Yeni evlendim ama şiddet görüyorum. Ben ne yapmalıyım?

merhaba Yeni evliyim henüz 6 ay bile olmadı evlendigimin 2. Haftası ileri git desem tartışmaya başlardık halada öyleyiz sonu dayağa gider. Beni susturup sindirmek ister bende susmam. Vururke bile bana bağırma diyor. 5 bucuk ayda 5 kez gozum morardi belkide 10 geçkin de şiddet gördüm. En sonuncuda bugün oldu. Haksiz oludgu bir konuda haksiz olduğunu bildiği halde kendini laflariyla affettirmeye çalıştı. Ama uste cikmaya calisiyordu alltan alltan cikamadi. Affedemiyordum Ama cok kırıldım kalbim dogrulmadi ertesi gun yani bugun uste cikma cabalari iyice artti ve ben buna izin vermedim dahada olaylar büyüdü hakaret etmedim kufur etmedim sadece tepkili davrandim bana uzattığımı soyledi en sonda saka yaptini sanarak huylanacam hareketleri yapti yapma sinirlsniyorum demem ramen. Daha sonra bu bu sekilde gitti yine tartismaya başladık ve yine vurmaya başladı. Bana vurunca ben artik cok sinirlendim yavas vuruyorsun hizli vur diye kendime vurdum ilkkez boyle bisi yaptum çünki kendimde degildim. Iceri gitmek istedim beni yitti koltuga dogru koltugun ayagi kirildi ve bir baktim yerdeyim yeni esyalari naptin diyor yapan kendisi. Bide tutmus sehbanin ayagini kirdi sonra oturuyo ben naptim diye ağlıyor. Sonrda işine gitti Gözüm mor boynum cizik dudam patlak en acisida kalbim kırık. Napcami blmiyorum. Gitmek icin giyindim cekti iceri nereye diye hala dövüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Gidecek yerim yok ailem uzKta ben gurbette kafayi yemek uzereyim halada sucu bana atmaya calisiyor. Som 2 aydir melek gibiydi hoc bisi yok hersey duzeliyor dedim ama hersey bok gibi oldu. Hi dayak sıklığını azaltti bana onu lutuf etti. Sakasinda bile siddet icerikli konusyor. Mesela ben kendoyle uğraşıyorum gülüyor senn dayak vaktin geldi heralde diyor. Daha Utanmadan bana mesaj atmis ki koltugu sehbayi tamir et. Bende hic biseye elimi vurmadim evi nasil biraktiysa ev öyle. kafayi yicem.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayril demeyin zaten artik son carem o oldu bugun bilmedim bir memelektte gidecektim ayrilsamda gerçi gidecek biyerim yok koklu caresizim. Saat olmus 5 hala agliyorum aksam 6 dan bellip
Yeni evlendim ama şiddet görüyorum. Ben ne yapmalıyım?