AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Seni ölduredebilir yani mantigi yok ayrilmak istiyorsan ayril
Yuh daha on ayda siddet acelen neydi evlenmek icin boyle birie
30 yıl sonra evet durulur Sizin gibi ap. tallardan bıktım Evliliği cıkaranın da mk
Bos Bos konusmayin kimin babasi siddet uygulamadi. Her siddet. Bosansaydilar Şu an ne evli biri olurdu nede siz olurdunuz
Vay a.. Biz bulsak elini soguk sudan sıcak suya sokmıycaz böyle andavallar evli bosan delimiisn hayat bir kere yaşanıyor
Boşan ve davacı ol tazminat al
akil verme la akil verme.. adam 2 gun evli kalmis...10 senedir tazminat oduyor
@SadeceHeyecan beter olsun!!!
Bunun 10 aylığı 10 yıllığı yok çocuk olmadan canından olmadan biran önce ayrıl. Lütfen sen yaşa bari.
evlilikte öyle şeyler olur mu? bu nasıl bir düşünce sen bir kadınsın ve bence boşanmalısın insan 7 ne ise 70 de o dur kendine biraz saygın varsa bence daha fazla uzatma derim
Boşanmalısın. Şiddetin başı sonu yoktur. Ayrıca şiddeti bıraksa bile hep içinde kalır. Atlatamazsın bu olayı. Ne yaparsa yapsın aklından çıkmaz için hep buruk kalır.
Kim bilir sen ona neler yapiyorsun
Belki sende kufur edip vuruyosun
kocanı tanıyan en iyi kişi sensin gerçekten sana zarar vereceğini düşünüyorsan biraz ayrı kalın baktın düzelmiyorsa oturup konuşursunuz ortak bir karara varırsınız
Ya soru mu bu da cidden? Neyi bekliyorsun ki öldürmesini mi. Git boşan sorman hata
yuh yeni evliliklerde olurmu ://// ne karektersizce bir söylem i sözde arkadasininki
Çocuk olmadan elini çabuk tut ben hiçbir yeni evlilikte şiddet duymadım kardeşim sana vurmaya çalıştığı zaman gir odaya polisi ara kıvılcım olmadan alev çıkmaz unutma
Kendine saygın olsun ayaklarının üzerinde durabilirsin boşan bence
Size kim dedi çocuk yaşta evlenin diye koca buldumcuklari ahahhahaay
en kısa sürede ayrıl... bir tane hayatın var.. çocukta yoksa eğer.. ardına bile bakma.
şiddet varsa boşan. çocuk yapma. hiç vakitte kaybetme..
Ortada çocuk yokken direkt ayrıl benim babam öyle biriydi çocukluğum zehir oldu en kısa sürede boşan
Kesinlikle şiddetin açıklaması olamaz
Bilirim bu tarz insanları. Sen sen ol ne yap ne et uzak dur kopar bağını. Sonuçları iyi olmaz hatta toplulukta bile rezil eder seni
Aklı başında bir erkek Durduk yere bir kadını dövmez. Durduk yere dövmesi için ya pskopat ya da alkolik vs olması lazım
Peki evlenmeden öyle hiç farkettim mi o halini. Sezdin mi. Seni dovebilecgini dusunmismuydun hiç. Ve burcu ne
Çok mu aradın esini ne olursa olsun insan kadına el kaldırır mı bu durum daha da kötüye gider alışkanlık olur
Bu durum ne zaman başladı hemen ha denince boşanilmiyor kardeş
Evlenene kadar anlamadınmı öyle bir dangalak olduğunu
Ufak tefek konuysa ayıp etmiş te ben suçlunun kadın oldugunu iyi biliyorum sinir edersiniz insanı
Sen ne saçmalıyorsun ya konu ne olursa olsun her şey halledilir. Sinirlendiğinde kadınına vuruyorsan sen acizsin.
@sistafly06 ben vurmuyorum ki kadında bitiyor iş ama
Kadında bitiyor diye bir şey yok iki yetişkin insan ne olursa olsun şiddete başvurmamalı kimse bunu hak etmiyor
Bu ülkede ekmek bayat diye yemekte saç kılı var diye öldürülen, dövülen kadınlar var. Onların ne suçu var peki? Psikopat insanların kurbanları
@sistafly06 oturup bunu mu tartışalım bu ülkede kocasını aldatan kadında çok bırak ülkeyi sitede bile birsürü
Karısını aldatan adam da cok fazla. Konu bu değil zaten senin, eşin seni dövüyorsa mutlaka bir şey yapmışsındır boş yere vurmaz demeye getirmen. Benim dedigim de boş yere döven de çok şiddet çözüm değil acizlerin işi
şartlarını bilemeyiz şuanda. Eğer imkanın varsa boşan. Düzelse çoktan düzelirdi bana kalırsa
Bence değişmez. ben olsam boşanırım böyle birisiyle devam etmem. normal hayatınız nasıl?
Saçma bir durum şiddet olmaz yeni ya da eski farketmez
İçin içinde şiidet varsa işin rengi değişir ayrılmak istediğinde seni öldürebilir bile dikkatli olman lazım ama bence kesinlikle boşanmalısın
Yokkk artıkkkk hangı çağdayız... gunumuzde olan seylerden haberın yok sanırım... yapman gerekenı bılebılırsın dıye dusunuyorum. Sorman bıle gereksız..
Tabiki de senin kararın ama seni sevse bence zaten sana şiddet uygulanmazdı. Evlilik bu değil. Bence boşan
bir süre akıl kullan biraz daha sabret sakın cocuk yapma, değişmiyorsa ve dvm ediyorsa boşan ailene alt bilgi ver ailen arkanda durmalı
Bence pek hafife almamalisin bu adam sana balayında vurmaya başladıysa 5 yıl sonrasını düşün daha fazla agresiflesecek sen sustukca
Hayir arkadasjn cok yalnis ve anlamsiz cumle kurmus kadina kalkan eller kirilmali nokta. bosan ve tazminatini al. Beter olsun
kesinlikle boşan çünkü o devam edicek ve çevrendeki aptal insanları dinleme evlilikte tabikide böyle bişey olmamalı geç olmadan kendini kurtar
İlişkinizi karakter yapılarınızı ve bunlsra bağlı hayatınıza nasıl bir yön vereceğinize karar verelim
Öyle dost olmaz olsun. Hemen yarın karakola gidip uzaklaştırma aldır, peşine de boşanma işlemlerini başlat.
Belkide gudubet karının tekisindr . bide adamdan dinlemeli 😂
yeni evlilikte flan olmaz öyle şeyler ya çokmu seviyorsun aşıkmıydın
Öyle şey mi olur arkadaşına da pes doğrusu.. şiddetin yenisi başlangıcı eskisi sonu olmaz. Ayrilmisin..
Yazık zopa yiyor.
@Saulando komik olduğunu mu düşünüyorsun
Hayır ama itici bir durum. Dayak yemiş bir kadın benim karşıma gelmesin. Ne kadar aciz ve güçsüz olduğunu hatırlatıyor soguyorum
@Saulando birincisi onun adı dayak değil erkeklerin acizligidir. Dışarıya karşı adam karısına karşı erkektir asıl bu acizliktir.
İkincisi sen kadınların şiddeti isteyerek veya bilerek karşı koymadiklarini düşünüyorsun sanırım kimse şiddet görmek istemez asıl böyle düşünerek sen iticisin.
Tabiki aynı iticilik erkekte de. Ama kadından da soğuyorum işte napiyim. Aciyorum sadece. Bişey hissetmiyorum
@Saulando neyse neyse beni ilgilendirmez senin acımam felan.
Aynen😎
@Saulando Annen de mi cok yiyordu
Guc gosterisi, sozde delikanlilik erkeklik yaptiklarini saniyorlar maalesef. bosanmalisin
Gerizekalimisin sana o akli vereninde seninde jijehejns bosan
Ulan varya kadın dövmeyi adamlık sananlar hemcinslerim olmanıza rağmen nefret ediyorum sizden
Öyle dost mu olurmuş. Direkt onunla ilişkini kes ve boşan
Boşanmalıısn hiç normal değil şiddet kabul edersen daha fazlası gelir
Eşlerin gerçek manada bir birine alışması için 5 yıl geçmeli diye duymuştum
Yanı 5 yıl yesin dayağı, sonrasına bakarız öyle mi🙄
Bence hiç durma ayrıl şiddetin küçüğü büyüğü veya zamanı olamaz asla
doyurman gerekir ağresif oldunda ses çıkarma sus kendini işe ver
Mal mısın kadın hizmetçi değil sesini illaki çıkaracak
@SMiradishi inek olmasan böğürmesin o tosun altan almasın bilmelisiniz
Şiddet alttan alınacak bişi değil
10 aylık ken bunlar başıan geliyor bir our nasıl gecer sen düşün ben olsam ayrılmayı şecerdim.
siktirsın brak ya o adamı ki kadına elmi kalkar bence eşin tam bir zavallı
ve aciz
Kesinlikle bosanmalisin öyle Birinin düzelmesini bekleme sana hep zararı olacak
Yazık sana yaaa. Birşey sorucam onla neden evlendin?
Boşan net bu farklı birşey anlam şiddet görse aynı cümleyei kullnrm
Zarar veriyor sana yarın dahada artar bu şiddetin eylimi bence bosanmalisin hiç bekleme derim
Sorunu okumadan direkt yazıyorum, boşan. Sonucu kötü olmadan boşan.
boşan boşan boşan. allah hepsinin belasını versi inşalllllaaaah.
Belli ki öfke problemi var böyle bir adamdan çocuk yapma bence
Susmaya devam ettikçe şiddet artar, susma seviyorsan konuşmaya çalış. Anlamıyorsa boşan.