Yeni evliyim ve şiddet görüyorum?

Merhaba 2 aylık evliyim. Eşim sürekli sözlerle şiddet uyguluyor bana. Mal, canım , aptal diyor sürekli. Bunu neden söylediğini sorduğumda şaka yapıyorum diyor ancak bir şeyi eksik yapsam ya da yanılmış olsam hemen mal, aptal diyor. Bugün küçücük bir olaydan şiddet gördüm. Bana bir şey sordu ben de söylemeyince cevabı, 2 kere hızlıca vurdu bacaklarıma. Ben şaka yapıyordu sert geldi diye düşündüm. Bir kez daha vurdu. Resmen canımı acıtmak için yaptı. Sonra ben canımın yanmasından kalkıp onu ittim. Böylelikle itişmeler vurmalar havada uçuştu. Ben kalkıp vuracak biri değilim ama kocam olacak kişi 3 kez vuruyor canım çok fena yanınca suçsuz yere dayanamadım artık. El şakaları yapmasından hoşlanmadığımı belki 50 kez söyledim. Vazgeçmiyor huyundan. Bazen durup dururken şaka yollu vuruyor sesimi çıkarmayım şimdi başımıza bir bela gelmesin diyorum ben sustukça o daha çok vuruyor. Şaşırdım kaldım artık. Odama girdim kapımı kilitledim bir baktım kollarım mosmor. Kavga sonrası evden çık boşanıcaz diyip duruyor. Hiç uğruna bu aşamaya bir insan nasıl geliyor anlamıyorum. Bu nasıl psikolojidir.
Yeni evliyim ve şiddet görüyorum?