AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
"yeni evlilikte olur öyle şeyler, zamanla eşin sakinleşir" bu nasıl bir tabir? zamanla sakinleşir ne demek? bir insan 7 sinde neyse 70'inde odur. İnsan sevdiğine kıyıyorsa nasıl bir ruh hali vardır anlamadınız mı ? İsteyen yaygara koparsın ama bana kalırsa hemen boşanmalısınız.
Ya sen manyak mısın? Sana şiddet uygulayan adamla ne işin var? Bugün sana vuran bacım çocuğu yarın öldürür bile! Hiç haber de mi izlemiyorsun? Git polise hemen!
Basta kocanin sonra olur oyle seyler diyen insanin da...
Olumu mu bekliyorsun, bosan kurtul.
Ortada cocuk vs de yok.
Neden hala bosanmadin.
Mazosist misin nesin?
Tabiki ayrıl ne kadar çok sevsen bile bir insanın bir insana şiddet uygulamaya hakkı yok bunu yapan ilerde öldürür bile ne biçim insanlar var ya elleriniz kırılsın inşallah ilerde çoluğun çocuğun olsa onlara bin katını uygular kendini düşün yeni evli olduğun için belki de laf söz olur diyorsundur ama umursama senin hayatın ayrıl gitsin ya şiddet ne demek aklım almıyor nasıl duruyorsunuz yapmayın etmeyin gözünüzün yağını yiğim yapmayın
hiçbir durumda şiddete maruz kalmak hoş görülmemeli kendinize bu eziyeti çektirmeyin ve bir an önce gerek psikolojik tedavi gerekse başka yollarla bu kötü durumu halletmenizi umuyorum
Şiddeti asla kabul etmemelisin çok bile durmuşsun bence üstelik arkadaşını da anlayamadım açıkçası kafası güzel heralde. bir an önce çocuk olmadan boşanmaya bak elini hızlı tut
Ailenizle konuşmuyormusunuz bu olanları? Bunun hesabını sorarlar eşinizden, hemde daha çok yenisiniz evlilikte şiddeti geçtim, münakaşa dahi edilmez bu zamanda.
Çok yenisiniz derken? 10 yıldır şiddet görüyor kadın
@elifkurtt 10 yıl mı? bir daha okumanız lazım soruyu. 👍
O yeni arkadaşın mal galiba adam senin çaresizliğini ve altta kalmani gordukce egosunu ve erkekliğini tatmin etmiş olucak ve bunu dhaa da ilerleyecek hemde çok daha kotu boşanmayı ve ustune de dava acmalisin kimse böyle birşey yapıp kendini siyoramaz kimsenin kimseye bunu yapma hakkı filan yok
Çok yakın dostunu bir daha gözden geçir. Hayatımda ne kadar sinirlensem de asla sevdiğim insana zarar vermem. Giderim kapıları camları kırarım yinede vurmam.
Şiddete sen ilk seferde sağlam tepki verseydin. Buralara gelmezdi. Şimdi daha da artacak o şiddetler.. En kısa zamanda boşan hiç tereddüt bile etme. İlerde çok pişman olursun..
Daha ne olmuş ki böyle yapıyor bir ömür böyle mi geçer şimdiden böyleyse ileride daha beter olmayacağı ne malum bence çocuk olmadan evliliğini gözden geçir. Çocuk olunca her şey daha zor olur çünkü
Balayında bile dövdüyse bırak onu sen ilişkide de dikkat et istenmeyen birşey olmasın başına kalır
Yok mu abin baban kemiklerini kirana kadr s. sinler ecdadini. Kim lan o şeref. siz. İzin vermeyin lan vermeyin
Şimdiden bunları yapan ilerde neler yapmaz. O kadar kadın cinayeti oluyo. Hala bosanmalimiyim diye soruyosunuz ya valla hayretle izliyorum.
ne alaka ya yedisinde neyse yetmişinde de odur hiç bir gerekçe sana vurmasına bahane değil boşanmalısın
Hemen boşan geleceğin maaf olmasın sen o 9 ayda dünyayı gezerdin be
Şiddet uyguladığında çık hastaneye git. Darp raporu al. Oradan da ailenin yanına git. Sonrasında boşanma davası aç. Hamile değilsindir umarım.
Yeni evliyken doven ileride neler yapmaz. Gec bile kalmissin. Bir insan kadini dovecek kadar nasil aciz olabilir anlamis degilim
ilk vuruşunda tekmeyi atman lazımdı bu ne ya gidip boşansana iyi misin sen Allah sana akıl vermiş kullansana
Sen ona yakın dost mu diyorsun? Dost acı söyler. Boşan. Bu hayat senin. Çoluk çocuk olunca pişman olacağına şimdi ayrıl bitsin gitsin.
sakinleşirmiymis bunu yeni bir evlilikte yapan birinden daha sonra cok daha fazla seyler beklemesin bence
derhal darp raporu al ve ayrıl
yeni bir kadın cinayetine kurban gitmeden
Normal birşey değil. Balayında şiddet gerçekten büyük olay
bir daha olursa hemen karakola git eşinden şikayetçi ol, darp raporu al, aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı al. biraz mahkemelerde sürünsün evden uzak kalsın değerini anlasın bir daha yaparsa bunlar delil olur boşanma davasında.
O nasıl bir dostmuş öyle? Daha ilişkinin başında böyle yapan ileride sana neler yapar. Ayrıl bir an önce. Böyle sığırlarla neden evleniyorsunuz.
Senin ne dostun dost, ne de kocan sevgi dolu bir koca :/
Sene olmuş 2020 hala hayvan muamelesi karşısında susup oturuyorsunuz
Afedersin ama arkadaşın mal galiba. Yeni evlilikte olur böyle şeyler ne demek ya. O arkadaşla ilişkini kes kocana da bay bay de.
Konuşmalısın sevdiğini ama katlanmayacağını güzel bir üslüpla anlamasıno sağla ilk 3 yıl çok kritik ilk 7 yıl ise boşanmalar için riskli dönem
Yaptıgı çok ayip Allah islah etsın sanada sabır versın Rabbım imtıhan dunyası olur boyle şeyler zamanla duzlelir aile hekımıne başvur
Bunu sorman hata direk ailenin evine git kendini güvence al bir kadın cinayeti daha olmasın artık lütfen sessiz kalma
Yeni evlilikte olur öyle şeyler ne demek ya?
Büyük saçmalık.. ayrıca yeni evlilikte aşk olur romantik olursun.. mutlu olmaya çalışırsın..
Yakın arkadaşına ve sevdiklerine aynı evliliği diliyorum.
Sende o akılla boşanmıyorsan istediğini bulmuşsun🙂bekle sen düzelir
Boşan direkt. Daha ilk günden belliymiş ne zamanı yedisinde neyse yetmişinde de öyle olur. Dava falan da aç öyle boşan, sürünsün.
İşkembden sıkmış arkadaşın. Hayat böyle şiddet görmek istiyorsan evliliğe devam et yok dayanamam dersen ki mantıklı olanı budur. O zamam boşan gitsin
Evlilikte böyle şeyler olur diye birşey yok. Şiddetin savunulur bir yanıda yok çocuk olma durumu yoksa direk boşan bence
Evlilikte olur böyle şeyler diye bir kavram yoktur. Hayatınızı zindana çevirmeden bu kişi ayrılın.
Az bişey kendine gel kimsenin sana vurma hakkı yok ailenle paylaş ve hukuki yollara başvur sen onun kum torbası değilsin
1 saniye bekleme ailenle durumu paylas uzaklastirma cezasi aldir ve defet. Sakın duygusal yaklasma ve elalem ne der canavarı ne derse desin duyma.
Şartların ne bilmiyorum hani bekara karı boşamak kolay derler ya kendi adıma söyliyim şiddet kabul edebileceğim bişey değil !!
Şiddete "olur öyle şeyler" denilerek gecistiren birisinin söylediklerine aldırış etmeyin. Şikayet etmelisin, yine düzelmez ise bosanmalisiniz.
Boşversene yaw. Sizin daha cicim ayında olmanız gerekirken yaptığınız muhabbete bak. Hayır gelmez ondan
Demekki sakinleşmek yerine alışkanlık haline getirmiş bence boşanmalısın çünkü şiddetin dozu artmaya devam edicek
O kişiye dost demeyi bırakmalısın. Şiddete karşı susma. Çık git o evden boşanma davası aç. Kimseye muhtaç değilsin
Derdi neymiş 10 ay olmuş sizin şimdi birbirinizi sevip sevişeceğiniz zaman dövme ne Allah aşkına tam bir kazmaymış üzüldüm sana ya
12 yıllık evliyim , daha eşime bırak vurmayı sesimi yükseltmedim. Evlilikte böyle şeyler olur diyen arkadaşının beynine senin.10 sene iyi dayanmışsın bu piskopata
Şiddetin azı çoğu ol maz. Sana şiddet göstermeye de hakki yoktur
Hala beraber olman büyük hata, bayana elmi kaldırılır
Muhtemelen ilerde düzelir diye bekliyeceksin ama düzelmez. Boşan
Çocuğun olmadan önce kurtul ondan... nedir bu Allah’ın cezası kaba kuvvet ya
böyle sakinleşme olmaz onsaki leşcek die sana eziyet minetcrk hemen bolan hemen
bir yazmayi öğrensen
Ohaaa balayı mı? Hemen boşanmalısın. SOnrasını düşünemiyorum
Hikayeyi birde adam dan dinlemek lazim ama ne olursa olsun anlasamiyorsan kaba kuvvet iş değil. Bence boşan.
Kendisini benimle kafes dövüşüne davet ediyorum bakalım bidaha kadına şiddet uygulayabilecek mi?
Nasıl evlendin ki oyle bir ile balayında vurmak ne demek, görücü usulü mü evlendin, sakin bir anında oturup konuş bosanmadan halletmeye calıs
Böyle sorular görünce inanıp inanmamakta zorlanıyorum. Ciddi misin? Yoksa laf olsun torba dolsun mu?
Bir erkek olarak söylüyorum böyle serefsizleri bu dünyadan yok edeceksin aslında sen sonuçta evlisin sana nasıl el kaldıra bilir ya sana tavsiyem abla bir an önce terk et öyle serefsizleri yoksa arkası emin ol gelir şimdiki cağ hiç iyi bir cağ değil ha haberin vardır kac tane eşi yüzünden öldürülen var iyi düşün iyi taşın
Hangi hakla vuruyor pardonda gücü sana mi yetiyor onun bosan bugün döven yarin öldürüyor
Çok uzgunum.. Evet boşanmalısın.
Ek olarak, arkadaşın tam bir gerizekalıymış onunla arkadaşlığını bitirmelisin de.
10 yıldır şiddet uyguluyor ve sen bosanmiyorsun boşan niye kendine eziyet ediyorsun ki