Üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama kocanızın ciddi manada sorunları var. Daha fazla zarar görmeden hayatınızla ilgili bir karar almanız gerekli. Sizi anlıyorum şu an kendinizi çok çaresiz hissediyor olmalısınız. Anladığım kadarıyla ailenizin yanına da gitmek istemiyorsunuz ya da buna mecbursunuz. Ama yalnız olmadığınızı bilmenizi isterim. Her şehirde Sosyal Hizmet Merkezleri var, size en yakın sosyal hizmet merkezine gidip destek alabilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi darp raporu almanızı tavsiye ederim. Boşanmazsanız da boşanmasanız da bile elinizde bir kanıt olmalı. Sosyal hizmet merkezindeki uzmanlar isteğiniz doğrultusunda sizi Kadın Sığınma evine yerleştirecektir. Merak etmeyin Kadın Sığınma evlerinin yerini kimse bilmez oldukça gizli tutulmaktadır yerleri. Lütfenn en kısa zamanda Sosyal Hizmet Merkezinden yardım alın ya da ALO 183 arayın oradan bilgi alın.
UNUTMAYIN:Siz çok değerlisiniz ve bu sizin hatanız değil. Siz hata yapmadınız. Boşandığınız da ya da yardım aldığınızda kendi hayatınız yani kendiniz için bir şeyler yapmış olacaksınız. Hiç bir kadın böyle bir kocayı hak etmiyor. Lütfen kendi hayatınız için yaşayın. Unutmayın yalnız değilsiniz...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzüldüm
-Lakin susmaya devam edersen bir dahaki sefer belki dayak degil öldürmeye teşebbüs eder
-Babana Annene -Kardeşlerine git
Gidemez utanırsan
-Yakınken boşan
Boşanamıyorsan.. Git polise şiddetten uzaklaştırma alsın 6 ay.. Ebesinin bilmem nesini görsün..
-Onuda yapamam dersen , kavga anında masayımı kırıyor? O masa öyle yapılmaz böyle yapılır de.. Fırlat camdan.. Al televizyonu kır..
Erkekler korkak varlıktır böyle itleri kullanmasını bilene...
Allah yardımcın olsun güçlü kadın ol!24 Yorumla
Soran+1 yılSusmadim icim zaten vuruyor beni altina almis yumruk atıyor sus diyor daha susmami bekliyor. Ama mantikli oyle kirulmaz4boyle kırılır konusu
- +1 yıl
Anlıyorum ki arkanı kollayacak biri yok ve boşanamıyorsun.. Ozamam dinsizin hakkından imamsız gelir..
Soran+1 yılGelemiyor hakkimdan gelemediği için vuruyor zaten.
Soran+1 yılBastırmak için
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Yapacaklarını madde madde sayıyorum.
Hemen en yakın sağlık merkezine gidip darp raporu alıyorsun,
Polise gidip o raporla şikayette bulunuyorsun
Sonra savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorsun.
Senden uzak durması için mahkeme kararı çıkarttırıyorsun.
Ve hemen boşanıyorsun.
Bunu sana yapan erkek değil eşin hiç olamaz.
Korkuyorsan anne ve babanı çağır. Ve hiç bir şekilde bu korkak ile evli kalma.41 Yorumla
Kadına şiddetle alakalı çok muazzam hizmetler veriyorlar son zamanlarda bence bu konuda bir danış aileni arkana alarak iş yapma gurbetteki kızlarının ne durumda olduğunu anlayacaklarını anlasalarda anlayış göstereceklerini zannetmiyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani gurbetteki kızlarının ne durumda olduğunu anlayacaklarini anlasalarda anlayis göstereceklerini sanmiyorum derkn
Soran+1 yılArkamai sağlama alamıyorum
Arkamda biri olsa bunlar olmazdi zaten iyi geceler..
Soran+1 yılBilmiyorum. Artık ardimda kimsenin olmamasida umuruma gelmeyecek. Çünki ben degersiz degil. Ve bunlari hak etmiyorum
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim zaten artik olacak olanlar bu dedikleriniz..
Soran+1 yılSağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılBöyle bir ilişki devam etmemeli ama ayrılmak zor diyorsan hep dua et :(
ya halim&ya vedud zikrini günde 108 kere çekmek aramızda sorun olan eşimiz, arkadaşlarımız , yakınlarımız veya sevdiklerimiz ile olan sıkıntılarımızı azaltır.
Ya Halim cc ismi karşımızdakine (eşimize arkadaşımıza bakar) ve allah bu esmasını kime niyetle okursak onun kalbini yumuşatıp merhametini artırır. sakin ve hilm sahibi olur.
Yaa VEDÜD cc ismi ise kendimize bakar ve karşı taraf için olan sevgimiz artırır onlarla bağımızı kuvvetlendirir okuyanın yuvasına huzur verir.00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın. bunu yapan adamı sakın duzelır dıye bekleme. tecrubeyle sabıt. ömrunun sonuna kadar dayak yıyeceksın ve o her seferınde yıne pişman olacak. bu hastalıklı bı durum. cocuklugunda yasadığı tranvalar var. ve sen onun bakıcosı degılsın. yol yakınken don. donra çok pişman olursun. ılk pişmanlığında hamıleyken bıle yedığın dayakta dank eder kafana. bıırak onu!
30 YorumlaYa bu adamın psikolojik sorumları var galiba sana bunu yapmasına izin verme bence şikayet et bu ne ya sana bunu yapmaya hakkı yok hatta zor gelecek ama boşan bak kesin söylüyorum acaba düzelir mi deme yeni evli birinin bunu yapması normal değil sana cehennemi yaşatmasına izin verme sakın
15 Yorumla
Soran+1 yılCehennemde ben yıllardır yanıyormuşum ama demekki sevgim ağır basiyormus gormuyormusum
Soran+1 yılArtik gördüğüme göre sevgim can çekişiyor. Bitmek uzere ya da bitti
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim.
+1 yılSakin ol ilk önce onun gözünün döndüğü an senin ki açık olmalı. Sabah veya evde olmadığı ilk vakitte çık o evden ve polise şikayet et. Ailem üzülücek annemin aklı bende kalıcak diye söylememezlik yapma o adam seni öldürdü mü gene üzülücek annen. Yaşın genç korkma herşeyi baştan kurabilirsin, herşeyden öte sen kadınsın. Ezdirme kendini, kurtul o hastalıklı pislikten
110 Yorumla
Soran+1 yılBen uzaktayim annem duymasin annem uzulur akli bende kalir mantığı vardie bende ama artik kalmdi. Buraya yazma sebebim gercwkten iyi degilim icimi bosaltmak
Soran+1 yılVe düşünemedim şeyler vardir sizlerden akil almak.
- +1 yıl
İstiyosan özelden de konuşabiliriz kardeşim ama bunu halletmenin bir çok yolu var. Alnın ak yediğin dayakların gözyaşlarının her damlasının hesabını sor o erkek cinsiyetine bürünmüş yaratıktan
Soran+1 yılVe asla bir kadına el kaldrimam bu acizlik diyen bir insandi bu. Komik ya gercekten koca yalan icinde yaşamis gitmisim..
- +1 yıl
Üzülme ya bundan sonra geriye bakmamayı öğren işte bir daha ona güvenmemeyi. Daha güzel bir hayatın olucak ben eminim sadece kurtulmakla başla buna
Soran+1 yılBenim kimseye guvenim yok ko zaten. Ve buna asla olmayacak
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bacım herşeyin daha güzel olması için dua edicem sana.
- +1 yıl
Bu saatte gözyaşı dökmene sevep olan herkes cezasını hak ettiğini yaşasın
Soran+1 yılKardesim dahi olsa bir kizin gozunden yas döküyorsa Allah belasini versin
- +1 yıl
Verisn Allah hepimizin belasını versin
+1 yılBak kardesim, belki seviyorsun, ayrilmak zor geliyor, ama baska care yok. O bunu herzaman yapacak, simdi sana, ileride cocuklariniza. Belki düzelir diye bekleme sakın, düzelmcek. Türkiyede binlerce kadin siddete maruz kaliyor, sonu ölümle, cinayetle bitiyor. Sende de böyle olmasini istemem, lütfen kendine bir yol bul;ve ondan bir an önce uzaklas, inan sonra cok pisman olacaksin. Lütfen kurtar kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigime bile pişmanım.. sonu o olcak zaten.
- +1 yıl
Güclü ol lütfen, yardim dernekleri var birsürü, öyle yerlere ulaşmaya çaliş. Ayrilmak istediğini söyleme, buna kabullenemez. Sen Kadinsin, ve cok güclüsün. O evde ölümünü beklemis olacaksin. Ailen, akrabalarin var mı bilmiyorum, ama yardim edecek birilerini bulursun muhakkak. Ansizin kac evden, seni bulamayacagi biryeregit, istanbuldaysan izmire kac mesela, orada napcam, tanidigim biri yok disarda kalicam diye düsünme. Orada en azindan yaşama şansin var, birilerinden yardim isteme şansin.. ama bulunduğun evde, sonunu bile bile buna katlanma. Lütfen kurtar kendini, birseyler yap
Soran+1 yılAilem var aslında ama o ortamda huzurlu değil. Oyle bisi olursa ben ayrı uzakta yaşarım. Tabi ayrilik son care diyordum ama taki bugune kadar.
Durmamalsin! Lütfen henüz çocuğun yokken kendi yaşamını eline al.. güçlü ol. Sen değerlisin. O şeref yoksunun insanın seni incitmesine izin verme. Ailen iyiyse onlara git ve ilk adımı at. Yok yanında olmazlarsa polise git ve seni bir sığınma evine yerleştirirler. Orada izlemen gereken yolu planla ve hayatını eline al. Kimsenin seni yaşamaktan mahrum bırakmasına izn verme.
10 YorumlaNe olursa olsun şiddet olmamalı 😔
Ailen uzaktada olsa o isteyken bir yolunu bulup ve ailenin yanina gitmelisin bu mumkun mu 🤔
Ve bu durumda maalesef sonu biten evlilik bilemiyorum mücadele edilecek faktörler vardır bu oyle de değil şu hunharca davranışlar...😔
Allah yardimcin olsun 🙏10 Yorumla
+1 yılO evde yokken cık evden canım ya ailenin yanına git ya da savcılığa git basvur kadın sığınma evleri var seni oraya alırlar bulamaz bile. Bu sekilde olmaz yolun basındayken hemen uzaklasman lazım. Eşinin eş demek istemiyorum kusura bakma o adamın psikolojik sorunları var kişilik bozukluģu olduğunu düsünüyorum. Öyle biriyle kesinlikle ömür gecmez Rabbim sana hür-i irade vermis aklını kullan bir sürü cıkıs yolun var. Rabbim yardımcın olsun kesinlikle dediğimi yap
11 Yorumla- +1 yıl
Polislerin hangisi normal ki zaten? Sorunlu hepsi.
Peki ayrılmıyorsun da iki gün sonra çocuğunuz olsa ve çocuğunu da dövse çok mu memnun olacaksın? Çocukta yokmuş yol yakınken ayrıl bence ileride daha zor ayrılırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmamakta gec bile kalmissin desem ne dersin hatta birak. ayrilmayi bu tarz bir adamla rvlenmis olman bile hata şiddetin boyutu daha da buyumeden ayrilmalisin yoksa daha da büyür hatta o kadar daha buyur ki en son 3. Sayfa haberlerinde insanlarin yazik olmus dedigi biri olur çıkarsın
10 Yorumla Allah ıslah etsin normal pskolojideki insan böyle yapmaz. sen hatalı bile olsan. el kaldırmaz ona buna bu denli zarar vermez.. düzeltmeye çalışır olmuyorsa bosanir. Hangi ara cicim ayınız bitti rutine döndünüz ve birbirimize tahamulunuz bitti bu kadar kısa bir sürede..
02 Yorumla- +1 yıl
kadın aslında kontrolu eline alamaz mı
+1 yılBu konunun düzelecek bir yanı yokki arkadaşım. Vakti uzatarak kendine eziyet ettireceksin, erkeğin acizi kendinden güçsüze şiddet uygular. Kaldıki eşi yatağına aldığı insan.. yaw allah akıl fikir versin diycem ama zor.. Kendine eziyet ettirme arkadaş bir çıkış yolu elbet vardır. Onun anası babası yok mu çevrende onlarla konuş birde
00 YorumlaVe sen hala o evde misin.. Darp raporu al, karakola git. Ailene haber ver mutlaka.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEl elleri daha iyi Turkiye'den anasini bile alirlar iceri itoglunun. Burada olsa aile meselesi diye ses etmez polisler. Hemen darp raporu al esyalarin resmini cek ve tazminatli bosanma davani ac. Ona actigini soyleme kesinlikle ve hemen o evi terk et buraya don. Hicbirsey senden degerli degil ozellikle de o pislik.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de ozelden dertleselim esim vefat etti diyor... Hey Allah'im... Kardesim kanma boylelerine de sakin. Bunun gibiler nette evliligi iyi gitmeyen kadinlari av olarak gorup yaklasmaya calisan zibidiler.
Cevap sahibi+1 yılOz abim de surekli icen bir pislik. Esi bosandi, 24 yasinda kizi var ve onu aramiyor bile. 2. evliligi de bitti. Dogru duzgun isi de yok ve beni cok kiskaniyor. Hayatta hicbir basarisi yok ve bu onu deli ediyor. Olan kizina oldu canim sakin duzelir diye bekleme duzelmez. Cocuk yapma ve hemen kendini kurtar. Sorunlu erkekler tedaviyi de reddeder cunku kabullenemez ve herkesin kendisini cekmesi gerektigini sanir. Oz abisinin olmesini isteyen bir kardes olarak yaziyorum. Ailedeki herkes o oldugunde kurban kesmeyi adadi o derece igrenc bir insan musveddesi.
+1 yılsize tavsiyem bağırmayı ne olursa lsun terk edin, sorunu kısa sürede çözersiniz, siz karşılık verdikçe ve bağırdıkça emin olun dayak kesilmicek, keşke kaçmak bir çözüm olsa.
119 Yorumla
Soran+1 yılNapacam peki bende insanim bende farknda olmadan bagirablirim sabrim taşıyor olablir.
- +1 yıl
kesinlikle evet, ancak bu noktaya gelmiş siz kurtarırsanız kurtulur bu yuva yoksa dağılır,
- +1 yıl
Niye sussun ya kadın hakki bagırmak.. Adam neler yapmış sussun mu..
Sinir oluyorum size
Soran+1 yılDayanamıyorum bende insanim ama. Kendime zarar vermeyi bile düşündüm kendime vurdum ya kendime vurdum.
- +1 yıl
@Bendeliymişim erkek haklıdır, veya sen suçlusun diye bir ibaremi gördün, ne dememi bekliyosun boşan dememi'mi?
- +1 yıl
peki boşanmakmı istiyosunuz?
Soran+1 yılOyle bisi demenizi tabiki beklemiyorum. Okdar yazan insanda bir tek siz kaçmak çözüm değil dediniz beni iyice kışkırtmadiniz. Ama bir insanda herseye sinirlenmez.. haklida olsam sinirlenir haksizda olsam.
- +1 yıl
ipin ucu bir kere kaçtımı artık geriye malsef dönülmüyo anlatmak istediğim şuki kurtarırsan yuvanı sen kurtarırsın, ama boşanma kararı alırsan oda ayrı bişey sonrası ne olur düşünmek lazım.
Soran+1 yılSonrasını düşündüğüm içinde o kararı tam vermiyorum. Ama bu gidişle eninde sonunda kararim o olacak.
- +1 yıl
bu kararı burdakiler değil en iyi sen vericeksin, bende 2 yıl önce eşimi kaybettim, ancak evlenip evlenmeme kararını ancak ben verebilirim :)
Soran+1 yılKaybettim derken vefaatmi etti.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBaşınız sağolsun.. üzüldüm. Darısı bana
- +1 yıl
Herseyin hayırlısı diyelim yinede öyle deme 😊
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Takip atarsan bu konuda dertlesebiliriz arkadaş mesabesinde
Soran+1 yılYok tsk ederim ben oyle yapamam ardindan is ceviryor gibi hissederim kendimi
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim sen genede yuvana sahip çık derim. Ses Çıkarma bilirim zordur ama brak yuvaya kurtaran sen ol bu dediğimi yabana atma
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim.. Hayırlısı artık
+1 yılAilen var mi yok mu? Donemem deme, senin bu evliligi surdurmen sana zulum. Aranizda sevgiye dair hic bir iz yok. Bugun sana bunlari yapan, yarin cocugunuz olsa hepinize neler yapar. Allah korusun. Kesinlikle bu adamdan kurtulmalisin. Gecmis olsun :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmaktan başka çaren yok senin ne demek ne yapacağımı bilmiyorum.. bir an önce özellikle hamile kalmadan bitir bu işi.. kadın döven hiçbir erkekten hayır gelmez.. yazık etme kendine,
10 Yorumla
+1 yılBiliyorki caresizsizsin kimsesizsin ondan sana bunları yapıyor... ailenle konuş geç olmadan git ailen nerdese onların yanına
15 Yorumla
Soran+1 yılAilem duysa zaten ayril gel der anca ordada huzur yok ayrilsamda ayrılmasamda beni haksiz bulucaklar biliyorum.
- +1 yıl
İllerde çocuğun olsa daha mı iyu ozaman ayrılmak daha zor olur sen en iyisi bir komşu ya ne bilim bir tanıdığına söyle seni döverken polisi arasin sonrada zaten korkudan öyle birşey yapamaz
Soran+1 yılKomsular bile duymuş soyledim bak boyle bisi oldu diye.. aklimi kaybedecem.
- +1 yıl
Valla dediğim gibi duyunca polisi arasinlar...
Soran+1 yılKeske
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kişilik bozukluğu hem öfke kontrolsüzlüğü var görünüyor tedavi terapi harici düzelmesi çok zor ki bunlar tedavi edilmediği sürece ilerler bile bu aşamada onuda kabul etmeyecektir çocuk yoksa ayrılman daha hayırlı gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılSonu o olcak.. ailemede anlatamıyorum anneme uzakta surekli akli bende kalacak.
Cevap sahibi+1 yılCiddi olduğunda anlatıp destek almak zorundasın ve bence erken kurtul kavga anında gizli ses veya video çek boşanman sancısız olur
Soran+1 yılSes çeksem ne video ceksem ne yuzum ortada yüzümü hersey zaten ispatlar. Ha ayrica her kavgada elimden tlfonu almaya çalışıyor. Sebebini bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYüzün için düştü çarptı vs der ispat lazım beyan tam yeterli olmayabilir ama ayrıl hiçbirşey kendiliğinden düzelmez o insan ruhsal sorunlu ve tedavi olmaz ise artar bu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hastahaneye gidip darp raporu alıp polise gideceksin önce o dümbüğü şikayet edeceksin. sonra da ailene sığınacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılGozum cok döndü kendimi öldürecektim odaya kitledim kendimi dışarı cikmadim kesici delici alet alamayayım elime diye
dayak atan kişiye erkek denmez en yakınındaki erkeklerden destek al ve komaya soktur o kişiyi kadına el kaldırana erkek denmez
12 Yorumla
Soran+1 yılSahipsizlikten zaten bunlar hep ne yankinndaki erkek.
+1 yılDarp raporu al ve akıl sağlığı bozuk bu adamdan anında uzaklaş, ayrıl ve şikayet edip, boşanma davasını aç. Sığınma evlerine git. Yapacağın çok şey bu gün alacağın kararlarla senin için daha güzel olacaktır. Geçmiş olsun. Zor bir durum olmalı.
10 YorumlaŞizofren olabilir
İlla evleneyim evlenmem lazım diyip diyip gidip sacma sapan işler yapıyosunuz sonra da beni dovuyo bılmem ne, evlenmeden önce goremedın mi nasıl bırı oldugunu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence bir an önce ya bir danışman vasıtasıyla çözüm bulun. derdi sıkıntısı neymiş. ya da daha fazla kendinize eziyet ettirmeyin. hal çaresine bakın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. arayı düzelt biran önce ve hemen kaç ordan dava aç boşan donuna kadar al adam tut dövdürt onu korksun gözü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavrum salakmısın kaç kurtar kendini bu adam seni öldürürde hasta bu çoluğun çocuğunda yok böyle bir adamın çocuklarını doğurmak mı istersin bas git allah aşkına bu kadar gurursuz olma
14 Yorumla
Soran+1 yılGururmu gururla ne alakasi war. Gidecek yerim yok. Mal değilim yoksa.
Cevap sahibi+1 yılAilendemi yok
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın akraban en kötü kadın sığınma evleri var
Soran+1 yılVar ailem ama ordada huzurum yok.. en hakli oldum durumda bile kararlarinin ardindayiz dediler beni haksız gördüler..
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Ailen yok mu kimse birşey demiyor mu hiç olmadı kadın sığınma evleri var ne diye öyle bir adamla hayatı yaşıyorsun nereye kadar böyle gidecek yarın çocuğun olursa daha da zor Birşeyler yapman lazim
00 Yorumla
+1 yılBurda bukadar yazacağina git darp raporu al şikayet et sonrada git babanın evine. HALA KALBİM KIRIK DİYORSUN SENİN AKLIN BAŞINDAMI YA :(((
00 Yorumla
+1 yılBence psikolojisi bozuk başka açıklaması olur mu bilmiyorum fakat en doğrusu ayrılmanın olabilir ki haberlerde neler olduğunu görüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılnereden buluyorsunuz boyle herifleri aklim almiyor... gecmis olsun ne diyi. insanin hic mi gidecek bir yeri olmaz
00 YorumlaAllah o insanı bildiği gibi yapsın. Dava et ve darp raporu al. Kocanın parasının yarısında hakkın var, boşandıktan sonra aç açıkta kalmazsın. Bu böyle devam etmez şimdiden böyleyse gelecekte sana neler yapabilir bunu düşün kardeşim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikolojisi ciddi bozuk bence
sakın cocuk yapma pismam olursun. Ufak ufak dayanamadigini soyle tepkisini olc ve bosan.10 Yorumla
+1 yılBir insanla evlendikten sonra diğer yüzleri ortaya çıkıyor anlattıkların o kadar tanıdık geldi ki boşver sen şimdilik huyuna git gerçekten zor durumdaysan mesaj at konuşalım kuzum senle
00 YorumlaKocanın psikolojisi bozuk..
Geçmişte çok ezilen dayak yiyen birisi olması olası..00 Yorumla
+1 yılAyrılıcaksın. Çokta düşünmene gerek yok napıcam diye.
00 Yorumla
+1 yılbu yazdıklarını az önce acil evlenmem lazım diyen arkadaşta okuyordur umarım
00 Yorumla
+1 yılsoyle aptal erkekler yuzunden diger erkeklerin itibarı zedeleniyor mk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet maço erkek seven kızları piste davet ediyoruz.
00 YorumlaYaz bana istersn pdr meznym belki yardımım dokunur kardsm.
00 Yorumla
+1 yılSen çıldırdın mı beyzbol sopasıyla kafasını ezmelisjn!!! Lütfen cesaret
18 Yorumla
Soran+1 yılAptal değilim ama gucum yetmiyor. Yetti kadariyla vurabliyorum onuda etkilemiyor
- +1 yıl
O zaman silahla vur
Soran+1 yılSen boyle bir durumla karsilasirsan vurursun ozman silahla. Bu ne sacma bir cevap. Katilmi olayım canimiyim ben
- +1 yıl
Ben vurdum kardeş. Canı degilim bana vuran adamın ciğerini sokerim
Soran+1 yılSiddeti sidsetle cozmek nekdar mantikli sizce. O an canini korursun ama silah katil eder adami bir ömür vicdan azabi cekekemm ben
- +1 yıl
Ben vururum vicdan azabida çekmem. Ben kadınım cunku
Soran+1 yılCanım sen çekmezsin ama yasalar cektirir. Hangi yasa kadınlardan yana bir cok yasa var ama dayak şiddete karsi kocasını sevgilisinu öldüren hangi kadindan yana yasa bir bu azaptan kurtulup ömür hapiste çürümeye deger mi.
- +1 yıl
Değer adaleti sağlar yasa dışı yollar.
yapacagin en mantikli sey yasal islemleri baslatip ailenin yanina donmen,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılEğer istersen sana yardımcı olmak isterim avukatımla devreye girerim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Mutlaka birşey yapılacak durum cözüm mutlaka vardır
01 Yorumla
+1 yılkarakola değil, direk savcılığıa gidiyorsun. onlar gerisini hallerder.
10 Yorumla
+1 yılbaşlığı direk okuyunca yok yakın ayrıl bu nasıl başlarsa öyle gider
00 Yorumla
+1 yılBabandan bile okadar dayak yememissindir git bosan hemen
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ben sana ya. Bilemiyorum bu böyle olmaz. Ayrılmak tek çare.
00 Yorumlainsan biraz özeleştiri yapmalı ben nerde hata ypaıyorum demeli.. o adamı kızdıran birşeyler var demekki onları düzelt önce
00 YorumlaBence de ayrıl. Hatta onun öyle bir insan olduğunu anladığın anda ayrılmalıydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bir konuşma dili ve yazım kuralı derhal moderatörleri göreve davet ediyorum.
10 YorumlaBiraz geri çekilsende alttan alsan olmazmi birde boyle dene
00 Yorumlaevlilikte sabır gerekir bazen sen duymayacaksın bazende eşin duymayacak
00 Yorumla
+1 yıldava açsana hemen sonuçlanır
20 Yorumla
+1 yılDarp raporu al, mahkemede ayrılırken kullanırsın.
20 Yorumlacanım kocanın ailesi yok mu onlara açsan konuyu
00 Yorumla
+1 yıleşinize psikoloğa gitmesini önerin
00 YorumlaÇocuk yapma ayrıl hemen o adamdan sana yar olmaz
00 Yorumla
+1 yılAilene soyle polise git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCanım... Bu adam seni sevmiyor !!
11 Yorumla
Soran+1 yılNaptini ben bilmiyorum. Sevse yapmazdi sevmesede vurdum bunu nasil yaptım diye oturup aglamazdi. Bilmiyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakola giderek uzaklaştirma talep et.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bunu hic düşünmedim.. ben okdar rezillik ciksin istemedice kendisi istyor sanirim.
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat