AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Öğretmen de olsan demek oluyor böyle şeyler.. bence orta bir yol bulmak ne onun kalbi kırılsın ne de senin çekirdek ailen..
Görüyorsunuz fazla söze gerek yoh 🤣🌹
Bakmasi gerekiyorsa muhtacsa yapacak birşey yok. ama keyfiye gonderiyorsa al eline sopayi vur kafasina.
Hocam bu seni niye rahatsiz ediyor. Egitimli biri cocuklari ve gelecegini o da dusunuyordur. Eger durumunuz iyiyse sizi uzen kismini anlamadim
belki ailesinin çok ihtiyacı vardır şahsen benim eşim ailesine para yardımında bulunsa sesimi çıkarmazdım demek ki çok ihtiyaçları var diye düşünürdüm
Esine soyle, bundan sonra evin masrafi ortak, faturalar ortak kendi ihtiyaclarini kendi cebinden karsila de. Ya da erkek ol her ay maasini bana getireceksin de. Elini masaya vur
İyiki doktor kocam yok
Yoksa nasıl önüne geçerdim harcamalarimin 😅
Ben doktor değilim canim
Doktorluk için baya ufaksin ondandır ablacım
Canım yaşım 29
29 olsan herkesle canım diye konuşmaman gerektigini bilirdin bence
Yasin 28 olsa Yani canım sıradan bir kelime olduğunu bilirdin galiba
sende ailene para gönderirmiş gibi yap bakalım, eşin senin kadar sakin olabilecek mi
Yani destek olması çok güzel bir şey ama tadını kaçırmadan. En azından bir kısmını birikim için kenara koysun. Hepsini ailesine göndermesinin mantığını anlamadım.
Bence karinizin piskolojik sorunlari var ailesine para gönderek bunu kendince kapatiyor. Gecmisde bir yasadigi travma falan mi var acaba. bir doktora gorunsun.
Çok doğru bı yorum. Soruyu soran kişinin yorumunuzu dikkate almasını öneririm. Doktordan önce kendisi konuşması lazım. Doktor lafını açınca daha da kaça bilir.
Türkiye'de kadınlar eziliyor hor görülüyor eşitlik isteriz yaygaraları yapıldığında tuzla koşan yurdum meriçlerine ithaf olunur... bu arada buyurun isterseniz @acelyababochka bu duruma ne diyeceksiniz?
Konuşmamalısın. Eşin o senin. Kazandığın para hepinize yeterli. Eşinin ailesinin ihtiyacı vardır. Belki bunu sen bile bilmiyorsundur. Evi geçindirmekle yükümlü olan erkektir zaten. Dinen de böyle. Eşin kartından harcayabilir yani.
Evi geçindirme yükümlüğünü neden sadece erkeklere dayıyorsunuz? Bu çok saçma. Kadın da çalışıyorsa gayet o da evi geçindirmek zorundadır. Her şey ortaklaşa olmalı.
@Bosgencc isterse eve destek olabilir ama evi geçindirmek erkeğin görevidir. Kur an da bile yeri var.
Dinimizde kadının erkeğin parasını rızasız şekilde harcaması yok. Uydurmayın!
Yarim doktor candan yarim hoca dinden eder derler bu yorum tam o olmus. Bir emrin bir hukmunu almis bu boyle diye eblek eblek dolasiyor
Dinen ne öyle 🤣🤣, kadın çalışıyor sartlar eşit
Dinen baktığında kadında evde oturmalı. Eve bakmakla yükümlü olanda kadındır. Bunu ne yapacaz?
@Bravissimo ya iste bos beles isine geldigi gibi yorumluyorlar
@Bravissimo Mirasin yaridan fazlasi da erkegindir derken ona uymayi istersin ama degil mi? 😂
Dinimizde profil fotosunu sarmas dolas unlu ve kapagi da Kur'an koymak mi var? Kadinlarin haklarini bilmeden yetisen kadinlarimiz 😂 Sonra da erkekleri suclarlar, siz daha kendi haklarinizi bilip savunamiyorsunuz ki...
Evli degilim sekerim. ☺ Allah'a sukur kazancim var. Onlari da ailemle paylasiyorum. Evlenirsem de dinimizin bana ve esime verdigi hak ve yukumlere uyarim. Burada soran kisi, sorununu anlatiyor ama evliligi yikilsin ya da esine laf edilsin diye degil... Mantikli ve sag duyulu cevaplar bulabilmek umuduyla. Lutfen, biz de oyle davranalim ve on yargiyi da birakalim.
@Sakaryalim uydurmak mı? Erkek kadınına bakmakla yükümlüdür. Gücünüzü hanımıza bakmak için kullanın dövmek için değil diye sözler bile var. Kadın kısmı şunu yapmaz diyen erkekler uydururken uydurmayın denmez kanıtlı ispaylı olmasına rağmen işinize gelmeyen uydurma olur dimi. Kendi parasını istediği gibi harcayabilir. Eve kadın bakmak zorunda değilse yemeği, çamaşırı bulaşığı vs ne varsa kadın yapmak zorunda değil. Hatta bir zahmet erkeklerde doğursun
Oldu..
Sen öl o vakit niye varsın ki
@mrtcn1 gözünüz gönlünüz neyse karşınozdaki de öyle insanlar olsun. Siz gibi uyanık insanlarla afedersinde sidik yarışına girilmez. Zekası düşük insan hakarete başvururmuş sıkışınca sizinkide o hesap.
@MavininHikayesi nedense herşey erkeklerin yaşamını güzelleştirmek için kurulmuş bir hayat. Herkes vazifesine düşen işi yapıypr adı üstü
@Bravissimo ben birşey yapmıycam. Burda dindar olarak değil bu konuda bir bilgimi paylaşan bir yorumcuyum. Bildiğim şeyler herkesin görevi ayrı. Evinde durup durmamasından şikayetçi bir soru olsaydı daha farklı görüşler olucaktı
Benim anlatmak istediğim farklı bişeydi.
Kadın kendi kazancını elbette harcayabilir. Erkek de kadınına ve ailesine bakmakla yükümlü. Benim itirazım kocasının parasını kendi ailesine aktaramaz. Kendi rızası olmadan! Yazılanı doğu okuyup anlamanız için Allah size o aklı vermiş. Kullanın bir zahmet!
@mrtcn1 benim işime gelmeseydi de gerçeği görmezden gelirdim. Haklısın senin at gözlüğünden bakılınca
@uyuyançirkin 😂
Hihi heyye aynen
@uyuyançirkin kim demiş o dediklerine karşı geldiğimi. Kimse 4 4 lük değil ama benim bildiğim doğru bu. Bu kadar erkeğin gücüne gittiğine göre işlerine gelmeyen doğru. Evi temizleyen yemek yapan doğuran kadın para yemesi gereken kadın değil. Doğru
Ana baba kusuru bir genclik iste 😂 Kadin haklarindan daha kadinlarin haberi yok ki erkeklerin olsun?
@uyuyançirkin benim yorumumun altına görüşünü yazmışsın ama tarafın ne dediğin anlaşılır gelmedi bana. İnşallah bakmakla yükümlü bir eşin, çocuklarınolduğunu bilirsin evlenince
https://m.youtube.com/watch?v=HECSXMcauqo 😂😂😂 iyi izle
@MavininHikayesi kimin ne zaman öleceğine sen karar verebildiğin vakit konuşalım bunu
@mrtcn1 bu yorum daha mantıklı geldi düşün artık öncesini
@uyuyançirkin kadın olarak hak ve sorumluluklarını bilmekte ayıp olmuş
@Sakaryalim kocasının parasını rızasız ailesine verdiğini fark etmemişim kusura bakma
Sen niye varsın bu dünyada , ben niye varım..
Önce varlık gayeni ögren
@MavininHikayesi 👏
Önemli değil. Özür dilemene gerek yok. Senin dediklerine de katılıyorum. :)
@Sakaryalim teşekkürler
Evi gecindirmekle yukumlu erkektir tabii ama erkeklerin isine gelmiyor bu gercek :) Kadin da kocasinin eve sokmasini istemedigi kisileri evine almamakla yukumludur. Kendi kazancini ailesine vermek zorunda da degildir bir kadin ama verirse de sadaka hukmune (ikram) gecer. :) Bir kadin uye beni evli ve koca parasi yiyen bir kadin olmakla itham etmis de yorumda; ben de bekar oldugumu ve parami kazandigimi belirttim. Ayrica nafaka da sadece iddet doneminde kadina saglanir bosanma durumunda. Erkegin de haklari dinimizde korunuyor yani ama kiymetini bilen yok.
Defineyt ile HolOluluT O ayni hesap. Zaten cevabima yaptigi yorumda da belli. Bir de utanmadan yorum yaziyor dikkat edin :)
Kurana bakarsan kadın erkeğine itaatsizlik de yapamaz... işi dine getirirseniz bu böyle... dahası söz dinlememekte ısrar edersen dayak da var; mirastan da yarı pay alıyorsun... o koşullarda evet erkeğin görevi ama o koşullar yok şu anda
Ailesine kendini borçlu hissettiği için gönderiyor olmalı. Bebek olunca göndermez bence.
Belki de ailesine göndermiyor dur herşey göründüğü gibi olsaydı bardaktaki su mavi olurdu
Ne ekersen onu biçersin hocam, hanıma kartı vermekle yanlış yapmışsın.
Anne babasına para göndermesi bu iyi durum. Ailesine deyer veriyor
Şüphelenmeni istemem ama çocuk mevzusu aç sen bakalım ne diyicek.
düz anlat kısa anlat dediğini yapmazsa boşanacağını söyle
Kocasına danışarak yapması gereken bişey . Bisey diyemiyorum
Kılıbık misiniz acaba? Şayet böyleyse hiç şansınız yok. Geçmiş olsun.
Bir erkek maaş kartını kadına nasıl verir neden verir
Aklım almıyor. Kılıbık tabiki
Bir yüzünü büker iki yüzünü büker sonra gelir koynuna girer
Aldatilma korkusundan
@HolOluluT Benim eşimde de kart var ama asla benden izin almadan bu tarz harcamalar yapamaz. Yıllardır benim kaç lira maaş aldığımı bile bilmez. Çünkü parayı seven hesapçı birisi değil. Hayır dediğim şeyin aksine birşey yaparsa da bedelini öder.
önce kartını geri al
sonra gğzlece konuş durumu anlat
bir kısmını göndermesini anlarım da hepsini göndermesi saçma o zaman sende tüm paranı ailene gönder siz ortada kalın yani böyle olmaz bence yanlş yapıyor biraz göndermesi sıkıntı olmaz bence ama tamamını göndermesi sıkıntı
aile hekimleri ne kadar alıyo abi sadece meraktan soruyorum tıp okuyorum da
Hangi üniversitedesin?
Çok değişken bir cevap olur 6 bin bile alan var, maaşı etkileyen onlarca faktör var
Bunu buraya soran bir doktor🙄 cok inandırıcı bir hikaye.
Konussanda fayda etmeyecegını düşünüyorum.
Aynı sorun sizde de mi var
Kısmen. Ailesine degıl ama bıraz hoyrat harcıyor.
Keşke benimki de öyle yapsa zoruma gitmez biz ikimiz de kendimizi paralarken bunun sefasını başkalarını çekiyor
Haklısın. Doğru değil bencede.
Durumunuz varsa toplasın yoksa konuş bizimde yok diye
Sorumsuzluk Biraz. Kendi ailesinin sorumluluklarını düşünmesi gerekiyor gözünü açmak gerek.
demek ki tek eşin degil ailesi. seni para makinesi ATM gibi görüyor boşa gitsin öyle kadından hayır gelmez..
Abi sözünü geçir ve elinden kartını al. Eğer söz geçiremiyorsan bir tekme geçir bu nedir ya sinirlerim bozuldu
İyi ileride eşin senin sözünü dinlemezse tekmeyi basarsın iyi fikirmiş ERKÇİKKK
Kafiye yaptık hemen süper koca tiplerine girme. Sen de sözünü geçirmeyip giden paraların arkasından ağla
Paranın arkasından ağlayacak paranın köpeği değilim çocuğum var onun geleceğini düşünüyorum o kadar
Tamam o zaman sen de sözünü geçirmeyip çocuğunun gelecek birikiminin gitmesine ağla.
Belli kötü bir çocukluk geçirmişsin, toplum tarafından kabul görmeyen birisin. Buraya gelip saçma sapan yorumlar yapıyorsun
Tamam şimdi de psikolog oldun tam oturdu 😀 abicim manyak manyak konuşma şurada sözünü geçir paran veya çocuğunun geleceği boşa gitmesin diyorum gelmiş bir kelime yüzünden profilden profile giriyorsun.
Büyüyememiş bir Tibet öküzüsün ki Tibet öküzlerinin akıl seviyesinin daha yüksek olduğuna eminim. En küçük problemde böyle gerizekalıca şeyler söyleyeceksen hiçbir kıza bulaşma. Kadına şiddetin temeli sizsiniz ulan, sizi eşşek sudan gelene dek dövmek lazım adam etmek için. Sonra siniri bozulanı görürüz.
@1sıradaninsan orda ciddi değildim kafiye olsun diye yazdım yorumları okumadın galiba. Hayatımda kızlara 1 kez olsun vurmadım vurmam da. Adama açıkladım kafiye olsun diye yazdığımı bide sana anlatmayayım git oku. Bide dediklerine dikkat et.
Paraya ihtiyacı varsa bırak göndersin kim diğer tarafa ne götürmüş ki senden ne götüreceksin Yüce gönüllülük her zaman kazandırır gayette güzel bir şey Sen de ona destek olman lazım
Kendisi bilir , kendi kazandığı para sonuçta. Ama yinede oturup konuşmayı dene.
Direkt söyle, alınsa da daha mantıklı olduğunu anlayacak. Hepsini göndermesi de çok fazla.
Doktorların da sıkıntıları oluyormuş demekki :)
Hahaha 😄 niye biz insan değil miyiz? Oradan bakınca nasıl gözüküyoruz :)
Işin esprisi tabii :) elbette zorluklar meslek falan dinlemiyir :) ama biraz yanlış olmuş bu davranış. Kendi kazancını sahiplenip seninkisini ortak olarak kabul etmiş bir nevi
Adam gibi söyle ama belli seninle para için evlenmiş
Onu nereden çıkardın
Daha çocuğunuz yok mu
Var bir tane
Kaç yaşında
1, 3 yılda evliyiz
Niye sustun
Gönderecek tabi ama hepsini göndermeside yanlış
De ki eğer hükümdar ben isem bu nakdi yardımları kesiyorum, eğer hükümdar sen isen bu nakdi yardımları sen kesiyorsun.
Eşin seni ailesi olarak kabullenmemiş. Evliliğiniz bir aile kuruluşu değil de finans kuruluşu olarak tanımlanmış, bu işin sonu aile mahkemesidir.
gönderme la de
Eşimle bu tarz konuşamam 👀
Abi yukardaki yorumdaki kişiler gibi insanlar konusmayi bilmiyor bence onun yorumunu umursama. Boş kendisi
Baksana bir eliza
?
neden böyle yaptığını sormak istiyorum
Hem troll davranıyorsun hemde gerçekten daha düzgün yorum yazabilirdin
Haklısın..
Teşekkür ederim.
Rica ederim bana boş demene gerek var miymis
Troll davranmadan , haklı olduğumu düşündüğün için. gercekten teşekkürler
Tabiki
Yani yokmuş özür dilerim
Özüre gerek yok konuyu kapatalım
Eğer troll davranmasaydin insanlara karşı doğru davransaydin böyle düşünmezdim
Yani herkes kötü düşünüyor ne yapayim biraz eğlence için buradayım
Eğlencenin de bir dozu olmalı ama
Onu ailesi yönlendiriyor belliki yiyici aç gözlü insanlar
Açık acık solenebilir bence
Acik acik konus iste kivirmanin ne manasi var
kardeşim o zaman kartını ona verme ya ne beta adamsın karın seni takmıyorsa ortada birsorun var
çok iyi yapıyor afiyet olsun iyi günlerde yesinler o paraları. karıyı seçerken karaktere değil kafadaki 2 tel sarı saça beyaz tene bakarsanız daha çok sürünürsünüz.
İyi misin sen? Git intikamını başka yerde al, bazı şeyler içinde kalmış
çok iyiyim helal olsun o kadına. işte böyle dolarlar senin gibileri parmağına. ahlaka değil dış görünüşe bakın hep. umarım kuruş vermez sana. boynuzuda takar üstüne
Senin cidden sorunların var, tipe bakıp evlendiğimi nereden çıkardın
Kozların bazıları menfaat olmuş bence açık açık söyle hayırdır de isterseniz sizin ailenin evine yerleşelim de
Evet kıskançlık... Goruyorsunuz 😂
@MavininHikayesi haketmiş helal olsun kadına destekliyorum
Kiskaniyor olmayasın 😏
@MavininHikayesi ne kıskanıcam kokuşmuş sıkıcı bir hayatları var. Bir tane çocuk çıkarıp hayatlarını onun için heba eden kıçını yırtıp tıp kazanıp gitmiş bir öğretmeni almış bide çocuk çıkarmış bide kadın ailesine para yediryo. Bende çalışan bayanım gelirim var onun karısı maaş peşinde ben kimseye tenezük rtmiyorum. Genelde evli kadınlar erkrkler çok kıskanıyo beni. Neyse pis nazarınız değmesin
İyi olmuş oh
Sen cidden iyi değilsin. Evlenememe sebebinde hem tipsin olman hem de şu iğrenç zihniyetin. Konuyla alakasız yorum yapabilecek kadar cıvıklaşmışsın. Bu kafayla kimse seni almaz alsa da yarına kalmaz boşar.
Tütütü maşallah
Elemtera fiş
Kem gözlere şiş..
Sen iyi birine benziiyorsun halbu ki 🙄🤔
Evlenmek istediğimi kim söyledi. Kendi kafa yapınız evlenmeye programlanmış diye herkesi öyle sanıyosunuz. Sürekli evli insanların kıskançlıklarıyla uğraşıyorum sadece. Asla evlilik insanı değilim. Sağ parmaklarım yetiyo bana
Bu arada eksileyenler karının kendi ailesine pra yedirmesini çekemeyenler. Kendileri bırak doktor kocayı daha normal asgari ücretli koca bulamıyolar asıl onlar çekemiyolar
Seni tanımak istiyorum bayan gizli üye
Hep hep de verilmez. Ama zor durumdaysa ona lafim yok.
Böyle erkekler bize düşmez zaten
Nasıl bir erkekmişim 😄😄 baya güldürdün kardeşim 😀
Gül bakalim 😄 düşünceli bir erkeksin ailesine sahip çıkan birisin çocuğunun masrafını bile düşünüyorsun, kibarlık abidesi daha ne olsun
Aç bu cevapları okut karına değerini bilsin etrafta adam kalmadı, değer bilmiyorsa boşasın mümkünse.
Teşekkür ederim. Vallaha böyle bir konuyu buraya taşıdığımı öğrense kafamda saç bırakmaz 😄
Valla fazla değer veriyorsun demek ki çok mu çirkinsin kaybetmek istemiyorsun ya da eşin çok mu güzel bilmiyorum ama ben de nişanlılık döneminden geçtim ve tam da bu sebepten ötürü ayrıldım, düşünsene adamla evleneceğiz ama parasını pulunu tamamını ailesine gönderiyor zaman kaybından başka bisey degil. En sonunda beni sevmediğine kanaat getirdim ayrıldım bu adamdan cocuk yapmayı hayal bile edemiyorum malesef 4 yılımı verdim iste. Karakter önemli gerçekten sevse ikinizin geleceğine yatırım yapar aile her zaman önemli başımızın üstünde ama iç yaşantımıza karışacak kadar olmamalı
Yoo ikimizinde tipi iyi :), çocuğumuz da var. Her şeye onun için katlanıyorum :)
Nişanlıyken gerçek yüzünü görmen iyi olmuş, daha gençsin hem güzelsin de karşıma ne delikanlı insanlar çıkar.
Evet defalarca söyledim ama paranın bize yettiğini en azından şimdilik hepsini verebileceğini söylüyor
Cocuk başka bir husus yüz kere dusunmek gerek haklisin , yerinde olsam doğruca kırmadan söylerdim eşime. Güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim umarım hakettigin hayati yaşarsın 😊
Göndersin
İyi ileride eşinde kazandığı tüm parayı ailesine göndersin
Yok istemem de. Ama kadın tarafı sonuçta
Yani kendi kazandigini gonderiyor
Hiç çalışmıyor farzet
Neyse zihniyetimiz farklı
Of tamam haklısın da
Konuş sende
Hiç çalışmıyorsa kocasının kazandığını mı ailesine göndersin?
Hayır tabiki. Ama tek cocuksa babası yoksa ya da hastalık varsa falan bakmalı hakkı var üzerinde
Bakmak, ihtiyaçlarını karşılamak farklı birşey, yuva kurmuşken kendi sorumlulukların varken kazandığının hepsini vermek farklı birşey. Kaldı ki iyi kötü bir emekli maaşı giriyordur evlerine.
Açık açık konuşun bence
Aklıma askerdeyken bir uzman çvs geldi adamın eşi ve eşinin ailesi adamı yiyordu adam telefonu satıp ankesörlü telefon aldı o derece 😂😂
Eşinizin ailesinin maddi durumu nasıl?
Orta
Ne eşini kır nede sen üzül. al karşına düzgünce de her ay cüzi bir miktar düzenli göndeririz ama hep böyle olmaz de hatta git üst model araba al bir ev daha al kiraya ver yani biraz borçlan bence
Açıkça anlat kırmadan incitmeden
Brn olsam çoktan boşardim o kadını
Gönderme lan para de😄
Bu böyle olmaz kendine yetecek kadar ayırsın
Hımm hepsini mi gönderiyor bir bölümünü mü?
Hamileyim de
Erkek adam hamile mi kalır?
Nasıl okuduysam. 😅 olabilir niye olmasın
Rahmini bana bağışlamak ister misin 😀
Pişik
Eeee olabilir dedin yardımcı ol
Uzaylılar olabilir
Esini direk bosamalisin
Çocuğum var onu seviyorum, hem sırf bu yüzden de eş boşanamz
Sacmaladın
Ailesini durumu ortada derken
Boşardım valla hiç acımam