipule etmeye calistiguni anladıysam zaten bu konuda ondan daha iyiyimdir. Eglenceli oluyo.
Pek iletişim halinde değilim zaten insanlarla konuşmam bir daha olur biter
Manipüle edildiğimi fark etmeme rağmen devam ederim bazen çünkü hoşuma gidiyor sıkıldığımda zaten ayrılırım
Ben en agırını yasadım yasıyorum. Kurtulamıyorum bu psikoljiden. Sinek ölse kendimi suclayacak haldeyim
Nasıl yani kralını tanımıyor mu ahahah
🙄.
😂 aman beee
İki trol yazı yazmaya gelmiyorsunuz he
Kral. dfjfdmaks
Öyle bir manipüle ederim ki oturur ağlar , kiminle uğraştığını bilmiyor anlamında trol yazmıştım
Hı iyi
Hemen mesafe koymak en güzeli oluyor
Kesinlikle
Bir kere taviz verirseniz devamı geliyor çünkü , başıma geldiği için biliyorum
Aynen ben de iletişimi kestim gerek yok
En güzeli canım çok iyi yapmışsın 👍👍
🩷🩷
Engeli basarım😅
Hiç gelemem hic
Aynen öyle ❤️
Henüz öyle bir babayiğit çıkmadı ya 😂
Bazıları tatlı tatlı seni suçlu hissettirmeye çalışır
Şimdi ne kadar tatlı olduğuna göre değişir tabi çoook tatlıysa hissettirmeye çalışsın canım suçlu hissetmem ama çabası hoşuma gider 😂
Tatlılıktan kastım ince ince laf sokuyor gibi
Kuzum bana uygulayabileceği bütün taktikleri yazan kişi benim zaten o yüzden o konuda çok bir korkum yok dener dener sonra vazgeçer zaten baktım vazgeçmiyor bir ayrılığa bakar akıllanması 😂
Edildim agizma bile sicti yani full manipulasyon hala kendime gelemedim
Herzman kendimi suclu gormeye degersiz hissettigimde bile kafamda kuruyormuyum diye kafami yemeye basladim
Aynen
Fark eder etmez yüzüne vururum ve ona kim olduğumu hatırlatırım
Ben onu manipüle ederim ruhu duymaz beni manüpüle ediyormuş sanar benim yönettiğim şekilde hiç sekmez hep başarılı olmuşumdur bu konuda ahajshsh
Ayy nefret durum
Silerim ya onunla mı uğraşacam
Hatasını yüzüne vurup engelliyorum
Beni kimse manipüle edemez
Manipüle eden manipüle edilir
Edemez. Manipüle edemediği için başa çıkarım.
Blöfüne karşı blöf başka türlü olmaz
Herşeyi bitiririm
Baş edemem ki teslim olurum ben
Manipüle ettiğine pişman edip hayatımdan çıkarırım
Manipüle ettiğini düşünür o💆🏻♀️
Farkında olduğumu belli eder uzaklaşırım
Ayrılık manipüle kötü bir şeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?