AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
uzgubum ama seni para olarak goruyor
Uyar.
Açık açık söyle.
Paranın ailesine gittiğinden emin misin
çokmu aşırı para yolluyor..
Kartını almanı öneririm.
İnşallah düzelir
Eşini al karşına konuş iyice
Açık açık söyle bence
açıkça
Senin işin zormuş hoca Allah yardımcın olsun
Abartıyorsun, bir kaç kuruşun lafı olmaz
Keşke o kuruşlar kolay kazanılsaydı. Milletin ağız kokusunu çekiyorsun
@HolOluluT oha kaç tane dislike
bunu yazan bir kadın olsaydı da erkek tüm kazancını ailesine gönderse bu kadar normal karşılar mıydınız?
oldu cabım... bir dislike da benden gelsin e mi :)
Birkaç kuruş diyor, o kuruşlar benim çocuğumun
Kariyaa bakk beee 🙄 yuhh vallahii
Paraya gerçekten ihtiyaçları vardır.
Usulünce anlat, dinlemiyorsa fiskeyi vur
fiske derken?
@senveben82 ayarında kaba kuvvet
yeri geldiğinde atılabilir diyorsunuz... bazı hemcinslerimiz hak ediyor galiba sopayı değil mi
@senveben82 yüzde yüz katılıyorum
ya sevgilinin ablaları olsa ve 2 ala sevgilinin sözünden çıkamıyorlarsa mesela kendi sözlüleriyle bile görüşecekleri zaman eve geç gelecekleri zaman küçük erkek kardeşleri olan sevgilinden izin almak zorundalarsa; izin vermediği zaman gıklarını çıkaramıuorlarsa ama sevgilinin evde koyduğu kurallar gayet de mantıklı biraz sert ama makul sayılabilecek kurallarsa... babaları bir kaç sene önce ölmüşse ve baba öldüğünde sevgilin ablaları üzerinde otoritesini kurmuş ve karşılştıkları direnişleri ise kızların canlarını epey bir yakan ama kontrollü ve dozunda uygulanan bir kaba kuvvetle kırıp kendinden yaşöa küçük ablalarını mum gibi yapmışsa adamla ilgili üşüncelerin nasl etkilenir?
yani böylesi bir halde erkek sonuçta evin sorumluluğunu almış, gerekli kuralları koymuş ve uyulmasını ayarında kaba kuvvet kullanarak sağlamış... üzerine düşeni yapmış mı frsiniz haddini aşmış mı dersiniz?
ben aslında bir şey danışacaktım ama sanırım vaktiniz yok
@senveben82 ne konuda
ben 40 larımdayım... geçen sene eşim vefat etti... 19 yaşında oğlum 20 ve 22 yaşlarında kızlarım vardı... kızlarım üzerinde babaları pek bir otorite kurmamıştı... az biraz da olsa yoldan çıkma emareleri vardı... çok aşırı değilse de risk oluşturacak şeyleri vardı aşırı sigara, okula devamsızlık kötü arkadaş çevresi filan... oğlum ise çok sağduyulu bir çocuktur... yaşı ablalarından küçük ama çok akıllı çocuktur... babaları ölünce oğlum bak ablalarına sahip çıkmak senin görevin dedm... evin erkeği sensin dedim...
babasının 40'ı çıkar çıkmaz oğlum ablalarını karşısına aldı ve aşırı olmamakla birlikte sert ve otoriter bir baba nasıl kızlarına kural koyarsa aynı şekilde kurallar koydu. eve giriş çıkış saatleri vesaire gibi... tabi kızlar çok takmadı... sonuçta kendilernden küöük kardeş ciddiye almadıla
oğlum bir kç ay uğraştı... evin ekonomik kaynakları da kısmen de olsa onun kontrolünde... yani öyle de bir gücü var. ama aç bırakacak da değil. işe yaramadı. bir gün bana daha sert yaptırımlar yapacağını söyledi... bir gün bir de baktım ki evde her ikisini de falakaya yatırmış... yanlış okumadın falaka... canları çok yansın ama zarar da gelmesin diye bu yönteme başvurmuş. maça götürdüğü bayrağın sopasıyla dövüyor ablalarının çıplak ayaklarını... tabi ben şok oldum. ama kızları göreceksin nasıl yalvarıyorlar.
önce kızdım ama o kızların süngülerinin bu kadar net şekilde düşmesi üzerine bir müdahalede de bulunmadım... tabi ilk dayaktan sonra herşey düzelmedi. kızlar bir süre mücadele etti ama ekonomik özgürlükleri de yok; kardeşlerinin polise de şikayet edecek değiller... benden de destek bulamadılar. yavaş yavaş her türlü yola gelmeye başladılar. ev işleri konusunda birbirleriyle kavga ederlerdi o konuda bile artık ben nasıl görev dağıtıyorsam gıklarını çıkaramaz oldular.
bir yanım müdahale et diyor diğer yanım olması gereken oluyor diyor... bir yandan falaka cezasını oğlum uygularken içim de acımıyor değil ama dayakla da olsa hayatları düzenegiriyor o üzden kızlara yüz vermiyorum onlar da çaresiz kalıyor
hani diyorlar ya dayakla bir şey olmaz çözüm olmaz filan... açıkçası öyle değil ezbere konuşuyorlar büyük ölçüde... bizimkiler resmen mum oldular... ama bana da baskı yapıyorlar bazen kızarak olsun bazen yakararak olsun ama yüz vermiyorum... doğru mu yapıyorum bilemiyorum
@senveben82 mesaj engelini kaldır da özelden konuşalım
açtım yazabilirsin... yani aynı anda online olur olamayabiliriz sen tüm yorumunu özelden yazarsan sevinirim... bu arada kızlarım öyle acayip dejenere yoldan çıkmış kızlar değildiler. yanlış anlama. Yeni nesilde bir çok kız böyle kimseye hesap veren olmak otoriteyi kabullenmek istemyorlar. Hele ki babalarına bile hesap vermemişlerdi geçmişte babaları çok yumuşak serbest biriydi. istedikleriyle görüşür istedikleri saatte dışarıda olurlardı; çok derslerden kaldılar babaları bir şey demedi... Oğlumun koyduğu kurallar aslında en başta anormal sıkı kurallar değildi babası olsa kimse eleştirmez sen neden bu kadar sıkıyorsun kızlarını demez; ama işte kendilerinden yaşça küçük ya ciddiye almadılar hesapta ama sonra sopayı yiyince işler değişmeye başladı sonra her kaçamak denemesnde her itaatsizlikte hem cezalandırdı hem de kuralları bir nebze daha sıkılaştırdı... mesajonı bekliyorum canım
bu arada tatlım bir keresinde "ben ablaları olsam bunlar olmazdı" demiştin. Merak ettim ne yapardın bu olmaması için. ortanca ablalarının ufak erkek kardeşinizin kural ve yasaklarına itaatsizlik etmesine mi engel olurdunuz? yoksa başka bir şey mi yapardınız?
Ailesi çok mu parasız yok mu emekli maaslari