2 aylık hamileyim eşim ve eşimin ailesinden hem fiziki hem psikolojik şiddet görüyorum nasıl boşanabilirim?

Nasıl anlatayım nerden başlayım inanın kelimeler yetmez. 2018 de eşimle tanıştık üniversitede birlikte olduk ve hemen sözlendik her şey güllük gülistanlıktı en başta ama ailesi beni bir türlü istemiyordu. Kayınvalidem kayinlarimla bir olup eşime kız bulup birbirlerine fotoğraf atıp değerlendiriyorlardı eşimde sözleşmeli er Şırnak da görev yapıyor. Bende Şırnak'tayım. ne evim var ne eşyam ağustosta bebeğim doğacak bebeğime bir kıyafet alamadım. Varsa yoksa ailesine para gönderiyor 3 senedir Şırnak'tayız atanamayan öğretmenim üç yıldır ücretli öğretmenlik yaparak kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Şimdi çocuğum da olunca baktım yine aynı degisen yok hatta bana çocuk doğunca ailemle yaşayacaksın 3 ay ailemde kal 3 ay ailende diyor. İnanın boğuldum yoruldum boşanmaya karar verdim Allah yardımcım olsun bana bol bol dua edin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

2 aylık hamileyim eşim ve eşimin ailesinden hem fiziki hem psikolojik şiddet görüyorum nasıl boşanabilirim?